Slova ve sněmovně
Kalousek podá trestní oznámení kvůli vydírání Babiše

26.05.2015 19:01 Aktualizováno 26.05. 22:39

Ministr financí a majitel skupiny Agrofert Andrej Babiš (ANO) ve sněmovně při debatě o návrhu na vyslovení nedůvěry vládě řekl, že po něm v minulosti někdo chtěl kvůli biopalivům milion eur.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Johan Rey (14 hlasů) 26.05.2015 19:00

    Máte zcela pravdu, v tomto státě nikdy pravice nebyla, jen převlečená...

  • Pavel Johanides (12 hlasů) 26.05.2015 18:34

    Žumpa z řad ODS a TOP 09 + Starostové zase ,,exibicuje,, před občany...

  • Pavel Sekora (11 hlasů) 26.05.2015 19:17

    Zplodili ho voliči znechucení řáděním postbolševické ODS a...

  • Pavel Sekora (10 hlasů) 26.05.2015 19:06

    Přesně! ODSTOP v čele s grázly Kalouskem a Nečasem byla příčina a ANO...

  • Petr Vonásek (8 hlasů) 26.05.2015 20:41

    Celá tato šaškárna myšleno vyslovení nedůvěry nemá šanci na úspěch a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

http://echo24.cz/a/iKk2e/mluvil-jako-jakes-starostove-na-babise-piskali-a-smali-se-mu

0 hlasů

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace //

http://casemiro5.webnode.cz/

0 hlasů

Opilec, klerofašista, zakladatel obludného chemicko-technologicko-ekonomického inženýrství Kalousek, jako nejhorší ministr financí celé naší historie, dostal sankci - pokutu od kontrolního orgánu EU v celkové částce 12, 2 miliardy korun za rozkradení a ,,nekontrolu,, dotačních peněz z ,,eurofondů,, , kdy byl i kontrolním orgánem EU označen za nejhoršího v tomto ohledu z celého Evropského společenství a např. Holandsko díky němu nechtělo už dále přispívat do fondů EU.

V roce 2012 se tato částka objevila ve zvýšení deficitu veřejného rozpočtu a je to tedy škoda velkého rozsahu způsobená všem občanům ČR.
Kalousek uplatnil náhradu škody na ,,krajích,, jen v částce 2, 6 miliardy korun a jako ,,nejlepší ministr financí celé naší galaxie,, nějak zamlčel, tedy opomněl uplatnit také náhradu škody na zbylou část z celkové částky 12, 2 mld. Kč, tedy na částku 9. 6 miliard korun. A věděl proč, protože tato částka jde na vrub vlády Nečase, ministrů a především ministerstva financí pod jeho taktovkou.

Tímto tedy vyzýváme orgány činné v trestní řízení, protože především Kalousek způsobil nejen všem daňovým poplatníkům škodu velkého rozsahu v řádu minimálně několik miliard korun, aby jste postupovaly, jak Vám v takovýchto případech ukládá povinnost vyplývající z TRESTNÍHO ŘÁDU a konejte!

1 hlas

Kradouska čeká osud Polednové-Brožové. Večně mu to procházet nemůže. Za všechny zločiny které napáchal proti občanům si to dřív nebo později odsewe.

2 hlasy

Pořád se mluví o nějakých zločinech, ale já vůbec nevím co mimo toho, že v dobách krize chtěl šetřit, provedl. Prosím vás, můžete mi to sdělit?

4 hlasy

Celá tato šaškárna myšleno vyslovení nedůvěry nemá šanci na úspěch a současná vláda si vede celkem dobře k čemuž přispěl i nejvyšší růst od doby krize akorát by to chtělo zrychlit s tím prokazováním majetku.

8 hlasů

Myslím, že recese skončila před rokem, tedy bylo samozřejmostí, že jakákoliv vláda ekonomickou situaci zlepší. I kdyby tam byl Hurvínek, po recesi je všem líp. Je víc práce, tím pádem větší možnost výdělků u těch, kterým se chce pracovat.

1 hlas

No,majetek, třeba by se mohlo začít u toho prešpurského NEStBáka Bureše, že!

2 hlasy

Babišovu moc a bohatství zplodili socani vč. všelidového prezidenta Zemana.

"První privatizace Unipetrolu proběhla v roce 2001 v opačném gardu: hlavní zájemce byl Babiš a menším společníkem Kulczykův PKN Orlen (chtěl pak převzít síť šesti set benzinových pump vlastněných Unipetrolem). Babiš tehdy vyhrál a vláda vypadala asi stejně odpovědně jako člověk odevzdávající své úspory do správy letmému známému, kterého nezná jménem, a neví, kde bydlí. Unipetrol byl totiž přiklepnut firmě Agrofert, o níž její reprezentant Babiš tvrdil, že patří švýcarskému podniku Ameropa. Když vedení Ameropy vlastnictví Agrofertu popřelo, tvrdil Babiš, že většinový podíl v novém vlastníkovi Unipetrolu drží jiná švýcarská firma O.F.I. – ale tato společnost byla jen schránkou ve švýcarském daňovém ráji, v městečku Baar. Zemanově vládě tyhle úskoky nevadily, nicméně Babiš se jí neodvděčil zrovna nejlíp. Slíbených 12 miliard za Unipetrol nikdy nezaplatil a po roce pak byl donucen odstoupit od smlouvy. Jeho chování ovšem nevadilo ani následující Špidlově vládě, která Agrofert pustila do soutěže o Unipetrol znovu, tentokrát pod polskými křídly. A znovu jej nechala vyhrát. Výhru stvrdil pro změnu Grossův kabinet a jeho nástupce Paroubek sklízí ovoce."

http://respekt.ihned.cz/c1-36247020-po-usi-v-unipetrolu

3 hlasy

Dnešní vystoupení sTOPky,ODS bylo ubohé a trapné,jako vždy,jsou daleko od lizu,tak kvičí.Doporučil bych jim guru Járu,aby je odháčkoval

7 hlasů

Vy jste od lizu daleko, hm?

0 hlasů

Ten Babiš je ale krásný člověk s ušlechtilými názory.

1 hlas

:-)))

0 hlasů

26. září 2014

Miroslav Kalousek byl komunistický kolaborant

Pokud místopředseda strany TOP 09 Miroslav Kalousek nepřijde do televizního vysílání ožralý tak, že se pozvrací v přímém přenosu (viz ZDE), případně neposkytuje rozhovor zchlastaný natolik, že není po dobu pěti minut schopen ani dokončit větu (viz ZDE), hraje si na antikomunistu.

Inu, je před volbami a TOP 09, straně Kalouskových nohsledů, kteří svůj ekonomický diletantismus a asociální chování na úrovni vyzrálé psychopatie prokázali v minulých letech více než dostatečně, je nutno nějak zvýšit preference.

Ještě před časem by se šel Miroslav Kalousek, jako ostatně vždy před nějakými důležitými volbami, ožírat někam do ústraní a do médií by poslal některé ze svých maňásků. Panu Schwarzenbergovi by třeba opět pořídil novou placenou společnici (pár fotek v bulváru udělá své, Češi bůhvíproč rádi vidí, že je politik v kmetském věku stále ještě schopen soulože s mladší ženou – když se kdysi před volbami začalo otevřeně mluvit o homosexualitě Václava Klause, byla mu také nalezena mladá „milenka“, bulvár hodil pár fotek s pikantními komentáři na titulku a hned byl klid), také by pana knížete prohnal několika pražskými hospodami (není nad to, když si aristokrat dá pár piv s prostým lidem, hned je „tak nějak náš“), a několik dobře pronesených knížecích bonmotů na téma demokracie a obrany lidských práv před nebezpečím zhoubného socialismu a ruského imperialismu by zase semklo váhající stádečko do hloučku dostatečného k relevantním politickým výsledkům.

Jenomže Schwarzenbergovi bude za čtyři roky osmdesát, jeho usínání kdekoliv a za všech okolností už se nedá omlouvat jen tím, že když se mluví o hloupostech, tak si prostě zdřímne, naopak si lidé začínají být nejistí, jestli již předseda TOP 09 nezesnul navěky, a jeho bonmotům přestává být rozumět, při jeho křečovité snaze dokončit větu začíná dokonce mnoho posluchačů přímo fyzicky trpět a jediné, co je na místě, je soucit se starým pánem, který nejen že neumí udělat důstojné reaganovské gesto a odejít z politické scény dříve, než se z oblíbeného politika stane žvástavý senil, ale nechá národ sledovat své psychické i fyzické chátrání v přímém přenosu.

Ve zcela uměle sestavené straně TOP 09, napojené na provozovatele heren a výrobce černého lihu, je kromě pana Kalouska již jen spousta dalších diletantů, kteří svou neschopnost prokázali za své vlády rozvratem sociálních i finančních úřadů, zdravotního systému, magistrátů a vůbec všeho, na co sáhli, a to dokonce takovým způsobem, že některé z těchto úřadů se zcela zhroutily a nefungovaly týdny i měsíce (o naprostém nesplnění předvolebních slibů, rekordně největším zadlužení státu v historii, opětovném nezvládnutí pražských povodní a dalším fiasku s nekonečným tunelem Blanka nemluvě).

Ukazovat na televizních obrazovkách politiky z TOP 09, kvůli kterým matky samoživitelky několik týdnů nedostaly ani základní sociální podporu, kvůli kterým byly zprávy plné bezrukých a beznohých invalidů, jimž úředníci zkrátili, či zcela odebrali dávky, samozřejmě není moc strategické.

I rozhodl se pan Kalousek, že se čtvrtstoletí po převratu a čtrnáct dnů před volbami stane největším českým bojovníkem proti komunismu, a za vydatné podpory (finančně) spřátelených médií rázně a pravdivě označí všechny fízly a estébáky, kteří prorůstají českou politickou scénou a spasí český národ, úpící pod komunisticko-fízlácko-estébáckou knutou. Prostředkem k této spáse, jež nás všechny konečně přivede k prozření, má být sprostota a vulgarita, a možná dojde i na jeho další oblíbený argument – pár facek voličovi, který si dovolí s ním nesouhlasit, a které Miroslav Kalousek označuje jako „pedagogický instrument“ (sic!). „Jakešovy mlátičky“ začínaly na policejní škole, „Kalouskovy mlátičky“ začínají v jeho ramenních kloubech.

Bojovat dnes proti komunismu je snadné, zvláště když se to dělá – s prominutím – jenom hubou a ještě pod ochrannou peřinkou poslanecké imunity.

Jenomže Miroslav Kalousek se nezrodil v roce 1989 z mořské pěny, neposkvrněný jako Venuše. Co tedy vlastně dělal v dobách, kdy měl možnost bojovat proti skutečně totalitní vládě Komunistické strany?

Kolaboroval.

Ihned po škole vstoupil do Československé strany lidové, která byla po tehdejších „socialistech“ druhou největší „stranou“, kolaborující s Komunistickou stranou Československa v systému tzv. Národní fronty, což byl blok politických stran a společenských organizací pod vedením KSČ. Na jakoukoliv „volenou“ funkci tehdy mohl kandidovat jedině kandidát navržený Národní frontou a orgány Národní fronty se podílely na přípravě zákonů, vládních nařízení a opatření. Rovněž podávaly návrhy na volbu a odvolání soudců z povolání a soudců z lidu.

Národní fronta byla tedy ryze kolaborantskou organizací, sloužící Komunistické straně k předstírání, že v tehdejší ČSSR je politický systém více stran. Význační kolaboranti se pak jejím prostřednictvím mohli podílet na správě a řízení státu.

6 hlasů

Takže kolaborovali všichni zahrádkáři, včelaři, studenti, zaměstannci a pod. Buď jsi mladej cucák, který neví jak to fungovalo za sociku, nebo rudej kokot.

1 hlas

Delší by to nešlo?

0 hlasů

Použijeme-li Kalouskův slovník, pak „Jakešovy mlátičky“, jakož i fízlové a estébáci fungovali na základě zákonů, které vznikaly za přímé spolupráce právě takových kolaborantů, jako byl před převratem Miroslav Kalousek.

A pan Miroslav Kalousek dokázal svého kolaborantského angažmá samozřejmě velmi dobře využít. Ostatně jak jinak by mohl za komunistického režimu nějaký čtyřiadvacetiletý kluk bez jakéhokoliv finančního, či ekonomického vzdělání během pár let vystoupat z místa obyčejného technologa až na místo vedoucího investičního oddělení jednoho z nejdůležitějších komunistických státních podniků, ve své době předního evropského výrobce pneumatik pro zemědělství, stavební stroje i letadla?

Na tato místa se za minulého režimu čekalo mnoho let, obsazovali je čtyřicátníci, padesátníci, většinou to byly pozice nomenklaturní (tedy jejich obsazení bylo možné pouze na základě odsouhlasení místní, případně krajské organizace KSČ), pokud byl člověk nestraník, mohl takovou funkci obsadit až po desítkách let práce na nižších pozicích, a to ještě jen v případě, že nebyl politicky vhodnější kandidát. Samozřejmě nesměl být signatářem žádné z protiokupačních výzev po osmašedesátém, Charty 77 a podobně – naopak, při pohovorech byl vyžadován výslovný souhlas se vstupem armád Varšavské smlouvy.

V roce 1984, kdy pan Miroslav Kalousek dělal v komunistickém systému tuto závratnou kariéru, pracoval můj starší bratr, kterému z politických důvodů nedovolili dělat nic jiného než hornické učiliště a ve čtrnácti letech ho donutili odejít z domova do 250 kilometrů vzdálené Ostravy, důlního záchranáře. Ve volném čase pak jezdil na různé koncerty. Měl rád Vladimíra Mišíka. Tomu však zakazovali hrát, takže se často stávalo, že se parta kluků a holek sešla před nějakým venkovským sálem, ale místo Mišíka, kterému na poslední chvíli koncert zatrhli, přijeli policisté, kluky a holky rozehnali, některé zmlátili do krve, bratrovi se stalo třikrát, že ho policajti nejen seřezali, ale okradli ho o peníze, doklady a vyhodili třeba dvacet kilometrů od nejbližší vesnice, jednou dokonce v desetistupňovém mraze.

Ve stejnou dobu, kdy můj bratr zmizel a o pár dnů později byl nalezen oběšený na provaze v jakési bohapusté díře, dostoupala kariéra komunistického kolaboranta Miroslava Kalouska svého momentálního vrcholu. O necelé tři roky později byl první Palachův týden. Byl jsem tam. Pendrekem jsem nedostal, ale mnozí mí kamarádi ano. Viděl jsem Jakešovy mlátičky v pilné práci. Jen pana Kalouska jsem tam jaksi neviděl. Zřejmě měl moc práce se svou kolaborací v Národní frontě.

Komunistický režim mě připravil o bráchu. Moji babičku z tátovy strany drželi komunisté půl roku v kriminále a potom půl roku v blázinci (ano, zmlátit krajského tajemníka KSČ ve chvíli, kdy jí oznámil, že jim po znárodnění dílen znárodní i byt a vystěhují je do 1+kk na vesnici, bylo bláznovství). Dědovi, jakožto bývalému fabrikantovi (zaměstnával deset dělnic), přiznali důchod 200 Kčs měsíčně a musel pracovat až do svých devadesáti let. Táta málem chcípl na zánět mozkových blan, když už třetí rok své povinné vojenské služby u černých baronů rubal uhlí v dolech, kde pracovali nazí, po hrudník v ledové vodě, následky si nesl celý život a umřel, když mi bylo devětadvacet. Mého dědečka z maminčiny strany odsoudili v Rusku k trestu smrti a ve smradlavé díře čekal rok na výkon trestu, než ho propustili (svou dceru uviděl poprvé, když jí byl rok). Zhruba ve stejné době zmizeli rodiče mé pratety v nějakém gulagu a osmiletou holčičku dali do příšerného ruského děcáku. Naši rodinu našla až po sedmdesáti letech a byla to tak silná a dojemná chvíle, že se člověku hrnou slzy do očí, jen si na to vzpomene. (O tom, co nám přineslo vzdálené příbuzenství s Leninem, vypráví moje maminka zde.) Ano, komunismus je svinstvo.

Ale komunistický kolaborant Miroslav Kalousek nemá jakékoliv morální právo se vůči němu vymezovat. To on byl jedním z těch, na nichž ten režim stál.

Když komunistický kolaborant nadává komunistickému policajtovi do komunistických fízlů, můžeme se tomu smát.

Ale mě páně Kalouskovo angažmá uráží. Nejen kvůli mým příbuzným, nejen kvůli spoustě mých spolužáků, kteří dostávali před převratem nakládačku od policajtů a z nichž někteří zažili i tu brutální uličku na Národní (nebyl jsem sedmnáctého v Praze a ani bych na to shromáždění nešel, protože to oficiálně organizovalo SSM, ale když jsem v pondělí dvacátého viděl nesestříhaný záznam, byl to jeden z vůbec nejotřesnějších psychických zážitků v mém životě.)

Uráží mě to z principu.

Ať si Miroslav Kalousek kandiduje se svou sbírkou asociálních psychopatů, kam chce, když jim ty jejich žvásty o konzervativismu a nezadlužování někdo věří, ať jim věří, někteří lidé věří i v Aštara Šerana.

Ale ať si nehraje na bojovníka proti komunismu.

Miroslav Kalousek byl komunistický kolaborant.

A to je FAKT.

3 hlasy

S chutí bych Vám dal plusový bod - už s ohledem na to, jak se komunistický režim podepsal na Vaší rodině. Popisujete situaci dobře. Mám jedinou výhradu - a to tu, jak velmi děláte lidovce spoluodpovědnými za zlo minulého režimu. Ano, ČSL byla součástí NF, byla to daň za to, že vůbec mohla existovat a alespoň na místní úrovni něco dělat. Alternativa k tomu byla - ZRUŠIT a rozpustit, nebo naopak SPLYNOUT s komunisty jako ČSSD. Takto (jako lidovci) "kolaborovali s komunisty členové všech komunisty trpěných společenských organizací. Členství v ČSL NEBYLO pro většinu jejich členů projevem kolaborace, ale občanské statečnosti. Že komunisté nepovažovali lidovce za lojálního partnera, ale za dřímajícího nepřítele. o tom svědčí množství komunistických konfidentů, kteří do této strany na všech úrovních infiltrovali. Jako máte vy své rodinné zkušenosti, tak mám já své: Posudek ředitelky ZDŠ na mou osobu: žák pochází z nábožensky založené rodiny, rodiče jsou členy ČSL - k přijetí na střední školu NEDOPORUČUJI." Podotýkám, že mojí rodiče byli "dělnického původu", v ČSL byli řadovými členy bez jakýchkoli funkcí a politických ambicí.

2 hlasy

Snad si proboha nemyslíte, že je to nějaký Johanidesův životní příběh. Něco takového by nikdy nedal dohromady, někde ten text zkopíroval, ostatně tak jako obvykle...

2 hlasy

Samozřejmě, měl jsem pravdu. Tady je zdroj:
http://blog.beletris.cz/Stanislav_Hudsky_140926.php
Kopíruje a krade cizí texty, komoušský ubožák...

5 hlasů

Což ovšem nic nemění na charakteristice pana Kalouska.

2 hlasy

Omlouvám se za svou naivitu a tobě děkuji!

0 hlasů

Žhavější téma.....

Česko dostane přidělene vic černošskych bojovniku než Rakusko, Švedsko nebo Belgie

Tuž co se divite, slezšti, moravšti a češti hňupi? Vaše země je zatim nepostižena, multykulturně ste vubec zatim velice malo obohaceni, a to je třeba změnit.
Mladi, ubozi, vychrtli čekatele na azyl v ČR
Mladi, ubozi, vychrtli čekatele na azyl v ČR (iFčil)

Proto zme my, v bruseli rozhodli, že hordy nekompatybilnich, nevzdělanych, češtinu se nikdy nenaučicich synku musi byt větši u vas, než v zemich, kaj už jakasik multykultura pronikla a kaj už mistni obyvatelstvo poznalo vyhody multykulturniho obohaceni a už ma strach cokoliv blafnut.

My v bruseli, keři všecko vime, všecko zname a všude zme už byli, s konečnu platnosťu oznamujeme, že z každeho milijona africko-asijskych bojovniku, kere do Evropy pustime, jich dostane:

29.800 Česko

29.200 Švecko

29.100 Belgija

26.200 Rakusko

19.000 Řecko

17.900 Maďarsko

17.800 Slovensko

17.200 Finsko

8.500 Lucembursko

Mimochodem, počet přislušniku Armady ČR ve služebnim poměru v ČR je 28.351 synku, takže na obranu zapomeňte.

Československo obdrželo skoro taku kvotu, tajak cele Polsko. Duvodem je, že zatimco v Polsku by z teho mohl byt humbuk, tak Čechoslovaci budu držet hubu a krok a jejich zastupci su dluhodobě zvykli kolaborovat. Seznam českych multykulturnich kolaborantu dočasně umistěnych v bruseli naleznete v předchozich blogach.

Se sudružskym pozdravem "Kdo nekolaboruje s nama, kolaboruje proti nam a bude přehlasovan později, anebo spiš dřive dle zasad Libanonske smlouvy". Přesne kvoty pro přiděleni afro-asijskych bojovniku su tu.

Ladislav Větvička, vudce frakce Mordor v EvroParlamentu

http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/462630/cesko-dostane-pridelene-vic-cernosskych-bojovniku-nez-rakusko-svedsko-nebo-belgie.html?ref=rss

2 hlasy

Přesně! ODSTOP v čele s grázly Kalouskem a Nečasem byla příčina a ANO v čele s oligarchou Babišem je následek.

10 hlasů

Prd pravice... Zplodila ho STB a komunisté. Ale naučil se to tam Bureš moc pěkně. Tohle jsme si tady fakt nezasloužili, to už je vážně moc... A bude hůř, jednodušší občané ho žerou. dostanou koblížek a hlasy má jisté...

7 hlasů

Zplodili ho voliči znechucení řáděním postbolševické ODS a klerofašistické TOP09. A co týče té jednoduchosti, tak jednoduší jsou právě ti co po všech špatných zkušenostech s českou pseudopravicí ji několikrát za sebou volili. A ti co ji ještě dnes obhajují jsou buď jedinci IQ 20, nebo stejní gauneři jako oni.

11 hlasů

Máte zcela pravdu, v tomto státě nikdy pravice nebyla, jen převlečená postbolševická mafie.

14 hlasů

Vážení diskutéři, přečtěte si po sobě co píšete a zkuste se pro změnu zamyslet. Píšete o pravici, ale nevíte co to znamená, historický význam toho slova v dnešní době postrádá smysl. Stejně tak i ostatní nálepky, jako postbolševický, fašistický a podobné. Veškerá tato označení nemají definovaný význam, a každý si je vykládá po svém. Většina do nich vkládá vlastní neschopnost, nenávist a frustrace. Všechny jevy, které má dnešní společnost jsou zcela běžné v západních zemích, kde nikdy nebyla u vlády komunistická strana. Naopak v zemích, kde je tzv. svoboda a demokracie nejdéle dochází k rozpadu společenských struktur, k silné polarizaci společnosti na nepatrnou bohatou menšinu a velkou chudou většinu. Zvrátit tento vývoj už nelze, žádný nadčlověk by náši zemi nezachránil, tedy ani pan Babiš (který si to možná myslel). Zájmy jednotlivce jdou nad zájmy společnosti ( a to je jev pravicový, nikoliv levicový).

1 hlas

A proč tedy byli a jsou ODS, TOP ap. úhlavními nepřáteli KSČ, KSČM a levice obecně? A nebo jako magor chcete říci, že česká pravice je zastoupena KSČM a ČSSD?

1 hlas

Vážený pane, jedná se o tzv.
"Emsley-Mertensovo mimikry"
Je to vlastně klam, kdy silně nebezpečný druh přejímá výstražné znaky méně nebezpečného druhu.
Pro smrtelně jedovaté druhy může být vytváření vlastního aposematického zbarvení (Müllerovo mimikry) neúčelné, jelikož predátor, který je napadne, nepřežije a nemůže si proto do budoucna odnést žádnou zkušenost, která by ho napříště od útoku odradila. Pro takto jedovaté druhy je proto výhodnější napodobit zbarvení méně nebezpečných druhů, kterým se už predátoři naučili vyhýbat.

No a jeto

0 hlasů

Zplodila ho zkor... (zkorumpovaná) pravice a porodila zkur... levice?

3 hlasy

Žumpa z řad ODS a TOP 09 + Starostové zase ,,exibicuje,, před občany ČR v přímém přenosu na ČT 24.

Prokorupční zloději kvičí: ,,Chyťte zloděje,,!

12 hlasů

Ze se ten Tatar nestydi, takhle mluvit o sve mame!

1 hlas

Sorry, to byla tatova pravice a mama Babiska ani nevedela, jak k tomu prisla.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov