Muslimský senátor
Hassan Mezian: Psy miluji, pane Okamuro!

02.08.2015 17:05 Rozhovor

Venčení psů pod okny arabských lázeňských hostí je podle prvního českého muslimského senátora Hassana Meziana směšné. Sám chová dva psy. Děsí ho ale podněcování k nenávisti, hlavně výroky politiků. Třeba prezidenta Zemana. "Ponižuje a zastrašuje lidi s jiným vyznáním," tvrdí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Patrik O Clock (15 hlasů) 02.08.2015 17:32

    Co nám vlastně chtějí autoři tohoto článku sdělit? Co má společného...

  • Johan Rey (11 hlasů) 02.08.2015 18:14

    Toto nemá vůbec vypovídající hodnotu o muslimech.Mezi lidožrouty se...

  • Jiří Susa (10 hlasů) 02.08.2015 18:26

    Muslimský senátor Hassan Mezian: Psy miluji, ..... Radši na česneku...

  • Jan Měchura (9 hlasů) 02.08.2015 17:32

    proč?

  • Stalin Lenin (9 hlasů) 02.08.2015 18:25

    Protoze vesmes rika pravdu, a ta je zde 67 let zakazana.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ústecký senátor Jaroslav Doubrava prý od svých voličů již nějakou dobu dostává informace o narušování pořádku kvůli imigrantům. Vrcholem ale prý byl zprotředkovaný zážitek jednoho občana, kterému chtěl jeho čerstvě přistěhovaný muslimský soused rovnou podřezávat ženu.

http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/14066-pristehoval-se-muslim-a-hned-chtel-sousedce-uriznout-hlavu-protoze-pila-vino-toto-se-podle-senatora-doubravy-jiz-u-nas-deje-a-kdyz-se-zeptal-premiera-.aspx

0 hlasů

NEZAVÁDĚJÍCÍ OTÁZKA OD NEDOUKA :
K protestnímu venčení psů v Teplicích se přidal i poslanec Tomio Okamura. Vy jste se s ním setkal, ještě když byl senátorem. Přivedl vám tehdy třeba psy či prase do kanceláře v Senátu, nebo jste na něm ještě tehdy protimuslimské tendence nepozoroval?

ODPOVĚĎ INTELIGENTA:
..."V době, kdy byl ještě v Senátu, mne navštívil v ordinaci. Byla to přátelská návštěva. Žádného psa tehdy nepřivedl. Ale kdyby ano, říkal bych mu "ťuťu ňuňu", ptal se, jak se jmenuje, a tak podobně. Co jiného? Co bych měl mít proti psům? Já je miluji.

OTÁZKA INTELIGENTA K NEDOUKOVI:
..."Vy proti psům něco máte?"

TITULEK OD ZAPLACENYCH NOVINÁŘŮ TYPU BULVÁR:
Muslim v Senátu ČR
Hassan Mezian: Psy miluji, pane Okamuro!

Tak se dělá správná politická propaganda -
Máme muslima v senátu !
Muslim psy miluje !
Sdělení panu OKAMUROVI !

Jedno sdělení je ale poučné:
NEZAVÁDĚJÍCÍ OTÁZKA OD NEDOUKA :

..."Nepřispívají k šíření strachu z islámu i předseda Muslimské unie Mohamed Abbas a Muneeb Hassan Alrawi? Prvně jmenovaný patří k propagátorům zavedení islámského práva šaría v Česku a druhý k tomu nemá daleko.

Tak PRVNÍ JMENOVANÝ je otec Lejly Abbasové - manželky Michaela Kocába. Takže už tu máme i mezi "osobnostmi" minimálně propagátory islámského práva šaria ... kdy se dozvíme o dalších?

5 hlasů

http://www.nwoo.org/2015/08/02/podivejte-se-na-hromadnou-syrsko-afghanskou-rvacku-v-uteceneckem-tabore/

1 hlas

Psi jsou nejlepší na česneku, a když se to spláchne čtvrtkou halal kořalky život je krásný. Jediné co k završení žití zbývá je cesta do Mekky a spřátelení se s velbloudicí.

0 hlasů

Koukám, že Frantu Vránka zase pustili z klece...

4 hlasy

Koukám, že tebe zavřeli do klece.

1 hlas

http://www.hlavnespravy.sk/referendum-bolo-uspesne-obyvatelia-nechcu-utecenecky-tabor/652582

1 hlas

Skoda, ze jste se pana doktora nezeptali, jak je to se vzdelanim a ochotou ucit se u vyznavacu islamskeho prava.

1 hlas

No, dochtorem se vyučil za komoušů u nás zdarma a následně vyprodukoval televizní hvězdu "zabij dědka a bábu". Má se čím chlubit "prašť palicí vo zem".

0 hlasů

Pokud jsem měl možnost slyšet názory nějakých muslimů, kteří u nás žijí, bylo to vždy mnohem rozumnější, než Okamury, Konvičky a dalších plašanů.

6 hlasů

Takže vám nestačí co se děje na Západě? Chcete vytvořit další Calais třeba z Prahy co? Když jsou podle vás Muslimové tak rozumní tak proč jsou jejich země v troskách nebo pod tvrdou diktaturou?

7 hlasů

vezmi si se svými havloidy své islamisty k sobě domů, můžeš tam mlátit hlavou o zem s koránem , stačí co dělají teroristi učk, alkajdy,is, čečenští, jako zaměstnanci vlády USA , stačí pár milionů dolarů a islamisti vyvolají v zemi občanskou válku jako to dělají na rozkaz usa běžně

8 hlasů

Musis Frantisku mlatit o zem hlavou vic. Jen se neboj a pritlac!

5 hlasů

tolik nových věcí zažíváme od puče ZLA 1989 imigraci islamistů, cikánů ,banderovců
jako bezdomovectví, ubytovny pro chudé ,nezaměstnanost, chudoba, otroctví, šikana v zaměstnání, justiční mafii, exekutorskou a lichvářskou mafii , okupace jiných států na rozkaz USa fašismu, korupci rozměrů tunelů bilionů státního majetku , zadlužení státu, zadlužení domácností , ,přepadání romskými tlupami, placení bankrotů západních zemí ,
, rekordní nárůst počtu vražd, přepadení, násilí, astronomický nárůst alkoholismu, gamblerství, drogové závislosti, vznik chudoby ,nezaměstnanosti, bezdomovectví, otroctví, a legální loupeže exekutorské mafie, justiční mafie, lichvářské mafie

5 hlasů

Koukám, že to tu nějak prořídlo. Inu není nad korektnost

1 hlas

Koukám, že to tu nějak prořídlo. Inu není nad korektnost

0 hlasů

důkazy z trezorů USA , vláda USA dlouhodobě vyzbrojuje muslimské, teroristické organizace ,k vyzbrojení hitlerovské nacistické junty kyjeva se hlásí veřejně http://www.novarepublika.cz/2015/05/rezie-teroristicke-chatry-in-flagranti.html příčinou ZLA je kapitalistická fašistická totalita USA a NATO

3 hlasy

jak zlí bolševici dávali lidem 100 000 kč nevratnou půjčku na výstavbu bytů či domků
http://www.novinky.cz/domaci/368915-lide-maji-platit-desitky-milionu-za-pujcky-na-bydleni-z-minuleho-rezimu.html
Příspěvek okolo sta tisíc korun byl nevratný, ovšem za jediné podmínky – člověk musel byt zkolaudovat k určitému roku. Termín přitom nebyl šibeniční, šlo třeba o 30 let
připomínám ,že za 100 000 kč se v roce 1989 dal pohodlně byt (bytová družstva) postavit

3 hlasy

Já věřím že existují i inteligentní a ostatní respektující Muslimové. To ovšem nic nemění na tom že jejich náboženství je v přímém rozporu s listinou základních práv a svobod a že je pro nás nebezpečné. Malý důkaz. V Egyptě dostali lidé možnost svobodně si zvolit své zástupce a zvolili si extrémistické Muslimské bratrstvo. Majorita Muslimů je prostě barbarská.

8 hlasů

ptá se tě tento zrůdný režim na tvůj názor? neptá , plní jen rozkazy usa hitlera a eurobanderovců ,stejně tak proti vůli občanů rozdělili československo , vatikánu dali třetinu půdy čr, zavedli dotace FVE podnikatelským zlodějům, provedli havlovu a klausovu amnestii zločinců , justiční mafie, exekutorská mafie, toskánská mafie

2 hlasy

Islamistka Issová známá z videoklipu ODS se zlodějským synkem ODS Mádlem --- vydírejte své rodinné příslušníky by volili pravicové zlodějské svině je v čr spokojená

4 hlasy

už za první republiky povraždili demokrati stovky dělníků a sedláků divné je ,že nikde neuctíváme jejich památku ........................nikde žádné vzpomínky na brutální fašistický režim

0 hlasů


2.srpna 1980 Gladio teroristi USA odpálili bombu na Boloňském nádraží ,výsledek 85 mrtvých 200 zraněných civilistů ,ano přesně tohle spáchala demokratická vláda USA a NATO

http://www.globalresearch.ca/operation-gladio-cia-network-of-stay-behind-secret-armies/9556 italský soud odhalil ,teroristickou organizaci USA -------------------------------------------------- - -------------------------------------------------proč hitlermedia mlčí k výročí masakru vlastních civilistů NATO a USA teroristickými režimy???

2 hlasy

Muslimský senátor
Hassan Mezian: Psy miluji, .....
Radši na česneku jako pečeni, nebo smažené?

10 hlasů

Toto nemá vůbec vypovídající hodnotu o muslimech.Mezi lidožrouty se zcela určitě našel takový, který lidské maso nerad.

11 hlasů

Já si teda myslím, že hned, jak jsi utekl do Rakouska, tak tě měli Rakušáci majznout pendrekem a hodit zpátky přes dráty do náruče socialismu...

3 hlasy

Potěšující informace, Henex "myslí".Doufám, že se to projeví i "kvalitě" Tvých příspěvků.Zatím tedy, nic moc.

2 hlasy

Johan, uz pisou o tom, ze rakouska vlada vyzvala obyvatele Rakouska, aby ubytovali u sebe doma uprchliky. Tak jak se pochlapis ty, hokejko?-)

0 hlasů

To , že tu začíná nová hysterie tentokrát proti imigrantům není pochyb. S panem doktorem lze jen souhlasit.

6 hlasů

Jak to vidí Hassan je mně u pwdele. Časem může dojít k nějakému násilí za strany utečenců. A ž utečou a nebudou mět co do huby, tak co budou dělat?

7 hlasů

Utečou do Německa, o ten tvůj socialismus nestojí. Lepší pomstu Němcům si ani neumíš představit...

1 hlas

Znasilni te? Rikal onehda nejaky Hassan, ze jsi fesak a ze se mu libis, jak se ti vzdy postavi srp s kladivem na obranu proti kapitalismu:-)

3 hlasy

Co nám vlastně chtějí autoři tohoto článku sdělit? Co má společného jeden syrský lékař, který mluví česky, pracuje a platí daně s invazí ilegálních imigrantů bez dokladů, kteří ani "neví" odkud přišli, ale spolehlivě vědí co chtějí a na co mají "nárok". A pokud to nedostanou, tak to tady rozmlátěj!
Pravdoláskařský presstitutky, za prachy jste ochotný živit se propagandou místo novinařiny. Ale máte to marný. Kromě Pražský kavárny vás už nebere nikdo vážně.

15 hlasů

Treba to, ze vy rudy vyholeny palice pausalizujete. Stejne jako jste to delali v Nemecku ve tricatych letech, kdy za vsechno mohli Zidi. Stejne jako jste neustale v 50.letech hledali vnitrniho nepritele a posilali lidi na sibenice. Stejne jako jste v ramci akce StB zatykali a v lepsim pripade vyhostovali nepohodlne osoby. Proste vy rudi a hnedi mate hned ve vsem jasno.

6 hlasů

No jo no to asi Svobodný tisk podněcuje k nenávisti,
http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan

2 hlasy

Ja bych poslal jako prvniho Okamuuuru zpatky do Japonska nebo Koreje.

2 hlasy

proč?

9 hlasů

Protoze vesmes rika pravdu, a ta je zde 67 let zakazana.

9 hlasů

Pan Okamura je pouhý populista který jede s proudem a rád hlásá to co se líbí jednodušší části společnosti.

7 hlasů

Stejne jako Zeman.

3 hlasy

Prezident Zeman je populista daleko větší. Jenže co se týče inteligence tak je nad panem Okamurou nejméně o dva levely výše. Ostatně proto je také prezidentem.

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov