Partaj varuje
Hlasuj proti vyšší DPH, nebo končíš! vzkazují VV Šťovíčkovi

10.09.2012 09:45 Původní zpráva

Kdo nehlasuje s námi, hlasuje proti nám, varuje bývalá vládní strana Věci veřejné své poslance. Za neposlušnost při hlasování o daňovém balíčku nebo církevních restitucích, které partaj od svého odchodu z vlády opakovaně kritizuje, hrozí poslanci vyloučení.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Radek Soukup (161 hlasů) 10.09.2012 10:29

    Skončit by měla celá tahle mafiánsko papalášská pravicová vláda. Nám...

  • Frantisek Adamko (140 hlasů) 10.09.2012 10:04

    V naších morálním prostředí se nic moc nestane když by skončil ve VV...

  • Jaroslav Švorc (18 hlasů) 10.09.2012 10:41

    Pozdě bycha honit!VV,svojí bezpáteřní politikou,umožnily Kalouskovi s...

  • Alice Černá (16 hlasů) 10.09.2012 16:54

    Pane Suso, nenapadejte důchodce a samoživitelky. Mnohem víc nás...

  • Jarda Horník (14 hlasů) 10.09.2012 11:14

    Ale vždyť on moc dobře ví, že už skončil. A že každý další měsíc...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Šťovíček dobře ví, že se stane velmi bohatým poslancem. A to se vyplatí !!!!!!!!!!!!!!!

9 hlasů

Nó, tak tomu teda říkám výhrůžka, he-he!

6 hlasů

Potěšující je, že chtějí hlasovat proti zvýšenému DPH.Ovšem ta forma, to už tady bylo-kdo nejde s námi,jde proti nám.Ta forma mi vadí!

9 hlasů

Znáte nějakou politickou stranu, dnes i v historii, u nás nebo ve světě, kde je, nebo bylo, tomu v určitých tématech hlasování jinak?

9 hlasů

Ale vždyť on moc dobře ví, že už skončil. A že každý další měsíc bezpracného výdělku, zasloužený rektálním alpinismem, se hodí. On v tom není sám, takto funguje LIDEM už půl roku.
Ale ruku na srdce, kdyby měl někdo z vás milionový leasing a ještě větší hypotéku, ohlížel by se že lezením vládě do útrob okrádá statisíce důchodců či samoživitelek?

14 hlasů

".......okrádá statisíce důchodců či samoživitelek?"
......kteří jsou natolik tupí a lhostejní, že si již přes 20 roků volí stále stejné gaunery!

10 hlasů

Pane Suso,
nenapadejte důchodce a samoživitelky. Mnohem víc nás poškodili lidé, kteří volili VV a to jste byl myslím právě vy. Vy jste tím, že jste jim naletěli, umožnili trojkolku a její běsnění a přitom se za tupého a lhostejného evidentně nepovažujete. Nepsala bych vám to, je mi jedno, kdo si koho volí, ale vy tu napadáte všechny ostatní Níže vidím, že za vaši hloupost může i ČSSD. Ano, všichni ostatní, jen vy ne! Máte právo pane Suso, být naštvaný jen a jen na sebe, protože VV ten marast umožnila.

16 hlasů

Ve dvou minulých volbách jsem volil nové strany v naději, že se pokusí zvrátit vývoj ekonomické záhuby našeho státu, způsobený doposud vládnoucími stranami. Naděje je to poslední, co člověku,který nechce emigrovat, v tomto státu zbývá.
Ti, kdo volili kohokoli z trojice ODS/ČSSD/KDUTOP volili jistotu stamiliardových zlodějen a korupce. Třeba k tomu mají své osobní důvody, ale osočovat ty, kteří naději na zlepšení neztrácejí a nebo pouze nepodpořili jejich preferovaného politického gaunera mohou pouze lidé bez skrupulí a studu.
Rozhodně nenapádám důchodce (sám jsem v důchodu) ani samoživitelky, pouze se divím, že volí někoho, kdo si o ně již přes dvacet roků "típá cigaretu"!

11 hlasů

Víte, já tyhle půtky s rigidními lidmi, jako jste vy, nemám ráda. Vy nejenže si nepřiznáte chybu, ale ještě napadáte okolí, za to, že jste se spletl (všimněte si, říkám spletl). Nevím, proč do toho pletete ČSSD, ale vy jste určitě chtěl napsat VV, protože ty umožnily zlodějny a korupce, že? A kdo koho osočoval? Měl jste na mysli, že pan Horník osočoval "charaktera" Šťovíčka? Pokud jste myslel mne, i já jsem jen napsala pravdu. Pamatuji si vás, jak jste tu útočil na všechny, kdo by chtěli VV jen zkřivit vlásek za to, že odvolávali vládu a neodvolávali, a protestovali a souhlasili a odstupovali a neodstupovali..... Všichni děláme chyby pane Suso, a charakterní lidé si je umí přiznat a poučit se z nich. Ne valit svou vinu na cizí hlavy.

11 hlasů

Šťovíček není liberecký poslanec.

12 hlasů

Pozdě bycha honit!VV,svojí bezpáteřní politikou,umožnily Kalouskovi s Nečasem,aby diktátorsky ignorovali vůli občanů,a bez řádného projednání proválcovali parlamentem všechna svá devastační zvěrstva.
Argumentací Johna,Klasnové,Bárty,že svojí účastí ve vládě,prosadili aspoň část toho co slíbili voličům a kdyby zůstali v opozici,tak by neprosadili vůbec nic,alibisticky lžou občanům.Neoddiskutovatelným faktem totiž zůstává,že kdyby zůstali v opozici,tak by prosadili mnohem víc,protože Kalousek s Nečasem by nemohli Sněmovnu humpolácky válcovat,ale museli by se naučit vyjednávat.

18 hlasů

To, že véčka odstranily Martinů a Veseckou a umožnily, poprvé po sametu, té hrstce slušných policajtů se zapojit do vyšetřování korupce je, vašimi slovy, neoddiskutovatelný fakt. Vy jste svým papouškováním a hajlováním proletářům jen těžko pro tento národ udělal více, řekl bych!

10 hlasů

Zatím je to ale tak,že umožnily,aby tady neomezeně vládl Kalousek,proti kterému tak v předvolební kampani bojovali.Zatím je to ale tak,že Kalouskově koalici dodaly tolik poslanců,kolik potřebovala,aby mohla vládnout.Zatím je to ale tak,že Kalouskově koalici půjčily Šťovíčka,aby mohla přehlasovat veto Senátu.Zatím je to tak,že pouze siláckými gesty oblbují lidi,ale nakonec udělají to,na čem se s Kalouskem dohodly.

9 hlasů

Kdyby ČSSD dodržela to, co si v Bohumíně sama dala do stanov, těžko by mohla účast VV v opozici pomoci. Kdo může ČSSD věřit po těch mnoha lžích a korupci více než naprosto stejně zkaženým ODS a KDUTOP, je člověk bez vlastního mozku! To, že se od ČSSD distancovali, nezávisle na sobě, Zeman i Paroubek o něčem svědčí.

7 hlasů

VV plní dnes tu úlohu,kterou dříve plnila ČSSD a její Wagnerové,Melčákové,Pohankové,....

8 hlasů

Její oddělená část "Lidem".
Máte pravdu.

7 hlasů

Skončit by měla celá tahle mafiánsko papalášská pravicová vláda. Nám posílá složenky, prý mejdan skončil - viz akce Miroslav Kradousek -, ale sama metodicky rozkrádá veřejné finance. Nejenom modrý Vondroprasák z ODSS.

161 hlasů

Tyyyjo!

7 hlasů

V naších morálním prostředí se nic moc nestane když by skončil ve VV , sáhnou po něm ODS a bude vše po starém a ne moc dobrém.Jsme národem přeběhlíků , nic nám není proti vůli když jde o majetek nebo dobré bydlo

140 hlasů

Tyyyjo!

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov