Premiérova pošta
Extremisté zveřejnili další Sobotkovy e-maily a hrozí válkou

10.01.2016 21:27 Aktualizováno 11.01. 06:30

Extremistický web White Media zveřejnil další e-maily, které prý patří premiéru Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD). Server tak učinil již podruhé. Extremisté navíc na webu vyhrožují, že zveřejní kompletní obsah Sobotkova e-mailu. Tvrdí také, že si ministerský předseda do své soukromé e-mailové schránky přeposlal dokument podléhající utajení. Sobotka to skrze svého mluvčího popřel.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Příspěvek níže je určen panu: Zdeněk Černý- který dole píše o nějakých gaunerech- že se nestydí!!!

0 hlasů

Já se vážený pane domnívám, že jestli tady někdo jedná zavrženíhodným způsobem tak je to Sobotka resp. celá vláda vůči našemu národu ve věci imigrantů! Nad tím se zamyslete. Když některý ze zveřejněných mailů si přečtete, zjistíte, jak se parta lidí, kteří tady tomu "velí" obohacují, domluvají a kují pikle, jen aby nás "očůrali" a myslím, že jsem se vyjadřil velice zdvořilým aslovníkem!!

0 hlasů

Potvrzeno: americké přistání na Měsíci byl podvod
Stanley Kubrick: „Americká přistání na Měsíci byl podvod a já jsem byl ten, kdo to natočil.“

V rozhovoru slavný režisér na smrtelném loži podrobně a zasvěceně vyprávěl o tom, že všechny výsadky na Měsíc zfalšovala NASA a že on všechno natočil na Zemi. Tak za mnohaletým bezprecedentním měsíčním podvodem USA učinilo konečnou tečku přiznání světoznámého hollywoodského režiséra.

Násilný charakter Kubrickovy smrti 7. března 1999 v anglickém Harpenden (Hertfordshire) později potvrdila i jeho žena. V létě roku 2003 v rozhovoru pro francouzskou televizi a později 16. listopadu téhož roku v rámci pořadu „Temná strana Měsíce“ (TV kanál CBC Newsworld) vdova po režisérovi, německá herečka Christiane Kubrick (Christiane Susanne Harlan) učinila veřejné prohlášení, jehož podstatou bylo následující:

V době, kdy si SSSR již celkově osvojoval vesmír, prezident USA Richard Nixon, podle vdovy inspirovaný vědecko-fantastickým filmem jejího manžela – který později vešel do historie jako jedno z nejlepších děl Hollywoodu (Vesmírná odyssea, 1968) – vyzval režiséra spolu s ostatními hollywoodskými profesionály, aby „zachránili národní čest a důstojnost Spojených států“. Což mistři z „továrny na sny“ vedení Kubrickem také udělali. Rozhodnutí o falšování provedl osobně prezident USA.

PODVOD STOLETÍ !

0 hlasů

O odhalení hesla premiéra Sobotky a zveřejnění jeho ukradené soukromé korespondence už toho víme dost! Co je ale zásadní, je to, že data byla získána zavrženíhodným způsobem! Byla ukradena tak, jakoby komukoliv z nás někdo vykradl účet v bance! Ti blbečci teď vyhrožují a slušná část společnosti stojí tváří v tvář těm gaunerům, přestože je neznáme. Prvořadé je to, že oni nesmí ničeho dosahnout! Bude záležet na každém z nás, jak se k tomu postavíme. Bude to i velká zkouška pro novináře.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov