Verdikt výboru
Kalousek se má omluvit za výroky o "komunistickém fízlovi"

16.09.2014 14:35

Místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek se má podle úterního rozhodnutí mandátového a imunitního výboru omluvit poslanci KSČM Zdeňkovi Ondráčkovi za to, že ho na sněmovním plénu nazval "komunistickým fízlem". Novinářům to řekla předsedkyně výboru Miroslava Němcová (ODS).

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Miro Petrus (9 hlasů) 16.09.2014 16:07

    To je celý Kalousek. I dnes se hanlivě říká policistům fízlové....

  • Miro Petrus (6 hlasů) 16.09.2014 16:36

    Souhlas. Jenom bych dodal, že hospodě se říká fízláci i dnešním...

  • Johan Rey (6 hlasů) 16.09.2014 16:27

    Ten Kalousek je ale "kousek", když vlastně takto slovně napadl...

  • Pavel Johanides (6 hlasů) 16.09.2014 16:11

    Opilec Kalousek by se měl především omluvit celému národu za to, jak...

  • pn23 pn23 (5 hlasů) 16.09.2014 16:13

    Penize se rozkradly na krajich, na nichz ani poledne nedrzeli...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vcera vecer jsem tu mel dva prispevky.. Kterej fizl mi je zkonfiskoval? A preco, sudruhovia, preco?

0 hlasů

Bechyňské ho.no už neví, jak se dostat do médií. Moravec a klika pravicových blbek na ČT24 mu asi už nestačí.

2 hlasy

Kalousek je náš nejodpornější, pokrytecký a bezcharakterní politik a navíc sprostý a nevzdělaný hulvát, omílající dokola pořád ty stejné kecy. Bývalý lidovec, který před rokem 89 byl spolu s komunisty v Národní frontě, aby po 89 se z něj stal velký komunistobijec. Byl u všech rozkradených zbrojních zakázek a za jeho panování se státní dluh zvýšil o miliardu. Jedině tupec může žrát Kalouskovou pravicovost a jeho dokola omílanou rozpočtovou zodpovědnost.

4 hlasy

Ty jsi nevzdělaná kráva bez mozku.

0 hlasů

Volič exlidoveckého recyklátového idi....ota?

2 hlasy

Pan Kalousek byl ministrem financí ve vládě pana Topolánka od roku 2007 do roku 2009 a pak ve vládě Pana Nečase.

Hospodářský růst (pokles) činil z Hrubého domácího produktu ČR v roce 2006 7,0%, v roce 2007 5,7%, v roce 2008 3,1%, v roce 2009 byl záporný - 4,5%, v roce 2012 byl rovněž záporný -1.1%.

Hrubý domácí produkt je v celém světě uznáván jako zásadní ukazatel hospodářského růstu, či stagnace, nebo poklesu. (Je známo několik jeho definic.)

Z toho jednoznačně plyne, že pan Kalousek byl velmi špatným ministrem financí, který na svoji obranu, za pomoci našich prodejných - především pravicových novinářských lhářů - vytáhl několik ukazatelů, aby opil veřejnost rohlíkem.

Je třeba si uvědomit strukturu HRUBÉHO DOMÁCÍHO PRODUKTU. Sestává z 5 skupin:
1.Osobní spotřeba - ta činí cca 2/3 HDP.
2.Investice
3.Čistý export
4.Vládní spotřeba
5.Zásoby

Takže jestliže nějaký ministr financí zablokuje důchody, sebere přídavky mladým rodinám, tak zásadně omezí osobní spotřebu a dá na frak HDP. Jestliže omezí investice, zvýší daně, tak HDP dorazí.

Nevím, za co se tomuto člověku dostalo pochvaly od západních institucí, ale za vysoce pravděpodobné lze například považovat ukončení několika arbitrážních sporů ve prospěch západních zlodějských firem, kterým naši občané následně museli zaplatit miliardy Kč.

Lidé, přemýšlejte, nepapouškujte slátaniny novinářských neználků.

Ing. Pavel Lintymer, CSc.

5 hlasů

Troubo, tady jde o "komunistickeho fizla" a ne o ministra financi.

4 hlasy

Když vidím toho gaunera, kudla se mi v kapse otevírá. Bohužel je u nás hodně fašounů a ti mu těch 10% dají:-( jinak vykopat z parlamentu a do kamenolomu!

5 hlasů

Sdilim vase opovrzeni komunistickym poslancem Ondrackem, ktery pred listopadem 89 potlacoval shromazdeni kontrarevolucnich zivlu:

http://www.youtube.com/watch?v=TzIC2umy_rM

3 hlasy

Ten Kalousek je ale "kousek", když vlastně takto slovně napadl bývalého příslušníka veřejné bezpečnosti za jeho činnost v době, kdy vlastně i on se jako lidovec a příslušník Národní fronty podílel na tvoření a schvalování těchto zákonů, které tyto policejní zásahy povolovaly.Kalousek je opravdu jednotka "hroší kůže".:-))

6 hlasů

Aktivni blb a fizl, ktery potlacoval shromazdeni proti rezimu:

http://www.youtube.com/watch?v=TzIC2umy_rM

2 hlasy

Před chvílí se objevil příspěvek pn23 zároveň již se 3 hlasy. Jak je to možné ?

3 hlasy

Jeden jsem mu dal já, a věřím, že se našli další dva jiní slušní občané, kterým je jasné, že komunistický fízlák je komunistický fízlák.

3 hlasy

A vzlášť, když to o něm prohlásí bývalý člen komunistické Národní fronty Kalousek.

4 hlasy

Troubo, clenem Nadodni fronty byl skoro kazdy, alespon v urcitem case. Mimo tech, ktere Narodni fronta oznacila za nepratele socialismu.

3 hlasy

Pane Lustigu máte pravdu,že byl skoro každý členem Národní fronty,tak nám také povíte,kde se po roce 1989 "vyklubalo"tolik nefronťáků) zralého věku?:-)

0 hlasů

Kalousek byl radovym clenem nekomunisticke partaje a nevsimnul jsem si, ze by zasahoval v centru Prahy proti kontrarevolucnim zivlum jako soudruh Ondracek:

http://www.youtube.com/watch?v=TzIC2umy_rM

3 hlasy

-zvlášť-

1 hlas

Ty woe, ty se ptas jako malinkatej dabel:-)

3 hlasy

Opilec Kalousek by se měl především omluvit celému národu za to, jak nejdříve jako předseda rozpočtového výboru poslanecké sněmovny a později jako ministr financí spoluvytvořil schodek ve veřejných financí okolo 2 bil.korun před nástupem do vyšetřovací vazby.

P. S.
Opilec, klerofašista, zakladatel obludného chemicko-technologicko-ekonomického inženýrství Kalousek, jako nejhorší ministr financí celé naší historie, dostal sankci - pokutu od kontrolního orgánu EU v celkové částce 12, 2 miliardy korun za rozkradení a ,,nekontrolu,, dotačních peněz z ,,eurofondů,, , kdy byl i kontrolním orgánem EU označen za nejhoršího v tomto ohledu z celého Evropského společenství a např. Holandsko díky němu nechtělo už dále přispívat do fondů EU. V roce 2012 se tato částka objevila ve zvýšení deficitu veřejného rozpočtu a je to tedy škoda velkého rozsahu způsobená všem občanům ČR.
Kalousek uplatnil náhradu škody na ,,krajích,, jen v částce 2, 6 miliardy korun a jako ,,nejlepší ministr financí celé naší galaxie,, nějak zamlčel, tedy opomněl uplatnit také náhradu škody na zbylou část z celkové částky 12, 2 mld. Kč, tedy na částku 9. 6 miliard korun. A věděl proč, protože tato částka jde na vrub vlády Nečase, ministrů a především ministerstva financí pod jeho taktovkou.
Tímto tedy vyzýváme orgány činné v trestní řízení, protože především Kalousek způsobil nejen všem daňovým poplatníkům škodu velkého rozsahu v řádu minimálně několik miliard korun, aby jste postupovaly, jak Vám v takovýchto případech ukládá povinnost vyplývající z TRESTNÍHO ŘÁDU a konejte!

6 hlasů

Penize se rozkradly na krajich, na nichz ani poledne nedrzeli hejtmani z CSSD.

5 hlasů

To je celý Kalousek.
I dnes se hanlivě říká policistům fízlové. Dříve jsme neměli policisty, nýbrž příslušníky státní a veřejné bezpečnosti. Fízl byl příslušník StB nebo udavač, příslušník VB byl policajt. Výraz policajt se používá i nyní pro policisty. Na Václaváku přece nezasahovali samí fízlové. Chemik Kalousek nás poučuje snad ze všeho jen ne z chemie. Nyní jako jazykovědec nám dává lekci z obecné češtiny. Podle jeho teorie by patřili k fízům také úplně všichni někdejší příslušníci VB. Sám jako nefízl se angažoval v ČSL, která v rámci Národní fronty programově uznávala a obhajovala vedoucí úlohu KSČ.

9 hlasů

Tak příslušníkům SNB - VB se u nás doma, mezi kamarády, v hospodě, na škole, atd. vždy říkalo fízláci.
StBákům se říkávalo tajný, stáťáci nebo estébáci.
Takže na Václaváku i jinde zasahovali vždy uniformovaní komunistický fízláci za podpory tajných v civilu a dalších komunistických sviní, tedy milicionářů.

1 hlas

Souhlas. Jenom bych dodal, že hospodě se říká fízláci i dnešním policistům, mj. i dopravákům. Kalousek by si však hospodu z parlamentu dělat nemusel. Huba mu neupadne, když se omluví. Má ji nevymáchanou.
Výraz fízl není dán režimem, fízlování a fízly známe i z filmů pro pamětníky.

6 hlasů

http://www.youtube.com/watch?v=TzIC2umy_rM

1 hlas

Po takové svini, jakou je zcela jistě Kalousek, bych na Ondráčkově místě ani nechtěl. S takovou fekálií bych se ani nezahazoval s žádostí o omluvu. Ondráček je chlap urostlý, co si to vyřídit jako chlap s chlapem a rozbít Kalouskovi jeho tlamu?

4 hlasy

Ondráček je především člen KSČ a komunistickej fízlák, takže morální a lidský odpad, který má (když tu připomínáte fekálie) doživotně chodit kanálama za životní minimum a ne se rozvalovat za moje prachy v PS ČR, asi tak, soudruhu!

4 hlasy

Kalousek by se předně měl omluvit celému národu. A ti poslanci by se měli zabývat důležitými věcmi a ne tím, kdo komu šllápl na kuří oko....

5 hlasů

Soudruzko, Kalousek neni tvuj vudce, aby mluvil k celemu narodu:-)

3 hlasy

Třeba soudružka vzpomíná na: "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" nebo "My jsme mládež nová, mládež Gottwaldova"!

3 hlasy

Třeba soudružka vzpomíná na: "Ein Volk, ein Reich, ein Führer" nebo "My jsme mládež nová, mládež Gottwaldova"!

1 hlas

Za to Tvůj zbabělý nedostižný vzor !

1 hlas

Celý národ (pěkně blbej termín, ale budiž) určitě nebyl příslušníkem SNB - VB, takže se nemá za co omlouvat (kravina je už vůbec to, že se Kalousek má omlouvat za pravdivý výrok o komunistickém fízlákovi - v mém okolí tak říkali těm blbům v zelených mundůrech s červenými výložkami a pendreky úplně všichni).

3 hlasy

Ale má se za co omlouvat. To jenom jeho soukmenovci to nechtějí vědět. A nevím co je na termínu "celý národ" blbého.

2 hlasy

No, mohli také zveřejnit, jak členové výboru hlasovali. Ale když si pročítám jeho složení: Dolejš, Grospič (KSČ), dále soudruzi Huml, Chvojka, Tejc, Váňa (ČSSD, ale komunistckej fízl Huml určitě nadále KSČ), 4 x z ANO (čert ví, co jsou zač, ale ten čobolský konfident si vybírá své lidi sám), 1 x pitomiúv Úsvit, 1 x KDU, 1 x ODS, 1 x TOP, je tam převaha kamarádů starých pořádků (jak hezky říkával Václav Havel), potažmo komunistických fízláků.
Tak se Kalousku nediv, že se za konstatování jasného faktu musíš omlouvat! Nakonec buď rád, že ti Dolejš s Grospičem a dalším komunistickým blbem Humlem nechtějí navléknout oprátku, že.

4 hlasy

Kradousek je zralý na převýchovu do Číny. To by měřil 1,7m a my bychom se nemuseli dívat na ten zločineckej ksicht co lže i ve snu.

2 hlasy

Ahoj MňauMňau, predpokladam, ze ty jsi prevychovou v Cine prosel a ted v kuzi pandy spokojene pojidas eukalyptove listi:-) Tomu odpovidaji take prispevky:-)

1 hlas

To je dobré. Omlouvat se fízlovi, že nebyl fízl?

3 hlasy

Aktivni blb a fizl:

http://www.youtube.com/watch?v=TzIC2umy_rM

2 hlasy

To se tedy Ondráček plete, fízlem se nazýval každý policajt, tedy i on a Huml.
Kalousku, jako minisr finací nic moc, ale jako opoziční rétor je to dobrý ...

3 hlasy

s Kalouskem to bylo vzdy na jedno brdo, ani ted to neni o moc lepsi. Jen je videt jak se potvrzuje pravidlo "cloveku na druhem nejvic vadi, jeho vlastni chyby" . Mozna proto drive nevadilo, ze reditele FAU si dosadil ministr sam, teda nevadilo to dokud byl Kalousek ministrem financi. Ted kdyz uz FAU nemuze jako opozicni posranec kontrolovat, tak zada o kontrolni komisi podrizenou PS. A vite, na co jsou posranecke komise, kdyz tam posranci nestihaji chodit? Primarne k unikum utajovanych informaci.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov