Další pokus
Bič na flinky? Řápková z ODS chce předělat veřejnou službu

25.05.2013 12:05

Skupina poslanců ODS navrhla vrátit úpravu veřejné služby do stavu před sociální reformou, do níž zasáhl Ústavní soud. Veřejná služba by podle jejich novely měla být opět motivační a vést k zvýšení příjmů lidí v hmotné nouzi. Předlohu, za níž stojí Ivana Řápková, nejprve musí posoudit vláda. Rozhodne o ní parlament.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Anna Ryšánková (18 hlasů) 25.05.2013 12:17

    Řápková je sociopatická prolhaná bestie, která by šla klidně i přes...

  • Jarda Horník (14 hlasů) 25.05.2013 12:23

    Když chce kokoliv nutit ostatní k poctivému a morálnímu životu, musí...

  • frigo (13 hlasů) 25.05.2013 12:41

    Jaroušku, běž pěkně do prdele, ale madam Řápková by si tu dobu co...

  • Marian Gavlák (13 hlasů) 25.05.2013 12:20

    Co se ta nacionální socialistka z ODS, ženská s podvodným titulem z...

  • Patrik O Clock (10 hlasů) 25.05.2013 13:23

    Zabránit zneužívání dávek? Jistě dobrá myšlenka. Ale ve chvíli, kdyje...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Řápková z ODS chce předělat veřejnou službu-Skupina poslanců ODS navrhla vrátit úpravu veřejné služby. Předlohu, za níž stojí Ivana Řápková, nejprve musí posoudit vláda. Rozhodne o ní parlament.Lidé v hmotné nouzi by měli podle novely po šest měsíců nárok na životní minimum(3410KČ)- Pokud by ale tito lidé zaměstnání nezískali, měli by nárok jen na existenční minimum 2200 korun za měsíc. Dávku by si ale mohli zvýšit znovu na životní minimum, a to veřejnou službou nebo dalšími motivačními prvky, řekla Řápková.-TOHLE TO PRECI NENI ZADNY "MOTIVACNI""PRVEK",ALE DESKTRUKTIVNI PRVEK-MOTIVACE PRECI NENI NEKOMU NECO VZIT SEBRAT,ALE PRECI PRIDAT-ONA CHCE ALE SEBRAT A PAK TO DAT ZPET,ALE ZA ODPRACOVANOU PRACI ZA 25KC NA HODINU-!sebrat jim zivotni minimum,pokud si ho neodpracuji,nebo jim ho nasledne vratit za to,ze si ho odpracuji za 30kc na hodinu?to preci neni motivace,ale buzerace a to je rozdil!---- co takhle nezamestnanym to zivotni minimum ponechat a dat jim k tomu povinne privydelat si tou verejnou sluzbou?aby si k tomu zivotnimu minimu neco prilepsili-to by bylo motivacni a ferove!to je u me motivacni prvek a ne nekomu neco vzit a pak mu to zase dat za to ze ho necham makat za 25kc na hodinu-to je podvod...verejnou sluzbu bych daval povinne,ale prilepsit si k zivotnimu minimu.nikoliv jim ho zivotni minumum vzít a pak jim to vratit za odpracovanou praci za castku 25kc na hodinu-to je preci podraz..co cekat od zlodejky z ods.proto nikdy nevolte tuhle jezibabu a stranu ods a top09,jinak se takovych "motivacnich" prvku,ktere vas znicej brzy dockate

0 hlasů

Tož "vážení" LEVIČÁCI, totok můžete i s jasnými fakty nesouhlasit, můžete řvát i protestovat a vést spory, ale to je asi tak všechno co s tím můžete dělat ! Máme totok tu DEMOKRACIU, která vám hňupi nic neříká a tak furt jen řvete a parazitujete...Nakopat do řiti a MAKAT budete, hotové…!!!

0 hlasů

A hele, Ivanka zjistila, že za rok tu máme zase volby a je třeba se ukázat...

2 hlasy

Řápková by potřebovala manuálně pracovat a ono by jí přešlo vymýšlet p.....y.

5 hlasů

Ha, ha, ha

0 hlasů

Pokud se to bude týkat hlavně cigánů,tak proč ne?

5 hlasů

hlavne cikanu?ty ses dobrej pacient,to se dotkne hlavne bilejch,tvoji rodiny,tvych deti,pribuznych ty hovadko,zakonjy plati pro tebe i pro cikana stejny moulo ujetej,ona znici zivot bilym,ne jenom cernym hlupaku,chce okrast tebe i me i gejzu,nevyhnes se tomu ani ty kdyz tu rapkovou v tech jejich hovadinach podporis

0 hlasů

hlavne cikanu?ty ses dobrej pacient,to se dotkne hlavne bilejch,tvoji rodiny,tvych deti,pribuznych ty hovadko,zakonjy plati pro tebe i pro cikana stejny moulo ujetej,ona znici zivot bilym,ne jenom cernym hlupaku,chce okrast tebe i me i gejzu,nevyhnes se tomu ani ty kdyz tu rapkovou v tech jejich hovadinach podporis

0 hlasů

Za tu chvilku co to fungovalo, nez to bylo zase zruseno, jsem nevidel nikde ani jednoho cigana v oranzove veste zametat. Je to bic na poctivy lidi.

4 hlasy

Vážená paní Řápková, co jste nevystudovala práva v Plzni. Úřady práce mají spoustu zaměstnanců a slouží jen k tomu, aby rozhodovaly o podpoře. Všichni tam nahoře zapomínáte, že by měli v první řadě pomáhat lidem v získávání zaměstnání a ne je honit zadarmo zametat. Udělejte si napřed pořádek na úřadech práce a zajistěte ať dělají, co mají. Vy jen přetřásáte podporu v nezaměstnanosti, ale podívejte se kolem sebe, kam jste to za více jak dvacet let dotáhli!

7 hlasů

Snad si ti ztopořelí svazáci z ODS a T0P 09 nemyslí, že já budu platit školné na VŠ za poslední dceru...to ať jsou pěkně do řiti...

0 hlasů

A kdo ho má platit, rodiče těch dětí, které nestudují VŠ? Nebo spolužáci vaší dcery, kteří už pracují, protože se např. vyučili? Vysoké školy jsou bohužel plné studentů, kteří VŠ studují místo pěti let sedm let, je to pro ně výhodné, rozkládají si ročníky, přecházejí ze školy na školu, protože mají jisté sociální a zdravotní, rodiče úlevy na dani, když přihodí brigádku, tak je to pohoda život. Rozumná částka jako školné by vedla studenty k zodpovědnosti a sociálně nejslabší by šli v zákonech určitě ošetřit. Váš socialistický postoj zní: ať to zaplatí stát. Skutečnost je taková, že to platíme my, nějaký stát peníze bez nás nemá.

0 hlasů

Simurdo, kolik jsi dal na krajany z Texasu?

1 hlas

Důležité je, aby vyhrála ČSSD a já nemusel platit školné za poslední dceru na VŠ..na ostatní já stejně seru...

1 hlas

Jako jeden z nejvzdělanějších a nejbohatších v Česku bych se styděl něco takového napsat, když si můžu dovolit jí zaplatit "levou zadní" Oxford.

1 hlas

Zabránit zneužívání dávek? Jistě dobrá myšlenka. Ale ve chvíli, kdyje jakékoliv takovéto téma spojeno s touhle fašistoidní chomutovskou tunelářkou a spojenkyní odsouzeného gangstera Nováka (viz např.Kamencové jezero), turboprávničkou z Plzně, modrou hyenou Řápkovou, je potřeba okamžitě tasit pistoli a natáhnout kohoutek!

10 hlasů

Jen aby to ale nebyli zase ty "softwarove" kulicky, pekne ostrejma.

1 hlas

...tak si myslím,že se tu má posuzovat myšleka tohoto návrhu a né Řápková....

3 hlasy

Myšlenka je stejně kvalitní jako autorka :-)

4 hlasy

Když chce kokoliv nutit ostatní k poctivému a morálnímu životu, musí být v první řadě pro ně vzorem a to tato paní rouzhodně je. Už jen s jakou pílí dokázala zvládnout práva během pár měsíců je rozhodně pro ostatní inspirující. My blbci studujem podobné školy pět let. Potřebujeme takových lidí - jak těch geniálních, co zvládnou vše 20x rychleji, nebo těch, co dokáží dřít jako koně.
Bože, jak jsem proti nim přízemní :o(

14 hlasů

Co se ta nacionální socialistka z ODS, ženská s podvodným titulem z Plzně a nenávistným pohledem, pořád naváží do sociálně slabých? Politika její strany vede k tomu, že přibývají desetitisíce lidí bez práce, s minimálním příjmy, přitom si vrchnost krade jako nikdy v historii! Já tu polofašistku už nemůžu ani cítit!

13 hlasů

Řápková je sociopatická prolhaná bestie, která by šla klidně i přes mrtvoly. Kde se v monstrech jako je ona bere tolik drzosti ještě něco předkládat? Však už se na to odeesáckou verbež vaří voda. Dodnes nevysvětlila své studium na právech v Plzni, stejně jako ten debil Benda a spousta dalších. je to ohavnost, že nejvíce úplatných hovad najdeme právě na školách právnického směru, které by měly být ztělesněním práva a pravdy. Ale je vidět, že peníze dokážou divy.

18 hlasů

Pravniky pravo a spravedlnost, natoz pak pravda, nikdy nezajima. Je zajima akorat svuj prijem a tlusty obalky, ostatni je podruzne. Pravda je obtezujici sproste slovo.

4 hlasy

Klid, ať to s vámi nesekne, Andulko. Dejte si panáka a trénujte chlast. Až vyhraje volby ta levicová sebranka a zjistíte, že bude hůř, bude se vám to hodit.

5 hlasů

Jaroušku, běž pěkně do prdele, ale madam Řápková by si tu dobu co nechodila na plzeňských právech na přednášky, také povinně odpracovat na veřejných pracech, společně s Hurvínkem Bendou......

13 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov