Nová partaj
1500 podpisů za tři dny. O LES je velký zájem, chlubí se Bursík

30.08.2013 09:24 Původní zpráva Aktualizováno 30.08. 11:46

Nová politická strana expředsedy zelených Martina Bursíka má dostatek podpisů potřebných pro registraci strany. V pátek odpoledne předají zástupci Liberálně ekologické strany (LES) podpisové archy na ministerstvo vnitra. Ministerstvo má na registraci 15 dní, termín pro podávání kandidátek tedy LES stihne.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • občan (9 hlasů) 30.08.2013 09:39

    A co Biomasa Bursíku,bude zase 1. místopředsedkyní??????????????

  • Pavel Novak (8 hlasů) 30.08.2013 09:33

    Nejhorsi je.. ze tato strana byt existuje (prakticky teda jeste ne)...

  • občan (2 hlasy) 30.08.2013 09:37

    To víte,to je ta demokratůůůra!!!

  • Stanislav Kohout (2 hlasy) 30.08.2013 11:00

    Halóó, čekejte, ještě chybí podpisy Pepy, Karla, Kedyho, Žlutý...

  • Albína Šindelářová (2 hlasy) 30.08.2013 12:23

    Vážně by mě zajímalo, kdo může podpořït někoho takového, jako je...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bursíku, zavolej Langerovi v intrikách jste si rozuměli.

0 hlasů

Pokud si pan Bursík shání hlasy tak, jako před sjezdem Strany zelených nové členy, aby si zajistil znovuzvolení předsedou strany, tak potěš koště, ale stejně mu to bude prd platné. Je to hnusák a plíživý intrikář.

1 hlas

"O LES je velký zájem, chlubí se Bursík". Joó, skutečně - ukaž nos, sáhneme si?

1 hlas

Sebesympatičtější nová partaj nemůže změnit zvrhlý systém klauzemanovské partajokracie, vytvořené pro blbé socky.

Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

1 hlas

Vážně by mě zajímalo, kdo může podpořït někoho takového, jako je zakladatel LESa, tedy nesympatického, sebestředného a ješitného korytáře.

2 hlasy

Všichni kůrovci ze šumavských hvozdů.

1 hlas

sportovní sázení, kvalitní info

www.cames.iprostor.cz

0 hlasů

Halóó, čekejte, ještě chybí podpisy Pepy, Karla, Kedyho, Žlutý pantofle, Grizzliho a ostatních z naší zelené osady

2 hlasy

Tak ne, že bych mu nějak moc fandil, protože nepovažuju ekologii za takový rpoblém dneška, abych kvůli tomu musel volit specializovanou stranu, zejména nevěřím v globální oteplování způsobené člověkem, protože zde o nic jiného než o víru (nebo-li náboženství) nejde, důkazy totiž nejsou, jsou jen zmanipulované hokejkové grafy a ignorované protidůkazy, že takové věci, jakos e dějí dnes, se děly vždy v minulosti. Ale zpět k bursíkovi - určitým způsobemmu fandím, protože si nemyslím, že strana zelených by měla být marxistická stalinistická levičácká obdoba ksč. Což strana zelených s lidmi jako je zubovová nebo stropnický je. Kdybych teoreticky uvěřil v globální oteplování,tak bych stejně nemohl marxisty stropnické a psol.volit, protože to je jen další čssd. Čili pravicová zelená strana je vítána, byť, jak jsem řekl, na rozdíl od bursíka považuji za nejlepší možnou ochranu přírody budovat atomové elektrárny a nedávat žádné dotace na žádné solárníky atd., to je dlouhé téma. Vlastně jsem chtěl jen napsat, že ač bursíka určitě volit nebudu, tak vítám, že opustil původní zelené.

1 hlas

Kdy v minulosti tady bylo 7 miliard přemnožených lidoopů ???

0 hlasů

Já ho také vítám, ale volit ho nebudu ! :-)

0 hlasů

No ono hlavne az prijde nejaka vetsi doba ledova (jako ze chodi v cyklech) tak se budou asi divit :-D

1 hlas

Až se bude kácet LES, budou lítat třísky.

1 hlas

A co Biomasa Bursíku,bude zase 1. místopředsedkyní??????????????

9 hlasů

Nejhorsi je.. ze tato strana byt existuje (prakticky teda jeste ne) par dni, uz bude figurovat v predvolebnich pruzkumech, ale treba Svobodni, Pirati, DSSS a podobne budou opet v "ostatni"

8 hlasů

Např. Sanep zveřejňuje preference všem zmiňovaným stranám, pokud jejich preference překročí 2%.

http://www.sanep.cz/pruzkumy/volebni-preference-publikovano-15-8-2013/

Lidem a VV jsou uvedeny z důvodů: nedávná vládní strana, resp. strana úspěšná v minulých volbách.

Důvod, proč se nezveřejňují výsledky pod jistou prahovou hodnotou je ryze matematický. Pokud je chyba měření větší, než naměřená hodnota, tak takové měření je celkem k ničemu. Ve fyzikálním praktiku byste to asi pochopil bez výhrad.

0 hlasů

To víte,to je ta demokratůůůra!!!

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov