Bízková pracovala pro ČEZ, na stole bude mít Prunéřov

07.04.2010 11:26 Aktualizováno 07.04. 17:28

Nominaci dosavadní náměstkyně Rut Bízkové na post ministryně životního prostředí už premiér Jan Fischer poslal prezidentu Václavu Klausovi. Hrad se k věci vyjádří zřejmě až v pátek, důvodem je blížící se schůzka prezidentů Ruska a USA Dmitrije Medveděva a Baracka Obamy v Praze.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • nevím, (183 hlasů) 07.04.2010 11:58

    proč tady přiblblá socanská pakáž kvičí, když jejich ministři Prcina...

  • ben (169 hlasů) 07.04.2010 11:37

    Asi tak dlouho, jako Paroubkův pacholek na špinavou práci Pecina. Ten...

  • Jistě tak soudíš (123 hlasů) 07.04.2010 13:03

    podle toho jak po poslušném plnění stranických úkolů členů ČSSD je...

  • John Doe (118 hlasů) 07.04.2010 15:50

    Doba kdy jsem se vás soudruzi bál, je už dávno pryč.Teď už je mi z...

  • jančík (114 hlasů) 07.04.2010 14:31

    nebo Paroubek, jedna bolševická pakáž. Tak se neposer, rudochu!

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jaxy nedokážu pochopit tohle nesmyslný škatulkování pár dní před volbami, když si ani pořádně za tu dobu nestačí ohřat sedací svaly na ministerský sesli..

16 hlasů

teď sem se naštval, všechny sem vas překlikal, sem celej v křeči a ty dobytci z Janskýho vršku mi to prej nezaplatěj, šetřej na Langra

12 hlasů

VŠEM DOBRÝM LIDEM RADOSTNÝ a ÚSPĚŠNÝ DEN !

12 hlasů

Poslali dopis:"Buď pošlete 150 mil.dolarů a nebo ho vrátíme".

10 hlasů

Když k funkci ministra stačí kavlifikace bávalé mluvčí uhelných dolů a členství v ODS, pak se nikdo nemůže divit, že to u nás vypadá jak v kocourkově. Inu není nad odbornost.

17 hlasů

Zapomněl jste dodat, že je také nutné se dobře znát s "vlivnými pražskými rodinami", které vědí, co je pro nás nejlepší. Nebo pro ně? Teď nevím.

12 hlasů

odcházejí Tě nervy,žádná vyváženost ve Tvém úsudku.Opět nadáváš lidem a chceš,aby Tě slušný člověk vykal.To fakt nejde,jsi klaun a velký nevychovanec.Přesně se hodíš k tomu,aby jsi nabíjel společně s Rocem u Kočky vzduchovky.

21 hlasů

neuňúvej, měj na nás ohled, pořád ty tvý pindy................

19 hlasů

V Kyrgyzstánu se nebáli a se svými Paroubky,Topolánky,Grosy,Rumly,Langery,Tvrdíky,Dalíky,Kalousky,Svobody,Sobotky,Němci,Veseckými a jinou pakáží dnes zatočili!Jen české ovce dál bečí ve stádě a běží kam je vlci ženou!!!

12 hlasů

Jane Žižko, tresty smrti jsou projevem bezradnosti a pomstychtivosti a nic skutečně nevyřeší. - V současnosti je PRO POTŘEBNOU NÁPRAVU nutné začít ZRUŠENÍM nynější BEZMEZNÉ IMUNITY politiků v ČR !

31 hlasů

Nebojte, historie se opakuje! I českým ovcím jednou dojde trpělivost.

14 hlasů

To ODS je fraška, výměna členství za ministrování, co tím je sledováno - další podvod. Nečas Prkenný si našel milenku - tomu se ani nechce věřit.

30 hlasů

hledat. Našla mu ji sociální demokracie.

21 hlasů

na to najít si babu pomocníky nepotřebujeme, to umíme sami :-)

16 hlasů

Jak snadné. převléknout kabát, odříkat modlitbu, vyměnit hvězdu za kříž a je vymalováno. A už zase máme dvacet ministerstev a třicet ministerskejch platů. Už někdo spočítal kolik miliard nás stálo v tomhle volebním období měnit ministry! dal bych jim pytel peněz na výplaty a podělte se. Ani korunu navíc!!! A tobě Růth, tobě přeju hodně úspěchů. Mám slabost pro modrooké charakterní blondýnky.

13 hlasů

Bízková úspěchy mít bude, je s Romanem domluvená, proto ji tam Nečas s Fischerem dosadili, , během 2 dnů ČEZ povolení od ní dostane a není to zadarmo

28 hlasů

Sám považuji vystoupení oné paní z ODS za nesmyslné. Zajímavé ale je, že se nikdo z diskutujících nezmínil o anabázi ministra Peciny. Ten, po startu v ODS, kde očividně neuspěl, přešel do konkurenční ČSSD. Z této musel vystoupit kvůli korytu v antimonopolním úřadu. Jakožto"nestraník" byl jmenován do současné vlády, za věrné služby v minulém roce si vysloužil místo na kandidátce ČSSD. Opět vstoupí do ČSSD a bude pokračovat ve své funkci. Nebezpečí u tohoto bezpáteřního darebáka ovšem je, že pokud mu někdo nabídne víc, stane se v příští vládě možná přeběhlíkem a za 4 roky bude kandidovat do PS za ODS. Doufám, že nikdo není tak hloupý, aby si o tomto pánovi, nebo panu Ráthovi (stejný případ) myslel, že se v nich najednou přes noc probudilo "sociální cítění", a proto jsou nyní na té straně, kde jsou. Vim ale, že Češi jsou bohužel z doby Rakouska-Uherska, nacistické okupace, stalinského "komunismu", normalizace, zvyklí kolaborovat s kýmkoli a že je podobné veletoče vůbec nevzruší. Čech, dle mých zkušeností, pokládá podobné svinstvo za normální, stejně jako úplatek na STK, nebo u doktora. Bože můj, kde jsem se to narodil.

17 hlasů

Děláte předčasné závěry. Je vidět, že jste buď četl špatně nebo jste si nepřečtl celou diskuzi. Vyjádření o Pecinově změně politické strany je v příspěvku "Takže" z 07.04.2010 12:26 - na počátku zdejší diskuze.

18 hlasů

A co napíšete až mladý Fišer vstoupí do nějaké jiné pol. strany než ODS. Bude Vám taky tolik vadit, že v 18 letech udělal - ze svého hlediska - chybu? Nemá nárok na omyl?

22 hlasů

Pecina vstoupil do ODS ještě jako kluk a začínající podnikatel.Odešel z ní v době,když se tato strana rozštěpila.Nestal se členem US a později vstoupil do ČSSD.Politiku začal dělat až jako člen sociální demokracie.Žádné drama to není.Žádný darebák.Ti jsou jinde.

15 hlasů

Co to znamená, "jako kluk"? Jako, že byl hloupý a myslel si, že kapitalismus je něco dobrého? Něco jako Paroubek koncem sedmdesátých let a svém projevu (článku) o Vítězném Unoru? Darebáci jsou oba dva a vy s nimi, protože s tou chátrou sympatizujete a omlouváte jí. Charakterní člověk odsoudí kohokoli a z jakékoli strany, pokud se nechová eticky. Ale slovo "etika" vám určitě nic neříká. Ani nechci vědět, čím jste se živil před "revolucí" vy.

12 hlasů

Jakmile se někdo začne ohánět etikou a podsouvá mi, že on eticky jedná, začnu si na něj dávat dvojnásobný pozor. Ten kdo takový opravdu je, nemá potřebu o tom přesvědčovat ostatní.

12 hlasů

Já jsem nemluvil o Paroubkovi,ani o vítězném únoru,ani o mravnosti.Smýšlím levicově a znám vaše názory.Vystupujete tady jako přivadrovalec,který neustále nadává na český národ,ačkoliv tady nežil.I já vás pokládám za darebáka.Ne však za pravicové názory,ale za vztah ke své rodné vlasti.Táhněte k čertu.

16 hlasů

Podnikání po odeesácku Majitelé firem se baví mezi sebou: Poslouchej, ty dávaš výplaty zaměstnancům, i když je krize? Nedávam, a ty? Taky nedávám. A chodí do práce i tak? Ano, chodí. Poslouchej, neměli by jsme od nich vybírat vstupné?

34 hlasů

Zase tady úřaduje ten idiot Felix.Takovou diskuzi ignorujte.Když tady pár dní neúřadoval,byl klid a dalo se diskutovat normálně.

19 hlasů

A modrý mozek a modrou krev si taky nechala vyměnit ? Těžko, to by jí Nečas ve vládě nestrpěl. To bude další poslušná Jurásková, Kovářová či Parkanová.

22 hlasů

Je to jednoduché ! Nová ministryně zahodí mezinárodní posudek, který říká, že technologie je třicet let stará, a podepíše rekonstrukci Prunéřova. ČEZ tam nainstaluje kotle, které už iniciativně objednal a ona za dva měsíce skončí. Rozdělí se prebendy, shrábnou se emisní povolenky za 68mil. Kč a pojede se dál, močálem černým kolem bílých skal. Myslíte, že se v tom Toskánsku flákali ?

24 hlasů

Volim KSČM,

29 hlasů

musim se vam vomluvit na janskym vršku my vypsaly premiji, tak klikam jako divej, prej musim vyhravat, aš sem si z toho znečistil dupajdy i botky, fuj to moje hovinko je modry

16 hlasů

Klasika!!! české řešení-včera jsem byl členem politické partaje-dnes kvůli korýtku už nejsem,tak jsem tzv.bezpartijný,čistý a jsem vám s otevřeným srdcem k dispozici,cha,cha.Že to tak nefungovalo u "chudáků"nacistů.

20 hlasů

Vy, kteří tady nadáváte na komunisty, sdělte, KDY a CO vám komunisté udělali špatného ? A ještě se ptám: PROČ podle vás v roce 1946, ve skutečně DEMOKRATICKÝCH VOLBÁCH v Čechách a na Moravě zvítězila KSČ ? Získala tehdy cca 40% hlasů. - Ptám se zcela vážně a bez jakékoli ironie. ( Na případné odpovědi budu moci reagovat nejspíš až zítra. Mám nyní jiné povinnosti. )

37 hlasů

Včera jsem napsal příspěvek v 15:03 se dvěma otázkami, abych se dozvěděl názory a fakta od lidí, kteří v době před rokem 1989 byli nějak pronásledováni a podobně. NEBYL JSEM a NEJSEM ČLENEM ŽÁDNÉ POLITICKÉ STRANY. Je proto velice nefér, že se mě někdo snaží znevážit jenom proto, že jsem se zeptal na stále bolestné téma. - V různých reakcích na položené otázky však NIKDO NEODPOVĚDEL na otázku, PROČ v DEMOKRATICKÝCH VOLBÁCH po druhé světové válce v roce 1946 v Čechách a na Moravě zvítězila komunistická strana. - PROČ ??? Naše DĚJINY přeci nezačaly rokem 1948.

29 hlasů

dobře, tak KSČ vyhrála proto, že lidé byli po válce rozbolavělí, spousta rodin přišla o nějaké příbuzné, vrátili se zubožení koncentráčníci a program KSČ je oslovil, budovat nový, lepší svět, kdo by nechtěl? Jenže jako se vším, program krásnej, ale lidi,kteří se dostali k moci, to zprasili.

10 hlasů

Bída,bordel, špína, rozpadlá města, zaostalost,mizerné zdravotnictví - To bylo ČSSR - nádavkem k tomu pak zadrátovaná země,izolace od světa, nedostatek kulturních aktivit, cenzura, nepřístupnost informací - pak perzekuce dětí , starých, mladých , kohokoli kdo nešel s režimem či pocházel ze "špatné rodiny", děti nemohly chodit na školy, pracující byli vyhazováni ze zaměstnání a přeřazováni na horší místa atd...Nedá se to ani vše vyjmenovat co komunistický dobytek provedl této zemi, po revoluci MĚLI HLAVNÍ PROTAGONISTÉ KSČ VISET, za zdevastování země, za koncentrační tábory,za politické vězně, za politické vraždy,za vlastizradu a kolaboraci s nepřítelem (SSSR).

18 hlasů

Antone, nemohu a ani nechci mluvit za celou republiku. Za sebe osobně jsem také velice rád, že SKONČILA diktatura JEDINÉ vládnoucí politické strany. Jsem velice rád, že trest smrti je v ČR ZRUŠEN, protože výkon trestu smrti je vražda, vykonaná státem placeným vrahem. V KAŽDÉM PŘÍPADĚ JSEM PRO POTRESTÁNÍ špatných a zlých činů - odpovídajícím a přiměřeným způsobem BEZ jakékoli pomstychtivosti. - Co se týká malebnosti nebo odpudivosti životního prostředí, tak město, kde žiji, se za doby socialismu v MNOHÉM prakticky a esteticky VYLEPŠILO. Po roce 1989 se v různých směrech dále vylepšuje, VÝRAZNĚ SE - oproti minulé době ZLEPŠILA kvalita ovzduší. Naopak se zhoršuje dostupnost například knihovnických služeb. Moc mě také mrzí, že z několika knihkupectví už tu zbylo pouze jediné, jehož stísněné prostory mají dost omezenou kapacitu.

17 hlasů

Tehdy KSČ získala 40% tak, jako tyhle volby přibližně získá KSČSSD, jenže kam to potom vedlo? Lidé jsou nepoučitelní!

10 hlasů

Nemůžu, oběsili jste mě.

14 hlasů

Nemůžu, oběsili jste mě.

9 hlasů

Když jsem se až po roce 1989 dozvěděl o tom, že v padesátých letech zde byli lidé popravováni za svoje názory, bylo mi z toho dost zle ! Ale stejně tak zle mi je z vraždění lidí, kteří v Československu době hospodářské krize na začátku třicátých let 20. století přišli o práci a tím tedy o obživu ! Tehdejší čeští policisté zastřelili a zranili stávkující lidi - například propuštěné a stávkující horníky, kteří protestovali proti propouštění z práce !

18 hlasů

Nemůžu,nakopali mě do prdele.

18 hlasů

Nadával jsem do r.1989 opravdu hodně a často bylo proč nadávat. Dneska si každé ráno dám po tlamě, když uvidím klíče nebo Havla.

26 hlasů

Ta baba mluvči ČEZ bude ministrině životního prostředi no ten blázen už se ani netají tím jaký je to monarcha.ČEZ práci.

23 hlasů

Doba kdy jsem se vás soudruzi bál, je už dávno pryč.Teď už je mi z vás akorát na blití.Z vás,vašich voličů a vašich koaličních partnerů vedených tím zakrslým sádelníkem od kolotočů.Táhněte do prdele!!!

118 hlasů

Tam odtáhni ty modrá, tupá Tupohlavo!!!!!

9 hlasů

Johne Doe, nebyl jsem a nejsem členem žádné politické strany. To, že mě velice neuváženě, neprávem a arogantně osočujete, je od vás velice nefér. - PROČ podle vás v roce 1946, v demokratických vobách po skončení druhé světové války v Čechách a na Moravě zvítězila se ziskem cca 40% hlasů právě KSČ ? - Nechci se vás nijak dotknout. Ptám se vážně, upřímně, bez ironie.

23 hlasů

Nenabli si do klávesnice.Blbě se to čistí.Utíkej,ale nepobli si pantofle.Blbě to vypadá.

17 hlasů

jdi otravovat někam jinam, jsi horší než zimnice a sprostá jak dlaždič, hlavně když si obuješ ten svůj blbej nick tralala

24 hlasů

Je mi jasné,soudruhu,že tě hodně trápí situace,kdy může člověk beztrestně nadávat takovým komunistickým hňupům,jako jsi ty.Ani ten váš Bachor z RaJe už vás nespasí.:o)

18 hlasů

Dost slabé.

26 hlasů

Zcela vážně a bez ironie doufám, že mezi Vaše povinnosti patří i pravidelná kontrola u psychiatra.

15 hlasů

Podle vás, Sršni, člověk, jehož vyjádření se vám nelíbí, patří do blázince ? Tak takový názor zastávali někteří komunisté v případě, že se chtěli zbavit někoho nepohodlného - když dotyčného neměli za co odsoudit a uvěznit. Jak je vidět, tak některé zlovolnosti z dřívější doby vám stále vyhovují.

20 hlasů

zcela vážně, vždyť "Proč ty.." má ve všem pravdu

18 hlasů

Kolaborace,převlékání kabátů a vrozený vlezdoprdelismus byl našim politikům vždy vlastní!

12 hlasů

Tato šikovná paní Bízková? http://www.novinky.cz/domaci/122305-bursikovo-ministerstvo-dotovalo-firmu-manzela-namestkyne.html

36 hlasů

no vida, máte dobrou připomínku, pak těm modrým šmejdům někdo věřte - ani omylem, Roman je má pěkně na háku a jak pro něj Nečas bojoval, jako modrý lefff

42 hlasů

Paní Bízková byla v roce 2006 nominována na Ropáka roku... její jmenování na ministra životního prostředí je totální výsměch

42 hlasů

Trefa!! Šoupnou tam Bízkovou a nás mají za blbísky.

33 hlasů

neperte se, nešlo vůbec o hlasy modrých či oranžových, šlo o to, aby Roman dostal povolení instalovat starou technologii, a to se mu teď přes Nečase a Fischera podařilo, když jmenujou ministryní jeho (bývalou ? kdo ví) zaměstnankyni

32 hlasů

Paní Bízková byla v devadesátých letech zaměstnankyní firmy ČEZ.

38 hlasů

Po drtivém volebním vítězství naší sjednocené levice budou modrotuneláři houfně zahazovat stranické legitimace ODS. Pan Pecina by měl nechat urychleně schválit lustrační zákon, podle kterého se volič nebo člen ODS nesmí doživotně podílet na chodu státu, maximálně tak v dělnické funkci. Ať si užijí poctivé práce našich pracujících. Jejich nakradené majetky pochopitelně znárodnit. Proto volím ČSSD, volím pana Ing. Jiřího Paroubka, který jediný mislí na nás, obyčejné občany!

19 hlasů

píšu ti za jedna, ano, členy ODS rovnou cestou poslat do zádele

37 hlasů

Opravdu si vytrvale myslíte, že ve slově myslet je podle vás měkké "i" ? Když vidím vaše opakované vyjádření s touto skutečně hrubou mluvnickou chybou, připadá mi, že to tak píšete schválně. Proč ?

18 hlasů

tito rudí debilové také myslí? O tom bych tedy silně pochyboval!

31 hlasů

protože je plagiátor Diany blbej a neumí česky

31 hlasů

- toto jeho vyjádření - ta vize se však blíží nadcházející realitě

18 hlasů

a co tak nějaký životopis dámy, co o mně a o nás bude pár měsíců rozhodovat? Národnost, vyznání, rodinné zázemí - ať víme s kým máme tu čest.

21 hlasů

Informace, které vás zajímají, si můžete přečíst v dnešním článku v rubrice zpráv z domova na www.ceskenoviny.cz. Kromě jiného tam je, že je pro vývoz elektrické energie do zahraničí a pro zvýšení emisních limitů v ČR .....V každém případě její rychlé vystoupení z ODS pokládám za velice poslušné splnění stranického úkolu, aby se "vlk nažral a koza zůstala celá".

48 hlasů

Přesně, ČEZ si přes modré prosadil svého člověka a o to jedině šlo, Nečas tancoval jak Roman pískal.

34 hlasů

Žádné takové informace tam nejsou. Podle těch stránek se dotyčná dáma v naší galaxii objevila roku 1981 a to v Řeži u Prahy. Co jinak?

12 hlasů

kladeňáku, přečtěte si ty informace PEČLIVĚ a až DO KONCE. Jedná se o tento článek: www.ceskenoviny.cz/domov/zpravy/bizkova-vystoupila-z-ods-muze-vest-ekologicke-ministerstvo/459629

20 hlasů

Tak je to židovka nebo ne?

10 hlasů

podle toho jak po poslušném plnění stranických úkolů členů ČSSD je Paroubek vyžraný, když se tak často nažere a koza je pořád celá! Člověče, sundej si brejle a rozhlédni se kolem sebe, ať jsi v obrazu. Jinak budeš stále za moulu!

123 hlasů

lehni

18 hlasů

Copak žere ten Jančík? Je tlustý jako sedm Paroubků. Klidně nasaďte růžové brýle a sněte.

28 hlasů

nebo Paroubek, jedna bolševická pakáž. Tak se neposer, rudochu!

114 hlasů

Japato, copak dupačky již netáhnou, netáhlo?

19 hlasů

abychom se už konečně zbavili komunistické pakáže, ať je v jakékoliv straně, protože komunističtí vlci už žerou nějak moc dlouho, nezdá se vám?

13 hlasů

O co doopravdy jde vám osobně ?

21 hlasů

Nemůže vědět o co jemu jde osobně, osobní úvahy se v ODS nenosí, čeká na pokyn z Jánského vršku a ten potom bude bezhlavě papouškovat !

32 hlasů

V ODS je dnes už jenom kal, smrad a zahnívající odpad. Kanální jímka, tím je dnes modrobolševik, resp. ODS.

35 hlasů

že z tebe už sračky tečou proudem.

19 hlasů

á zase nástup modrých vzdělanců :-)

32 hlasů

Zato v ČSSD a KSČM jsou JEN politici,kteří myslí i na obyčejné lidi.Jako třeba na mě,Pr(u)diče a 90% diskutéru na Týdnu.Už aby ta naše rudooronžová koalice vyhrála a konečně mi zvýšila sociální dávky a zrušila těch 30kč u doktora.A ještě by mi mohli proplácet internet,za svůj neúnavný boj proti modrákům si to jistě zasloužím.

67 hlasů

tak mi zasejc poslala ODS slivovici za klikání hlasů, brrrrr to byla ..škyt...patok...sem se vožral

22 hlasů

máš to v paži a teď ještě, kdyby ta hlava )))! A kam jsi dnes odložil toho "sem dement"?

19 hlasů

Pravá Diana se pozná od takových modrých keců !

36 hlasů

přiléhavý nick, prdiči. Prdíš stále dokola jedno a to samé. Že tě není hnba, zastávat se bolševiků, vrahů nevinných lidí! Kdo je ctí a váží si jich, je stejný lump jako oni, to si pamatuj, rudochu!

14 hlasů

Jo a kde se vlastně těch bolševiků zastávám ? Tím, že ukazuji na vás, na modrá nemyslící hovada, obhajuji snad zločiny z padesátých let ? Napsal jsem snad někde, že to bylo dobře ? Když nemáte argumenty, tak blábolíte o zločinech komunistů ! A protože argumenty nemáte na nic, tak furt jen blábolíte nesmysly, blbečku !

16 hlasů

Vy mi nebudete říkat, co si mám pamatovat a co ne ! To jste potom úplně stejný, jako ti komunisti ! A zopakujte si užívání osobních zájmen ! A ten blábol o vraždění nevinných lidí si strčtě za kjlobouk, husité taky vraždili nevinné lidi, blbe !

8 hlasů

jdi zamíchal bramboračku

19 hlasů

podle smradu, který tady pouštíš, rudochu.

11 hlasů

smrdíš a pouštíš modrou barvu :-)

20 hlasů

Ale já ještě nemám internet se snímáním a přenosem smradu, to zatím máte jen vy přímým vedením z Jánského vršku !

21 hlasů

pochopitelně jen ty ten svůj smrad ani už cítit nemůžeš - a to, ani kdybys "nezasmráděl" tím svým klikáním!

15 hlasů

Co je s diskutérem "Jirkou" ? Vždyť Rut - takové pěkné "české" jméno ,to je přímo nahrávka na jeho smeč :-))

19 hlasů

doufam že je Jirka v prdeli a nikdy se nevrátí

15 hlasů

Takže slepici vrazíme do zadnice pestrobarevné koště a budeme se všichni tvářit, že je páv. A nejhorší na tom je, že průměrný čech to sežere ... HNUS.

29 hlasů

proč tady přiblblá socanská pakáž kvičí, když jejich ministři Prcina a Kykyryký se svým socanstvím netají. Prdič je nejblbější socanskokomunistické hovado, hned po těch hýzlech z jejich vedení!!

183 hlasů

no a proto zřejmě o to fest klikáš)))

21 hlasů

člověče naklikejte si modrý podfuk s hlasy jak chcete, ale místo těch uboze hloupých textů dělejte tečky nebo hvězdičky

26 hlasů

Ses na to kvičení nemohl dívat,nádhero.Tak sis naklikal a vzal k sobě stejnýho lempla bena.

33 hlasů

hlupáku! Nejsou všichni tak blbí jako ty, prdič a další komunistická hovádka! S vámi to socani dotáhnou akorát do bídy a bahna!

16 hlasů

a natáhl si oblíbené dupačky!

21 hlasů

Jen ať do tebe Pr(u)dič šije.Potřebuješ to jako prase drbání.

38 hlasů

si dělám jako z loňského sněhu. Hlupák mne nikdy vytočit nemůže. Ubožák, který se sám o sebe nedokáže postarat a je závislý na proradných sockomouších, taková nula je mi akorát k smíchu. Moje desetileté pravnouče je samostatnější než blbi volící levici!

8 hlasů

Felix nám zestárla a je teď prababička :-))))))) už byla chudý doktor a lékárník, bohatá důchodkyně, bohatá selka, krmička banderovců a vším tím je ráda

21 hlasů

Jste typický Topolánkův klon,vzdělanec,charakter a rozený vůdce!

25 hlasů

děkuji za poklon(u). Paroubkovým klonem bych teda být nechtěl ani náhodou. Tlustej, upocenej s bradavicí, sexy mozek v penisu, lhář a diktátor, fůj!

13 hlasů

Ani netušíte, jak mi vaše ječení dělá dobře na duši ! Je radost vidět odéesáka vzteky bez sebe !

43 hlasů

ke vztekání. Rozčilovat se pro blbost jiných, znamená, mstít se na svém zdraví! Vaše omezenost pramení z toho, že máte lumpy a zloděje rozdělené na rudooranžové, hodné, a na modré lotry. Pro mne jsou to všichni komunističtí lumpové, kteří kradou jak byli zvyklí, s tím rozdílem, že dnes jsou rozlezlí do různých stran!

16 hlasů

Nečas, zase si děláš z lidí pr..l !

32 hlasů

Stálo to za to ? Na dva, tři měsíce ? Vystoupí z ODS a hned je nepolitická ? A nemá s ODS nic společného, asi tak jako Řebíček a Viamont, co ?

59 hlasů

Zřejmě v tom nebude nic čistého, když ODS tak uprputně o to ministerské křeslo stojí a ČEZ nakoupil kotle pro Prunéřov. No však uvidíme sami.

21 hlasů

Vidíte jak se ten nosatej žid na té fotce roztahuje?

10 hlasů

Vem si prášek a po obědě jsi raděj objímat stromy - prej to pomáhá!

25 hlasů

vlk Fišer se nažere a koza ODS zůstane celá. Soudružka koza vystoupí a zase pak vstoupí na stranický příkaz - nestranice jaksepatří. Ale co, prachy za ministrování se hodí na kampaň a soudružka koza dostane metál

30 hlasů

Je opravdu "obětavá". Na jak dlouho bude nestranicí ? Do ODS už nikdy nevstoupí ? Paní Bízková, jak to je doopravdy ?

88 hlasů

Asi tak dlouho, jako Paroubkův pacholek na špinavou práci Pecina. Ten dokonce za oranžovorudé kandiduje do sněmovny.

169 hlasů

Jen víc takových pacholků na modré lumpy.

58 hlasů

Ale v ČSSD není a nikdy nebyl !

28 hlasů

Začínal v ODS jako podnikatel,pak vstoupil do ČSSD,po jmenování do čela úřadu pro hosp.soutěž z ní musel vystoupit.Po volbách se do ČSSD vrátí.

41 hlasů

S omezením korupce si, když VÁŽNĚ budou ČEŠTÍ POLITICI CHTÍT, poradíme HLAVNĚ BEZ těch agentů ! Nutné je ZRUŠIT stávající BEZMEZNOU IMUNITU politiků v ČR a KORUPCE OKAMŽITĚ KLESNE ! Ti američtí agenti spíš hlídají, aby naše opatření proti korupci nebrzdila snahy o korupci ze strany USA ! Různí politici z USA nemají s korupcí problém - například americký ministr obrany Gates navrhl KORUMPOVAT Afghánce, aby místní lidé za peníze udávali a zabíjeli členy al-kajdy ! To je doklad VELKÉHO MORÁLNÍHO ÚPADKU politiky USA !!!

23 hlasů

Převlékačů kabátů je v politice většina.Dneska kabát "jako" sundala třeba Bízková.Agenti FBI mají pomoci řešit korupci a ne zasahovat do politiky.Byla by lepší spolupráce s "expertama" z Východu,nebo snad korupcí hravě zvládneme?To jsme zase my.Ať uděláš co uděláš,je to špatně.I korupci rozumíme všichni.

9 hlasů

Pecina je "převlékač kabátů" ? Osobně mu nevěřím už proto, že pokládá za normální, aby do politiky v České republice zasahovali prý "bývalí" AGENTI FBI z USA !!! V tom případ Pecina je LOUTKA v rukou FBI !!! Ať se Američani starají o své lidi a o jejich politiku v USA !!! Letos určitě jak ODS, tak ani ČSSD VOLIT NEBUDU !!!

35 hlasů

Židé jsou všude.

14 hlasů

To se vám povedlo ! :-))))))))))) Díky za humor ! Díky za chytrý - lze říci též moudrý humor !

26 hlasů

A co teprve trpaslíci!

26 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov