Odvahu a vůli
Jednejte proti agresi Ruska, vyzývá česká iniciativa

07.02.2015 10:52

Více než 10 tisíc lidí podpořilo mezinárodní výzvu prezidentům a předsedům vlád států NATO, Evropy a Austrálie, aby adekvátně reagovali na agresivní politiku Ruska.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Musil (21 hlasů) 07.02.2015 11:17

    Zapomněli jste na europoslankyni Šojdrovou, která dokonce drží...

  • Patrik O Clock (18 hlasů) 07.02.2015 12:00

    Kyjevská junta doklepává, západní média "najednou" objevují její...

  • jan janík (16 hlasů) 07.02.2015 11:49

    JÁ, česká iniciativa prohlašuji, že co podepíše Štětináč, smrdí na...

  • Pavel Sekora (16 hlasů) 07.02.2015 14:04

    Je zajímavé, že slušnými lidmi se skoro vždycky ohání ten největší...

  • Petr Hrádecký (14 hlasů) 07.02.2015 11:32

    Pan kapitán Marhoul už určitě rozeslal povolávací rozkazy své záložní...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Co udelalo NATO po anexi casti Kypru Turky? Kolik let uz to trva co Turci Kypr okupuji a NATO Turky stale drzi ve svych radach..

3 hlasy

Nechapu proc se nikdy nespoji slusni lide..Vzdy pouze ti druzi..Proto nikdo neprotestuje proti vrazdeni v Iraku, Syrii a jinde..Svet se v prd.del obratil a CIA stale dobre plati..

3 hlasy

Mravenec, který jde společně se slonem přes lávku, mu říká: "Že jsme tu lávku ale rozhoupali, co slone"?

5 hlasů

A) Na válečnym konfliktu nesou zodpovědnost obě strany - když budeme veškerou vinu svalovat jen na jednoho, zatímco druhýho agresora budeme otevřeně podporovat, tak bude válka dál pokračovat.

B) Mezinárodní právo bylo už mnohokrát v nedávné minulosti porušeno západními zeměmi viz agrese NATO proti Srbsku a ukradení Kosova, agrese v Iráku, Afghanistánu, Libyii, podpora islamistických povstalců v Sýrii, takže mi to přijde jako když zloděj křičí chyťte zloděje.

Do řešení konfliktu na Ukrajině by se měly zaangažovat nějaké neutrální a mírumilovnější země jako Brazílie, Argentina, Indie nebo Čína, jedině tak bude naděje na nějaké spravedlivé, kompromisní řešení, ve které budou mít důvěru obě strany.

3 hlasy

A) Na válečnym konfliktu nesou zodpovědnost obě strany - - není pravda, Rusko je agresor, Ukrajinci nejsou na ruském území, ale rusové na Ukrajině. Záminkou byl jazykový zákon, který však byl vzápětí zrušen, resp. nevyšel v platnost. Krom toho se Rusům na Ukrajině nic nedělo, v průměru měli vyšší příjmy, rovné zastoupení ve všech institucích.

B) Mezinárodní právo bylo už mnohokrát v nedávné minulosti porušeno západními zeměmi - je pravda jen částečně, o porušení mezinárodního práva nelze hovořit v případě mandátu OSN. Činnost amerických tajných služeb v Latinské Americe je věcí dávno minulou. Okupace Krymu je nejvyšším porušením mezinárodního práva od konce 2. světové války.

Do řešení konfliktu na Ukrajině by se měly zaangažovat nějaké neutrální a mírumilovnější země - snad ano, ale ani tyto země neuznaly Krym, některé vyslovily odsuzující noty, nejsou tedy neutrální. V podstatě až na několik zemí nikdo Rusko nepodporuje a nikdo není neutrální. Ve velmi provázaném světě ani být nemůže.

0 hlasů

Obě strany? Asi máte na mysli ukrajinský fašouny a americké opice.

3 hlasy

Náš největší komunistobijec býv. člen KSČ Štětina nejenže jezdil za bolševika po CCCP a psal oslavné články, ale Štětina je také estebák s krycím jménem Plavec. To je česká iniciativa v dobré společností - svůj k svému.

10 hlasů

Takže za tuto nacistickou sebranku tato tupá iniciativa hovoří. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/361032-focus-kyjev-v-boji-drzi-nad-vodou-nahnedli-pomocnici.html

4 hlasy

Jo Tataři, to je záruka demokracie. :-)))

3 hlasy

Jo, demokracie, to je záruka spravedlnosti. :-)))

1 hlas

Tak určitě... Zatím asi ta nejlepší.

0 hlasů

Porošenko a Janukoviči, máte ještě naději. Až vám opolčenci odprásknou posledního nácka z Pravýho sektoru, zvedne se Pražská kavárna a za svejch židliček a jako jeden muž, nebo žena, nebo buzna, nebo hermafrodit nebo co se tam ještě vyskytuje, natáhne růžové podvíkačky a s duhovou vlajkou nad hlavou, v čele s červeným nosem europoslance Štětiny a s válečným pokřikem "delirium tremens" vyžene Rusa za Ural.

9 hlasů

Nemáte tam překlep?Nemá být Porošenko a Jaseňuku ?

1 hlas

Ať žije Pražská kavárna, poslední ostrůvek intelektu v této Bohem opuštěné zemi...!

3 hlasy

Zapoměl jste dodat že to píšete z ostrůvku debility na svém renesančním zámku.

4 hlasy

Děsíte svým přesvědčením že za krizi na Ukrajině je stoprocentně odpovědné Rusko!Kde jsou důkazy?Zatím nikdo žádné neviděl!Kdo sestřelil to letadlo?Příliš mnoho nejasností pro tak válečnické petice!Doufejme,že rozum zvítězí!

8 hlasů

Libore, rozum nemůže, už z principu, zvítězit tam, kde žádný není!!! Bezmozci vyčítají, že přivtělením Krymu k Rusku byl porušen mezinárodní právní řád. A co jiného bylo přivtělení, neboli anexe, státu mezinárodně uznaného jako poválečné uspořádání, státu NDR k NSR? Bez referenda! Na Krymu referendum proběhlo! Co na to řeknou zdejší bezmozci jako např. Dvořák, Lustig, Horák, Henex, Smutná a další??? Kdo tady první flagrantně porušil poválečné uspořádání??

2 hlasy

Nejak se jim ta "edina" Ukrajina zacina srat. Neni tedy divu, kdyz si nechaji radit od profi rozesiracu z USA. Kdo chce kam....

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Bojovnik-za-prava-Rusinu-Na-Ukrajine-doslo-ke-statnimu-prevratu-Je-tam-vlada-valky-Tajna-sluzba-ma-na-baraku-vlajky-jinych-zemi-360621

4 hlasy

http://diepresse.com/home/wirtschaft/international/4656886/Russland_Die-verkehrte-Welt-beim-Wodka?_vl_backlink=/home/index.do

Prectete si (v nemcine) jaky looping doprovazi spotrebu a cenu vodky v Rusku :)))))

2 hlasy

V první vlně by měli být odesláni na frontu ti, kteří jeví největší válečné nadšení - politici, presstituti a zdivočelá rusofobní lůza. Až padne první vlna, nastane čas k vyjednávání. Myslím, že mír pak nebude těžké dohodnout. Takto by obecně měla probíhat každá válka. Počet obětí a materiální škody by se výrazně omezily.

8 hlasů

„Věřím, že všichni ti, kteří těží z války a přispívají k jejímu vzniku, by měli být zastřeleni hned první den občany své země.“
Ernest Hemingway

6 hlasů

To je ostuda. 10 000 podpisů. Na to, že je to mezinárodní petice je to bída. To čeští iniciátoři selhali.

6 hlasů

A kolik podpisů byste na podporu Ruska sehnali vy rusofilové...?

0 hlasů

Každé zlo se dá pojmenovat. Většinou za ním stojí konkrétní jedinci, konkrétní jména. A proto, až to vypukne(válka-a já jsem přesvědčený, že o ní je už dávno rozhodnuto), tak si to hlavně pamatujme(pokud to vůbec někdo přežije), kdo to byl. Válka je zlo nejhorší a tu válku si někdo moc a moc přeje. Jde mi mráz po zádech. Jsme nepoučitelní.

7 hlasů

CELYCH 10 000??
Tak to cekam, ze budou zitra masirovat Mejdanem a dal dobrovolne do valky proti domorodcum na vychode Ukrajiny.
Cokohitlerovo mobilizace je zatim katastrofa, tak se mu techhle par vemen bude hodit.
A v Cechach bude zase o neco lip :-)))))

3 hlasy

Damy a panove, vsichni tihle vyznavaci ruskeho imperia by v pripade zmeny politickych sil ve state se stali opet iloajalnimi obcany, jak jiz jednou bylo a staveli by zajmy probolsevickeho statu v zavesu Putina nad vsechno ostatni. Je v zamu kazdeho svobodymilovneho obcana ceskeho statu, aby se tato bolsevicka rakovina nerozsirila do obcanske spolecnosti. Kazdy slusny clovek tedy vi co ma delat.

5 hlasů

Je zajímavé, že slušnými lidmi se skoro vždycky ohání ten největší dobytek

16 hlasů

Moje rec, Gestapo za valky, pak bolsevici, a ted soudruh lustig.
Pekna spodina, tyhle bolsevicky prasata :-))))

4 hlasy

"kazdy slusny clovek"

Tak presne takhle argumentovali bolsevici, kdyz vyzyvali k udavani sousedu.
Mas ten bolsevizmus pekne zazrany pod kuzi.
Skoro jako soudruh nacek dvorak. Nebo ze by multinick :-)))))))

4 hlasy

Womatschko, ty mas podle rozvrhu Kremlu psat az vecer :))))

2 hlasy

Zato ty tady smrdis porad :-))))))
Od rana do vecera. i vikedy, kybl nicku k tomu.
A jeste tomu rikas super zivot.
Takhle blbe umeli lhat jenom bolsevici. Pachne to z tebe na 100 honu :-)))))))))

6 hlasů

... jasne, krasne se pri tom sleduje mnichovska bezpecnostni konference....

......ty bys rozumel jen lawrowovi.

1 hlas

Zato ty to mas jako pantomimu.
Rusky uz jsi zapomel a Nemecky se nikdy nenaucil.
Typicky bolsevicky prase :-)))))))

2 hlasy

..emigrant není u mne slušný člověk...emigrant je emigrant...

3 hlasy

Hele... My taky podle jednoho Šimurdy nesoudíme všechny Valachy...

2 hlasy

..všichni emigranti nenávidí česko a chtějí mu škodit, stejně jako tento prototyp jménem Lustig...

3 hlasy

Myslím, že podle jednoho zapšklého obrblba nelze soudit emigranty jako takové.

2 hlasy

Predstavte si, ze Simurda se sam sebe radi do slusne obcanske spolecnost, ackoliv jeho zivotni pout se z velke casti drala spolecnosti soudruhu, predevsim pak soudruhu ve vychodnim Nemecku. Jakpak asi mohla nase obet komunismu v DDR svuj moralni kodex obohatit, kdyz v DDR bydlel s Putinem na jedne etazi. A dnes vzpomina na tyto dny tak s radosti, jako Putin na svoji drivejsi risi zla, na Sovetsky svaz.

3 hlasy

V Cechach je blbcu, ze by se dali pytlovat :))))))

To je dedictvi 50 let bolsevickeho vymyvani mozku !!!

1 hlas

Není to tak hrozné, je jich pár desítek s několika nicky, běžný odpad společnosti. To máte v Německu taky...

5 hlasů

Omlouvám se že reaguji na vás,ale bude pravda někdy mezi vámi a panem Lustigem.Tady není problém jak to oba píšete,ale v tom,že my většinově ihned lezeme jakékoliv velké mámě do ...,bez jakékoliv někdy soudnosti a objektivity a " národní hrdosti".

1 hlas

"někde"

0 hlasů

Europoslanec Štětina je Žirinovskij a McCain české politické scény v jedné osobě.

6 hlasů

Po tomto velkohubém prohlášení očekávám tu bandu kryplů zítra ráno nastoupenou v plné polní na nádraží směr ukrajinsko ukrajinská fronta.

10 hlasů

Což by teda zase žádná výhra pro jakoukoliv armádu nebyla, snad kromě Marhoula.

1 hlas

Štětina a spol. Parta odporných parazitů, kteří chtějí, aby za ně obyčejní lidi umírali ve válce, do které jim nic není, a ze které nebudou nic mít.

9 hlasů

A že těm odpornejm pokrytcům nevadí tohle......Focus: Kyjev v boji drží nad vodou nahnědlí pomocníci. Tak začíná německý týdeník Focus reportáž pod titulkem Kyjevští nahnědlí pomocníci o základně 5. pluku radikálně nacionalistického Pravého sektoru na utajeném místě v lesích mezi Dněpropetrovskem a Doněckem. Asi 20letý silák, který si říká Vogon, je z Kyjeva a přerušil studium filologie. Vysvětluje, že ukrajinský národ se musí bránit cizím mocnostem. „Abychom neztratili identitu, nesmí se naše krev smíchat s žádnou jinou,“ dodává. Když spustí tirádu proti homosexuálům, Židům a Rusům, jeden ze spolubojovníků ho brzdí – něco takového by západní novinář neměl slyšet.V největší budově si zřídil Pravý sektor kancelář. Jako rohožka slouží černo-modro-červená vlajka separatistů. Právě přijíždí s polní kuchyní pop. Rozdává chleba a žehná 5. pluku.
V kanceláři je i Olena Bilozerská (35) – pokud právě nebojuje. Před událostmi na Majdanu vystupovala jako blogerka a aktivistka. Německá stanice Deutsche Welle ji chtěla ocenit jako nejlepšího blogera Ukrajiny za rok 2013. Po jejích pozdějších extrémně pravicových stanoviscích ocenění zrušila.Olena je dnes ve vedení Pravého sektoru. Netají se názorem, že Rusy je třeba střílet na potkání – jako zajíce. „Až dostaneme Krym zas pod ukrajinskou kontrolu, válka skončí,“ říká.

6 hlasů

Ted mluvi lawrow na mnichovske konferenci, ty jeho zvasty a bolsevicke lzi jsou do nebe volajici ....

4 hlasy

Jenom petice .... nastup na Ukrajinu ....
________________________________

10 tisíc zapálených válečníků může pod správným velením NATO Boj o Ukrajinu rozhodnout

4 hlasy

Takže to máme chápat tak, že Američani ani v Lybii, Iráku, Syrii, Kosovu, Panamě, Nikaragui atd. mezinárodní právo neporušili? Pominu to, že bych chtěl vidět tyto dementy, kdyby bydleli na východě Ukrajiny, jak by se nechali v klidu poukrajinštit podle not stanovených Pravý sektorem a podobnými "demokraty."

11 hlasů

Nudné,stále omílající problém bez výstupu,bez návrhu řešení těchto situací a to po celém světě.Rozhodně viníkem není pouze...

3 hlasy

Kyjevská junta doklepává, západní média "najednou" objevují její fašistické podhoubí (viz článek v německém Focusu), Amíci to na Ukrajině prosrali, EU se snaží opatrně z té ukrajinské politické a finanční žumpy vycouvat, anžto nemá prachy a voliči by jí to mohli spočítat. Těch pár příznivců Pražské kavárny vyděšeně kvičí, neboť dobře ví, že až půjde mlčící většina k dalším volbám, čeká ji konečná stanice. Za planý a ještě k tomu blbý žvanění je už nikdo nebude chtít platit.

18 hlasů

Jste nepřesný, na Ukrajině nevládne junta - tj. výbor, ale vláda a parlament. Než použijete nějaké slovo, seznamte se prosím s jeho významem. // O tom, zda na Ukrajině vládnou fašisti se lze přesvědčit na základě výsledků voleb - že naprosto ne.

0 hlasů

Já s vámi souhlasím, až na ten závěr. Jste skutečně pčesvědčený, že český volič jednou prozře a přestane volit historicky parazitující strany (KDU-ČSL), strany historicky sledující politiku "kam vítr tam plášť" (ČSSD) nebo rychlokvašné strany podporované novodobými finančními magnáty (ANO 2011)?

0 hlasů

Sup zpatky do Bohnic - zrizenci se skotskymi striky se uz na Vas nemohou dockat ....

2 hlasy

Vcerejsi ruska TV prinesla priblizne tuto zpravu pro sve muziky:

V Evrope probiha valecny stret se kterym mi nemame nic spolecneho a my nejsme jeho ucastniky. Rusko vsak chce pomoci tento konflikt resit a proto pozval Putin zapadni politiky do Moskvy na jednani.

Existuje vetsi lez nez toto ?

4 hlasy

Ano existuje, let MH370 sestřelili separatisté. To je daleko horší lež, protože je to připravené, zmedializované, použité a následně uvedené v zapomnění.

7 hlasů

MH17, ten první spadl někam do oceánu, nikdo neví kam.

1 hlas

A jak víš, že MH370 nesestřelili separatisté? Já se přiznám, že nevím s jistotou, kdo toto letadlo sestřelil, nikdo zatím žádné hodnověrné důkazy nepředložil. Opravdu si myslíš, že neustálým opakováním této ruské propagandy se lež stane pravdou...?

2 hlasy

Opravdu si myslíte, že opakování této americké propagandy.....................................

2 hlasy

Zase ping-pong... Já jsem napsal, že nevím s jistotou, kdoto letadlo sestřelil. A to je americká propaganda...?

1 hlas

Tomáš Skalický 07.02.2015 13:53
Ten důkaz mají ti. kdo to letadlo sestřelili a ti se s tím pochopitelně už nechlubí. Takže to dává prostor pro dohady, falešné fůkazy, propagandu a klamné manévry...

1 hlas

Jednu věc vím naprosto jistě, kdyby měli Ukrajinci (Američani) jakýkoliv relevantní důkaz o sestřelení letadla separatisty, tak bychom od rána do večera a přes noc ve všech myslitelných sdělovacích prostředcích naší drahé vlasti, nic jiného neslyšeli.

4 hlasy

https://mh17.correctiv.org/

1 hlas

http://rt.com/news/174412-malaysia-plane-russia-ukraine/

1 hlas

https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2015/01/10/su-25-mh17-and-the-problems-with-keeping-a-story-straight/

1 hlas

Jo, ty tvoje nesmysli!

3 hlasy

Kloboučníku, zpátky do trenek...! :-)))

0 hlasů

JÁ, česká iniciativa prohlašuji, že co podepíše Štětináč, smrdí na sto honů ! ! :-) :-)

16 hlasů

...to není podpisem, to je vámi.

0 hlasů

Ach, ty smutná prostoto :-)

0 hlasů

Bohuzel, hlas tech, kteri volaji po potrestani Putina za neuveritelne poruseni mezinarodnich hranic, je zatim malo slyset. Obeti jsou obcane na Ukrajine. To vsak komunisticke zlocince nikdy nezajimalo, jake nasledky jejich jednani prinese.

4 hlasy

..ano, oběti jsou občané na Ukrajině...v tom se shodneme...zásadní neshoda ale mezi námi je v tom..kdo a co ty oběti způsobuje...

8 hlasů

Šimurda! Málo se modlí... :-)))

0 hlasů

..obecně se zdá, že se dá propaganda západních médií jedním směrem začíná měnit....a trhat...

6 hlasů

..jdi ty cinto. Utři si bradu.

2 hlasy

Ale kdopak nám tu druhé zesměšňuje? Není to Smutná Vlasta, která OKAMŽITĚ BREČÍ, když se jí dostane její vlastní meducínky?

7 hlasů

S přehledem nejagresívnějším a nejnebezpečnějším státem a národem světa jsou USA a USáci. Jsou to oni, kdo neustále někde válčí a někoho přepadá, jsou to oni, kdo neustále války vyvolává. Irák přepadli, Kosovo Srbsku vzali a politické vězně v lágru na Guantanamu asi mučí Eskymáci, že ?

12 hlasů

No ale, hambáče maj dobrý, ne? Já jsem spokojen, tobě ať třebárs prdne žilka. Jojo, pirožky jsou na smetišti dějin...

0 hlasů

Sborovým hlasem desetitisícového davu:
Nic nevíme,
Nic neznáme.
Bez myšlení,
Ihned vykonáme.

Námi neověřená akta,
Bereme za skutečná fakta.
Komu se to nelíbí,
Ať nám (doplň si své oblíbené) políbí.

8 hlasů

Takove basnicky si muzes vytisknout a pouzit jako vstupenku do blazince.

1 hlas

Umění poesije není pro každého průměně zapšklého Ostie cypa bez veozeného nadání a vloh.

4 hlasy

Jojo... Poesije je holt poesije, to není pro každého cypa...

0 hlasů

Tak uvažujete vy komunisté a verní přátelé Ruska? Kde by jste však vzali deset tisíc podpisů?

1 hlas

Zeptej se své druhé schozfrenní půlky mozku. Mám dojem, že nese označení "Věruška Od Nováků."

7 hlasů

RF si nepreje nic jineho nez dodrzovani dohod po sjednoceni Nemecka,ktere zapad porusuje.USA se rztahuji po celem svete a zpusobuji veskery chaos .Nejaka ceska iniciativa si tak akorat muze..?.....!Venujte se mafii na Ukrajine a do Ruska se netrefujte vy milovnici Obamy.

12 hlasů

Milí Ruští agenti, právě jsem podepsala také včetně mé rodiny. Můžete se teď opupínkovat jak chcete. Jsem ráda, že vězšina Čechů myslí tak jako já a nikoliv jako zdejší komunističtí a zaprodaní ruští mimoni.

0 hlasů

Milá Vlastičko, sbal si svoji rodinu, nakupte si zbraně (za vlastní peníze) a táhněte na východní frontu válčit proti Rusku. Nikdo ti bránit nebude. Ale netahej do toho moji rodinu a další lidi, kteří s tím nechtějí mít nic společného. Protože pak se začneme bránit.

5 hlasů

Takhle to, milé děti, vypadá, když někdo nečte, takže neví, takže si jednu stranu idealizuje, a z druhé proto dělá Satana.
Pozorně si Vlastu prohlédněte (nekrmit prosím!); poté se přesuneme do expozice Social Justice Warriors.

7 hlasů

To, že vy mimoni okamžitě jiné napadáte urážkou a zesměšňováním je váš průvodní jev. Jste k politování. Chudáčku, mimoni.

0 hlasů

...řekla Vlasta Smutná, která o pár pixelů výše své oponenty nazývala komunisty a ruskými agenty.
/play rimshot.mp3

7 hlasů

Paní Vlasto, blahopřeji Vám i rodině. Můžete mi prosím sdělit, jak jste přišla na tu většinu Čechů (Moravanů a Slezanů), kteří myslí jako Vy? Nějaký průzkum (neciknutý) by nebyl?

8 hlasů

,,těch průzku,mů už bylo hafl, ale je vaším problémem, že je označujete za cinknuté. Byl by nějaký průzkum o tom, že Češi milují ze srdce Rusáky? Ten průzkum by musel být tak z desítky pečlivě vybraných lidí na agitační schůzce vaší KSČ.

0 hlasů

Paní Vlasto, mně nezajímá průzkum o lásce k Rusákům ani metodika jeho tvorby. A pokud jde o cinknuté průzkumy obecně, je veřejným tajemstvím, že kromě politických stran mají zájem na dobrý výsledcích řetězce, automobily, velké firmy etc. A ti platí nejen za průzkum, ale i za výsledky...Takže tak. Nicméně sebe, rodinu a známé nemůžete vydávat za většinu Čechů :-)

6 hlasů

2/10, pojďme paní Vlasto, máte na víc!

3 hlasy

karty nelžou

1 hlas

Když si někdo myslí že 10 000 podepsaných je většina obyvatel ČR tak je to maxiblb a dalších komentářů není třeba.

9 hlasů

Kolik se tak asi podepíše lidí pod vaším názorem? To, že vy mimoni okamžitě jinéí napadáte urážkou a zesměšňováním je váš průvodní jev. Chudáčku, mimoni.

0 hlasů

...řekla Vlasta Smutná, která o pár pixelů výše své oponenty nazývala komunisty a ruskými agenty.
/play rimshot.mp3

3 hlasy

..pozoruhodné, že nikoho takového neznám....asi tím, že žiji na Valašsku...

5 hlasů

...asi tím, že ruským mimoněm jste vy sám. Nesmíte se stýkat jen s vámi podobnými mimoni a poznáte pravdu, že Češi zrovna nemají Rusáky v lásce a dobře vědí z historie co jsou zač.

0 hlasů

..nejsem ruský mimoň..jsem z Valašska....katolík...a poprvé v Praze jsem se mezi Čechy setkal s tím..že mi to čmárali do posudku jako zásadní negativní vlastnost....toliko o mimoních..ani se nedovolím zeptat , cos dělal za komančů...asi jako ten dnešní superantikomunista ze Senátu...nevím honem jak se jmenuje, ale je to největší bojovník za zákaz KSČ a taky byl na Majdanu...ale před rokem 1989 byl horlivým členem KSČ...Šetina myslím...

10 hlasů

Že někdo věří v neviditelné bytosti by v posudku rozhodně být mělo. Člověk potom ví, že racionální debata je v některých bodech naprosto nemožná. (To se například týká morálky.)

0 hlasů

Už jsem ti jednou napsal, že víra je stav duše, nikoliv jakési věření v neviditelnou bytost. Já nejsem nábožensky založený a přesto věřím, že existuje nějaká vyšší bytost, která nás a všechno kolem nás stvořila, nebo se o to nějak zasloužila. Svět je úžasná skládačka. Bakterie ve tvých střevech také nevědí, že existuješ a přesto jsi pánem nad jejich životy, každý den spláchneš do záchodu celou jednu generaci a zabiješ je. Filosof tedy rozhodně nejsi, a svou existencí (žereš a sereš, nic jiného) spíše připomínáš tu bakterii. Tak se někde pořádně schovej v nějaké té střevní zákrutě, ať tě nespláchnou předčasně do hajzlu...

0 hlasů

..právě moje katolická víra mi berání v jakékoliv neviditelné bytosti jako byl Lenin, nebo Marx věřit...v Boha se věří..Bůh se nehledá..není bytost ani viditelná ani neviditelná...

0 hlasů

..tak tato parta určitě není moje parketa....

2 hlasy

Soudruzi nacisté a kavárna se těší na jatka a usa velký bratr už přemýšlí kam pověsit kůži z medvěda ..........SMRT NACISMU !!!

8 hlasů

Pan kapitán Marhoul už určitě rozeslal povolávací rozkazy své záložní rotě. Škoda, že českým intelektuálům (no intelektuálům....) a médiím unikla výzva významných německých osobností za mír a proti válce. Podepsaly ji desítky tisíc lidí po celém světě. U nás se o ní mlčelo, protože se holt nehodila do krámu. A pan Džamilev? To je opravdu, ale opravdu kapitola sama pro sebe. Možná, že se jednou rozhovoří o tom, jak někteří krymští Tataři šli bojovat za Islámský stát....

14 hlasů

Tihle pokrytci se zapomněli vymezit proti fašismu na Ukrajině. Není to žádná občanská společnost, která by bojovala za něco ušlechtilého jen banda exhibicionistů, která se snaží zviditelnit. Kdyby jim šlo o něco jiného, tak by především apelovali na ukončení bojů na Ukrajině. A svůj europoslanecký plat mohou posílat dětem na Dombas, kteří drží hladovku podstatně déle, než ta slaboduchá husa z KDU.

12 hlasů

Slaboduchá husa jste vy! Fašizmus, nacismus, vsjo ravno. Tak jako neexistuje italský nacizmus, tak neeexistuje německý fašizmus. Na Ukrajině se maximálně jedná o ukrajinský nacionalismus a ultranacionalismus části obyvatelstva. Není jich naštěstí mnoho, ale jsou tam. Stejní ultranacionalisti jsou i v Rusku, nemají si co vyčítat...

0 hlasů

Zapomněli jste na europoslankyni Šojdrovou, která dokonce drží jednodenní hladovku na podporu ukrajinské pilotky, která má zřejmě na svědomí smrt dvou ruských novinářů. Včera mluvila v ČT24 až pomateně, bože kdo všechno nás v tom Europarlamentu zastupuje.

21 hlasů

Není to pravda, je doloženo, že v době smrti novinářů již byla unesena.

0 hlasů

Jedině slepej a hluchej může tvrdit, že Rusko je mírotvorný beránek. Imperiální choutky a bezohlednost je jejich politika. Na druhé straně Ukrajina. Oligarchy vykradená země kde se lidé v zoufalství chytají čehokoliv aby se z té nuzoty vyhrabali. Současná vláda v Kyjevu je velmi problematická neboť nemá sílu a ani snad vůli zatočit z fašizujícími bojůvkami ve vlastních ozbrojených silách. Určitě je to z obavy před oslabením současné vojenské situace na Ukrajinské straně. Neděláme si iluze o tom na které straně jsou ti hodní a na které ti zlý. Hajzlové jsou na obou stranách. Evropa ale nesmí dovolit aby si Rusko dělalo v Evropě co chce a překreslovalo si státní hranice které po skončení války uznali všechny státy. Zabrání Krymu byl zločin se kterým se roztočili současné válečné události. Jako vždy v dějinách, jednostranné upravování hranic vedlo vždy k válkám. Je Rusko nepoučitelné?

3 hlasy

Počítáte do té Evropy také Balkán?Pokud ano, tak jste tam jakoby omylem zapoměla zařadit překreslení mapy Amerikou, když po "humanitárním bombardování Srbska"násilím odtrhla Kosovo od Srbska.

5 hlasů

Srbové dostali jen to, co si zasloužili. Jejich "vekoruské" chování muselo dostat sprchu. Kosovo nikdo neodtrhnul, odtržené již de facto bylo a Srbové tam ze msty vraždili. Mají holt takovou tu "ruskou" náturu, kam srbská noha vkročí tam je Srbsko. A podívej se, jak to pomohlo. Srbové se zklidnili a teď se cpou do Evropy...

1 hlas

Jasně, a za odměnu si tam USA zřídilo největší základnu v Evropě.Takže žádné referendum, ale Rusové měli napřed Kyjev rozbombardovat, a potom teprve přičlenit Krym k Rusku.Jak inspirující.

2 hlasy

Ukrajinská vláda vyvražďovala obyvatelstvo Krymu a východní Ukrajiny? Jsi demagog, Johane, hájíš neobhajitelné...

0 hlasů

Nezapomněla jste na USA? Stát, který je prý od Boha povolán, aby nám vládnul?

11 hlasů

Proboha... Debata je o agresivním Rusku, tak co do toho pleteš USA. Je snad vina Ruska o to menší. Diskutuj k tématu...!

2 hlasy

Jasně. Fakt, že hybatelem NATO je USA, nebo že Porošenko byl již v roce 2006 on US payroll, bych do toho netahal. Rusko koná ve vzduchoprázdnu, takže asi tak.
Děkujeme našemu světlonoši Henexovi, že nám v tom udělal jasno.

8 hlasů

Proboha - Vy tu diskusi řídíte a rozhodujete, co kdo a jak má psát?

6 hlasů

Neřídím, ale toto není diskuze, ale ping-pong...

2 hlasy

Laskavě si neberte do svých úst Boha, z vašich úst to zní jako by to vyslovil Kain.

1 hlas

Zato ve Vašem podání to je náramná sranda.Bývalý/á komunista a nyní zastánce kapitalistů.No není to k popukání?Celý Štětináč.Kdyby se to obrátilo, tak zase v závodním výboru KSČ?

6 hlasů

A další omezovač(ka) diskuse :-)

5 hlasů

..kapičku jste přeskočila zbytečný tlak EU na podepsání Asociační dohody ..a následně události na Majdanu a odebrání práva na používání ruštiny ruské národnostní menšině...až důsledkem toho byl Krym....vy počítáte dějiny jako Sudetští němci..kteří také mají za počátek dějin Benešovy dekrety..nebo vývalá NDR, která začala počítat dějiny až od jejího založení...

14 hlasů

Lzes , nikdo pravo na pouzivani rustiny neodebral. Mluvilo se o tom, ale nikdy se to neodhlasovalo.

4 hlasy

Právě, ž se to ty hňupe stalo a Merkelová za to tenkrát Ukáčkám vytkla, že to bylo netaktické.
Když už pořád dolejzáš, tak aspoň nelži!

6 hlasů

Lustigu, ty hňupe, příště si to laskavě vyhledej sám.
Já se už fakt nedivím, že tě němci mezi sebe nechtěj!
Zákaz ruštinyŽádné drama.




Tvrzení se vztahuje k rychlému - a zjevně zbrklému - rozhodnutí ukrajinského parlamentu (po převratu) zrušit zákon, umožňující ve školách, u soudů či u dalších institucí v místech s 10% a větší etnickou menšinou užívat její jazyk jako úřední. Zákon platil od 10. srpna 2012, ruština díky němu získala status úředního jazyka ve 13 ze 27 ukrajinských regionů, uvádí ruská agentura ITAR-TASS.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/propaganda-v-krizi-na-ukrajine-rusko-dv5-/zahranicni.aspx?c=A140306_154112_zahranicni_jw

4 hlasy

Nikdy to neprislo v platnost.

2 hlasy

Lžeš ty..automaticky se to vrátilo zrušením ústavy a vrácením se ke staré ústavě před janukovyčem...lžeš ty....

8 hlasů

..byl to první krok Jakseťukovy pučistické nelegální vlády....tím okamžitě začala vznikat přece referenda..ty si myslíš , že všichni ztratili paměť...

6 hlasů

Jednotka hloupost, jeden Lustig.

4 hlasy

Nechme Simurdu lhat, je to jeho zpusob chapani reality.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov