Průzkum
CVVM: Lidé nejvíce věří starostům a prezidentovi

29.09.2014 16:49

Lidé stále nejvíc důvěřují obecním zastupitelům a starostům, následuje prezident, jemuž věří mírně nadpoloviční většina. Vyplývá to ze zářijového průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaroslav Kašpar (10 hlasů) 29.09.2014 18:06

    To je neuvěřitelný výsledek. Zejména když uvážíme, kolikrát denně v...

  • Karel Majer (10 hlasů) 29.09.2014 17:25

    A taky dobře dělají. Hlavně Zeman v otázce Ruska velmi příjemně...

  • wenzel Trousil (8 hlasů) 29.09.2014 19:06

    OK--o jake "Agresy pises". Copak Rusko bombarduje Syrii a Irak? A...

  • o k (7 hlasů) 29.09.2014 19:02

    Zajímalo by mě, proč se neudělá žádný průzkum veřejného mínění, co se...

  • Miloš (7 hlasů) 29.09.2014 19:55

    Kdo to je my? Nemyslíš většinu, že ne? Většina se totiž nestydí a to...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Já pořád říkám, že čecháčkové jsou jen stádem přitroublých ovcí - co mělo nějaký náznak mozku v lebce už zřejmě dávno emigrovalo...

2 hlasy

Ty už jseš jako emigrovanej?

0 hlasů

Slušný občan se stydí za presidenta samolibého lháře a ubohého narcise.Je s podivem kolik kreténů mu věří a fandí.

5 hlasů

OK--o jake "Agresy pises". Copak Rusko bombarduje Syrii a Irak? A dalsi? Jsi volaaky zmäteny, hej? Stydet se mas zaco. Jeden prezident agent CIA, dalsi KGB a treti Mosadu.. Mate byt naco hrdi..

8 hlasů

Krátké školení:
wenzele Trousile s přihlašovacím jménem masového vraha Lenina, když chceš reagovat na něčí příspěvek musíš u toho příspěvku kliknout na červený nápis Reagovat a tam pak psát do okna, aby byla jasná časová posloupnost příspěvků.
Nebo si lidi budou myslet, že obdivovatelé masového vraha Lenina jsou blbci.

5 hlasů

Nemej peci. Blbce nelze prehlednout.. Nato jsi zde az prilis znam..

0 hlasů

Tak to vypadá, když blbec dělá z jiného blbce. A modráku, přečti si něco z dějin. Lenin nebyl masový vrah. To ti jenom někdo nakukal do té pitomé hlavy.

0 hlasů

Bolševici se čertí, když někdo nazve masového vraha Lenina pravým jménem?
A nějaké argumenty proti by nebyly? :)

1 hlas

Argumenty najdeš v každé učebnici dějepisu pro ZŠ.

0 hlasů

Nejvýš v učebnici z roku 1950, děkuji nechci.
Ale takhle sepsat pár vět a můžeme poargumentovat o rudém teroru.

0 hlasů

Zajímalo by mě, proč se neudělá žádný průzkum veřejného mínění, co se ruské agrese na Ukrajině týče. Zajímavé jsou reakce návštěvníků na různých Webech. Jsou totiž naprosto protichůdné a bylo by zajímavé vědět hned několik skutečností. Jaké % lidí se diskuzí na netu podílí. Kolik lidí je několikanásobně přihlášeno -těžko zjistit, stejně jako, kolik z nich zastupuje nějaké uskupení a organisace. Je totiž jasná jedna věc a to, že i lidé s naprosto mizernými znalostmi české gramatiky, překvapí s rychlou reakcí na události a překvapivou znalostí detailů z historie, ale i současného dění. Zdá se tedy, že se jedná o mnohem víc, než o "dopisování senilních seniorů". A tak mám za to, že by bylo opravdu zajímavé vědět, kolik % občanů ČR ruskou agresi schvaluje. My se stydíme za naše prezidenty - toho posledního i současného, ale ti to mají v popisu práce. Co ale ten zbytek národa?

7 hlasů

Molžná je dobré nevědět, protože bychom zjistili, jak jsme zkasžený národ bez paměti, jak nás nedávno drtila brežněvovská doktrina a jak už zase fandíme autoritářskému agresorovi, který neuznává ani mezinárodní právo. I ten Hitler bsi zabrání našich Sudet nechal předem schválit velmocemi v Mnichově.

2 hlasy

["Those who cannot remember the past are condemned to repeat it",
Jorge Agustín Nicolás Ruiz de Santayana y Borrás, known as George Santayana.]

Ti kteri si napamatuji minulost,jsou odsouzeni k tomu aby si ji zopakovali.
Zda se,ze v Cesku zije dost lidi kterym minula doba vyhovovala,tak se nedivim,ze by radi kdyby se zase vratila v jeste vetsi slave a krase.

0 hlasů

Kdo to je my? Nemyslíš většinu, že ne? Většina se totiž nestydí a to je důležitý, jestli se ty a tvoje parta stydí, je hezký, ale koho to zajímá?

7 hlasů

Samozřejmě, že pouze my, ale bylo by dobré vědět, kolik nás je.

5 hlasů

To se dá lehce odhadnout, ste pořád ta stejná parta, co nedokáže skousnout prohru v prezidentský volbě. Víc vás nikdy nebude, jenom pořád ta stejná patra. Děti, co milujou pohádkovýho knížete, rádoby umělci a jejich kámoši a rodinní příslušníci.Až kašpárek skoná, počty se zredukujou na polovic a snad bude od vás pokoj.

0 hlasů

Kolik vas je? Dnes, ve 14.10 je vas presne :4..

0 hlasů

Tak si to spocitej ted,nebudou ti stacit prsty a budes si muset koupit abakus,je to jednodussi nemusis pouzivat prsty na nohach k pocitani desitek.

1 hlas

Ty by ses měl stydět, že jseš pitomej emigrant.

1 hlas

Machaczku,ze ty mas v rodine dve starsi sestry ktere te ovladaji?Prvni se jmenuje Zavist,ta druha Nenavist a ty je slepe poslouchas.Kdybys jenom vedel jake hruzy a lidskou zlobu tady zazivame,urcite bys nad nama smutne zaplakal a zridil nejaky zvlastni fond na nasi pomoc a z toho nam posilal penize na prilepseni at se muzem aspon jednou za den najist.Mi bys mohl poslat aspon par vysmatlanych bot at mam v cem chodit.To vis blizi se zima a ta je tady panecku zimni Canadska.Nevim jesli ji vubec preziju.To vis jsem uz tady skoro pul stoleti,sily ubyvaji a kdyz se musis kazdy vecer prat o to mistecko pod mostem,tak je to tezke.I ten roztrhany spacak me ukradli,tak me prosim te posli nejaky nebo aspon nejake stare hadriky at si mam do ceho zabalit omrzle palce na nohach.Kdybys chtel priletet to tady poznat jak tady bidne zijem,jen si kup letenku o ubytovani se ti tady postaram,pod vedlejsim mostem pry se uvolnilo jedno misto,ale dlouho prazdne nebude tak si s priletem pospes.Jeste bych te rad poprosil nam se tady tak styska,tak privez nejake stare RP z padesatych let jiste toho mas doma na pude haldy a my si to tady vecer u ohnicku budeme cist a vzpominat na ty krasne casy v Ceskoslovensku pod pratelskym dohledem STB.

0 hlasů

Ztráta času číst ty tvoje blbiny, že sem si radši nehrál s pinďourem. Nesmim zapomenout tvuj nick, abych zase náhodou neztrácel čas nad pomatenejma výlevama.

0 hlasů

O tom to právě je. Rád bych viděl seriozní ukázku veřejného mínění o ruské invazi na Ukrajinu a nechápu, že žádná nebyla, do dnes, udělána. Nevím, čím si to vysvětlit. Popularita prezidenta nic nevypovídá - už od časů Masaryka nyla vysoká a dokonce i komunističtí papaláši, kteří nyli zároveň prezidenty, měli určitou podporu. Prezidentská funkce je v Česku ceněna - obdobnost s carským, případně putinovským Ruskem. Jsme Slovani a milujeme autoritu, ale když nám ji někdo vnucuje, troubíme k revoluci. To je rozdíl k Rusku a zaplať pánbůh za to.

4 hlasy

To je neuvěřitelný výsledek. Zejména když uvážíme, kolikrát denně v čt, na idnes, na novinkách, lidovkách, aktuláně a tak různě do prezidenta kopnou.

10 hlasů

Pan prezident zklamal. Nejdříve se choval jako pořádný eurohujer a natohujer a když zjistil, že 90% občanů je prorusky orientovaných, tak ejhle - otočil.

6 hlasů

Věří jim protože volí lidi a ne šmejdy různých stran !

6 hlasů

A taky dobře dělají. Hlavně Zeman v otázce Ruska velmi příjemně překvapil, v podstatě se postavil proti všem. Teď ještě chybí této zemi ke štěstí, aby v jeden okamžik trefil Štětinu, Šláfenberga a třeba, třeba, třeba Fištejna šlak ... :-)))

10 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov