Prezident vs. premiér
ČSSD: Zeman nás chce oslabit, už se "oklepal" z lánského puče

01.02.2016 15:30 Aktualizováno 01.02. 17:34

Kritika prezidenta Miloše Zemana na adresu premiéra a šéfa ČSSD Bohuslava Sobotky je za hranou a vedená cílem oslabit sociální demokracii, zní ze strany.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Pištec (4 hlasy) 01.02.2016 15:37

    Sobotko, vy se oslabujete především sami, k tomu nikdo jiný není...

  • Karel Musil (3 hlasy) 01.02.2016 15:54

    Zeman vždy útočil na sociální demokracii, v poslední době již zcela...

  • Richard Roz (2 hlasy) 02.02.2016 00:14

    Sobotka se stal havloidem je to jeho konec

  • Z P (2 hlasy) 01.02.2016 16:12

    Trochu uvažujte!!, většina národa zatím je za ČSSD i když Sobotka...

  • Taši Tändzin (2 hlasy) 01.02.2016 16:38

    Zeman je nebezpečné a podlé individuum. Sice jsem ho volil, ale...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Samozřejmě, že chce Zeman oslabit ČSSD, ale i celou vládu. Chovanec mu nahrává a útočí na Babiše. To je Zemanův sen. Vláda musí tlučhubu bez povinností ignorovat a spory neřešit přes media.

1 hlas

Sobotka se stal havloidem je to jeho konec

2 hlasy

Zeman je nebezpečné a podlé individuum. Sice jsem ho volil, ale upřímně se za to stydím.

2 hlasy

Trochu uvažujte!!, většina národa zatím je za ČSSD i když Sobotka zrovna není ten pravý vůdce. Kdyby vyhrálo volby ANO, tak musí s někým utvořit koalici, protože buďme realisti, nedostanou plný počet hlasů. A ČSSD (vedená Sobotkou) aby zůstala u moci je ochotna uzavřít koalici i s TOPkou, co si budeme povídat. To není o ČSSD, ale o Sobotkovi a jeho nohsledech. Bude se muset kroužkovat.

2 hlasy

Vaše úvaha je racionální, ale i když jsem ČSSD v minulosti volil, tak teď jimi opovrhuju. Vzpomínáte, jak horlili proti církevním restitucím ? Po volbách se s tím, kdo za nimi stál, lidovci, spojili. A to nemluvím o jejich podpoře nacismu na Ukrajině. Já v současné ČSSD vidím hanebné krysy a volit je nemůžu.

0 hlasů

No dyk se na vás komouši úplně klepou. Nikam jinam nepatříte.

1 hlas

Zeman vždy útočil na sociální demokracii, v poslední době již zcela agresivně. Cíl má jasný: oslabit ČSSD co nejvíce, aby pomohl Babišovu ANO, aby ten vyhrál volby a stal se ministerským předsedou. Pak už bude ČR pravé Babišovo. Jinak počínání Zemana nedává smysl, ze socdem vystoupil a založil neúspěšnou SPOZ jako trucstranu a nesmí se vměšovat do záležitostí jakékoli politické strany, tím překračuje hranice svých pravomocí.Nesčetnými cestami do krajů, měst a vesnic vede již předvolební kampaň, místo autobusu zemák ve vládních kolonách, aby se zalíbil posluchačům, ale může to být sebevražedné, socdem má mnoho voličů a útoky na ní ji sjednocují. (Bývalý volič Zemana)

3 hlasy

Faktem ovšem je, že nikdo nemá v naší straně tak velkou podporu jako Zeman. A povšimněte si, že proti Zemanovi se vyjadřují přátelé ze Sobotkova tábora. Ostatní buď mlčí, nebo se staví za Zemana.

Osobně jsem volil Zemana až v druhém kole, ve straně jsem ho také nepodpořil jako prezidentského kandidáta, ale musím uznat, že ve funkci prezidenta příjemně překvapil. Především oceňuji jeho zahraniční politiku.

0 hlasů

Ve vaší straně proslulé podrazy a pokusy o puč jste spoluautory tohoto marasmu. Takže si to užijte.

1 hlas

Máme to co jsme si zvolili. Prezidentem nabubřelého kořalu a premiérem jeho úhlavního nepřítele. Skvělá kombinace, velmi prospěšná této zemi. Ale alespoň je u nás v Kocourkově veselo.

1 hlas

Mne pobavilo, že nový náměstek ministra zemědělství zjistil, že úředníci na ministerstvu nikdy neviděli pole, krávy, vepře atd. Tak jim chce pořádat "výlety" do přírody aby mohli zpracovávat koncepci pro zemědělce a další instrukce "shora". Opravdu v té Praze jsou zaměstnáni kamarádi kamarádů, příbuzní známých, známí dalších známých a na odbornost se kašle. Potom to tak vypadá.
Čekám, že ten nový náměstek dostane pořádný "kartáč" za své vystoupení ale jsme v Česku, buden se hledat osoba, která ho tam dosadila.

P.S. Rady pražáků jsou opravdu nedoceněné ...(třeba nové "lítačka"). Už se nedivím, že při povodních na Moravě musely být tatížené poklopy na kanalizaci aby nějací tam "nějací pražáci nevyplavali" ....

0 hlasů

Sobotko, vy se oslabujete především sami, k tomu nikdo jiný není potřeba. Dříve jste hájili zájmy nižší a střední třídy, dnes hájíte pouze svá koryta a tancujete, jak americká ambasáda píská. Kdo vám nařídil, abyste podpořili ukrajinský nacismus ? USáci ! Stejní USáci vám nařídili, abyste se sem pokusili propašovat islám, který zde devět z deseti Čechů nechce. Napsal bych, že jste vy, ČSSD, vlastizrádné krysy, ale to by asi nebylo moc politicky korektní.

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov