Vládní schůzky
Babiš jedná o rozpočtu, ministři vesměs spokojení

11.08.2014 20:45

Ministr financí Andrej Babiš (ANO) zahájil dvoustranná jednání s šéfy ostatních vládních resortů o rozpočtu na příští rok. Své požadavky na státní kasu přišli obhájit například ministr kultury Daniel Herman (KDU-ČSL), ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek (ČSSD) či ministr zemědělství Marian Jurečka (KDU-ČSL).

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (2 hlasy) 11.08.2014 23:05

    "Babiš zatím ministrům slíbil, že jim do rozpočtů přidá zhruba 12...

  • sandokan Stalone (1 hlas) 11.08.2014 21:07

    A koruna stále klesá! Tralala! A levicoví poslanci mají málo peněz!...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Babisovi veri stale vicl obcanu a pravicove paka ala Nemcova Polcak Laudat Kalousek ci Benda puknou vzteky

0 hlasů

Kdo se zajímá o rozpočet Radnice, a kam jdou peníze za zbytečné práce:
"Jak se hospodaří ve VELKÉM to nemohu posoudit, ale jak se NE - hospodaří v malém, to vidím v domě kde bydlíme a který patří Městské části Praha 4. Ve dvoře domu(ve kterém bydlíme) se před 2.lety dělaly nějaké podivné úpravy, při kterých se podařilo fy která tu práci dostala, zlikvidovat, nejprve chodník na dvorku, kde se věší prádlo, takto jediné místo na věšení prádla, a pak SVOD DEŠŤOVÉ VODY - a voda namísto do kanálu TEČE rovnou do domu, který je mokrý a plesnivý.. Na nátlak a de facto prosby nás nájemníků, sem přišla další fy, majitelem je syn - majitele předešlé fy, který zlikvidoval dešťosvod..Místo aby NOVÁ fy nejprve opravila zlikvidovaný dešťosvod, tak začala nejprve likvidovat sklep a to doslova. Takže z jedné strany se PŘEDĚLÁVÁ SKLEP a z druhé strany jim do toho BUDOUCÍHO NOVÉHO SKLEPA - tečou proudy vody, neboť skoro denně prší. Psali jsme o této podivné činnosti starostovi Městské části Pha 4., ale ten tu nebydlí, takže jej to ani příliš nezajímá.. Ptám se KDO MÁ Z TÉTO PODIVNÉ PRÁCE PROSPĚCH? A KDO SLEDUJE KAM všude JDOU za tuto podivnou práci NEPRÁCI PENÍZE?

0 hlasů

V domě se rozdělávají další a další práce, nyní příkladně nám fa Rekonsta oznámila :" ve vašem domě bude probíhat výměna hlavního přívodu vody do domu", ale o opravě svodu ddšťové vody ani zmínka, takže do domu nadále tečou, při deštích, proudy vody, ale Radnici to nezajímá, koho zajímá kam mizí peníze za zbytečné práce?

0 hlasů

V domě se rozdělávají další a další práce, nyní příkladně nám fa Rekonsta oznámila :" ve vašem domě bude probíhat výměna hlavního přívodu vody do domu", ale o opravě svodu ddšťové vody ani zmínka, takže do domu nadále tečou, při deštích, proudy vody, ale Radnici to nezajímá, koho zajímá kam mizí peníze za zbytečné práce?

0 hlasů

J. K. Tyl, Strakonický dudák: „Peníze jsou hever světa, silou svojí pravý div.“

0 hlasů

Kde hledat ,,ukradené,, miliardy z veřejných rozpočtů po listopadovém puči v roce 1989?

Pan Babiš, jako MF a jeho FAÚ ve spolupráci s orgány činnými v trestním řízení by měli okamžitě prověřit po převedení všech akcií na doručitele na jméno všechny větší podezřelé operace, Kalouskovy dluhopisy a z pomocí mezinárodních orgánů především anonymní účty, kde všechny tyto operace nesou prvky tzv. ,,korupčních špinavých peněz,, , které nejsou podloženy zákonnou prací a hlavně nejsou u nás řádně zdaněny.

Takto by Česká republika mohla během několika měsíců pracovat s minimálně vyrovnaným rozpočtem a podstatně snížit zadlužení našeho státu ve veřejných financí, které zde způsobil především opilec a zakladatel chemicko-technologicko-finančního inženýrství Kalousek ve funkci předsedy rozpočtového výboru PS a později i jako ministr financí ČR.

0 hlasů

"Babiš zatím ministrům slíbil, že jim do rozpočtů přidá zhruba 12 miliard korun" - to bylo asi jinde a jindy, když před volbami někdo vykřikoval o osekání výdajů státu.

2 hlasy

A koruna stále klesá!
Tralala!
A levicoví poslanci mají málo peněz!
Tralala

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov