Chce následky
Kalousek: Babišovy urážky přesáhly i úroveň naší sněmovny

10.04.2015 18:13

Předseda poslaneckého klubu TOP 09 a Starostů Miroslav Kalousek vyzval vedení sněmovny, aby zvážilo, co vše je ochotno tolerovat ministrům při odpovědích na interpelace poslanců.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Vitezlav Kremlik (16 hlasů) 10.04.2015 22:13

    Kalousek je stara podrazacka svine a patri do kriminalu. Nekradl si...

  • Nataša Hájková (12 hlasů) 10.04.2015 19:24

    Kalousek už dávno měl sedět a teď má strach a kope kolem sebe jak...

  • V L (11 hlasů) 10.04.2015 20:44

    Když Kalous tvrdí, že něčí urážky přerostly i úroveň sněmovny, je to...

  • Pavel Sekora (11 hlasů) 10.04.2015 20:13

    Dá se to vyjádřit slovy tety Kateřiny z knihy Saturnin od Zdeňka...

  • Stanislav Kohout (10 hlasů) 10.04.2015 18:29

    Největší hulvát se dočkal, že ho někdo umravnil. Tak to bude chtít...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Babiš zřejmě ztrácí nervy, na to ve firmě není zvyklý. Výrazy které používá vůči Kalouskovi jsou již žalovatelné. Problém ale je, že demagog a farizej Kalousek není tím nejdůvěryhodnějším kritikem.

0 hlasů

Babiš má jednoznačně navrch. Kalousek se opírá jenom o lži, hrubosti. A nad to je Babiš povznesen.

1 hlas

Ti dva si nemaj co vycitat, "jesteze" maji oba imunitu a nikdo je neodsoudi, coz arcikapsar zcela jiste dobre vi z vlastni zkusenosti, kdyz fakoval ostatni.

1 hlas

Konec té Babišovy věty nějak nedává smysl, ale s prvními 2/3 lze jedině souhlasit. Co se Kalouskovi nelíbí? Jestliže se 25 let (vlastně i víc) chová stále stejně, pak musí být připraven, že to jednou někdo správně pojmenuje. Jen je tragédie této země, že to trvalo 25 let.

2 hlasy

Stejně dlouho trvalo, než se začala pravda mluvit o Havlovi. Teď je na řadě Klaun. A začne se mluvit o tom, jak nechal rozkrást republiku, jak za babku prodal továrny, které jejich majitelé nechali rychle zkrachovat, aby neměli konkurenci.

0 hlasů

Na hulváta vyjel ještě větší hulvát. Dva dobytkové se střetli...
Ti dva si nemají co vyčítat. Oba do sněmovny nepatří - možná by se hodili do ukrajinského parlamentu. Tam by si mohli dát i do zubů
Babiš takhle jedná normálně. Neví co je civilizace. Ve svých firmách oslovuje zaměstnance běžně "kokot vyjebaný". Komu se to nelíbí, vyhodí ho. Prostě necivilizované prase. Krnáčová se mu chce zavděčit a tak ty debily a kokoty po něm opakuje.... Dva slovenští burani a jeden jihočeský...

1 hlas

Taky by mě nasralo, kdyby do mě ryl nějakej smradlavej ovcomrd!!

0 hlasů

Kalousek mně také nesedí, ale takové hulvátství od pisatelů příspěvků si nezaslouží.Mě nejvíce rozčílil, když chtěl jít do koalice s komunisty

0 hlasů

Když někdo řekne že seš vocas, tak to není hulvátství, ale pravda. Prafta a lafka sfítěsí.

0 hlasů

To je nehoráznost, co si dovoluje soudruh estébák.Kdo to učil?Byl přece estébákem.Voliči vzpamatujte se a pošlete ho na smetiště

2 hlasy

kdo má dobrou pamět´,tak si vzpomene jak zuřivě hájil Parkanovou! Hajzl!

4 hlasy

Pro mě byl Kalousek ztělesněním zla, podivných obchodů, manipulace s veřejností, oblíbenec novinářů.
Jenže už není u moci.
Přišel Babiš. Přišel proto, že mu nestačí, že jeho firmy šetří na platech svých zaměstnanců, potřebuje být ziskovější a k tomu potřebuje dotace. Jak jinak se k dotacím dostat, než si je sám navrhnout zákonem, zákon předložit parlamentu, vyhrožovat, že když nebude schválen, položí vládu.
O jeho podivných slezinách nemluvím.
Jestli koalice schválí zákon o daňovém zvýhodnění Babišovy řepky, bude to ta nejotevřenější forma zlegalizované korupce.
Ještě maličkost. Pokud Babiš nazval Kalouska tunelářem atd., měl by na něj podat trestní oznámení, protože asi má důkazy. Pokud to neudělá, nechápu, co dělá naše justice.
Protože, jestli Babiš obvinil Kalouska tak, jak ho obvinil a nekoná, je jeho spoluviníkem.

5 hlasů

Maj recht, teta...

2 hlasy

Kterej voni sou, synovče?

2 hlasy

Napadnout nejlepšího ministra financí naší galaxie byla troufalost od Babiše.Kalousek je chudý jak kostelní myš.Všechny Kalouskovy průšvihy je jenom výmysl závistníků.Naopak doporučuji uspořádat na Kalouska humanitární sbírku,aby se zvedl ode dna.Hned po sbírce na varhany do katedrály sv.Víta,na které chudá církev také nemá.

5 hlasů

Ti dva ani netuší, jak moc jsou stejní

3 hlasy

V čem prosím? Kolika lidem dal Kalousek práci a dobře ty podniky řídí?

1 hlas

Opilec, hulvát, klerofašista, zakladatel obludného chemicko-technologicko-ekonomického inženýrství Kalousek, jako nejhorší ministr financí celé naší historie, dostal sankci - pokutu od kontrolního orgánu EU v celkové částce 12, 2 miliardy korun za rozkradení a ,,nekontrolu,, dotačních peněz z ,,eurofondů,, , kdy byl i kontrolním orgánem EU označen za nejhoršího v tomto ohledu z celého Evropského společenství a např. Holandsko díky němu nechtělo už dále přispívat do fondů EU. V roce 2012 se tato částka objevila ve zvýšení deficitu veřejného rozpočtu a je to tedy škoda velkého rozsahu způsobená všem občanům ČR.

Kalousek uplatnil náhradu škody na ,,krajích,, jen v částce 2, 6 miliardy korun a jako ,,nejlepší ministr financí celé naší galaxie,, nějak zamlčel, tedy opomněl uplatnit také náhradu škody na zbylou část z celkové částky 12, 2 mld. Kč, tedy na částku 9. 6 miliard korun. A věděl proč, protože tato částka jde na vrub vlády Nečase, ministrů a především ministerstva financí pod jeho taktovkou.

Tímto tedy vyzýváme orgány činné v trestní řízení, protože především Kalousek způsobil nejen všem daňovým poplatníkům škodu velkého rozsahu v řádu minimálně několik miliard korun, aby jste postupovaly, jak Vám v takovýchto případech ukládá povinnost vyplývající z TRESTNÍHO ŘÁDU a konejte!

5 hlasů

Přestaň tady blbě kecat a běž na fízlárnu!!

1 hlas

Uz jsi podal trestni oznameni?

2 hlasy

Pohádka Jak se za koblihu dostat k miliardám.

2 hlasy

Škoda, že v politice není víc Miroslavů Kalousků.

3 hlasy

Na tento příspěvek se hodí "bože, jak hluboko jsem klesla".

0 hlasů

Zasloužil sis to Kalousku.

10 hlasů

Kalousek je stara podrazacka svine a patri do kriminalu. Nekradl si miliardy a nechal zastrelit i vlastniho svagra.

16 hlasů

Ono těch podivných úmrtí kolem Kalouska bylo víc. Naposledy Janota, který dělal ministra po Kalouskovi a asi hodně věcí odhalil... A tak mu dopřáli vytouženou smrt každého snoba, na tenise.

2 hlasy

A kdo je na řadě, Kremlíku.....

1 hlas

Kalouska nemusí a nejsem jeho zastánce ale to co tu píšeš je podobné a arogantní vyjádření stejné jako u Babiše a to na ůrovni psychopata a duševního a morálního impotenta.

3 hlasy

Dekuji ti za velmi mila slova. Ale mas smulu - vetsina diskutujicich se mnou naprosto souhlasi a muj nazor je nejlepe hodnoceny. A proc to neni ten tvuj?

2 hlasy

kdo to říká, ten to je, tomu se to rymuje ...

takze jestliže babis mluvi o nekom jako o lhari, tunelari, zlodeji, o nekom kdo si nakrad miliardy ... nemluvi tak vlastne sam o sobe??
opravdu někdo veri svedectvi StBaka, ze někdo jinej kdo byl na seznamu spolupracovniku StB, tak nespolupracoval??
jaky ma babis dukaz, ze si kalousek nakrad miliardy?? a kde je teda ma??

4 hlasy

Jaký důkaz, dnes stačí jenom někoho obvinit.Je to pozůstatek komunistického myšlení

0 hlasů

Pozor na Sekoru, mlati svoji pani a jeste se tim chlubi.

1 hlas

Když Kalous tvrdí, že něčí urážky přerostly i úroveň sněmovny, je to jako když zloděj křičí chyťte zloděje.

11 hlasů

Dá se to vyjádřit slovy tety Kateřiny z knihy Saturnin od Zdeňka Jirotky.

Narazila kosa na kámen. Na hrubý Kalouskův pytel, hrubá Babišova záplata. Jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Je dobře, že si tihle dva jedou do vlasů. Třeba se ještě dozvíme zajímavé věci.

11 hlasů

Vy nevidíte, že vám Babiš lže? Vy nevidíte, že vám vezme velkou část důchodu, aby splnil nesplnitelné sliby? Vy nevidíte, že na přímé otázky nemá odpovědi? Vy nevidíte, že vůbec své sliby neplní, mlží a odvrací pozornost od své osoby?


8 hlasů

Boze, ty jsi prostacek. :-)

2 hlasy

To je docela dobře možné, že Babiš lže. Jenže Kalousek lže taky. A všichni ostatní taky. Ale řekl bych, že nejulhanější je a byl Kalous s Topolánkem a Langerem. Ostatně, knížepán lže také.

5 hlasů

Pane Kalousku, úroveň výměny názorů v PS se přenesla i do společnosti,učebnicový příklad je diskuze na "Týdnu".Pak se nemůžete divit,že se to naprosto "vymklo z rukou".

3 hlasy

Nesouhlasím s tím, že se úroveň výměny názorů přenesla z PS do společnosti. Je tomu naopak.
Generace, které nebyly vedeny ke slušnému chování si vybraly ty nejlepší zástupce a poslaly je so PS.
Jaké chování od poslanců pak očekávat? Kde by se to vzalo? A Vychováváty Vy své děti ke slušnému chování? Vaši kolegové a sousedé také?

2 hlasy

To co popisujete,tak by to mělo fungovat,ale není tomu tak,podívejte se,kdo "tvaruje" lidi kolem sebe,"můžete se třeba rozkrájet" a snažit se tomu molochu čelit a výsledek?Mnohdy ztráta zaměstnání,nadávky, u dětí se prosazují"dravci" k čemuž je vedou i rodiče a konzumní společnost.I když připouštím,že jsem také "naivní",věřím že se slušností jde v běžném životě přežít.A politici?Ty jsou právě nejvíc vidět,podívejte,co lidí papouškuje i názory,které jsou někdy hodny pozornosti "psychiatra".

2 hlasy

Kalousek už dávno měl sedět a teď má strach a kope kolem sebe jak malé dítě co nedostalo to co chtělo. Jen tak dál, knížete už nemáš a na ty lživé bláboly už nikdo není zvědavej.

12 hlasů

Soudružko Hájková, tak nějak vypadal člen akční trojky v padesátých letech. Přesně jako Ty, soudružko!

5 hlasů

Každý kdo není modrobolševik jako ty, nemusí být zákonitě soudruh. Apropó: Hájit Kalouska může jen člověk buď značně omezený, nebo silně morálně narušený hajzl bez skrupulí.

10 hlasů

Prodame Kalouska do Ciny! Prej chtej stavet tunel pod Everestem, toz jim s tim pomuze :) Ten je na tunely expert! kek! Jinak Cinani jsou strasni hulvati ten se tam bude citit jako doma.

8 hlasů

Nevidím sice Kalouskovy miliardy, zato Babišovy ano.Jak k nim přišel. Poctivým podnikáním určitě ne. Svými konexemi získanými svou angažovaností coby člen KSČ a PZO z "totáče" určitě. Považuji jeho obviňováni jiných z tunelováni a korupce za nehoráznou drzost, kterou si může dovolit díky vlastnictví hlavních medií a stádnosti našich "ovčanů". Bovrti

7 hlasů

Největší hulvát se dočkal, že ho někdo umravnil.
Tak to bude chtít alespoň vyšetřovací komisi či žalobu? Co bebí? :o))

10 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov