Rozhovor TÝDNE
Čunek: Veřejnoprávní média se snaží ovládnout každá strana

14.05.2017 19:11 Rozhovor

Senátor a zlínský hejtman Jiří Čunek vzal evidentně "na milost" koalici své KDU-ČSL se Starosty a nezávislými. Prý mohou získat až patnáct procent. Krizi okolo setrvání Andreje Babiše ve vládě vnímá jen jako snahu ČSSD nahnat zpět ztracené preference.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Kamil Podlešák (4 hlasy) 14.05.2017 20:14

    Nejprofláklejší stokou je Česká televize, o které se říká, že jsou v...

  • František Martínek (2 hlasy) 14.05.2017 22:32

    Pan Čunek opět odhalil skutečnou tvář o které ti rozumní a...

  • Henex (2 hlasy) 14.05.2017 22:34

    Nemusí nic připravovat, KDU-ČSL se vždy přidá na stranu vítěze....

  • Henex (2 hlasy) 14.05.2017 22:30

    Konečně někdo nazval ten humbuk pravým jménem...

  • Honza Hloupý (2 hlasy) 14.05.2017 20:57

    Čunek si naprosto neskrývaně připravuje půdu pro povolební koalici s...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

100krat denne vidim ksicht jisteho Kalouska

0 hlasů

V dobe internetu , televize , reklamnich agentur a satelitu je ovlivnovani novin druhoradou zalezitosti .

0 hlasů

Pan Čunek opět odhalil skutečnou tvář o které ti rozumní a používající vlastní hlavu a úsudek , už dávno věděli, že politici média doslova řídí. Babiš je vlastnil a oni toho nyní používají proti němu, ale oni ty ostatní média včetně toho nejsilnějšího na které Babiš nemá to jest televizi, ovládají a řídí. Čunek správně chápe jak moderátoři či novináři směrují své texty tak aby ovlivňovali mysl občanů ve prospěch politiků z ČSSD. Česká televize při každé změně vlády má ve vedení i jiné lidi a tak se ptám PROČ? Vždyť je to ze zákona nezávislé médium informací ve smyslu padni komu padni, ale ono tomu tak není. Třeba Babiš a kauzy , které byli vyvolány a nic se nenašlo a televize to neustále omílá jako že už je to pravda a podstatě už vynáší a v mnohých případech i vynesla rozsudek a to se dle obvinění jednalo o drobné záležitosti v rámci nastavených pravidel politiky, kdežto ČT vůbec nebere na zřetel stamiliardové rozkrádačky u kterých byl třeba Sobotka současný premiér a to je kauza tisíckrát větší než ty Babišovy dohromady a navíc je to historicky zdokumentováno a i se Sobotka sám k tomu přiznal i když tvrdí, že bylo vše v pořádku. Prostě prodával zánovního Mercedesa za peníze silně ojetého Trabanta a tvrdí že je to v pořádku že je to jen obchod. To vše dělal na objednávku mafie a my všichni to víme. Proto obdivuji pana Čunka, má otevřené oči a nebojí se pravdy a zřejmě ani "nájemných vrahů" ( použil jsem slova ,nájemných vrahů, protože třeba ty odposlechy to jsou taky najatí vrazi ) stran ČSSD, ODS a TOP09, díky mu za to.

2 hlasy

Konečně někdo nazval ten humbuk pravým jménem...

2 hlasy

Čunek si naprosto neskrývaně připravuje půdu pro povolební koalici s Burešem.

2 hlasy

Nemusí nic připravovat, KDU-ČSL se vždy přidá na stranu vítěze. Slušně se tomu říká pragmatizmus, neslušně vychcanost. Zatím byli snad ve všech vládách, jestli se nemýlím...

2 hlasy

Nejprofláklejší stokou je Česká televize, o které se říká, že jsou v ní pravdivé pouze dvě věci. Datum a sportovní výsledky. Stačilo mi, jak zpravodajsky pokrývala americké prezidentské volby. Jedním slovem hnus. Tendenční hnus.

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov