Peníze z Bruselu
Hejtman Hašek: Na evropských dotacích se s vládou shodneme

31.07.2013 19:04

Zástupci vlády v čele s premiérem Jiřím Rusnokem a Asociace krajů ČR se na středeční schůzce shodli na řešení klíčových problémů a budoucí podobě čerpání fondů EU v České republice a regionech, řekl České televizi první místopředseda ČSSD a jihomoravský hejtman Michal Hašek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Václav Horský (1 hlas) 31.07.2013 21:39

    Hejtman Hašek má vzezření Švejka dle nejpopulárnějšího filmového...

  • portyč portyč (1 hlas) 31.07.2013 22:25

    to se nedivím, když vám chtějí odpustit dluhy, které jste nadělali-

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Somráci a paraziti s falešnými tituly se vždycky dohodnou na společném loupení.

Rakovinový nádor předlistopadové KSČ metastázoval do postkomunistických falešných a bezduchých oposmluvních Klauzemanových prognosťáckých partají a partajiček (ODS, ČSSD, KSČM, VV, ANO, SPOZ atd.), které vůči totalitou postiženým voličům nadále uplatňují tradiční "vedoucí úlohu strany" - jen ve zdánlivě pestřejší podobě – podle hesla: Rozděl a panuj ! Rakovina zhoubného, kainovsky loupeživého kolektivizmu se sama od sebe nevyléčí a vnější zásah může přijít paradoxně jedině z Ruska - přesunem čecháčkostánu za Ural a osídlením kotliny Novými Rusy nebo z Ruska a Německa vypuzenými muslimy. Tedy z deště pod okap.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů

sázení, spolehlivé info

http://www.cante.estranky.cz/

0 hlasů

to se nedivím, když vám chtějí odpustit dluhy, které jste nadělali-

1 hlas

Hejtman Hašek má vzezření Švejka dle nejpopulárnějšího filmového zpracování Haškova románu. Se spisovatelem Haškem má jednu zcela identickou vlastnost - absolutní bezpáteřnost.

1 hlas

Konečně jsou ta tisková prohlášení taková kultivovaná. Jako bych je někde četl. V 70-tých letech...
SMRT KOMUNISMU!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov