Kauza Lidový dům
ČSSD bude o platbě Altnerovi jednat příští týden, uvažuje o úvěru

01.04.2016 11:15 Aktualizováno 01.04. 17:00

Špičky ČSSD budou příští týden řešit, jak reagovat na čtvrteční rozhodnutí pražského městského soudu, že má strana bývalému advokátovi Zdeňku Altnerovi zaplatit za právní služby ve sporu o Lidový dům zhruba 337 milionů korun.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Černý (3 hlasy) 01.04.2016 12:02

    ČSSD to ze srdce přeju. Úplně se totiž zpronevěřila svým voličům....

  • Petr Konečný (2 hlasy) 01.04.2016 11:48

    Jedinej, kdo tu dělá obstrukce, jste vy sami, sosani. A teď pěkně...

  • Arnošt Utřikund (1 hlas) 01.04.2016 12:35

    Tímto jasnozřivým způsobem vedou i náš stát

  • Tomáš Fuk (1 hlas) 01.04.2016 12:38

    To jim křivdíte. O restituce se snažili. Problém byl, že tyto sliby...

  • Pavel Pospíšil (1 hlas) 01.04.2016 13:33

    Rozumný názor, dávám jeden hlas! Sám tu rudooranžovou zlodějskou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Je to další exces české justice. To gigantická suma na penále neměla být nikdy přiznána, na průtazích se podílel nejen Altner, ale i soudy nesčetnými průtahy v jednání, tuto dobu měly odečíst, i tak se penále dá snížit, je-li v rozporu s dobrými mravy, což je tento případ. Částka by měla být deponována třeba v soudní úschově, než o věci rozhodne Nejvyšší soud, popř.Ústavní soud, aby s penězi Altner nezmizel někde v Belize.

0 hlasů

.-))) KSČM se musí. smát. Socany budou volit jen kovaní. Normální levičák jen KSČM. Doba, kdy byli komunisté jako strašák mládeži a voličům je pryč. Stačí se podívat jak volí ve sněmovně.

0 hlasů

Tomu se říká vyhánět čerta ďáblem. Dost krátkozraké.

0 hlasů

Vy, zasr@ní komouši, se nikdy nezměníte!
Ale co, 15 mrtvejch bolševiků denně se snad musí brzy projevit; protože nikdo normální a slušný, kromě vás kovaných soudruhů, KSČ nevolí..
Ale k tématu - Hamáček (jinak celkem rozumný chlápek, což konstatuji coby nevolič té oranžové zlodějské party) by měl svým členům popravdě vysvětlit, jak k tomu maléru došlo a ne se trapně vymlouvat na jiné.Přiznat, kdo byl na začátku a hlavně, kdo se neustále odvolával v předem ztraceném sporu. Kdyby Altnerovi (kterého tehdejší předseda ČSSD Zeman označil za vyžírku, ač s ním tu smlouvu podepisoval) ty prachy dali rovnou, nemuseli si nyní půjčovat (na zaplacení mají tři dny).

1 hlas

Tímto jasnozřivým způsobem vedou i náš stát

1 hlas

Naneštěstí nejsou jediní, kdo to takto činní.

0 hlasů

Zodpovědnost nese především lalok první.On podepsal jako předseda sosanů tuto smlouvu,a jako obvykle se vyhýbá jakékoli zodpovědnosti.Pro tupou část českého voličstva je
ožrala opět křišťálově čistý a nevinný.

0 hlasů

Samotnou smlouvu bych mu nevyčítal. Díky n¨í mají Lidový dům. Průser který uděla je v tom, že pak nezaplatil.

0 hlasů

ČSSD to ze srdce přeju. Úplně se totiž zpronevěřila svým voličům. Před volbami tvrdila, že udělá vše proto, aby podvod názvu církevní restituce zmizel. Po volbách socan neudělal naprosto nic. Před volbami nic neříkali o tom, že budou podporovat ukrajinský nacismus a na příkaz Unie a USA sem cpát islám. ČSSD jsou krysy a doufám, že je tohle položí.

3 hlasy

To jim křivdíte. O restituce se snažili. Problém byl, že tyto sliby neyly zasazeny do správného právního rámce. Jinak řečeno s církevními restitucemi se nedá nic dělat.
Před volbami byl na ukrajině klid. Vy snad chcete aby politici měli křišťálovou kouli.
Islám sem nikdo necpe. Je jen na nás jak se necháme imigrantama ovlivnit a co jim povolíme. A tenpříkaz USA myslíte vážně?

Socanům to penále přeju. Ale naštěstí je to nepoloží. Díru po ČSSD v politickém spektru by mohli zaplnit hovada ještě větší.

1 hlas

Rozumný názor, dávám jeden hlas!
Sám tu rudooranžovou zlodějskou partu nevolím, ale jsou demokratickou a demokraticky zvolenou stranou (byť mi spousta jejich sociálního inženýrství nevoní a jejich devótnost k Babišovi je nedůstojná) a Sobotka to zvládá celkem dobře.

1 hlas

Jedinej, kdo tu dělá obstrukce, jste vy sami, sosani. A teď pěkně začněte cálovat, třeba vám pan Altner dá splátkový kalendář na 10 milionů měsíčně.

2 hlasy

Ha, ha, ha , Hamacek na to prisel !!!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov