Před volbami
Evropská unie je pro politiky prioritou. Proti je jen Okamura

13.08.2017 16:21

Zachování členství České republiky v Evropské unii prosazuje ve svých předvolebních programech většina hlavních politických stran. Různě si však představují priority, na které by se Česko v EU mělo zaměřit.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Penzista Hloupej (3 hlasy) 13.08.2017 18:20

    Eurohujeři všech zemí spojte se. Je to splek kkde pravidla co si...

  • Stanislav Soukup (3 hlasy) 13.08.2017 20:14

    Poté, co se sem k nám Evropská unie snaží nacpat muslimy a...

  • daniel Pink (1 hlas) 13.08.2017 16:59

    lepši trapna EU nez dokonaly Putinosajuz

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Co těm politikům brání odejít do Brusele a na cestu jim dát takovou nakládačku že je ani Anděla nepozná Možná by vše vyřešil ten radar v Brdech ..ruskej.

0 hlasů

Realisté jsou podle červencového průzkumu SANEPu před Piráty a daleko před Zelenými, nicméně narozdíl od nich v článku zmíněni nejsou.

Postoj Realistů k EU je vyjádřen v programu v části 01. Národní zájem. Výňatek:

"Klademe důraz na suverenitu našeho státu v tradičním pojetí a na svrchovanost naší ústavy jako nejvyšší právní normy, jejíž postavení nesmí být ničím zpochybněno a ohroženo. ...

Česká republika je jedinečná, má jedinečné problémy, tedy i specifické možnosti, jak je řešit. Vlastní vláda se postará o potřeby národa bezprostředněji a účelněji než nadnárodní entity. Národní zájem je tedy nejlepší vodítko k tomu, jak vybrat vhodné cíle politiky a zvolit účelné prostředky k jejich dosažení. "

0 hlasů

Poté, co se sem k nám Evropská unie snaží nacpat muslimy a nepřijatelnou legislativu, například ohledně zbraní, a hned vyhrožuje tresty, pokud se nepodrobíme, je zcela legitimní EU považovat za nepřítele.

3 hlasy

Eurohujeři všech zemí spojte se. Je to splek kkde pravidla co si určili platí jen pro někoho a nikým nevolení komisaři trestají a vyhrožujou - není ona to ta slavná demokracie v podání soudruhů. Přerozdělovat - t.j. uplácet a korumpovat z cizích peněz - to by jim šlo. Ale peníze dojdou - nikdo nebude chtít dělat, ale jíst budou chtít všichni - bude to bj o přežití....

3 hlasy

lepši trapna EU nez dokonaly Putinosajuz

1 hlas

Kolik ti je,blbečku?O životě víš naprosté hovno.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov