Prezident promluvil
"Fatální chyba!" "Zdiskreditoval Česko!" Zeman to za Afričana schytal

11.01.2017 14:00

Ministr vnitra Milan Chovanec nechce potvrzovat ani vyvracet informaci prezidenta Miloše Zemana, podle něhož se v Česku pohybuje člověk z oblasti severní Afriky, který je podezřelý ze spolupráce s teroristickými islámskými organizacemi.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Press Corrector (8 hlasů) 11.01.2017 14:45

    Není žádný předem známý nejlepší postup. Zpravodajci by ho tajně...

  • Johan Rey (5 hlasů) 11.01.2017 15:51

    Pane cenzore, od kdy je označení teroristy slovem "grá zl" v rozporu...

  • Karel Nakobyl (4 hlasy) 11.01.2017 16:17

    Názory z řad KDU, ODS či TOP 09 nepovažují za směrodatné. Ti mají...

  • Henex (4 hlasy) 11.01.2017 14:21

    Inspektor Clouseau opět v akci, blb prostě nezklame. A hysteričtí...

  • Johan Rey (4 hlasy) 11.01.2017 15:42

    Takže Henexi, raději nevycházej ven.:-))

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zeman na svoji funkci nestačí, dokazuje to každý den, liší se pouze závažnost anebo směšnost jeho kiksů. Nedělá totiž nic jiného, než že jen žvaní a žvaní. Musí to dělat, aby na něj jeho příznivci nezapomněli, protože je bude zase za chvíli na chvíli potřebovat.

0 hlasů

Fatální chyba. Zeman to ani jinak neumí. Předvádí samé fatální chyby.

2 hlasy

Proto má stále takovou podporu? To se spíše feťácká pražská kavárna fatálně plete.

1 hlas

Článek je o tom, že Zeman komplikuje zpravodajským službám tyto osoby identifikovat a neutralizovat. Takže vlastně pomáhá těm teroristům. Pokud to nechápete, tak jste jen dobrým Zemanovým voličem, tím, které on sám označil za dementy.

0 hlasů

Kdyby tuto informaci lidu podal "kníže" Švarctrumberk nebo vexlák -pardon textař Horáček - jó to by byli oslavováni, že nás informovali o nebezpečí!! Jenže zprávu podal Zeman a to je špatně...

3 hlasy

Bingo!

1 hlas

To, že i u nás existují "spící buňky" islamistů a že se po republice flákají jejich spojky je jasné každému soudnému občanovi. Pouze pan Chovanec a další "majitelé pravdy" si myslí, že pro lůzu stačí pravda schválená jeho ministerstvem pravdy a panem Jandou. Prezident Zeman neřekl nic nového.

1 hlas

Je dobře, že tím Zeman upozornil na nebezpečí islámu.

Ta informace pravdivá být může i nemusí. Jen pražská kavárna a její kámoši vědí, že pravdivá je. Kritika od této sebranky je však ve skutečnosti pochvala.

3 hlasy

Názory z řad KDU, ODS či TOP 09 nepovažují za směrodatné. Ti mají kritiku prezidenta v popisu práce a nic jiného také neumí. Já osobně jsem rád, že to lidem oznámil.

4 hlasy

Pokud ví BIS a UOOZ o jednom, tak je jich tu minimálně deset. Jelikož máme 20.000 muslimů, tipoval bych to na víc.

2 hlasy

Pane cenzore, od kdy je označení teroristy slovem "grá zl" v rozporu se slušným vyjadřováním?

5 hlasů

Myslím, že Vás chtěl dohližitel na bezúhonnost diskuzních příspěvků ve Vašem zájmu ochránit před možnými právními následky použití inkriminovaného slova. Ono nejmenované slovo je zlidovělým jménem Jana Jiřího Grasela, který byl roku 1818 ve Vídni popraven za vraždy, loupeže a krádeže, nicméně brzy se dostal do lidové legendární tvorby jako šlechetný zbojník, který bohatým bral a chudým dával, takový moravsko-rakouský Jánošík. Existuje spousta písní, legend, románů, mohl byste tedy např. narazit na autorský zákon, který už dnes chrání cokoliv. Tak buďte rád, že jste byl včas zachráněn.

0 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Úkol zněl. Narušit spolupráci našich služeb se západními. Vzorně splněno.

3 hlasy

Není žádný předem známý nejlepší postup. Zpravodajci by ho tajně sledovali, tak jako Amriho v Německu. Pak by hypoteticky zabil x lidí a oni by se jako kolegové z Německa mohli chlubit, že o něm přece věděli. To je lepší, když se vyplaší a vypadne jinam. Nebo se vyplaší a udělá chybu. A nebo úplně něco jinýho.

8 hlasů

Přesně. Před dávnými lety mě v Bratislavě na zastávce okradli o peněženku. Policista na oddělení mi řekl: "Nám tam řádí zlodějská parta, my o ní víme". Strašně mě to uklidnilo a ztrátu peněz už jsem nepociťoval tak silně.

1 hlas

Inspektor Clouseau opět v akci, blb prostě nezklame. A hysteričtí zemanovi voliči utlučí prvního černocha, který jim přijde pod ruku...

4 hlasy

Henexi,vy jste na uzavřeném odd.psychiatrie,nebo na venerologii,kdy je nemoc ve stadiu kdy je postižen mozek?Koukejte na vaši krevní skupinu večer bude na čt vražedkyně Savčenková-krasavice inteligentní

0 hlasů

Takže Henexi, raději nevycházej ven.:-))

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov