Druhý muž zemanovců: Nejsme žádní mastodonti

07.03.2010 21:00 Rozhovor

Místopředsedou Strany práv občanů - zemanovců se o víkendu stal sedmadvacetiletý vysokoškolský učitel z Prahy Vladimír Hönig. Volba byla předem nalinkovaná, byl jedním ze dvou kandidátů na dvě volná místopředsednická křesla.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Nactiutrhač (518 hlasů) 08.03.2010 09:27

    Uvidíme, jak se to vyvine. Zemanovci mi rozhodně nejsou cizí.

  • dupro (517 hlasů) 08.03.2010 10:02

    socky, vždyť ČSSD vám lže od rána do večera, a ještě si z vás dělají...

  • sd (488 hlasů) 07.03.2010 21:32

    Volím Zemanovce a ne ty komunisty z Paroubkovi ČSSD.

  • sd (477 hlasů) 07.03.2010 21:07

    My to víme na CzechTek poslal komando Paroubek s Bublanem!

  • John Doe (468 hlasů) 07.03.2010 23:04

    Proč to neřekne,vždyť to všichni víme,že ty děcka na louce nechalo...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Strana Melčákovských krys, strana zombie.

24 hlasů

N e v o l t e . cz (www.háčky a udice, www ,myslichvost.cz) - Volte neparlamenzní strany!

15 hlasů

To je nejlepší způsob, jak vyhodit svůj hlas do koše...

16 hlasů

socky, vždyť ČSSD vám lže od rána do večera, a ještě si z vás dělají prču : Důchod 15 tisíc? Jen tahák na voliče, přiznala ČSSD ČSSD chtěla před volbami nalákat důchodce na nerálný slib, že se průměrný důchod zvedne na 15 tisíc korun. Nemysleli jsme to vážně, tvrdí nyní Zdeněk Škromach.

517 hlasů

Felix a jeho tisíc tváří, naklikává spojence modrých zlodějů, Melčáky.

18 hlasů

blbě kecáš a furt klikáš, nevaříš, neuklízíš, nepereš, jen sedíš u PC a píšeš, ty snad bydlíš ve psí boudě

16 hlasů

jj vona je eMařka volysalej vořech :-)

24 hlasů

„Pokud budeme lidem před volbami otevřeně říkat, co máme v plánu, nikdy ve volbách nevyhrajeme.“ ■ Mirek Topolánek, předseda ODS , Lidové noviny, 15. 4. 2006

57 hlasů

není nad ynteligentního vůdce v čele stáda socek : Paroubek si pozval Sáblíkovou. Spletl si rychlobruslení s krasobruselním 8. března 2010 11:10 PRAHA - Jiří Paroubek pokračuje v tažení na voliče. Dnes si na pomoc přizval do Lidového domu i rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou s jejím trenérem Petrem Novákem. Předseda sociálních demokratů připustil, že pokud vyhraje jeho strana volby, podpoří stavbu rychlobruslařkého oválu ve Velkém Oseku.

15 hlasů

Ano, je to chyba a měl být pozornější. Ale za tři dny si nikdo na to nevzpomene. Zato nahého Topolánka s polovztyčeným pinďou mají nahraného na mobilech od Italů miliony lidí z celého světa.

19 hlasů

Důležitý je výsledek - ta hala bude stát , i přes malé zatmění sluníčka nejjasnějšího.

24 hlasů

Uvidíme, jak se to vyvine. Zemanovci mi rozhodně nejsou cizí.

518 hlasů

jo vidíme eMařko, máš dneska hranici, co si hlasů naklikáš na čísle 500

16 hlasů

A co ten úplatkář a gauner Jaromír Schling, co tuneloval České dráhy a bral milionové úplarky když byl ministrem dopravy ?

19 hlasů

Vážený a ctihodný semita Jan Fischer, pod jehož vedením byl zprivatizován obchod s lidskými orgány a tkáňovými buňkami a rozkradena zdravotnická zařízení spadající pod Ministerstvo zdravotnictví. Za to budu mít hrobku na Floridě vedle Meyera Lanskyho a vydělám větší jmění než za nějaké směšné prohibice.

16 hlasů

To v Praze jsou samí takoví myslitelé, jak je nazval Tupol, blbové z horní dolní? Ten Vladimír Hönig není žádný myslitel a Zeman si ho nejspíš pořídil proto, že vedle takového intelektuála vypadá Zeman i přes své stáří úžasně chytrý. Jiná situace by nastala, kdyby se vedle Zemana postavil někdo s průměrným IQ. To by hrozilo, že Zeman bude vypadat ne moc lichotivě. Pěkné holky si také berou na rande ošklivky, aby vynikla jejich krása. nevím, jestli se podaři naplnit takovému týmu smlouvu s ODS, že odeberou levici 5%.

23 hlasů

věci veřejne jim vymetou rybnik -a to je dobře

14 hlasů

Věci veřejné - to jako ti mafiáni s lidskou tváří? To ani náhodou.

13 hlasů

To je ODS C, že?

49 hlasů

\"sedmadvacetiletý vysokoškolský učitel z Prahy\" a chová se jako tele. Ta jeho neschopnost vyslovit některá jména vypovídá o nějaké duševní úchylce. Choval by se takhle normální člověk? Zemane, Zemane, to sis tedy moc nepomohl!

316 hlasů

Podle tebe on se chová jako tele. Ale ty se chováš jak primitiv! A duševní úchylka? No, ty ji máš hodně velkou - vlastně ti ani nikdo z lidí, zejména "obyčejných", jak říká váš estébácký předseda, agent Jyrka Dupačka, ti nezávidí. Kdo by taky záviděl podobnýmu úchylovi jako ty?! ...komunisté?

14 hlasů

SI MYSLÍM, ŽE SI HLAVNĚ TY VYMĚŇ SVOJE DUPAČKY, MÁŠ V NICH NADĚLÁNO A SMRDÍŠ, modrý inteligente z Plzně.

22 hlasů

Felixi, Felixi, co najednou taková péče o nějakého skorosocana? Že by nakonec něco bylo na těch řečech, že to je ODS C?

121 hlasů

Nebo snad ODS D?

18 hlasů

To si ten název vylepšili - SPOZ;pamatuji Sbor pro občanské záležitosti,měl stejnou zkratku.

36 hlasů

Proč to neřekne,vždyť to všichni víme,že ty děcka na louce nechalo zmlátit to bachraté estébácké hovado z RaJe ve spolupráci se svým pucflekem "křesťanem" Bublanem.A další tlustá svině Prcina zas nazval vrhače vajec nacisty,zatímco skinheady házející kameny tak nějak nekomentoval.Zkrátka a dobře,tyhlety zrůdy z KSČSSD může volit jen naprostý kretén a diskuze na Týdnu to jen potvrzují.

468 hlasů

Topolánek Alois krycí jméno Javor 161138

18 hlasů

Doufám,že vás stejně tak rozčílila íčkova šikana mladých sociálních demokratů,poté co protestovali proti neonacistům na Prvního máje.Pochybuji.Pro odss je totiž každá podlost dobrá.Píšete něco o děckách na louce.Pěkná děcka.Ožralý a zhulený na cizím pozemku napadaly policejní jednotky.Když policie zasáhla,bylo to špatně.Když rok před tím policie při stejné situaci nezasáhla,tak to bylo taky špatně.To se říkalo."No jo,komunistická čssd podporuje levičáckou lůzu,při zabírání cizích pozemků!"Dobře si to pamatuji.Stejně dobře si pamatuji odésáckou podlost a ubohost po zákroku na Czech teku.Tenkrát se totiž pod sochou sv. Václava v Praze objevil "pomníček" s nápisem-Za mrtvé a zraněné ne Czech teku.Pro jistotu tam byl nápis také v angličtině a němčině.No a kolem kytičky a zapálené svíčičky.Prostě hnus.

25 hlasů

Bože, tví rodiče musí mít úroveň. Všem jsi oznámil, jak trávili dny. A kdo je odnášel domů? A ty jsi musel vyrůstat sám, bez lásky, jen s hrstí marijánky. Takové měli tenkrát na te louce řádně poučit, jak se chová slušný občan. Pokus se něco podobného udělat na Slovensku, nebo v Rakousku. Dodnes by ti jektali zuby. Prjev svůj intelekt a zorganizuj to v Rakousku. Budeš jednička.

26 hlasů

ulev si a zaklikej , dnes jsi 50 000 kliků nedosáhl. S takovou ti Íčko prémie nedá.Pozor at nespácháš sebevraždu 2 ranami do hlavy , když tolik klikáš, kdoví zda ti tolik vyklikaných prašul na Jánském vršku uznají..

26 hlasů

Ty zůstaneš blbcem pod jakýmkoliv nickem.

87 hlasů

A ty zůstaneš zapšklým panicem až do své smrti.

18 hlasů

mpixel = pixle? Úplně stejnej vopruz.

24 hlasů

tz jsi fakt zaostalej , jakej křestan , ty jsi ho neviděl v TV s jarmulkou jak bránil vlastním tělem synagogu ??? Fischer tam nebyl....to je šidovská sračka

12 hlasů

To jsem neviděl,ale vím,že ten hajzl o sobě tvrdí,že je prý kněz.

22 hlasů

uklidni hormony nebo dostaneš klikačku a budeš klikátttttttttttttttttttttttttttttttt a my se budem smát....

20 hlasů

závistiví ubožáci s malými péry a velkými bachory.

13 hlasů

Soudruzi, co budeme dělat? Naše strany ODS a ČSSD jsou už tak provařené, že je už nikdo volit nebude? Co s tím? Tak založíme jejich klony TOP09 a SPO a pojedeme dál! A skočí nám na to voliči? Uřčitě, voliči jsou obyčejné pitomé ovce! (souhlasný smích a potlesk v sále)

39 hlasů

Opravuji- klony ODS rovná se TOP 09 a SPO.

16 hlasů

Ejhle zemědělec ze Prahy ??? Horníka z tunelu Blanku tam neměli ???

367 hlasů

Fakt nejste mastodonti, ale totální blbci, sqwadra přeběhlíků, zlodějů, tunelářů, estébáků, senilních žvanilů, jelito-becherovkových ožralů a lhářů! Už aby byly volby a dostalo to vaše arogantní hovado, které se mstí za prezidentskou volbu, pořádně po čuni!

150 hlasů

Ejhle zemědělec ze Prahy ??? HorníTNEka z tunelu tam neměli ???

31 hlasů

Sociální demokracie byla i po r. 1989 ,,vytunelována,, soc. demokratům a ti s těmi , co se do ní vetřeli nemohli vůbec nic dělat! Proč myslíte, že do exilu se opět vrátil její předseda Dr. Horák? - Klabane, Janýre zradily jste původní členskou základnu! Stydte se!

15 hlasů

Sociální demokracie byla i po r. 1989 ,,vytunelována,, soc. demokratům a ti s těmi , co se do ní vetřeli nemohli vůbec nic dělat! Proč myslíte, že do exilu se opět vrátil její předseda Dr. Horák? - Klabane, Janýre zradily jste původní členskou základnu! Stydte se!

19 hlasů

To mě zajímá. Kterou původní členskou základnu? Tu z Olšan? I tobě se už třese ruka, že to odesíláš 2x. Já myslel bratře, že strana je pro současné lidí a ne pro vymřelé. Každá strana bojuje za dnešní lidi a zlepšení jejich životních podmínek a ne pro zapšklé starce.

18 hlasů

To že Zeman decentně umožnil Horákovi emeritnímu analytiku CIA návrat do USA se ctí , když se profláklo o koho jde, a převzal toto vosí hnízdo , ale nijak ho nevyčistil ???Je těžko posuzovat , zda to byo dobré pro ČSSD či ne....řečí moc ...např kariérní řád a pod ale kamarádíčky by jím neproháněl....ted je to ale všm jasné o koho jde...

22 hlasů

Sociální demokracie byla i po r. 1989 ,,vytunelována,, soc. demokratům a ti s těmi , co se do ní vetřeli nemohli vůbec nic dělat! Proč myslíte, že do exilu se opět vrátil její předseda Dr. Horák? - Klabane, Janýre zradily jste původní členskou základnu! Stydte se!

13 hlasů

K Zemanovým výsleedkům.....podvodné ...Opo Smlouva s těmi co spálili zemi .....A tak je to se vším a platí chronicky známé rčení: Koupíš cedník - teče. Dáš ho spravit - necedí…Zemane vypadni

321 hlasů

Zeman uspěšně privatizoval banky, i za ohromného vřeštění ODS a loni jsme byli jedna z mála zemí světa se zdravým bankovním systémem. Ozdravil ekonomiku, která byla po pádu Klausove vlády na kolenou. Zaveedl investiční pobídky, které přitáhli k nám hodně zahraničních investorů a které idioti z ODS nechali zrušit a dnes ukazovali jaké miliardy nám utíkají, jen tím, že filmaři světa raději točí v Maďarsku. Co odesák to ekonom, který poškodil ČR o miliardy.

18 hlasů

Hyeny jsou středně velcí mrchožrouti, obývající Afriku a Asii. Živí se převážně mršinami. Jako hyena je často označován člověk, který zneužívá lidského neštěstí nebo na něm parazituje. Navíc samice hyen mají vnější pohlavní orgány zcela podobné samcům. Poštěváček samic je velmi dlouhý, k nerozeznání od penisu samců, kteří žerou vlastní mláďata…

291 hlasů

Opsáno, ale souhlas: Prosím vás všechny,co proboha může Zeman udělat pro Česko?Je to ješitný člověk,který je prosáklý pomstychtivostí a touhou po moci,kterou se snaží zakrýt svou žovialností.A to,že ho"prý" uznávají i pravicoví politici(?)je jen proto,že v něm cítí odebírače hlasů soc.demokracii.Nesnese oponenta a proto se ve zlém rozešel se Špidlou a pak i s Paroubkem,který nechtěl být Zemanovou loutkou.To je ta pravda.Apropó,Zeman nebyl nikdy levicově založený,soc.demokracii použil už jen jako výtah k moci,jelikož na pravici mu to vyfoukl Klaus

73 hlasů

Volit tuto stranu, kterou založil bývalý kovaný komunista Zeman, tak to opravdu může jenom hlupák!

36 hlasů

Volím Zemanovce a ne ty komunisty z Paroubkovi ČSSD.

488 hlasů

z Paroubkovy !!! ČSSD ..... taky jste toho moc ve škole nepochytil ! Proto tíhnete k blbům !

23 hlasů

myslíte k těm z ČSSD? Od nich jsem právě odešel. A nedivte se každý nemůže mít maturitu jako vy a každý nemůže být tak chytrý jako ten inteligent Paroubek který totálně zničil ČSSD! Teď jsou to spíš Komunisti

10 hlasů

...podle počtu hlasů a tomu jak sis je naklikal, bych tě spíš typoval na ODS...

73 hlasů

Představitel Strany PRÁV občanů, který se hrdě hlásí k obraně práv hordy lidí (částečně dokonce feťáků) svévolně porušovat vlastnická a další práva ostatních občanů ničením jejich pozemků a obtěžováním hlukem?

449 hlasů

Fuj tajxl....zeman dalším pokusem ods jak oslabit čssd......top 09 už nesatačí.....zelení sou v prdeli...tak povolali zemana.. asi si myslelj že lidi jsou uplný blbci..a skočej jim na to...

41 hlasů

nechápu proč nelze diskutovat na téma buzeratů ... asi proto , že by se potvrdilo , že podávat trestní oznámení za to ,že někdo o někom řekne ,že je teplý je zvrácenější než když se lísá chlap k chlapovi

23 hlasů

dalsi vec je, ze to muze byt pravda a chtel by jste o necim takovym plnit ceske noviny?

14 hlasů

Boj o koryta začíná...

33 hlasů

My to víme na CzechTek poslal komando Paroubek s Bublanem!

477 hlasů

A neměl v tom náhodou prstymafián Íčko? Ti pitomci mu sloužili jako ovce.

14 hlasů

taky od té doby je pokoj !

21 hlasů

Dobře udělal, ty sfetované smažky si nic jiného nezasloužili, měli dostat po držce víc!

26 hlasů

zásahové jednotce velel Paroubek mobilem ze zahraničí ??? Pokud si pamatuji policejní ředitel informoval jarmulku Bublana , že bude zákrok a jaký a žádal politické přikrytí. Bublan volal Paroubkovi informace a Peroubek souhlasil. Bližší informace jak a jaké byly známy nejsou......důležité je že Paroubek byl strčen do hovna a neprotestoval, nemohl se postavit místodržícímu židovi Bublanovi

24 hlasů

A to je chce většina národa, tyto nebezpečná individua ve volbách opět volit! Opravdu krátká pamět!

16 hlasů

Co je to za šovinistickej žvást???

40 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov