Rezignace
Karolína Peake skončila v čele své strany LIDEM

08.08.2013 09:13 Původní zpráva Aktualizováno 08.08. 14:11

Karolína Peake rezignovala na post předsedkyně strany LIDEM. V prohlášení na stranickém webu píše, že nechce blokovat většinový názor ve straně, s kterým se ona neztotožňuje. V rozporu se svými kolegy ve středu nehlasovala proti vládě Jiřího Rusnoka, ale opustila jednací sál.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Susa (10 hlasů) 08.08.2013 09:37

    Ryze politicky účelové a čistě korupční seskupení LIDEM ztratilo svůj...

  • Jaroslav Bradáč (7 hlasů) 08.08.2013 11:06

    Není zvykem, u slušných lidí , vysmívat se poníženému. K.Peak si na...

  • zd ma (7 hlasů) 08.08.2013 09:51

    Jo Karolínko,to se stává,nesloužila jsi lidem a tak táhni do prdele s...

  • Jan Karel (6 hlasů) 08.08.2013 10:46

    ...jak Nagyová velela...Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg prohlásil...

  • Kamil Vont (5 hlasů) 08.08.2013 09:52

    LIDEM přece nebyla žádná politická strana, ale účelově poskládaná...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Mouřenín Peake splnila svoji smutnou úlohu a její chlebodárci ji odkopli.Kdyby si tato, bezpochyby vzdělaná ženská, přečetla v dějepisu jak dopadají takový politici a to už od Říma, nemusela skončit v opovržení a zapomnění.S určitou nadějí očekávám, že takto dopadne i Kalousek,Drábek,Nečas,Benda s Bendlem a exekutorský pacholek Pospíšil.

1 hlas

No a? Kdo bude plakat, žeby Pavel Šimurda? Asi ani ten.

0 hlasů

No, to je ale tragédie.....:-))))

2 hlasy

Skončila v čele..........A to je mi "líto".

1 hlas

Dobrý, Karolinko..nyní už můžeš jít do řiti...peako...

1 hlas

Není vám ji ani trochu líto? Má tak smutné oči, co si teď počne...bez přátel, sama, tak opuštěná v nepřátelském světě...

3 hlasy

Zalozi novou, opet nevolenou, stranu. Uz v tom ma praxi, takze do tretice to treba vyjde, ale spis je problem nekde jinde.

2 hlasy

Ano, cesi jsou tak nepoucitelni, ze ji to s jinym ucesem sezerou znova :))

0 hlasů

Není zvykem, u slušných lidí , vysmívat se poníženému. K.Peak si na svůj neslavný konec zadělala už v okamžiku, kdy neodešla spolu s VV z koalice, a snažila se prosadit se sama. Pokoušela se vydupat si nějaký vliv. VV odešli m.j. proto, že si s nimi obě větší strany a Kalousek specielně vytírali zadek.Dostali funkce, ale nikoliv samostatnost v rozhodování.Pokud se o nějaké samostatné rozhodování pokoušeli, byli rázně srovnáni do latě. A to netvrdím, že všechny jejich názory a postupy schvaluji. Relativně v tichosti přešla informace, kdy K.Peak bloudila, jako místopředsedkyně vlády po
úřadu, a neměla vlastní kancelář. Když si vydupala ministra obrany a chtěla, sice blbě, ale samostatně rozhodnout, dostala padáka. Z jejich návrhů, které se snažila úpěnlivě prosadit si Kalousek a spol. dělali srandu, a s celou LIDEM si vytírali zadek, jako před tím s VV. Proč se nikdo z novinářů na tvrdo nezeptal, když zcela jednoznačně říkala, že jejich hlasy jsou , ne pro 101 koalici, ale jen pro nominaci Němcové? A že podpora vlády se odvine od toho, co jim, konečně, koalice umožní splnit. Troufnu si odhadnout, že si asi užila hodně hořkosti a ponížení. Ten odchod ze sněmobny už asi bylo jen poslední gesto ze zoufalství, pokus alespoň nějak si napravit seběvědomí. Já jí nelituji, jako vzdělaná osoba měla dávno poznat, že slouží v koalici za toaletní papír. Jestli to dělala z hloupé naivity nebo vypočítavosti a touze po moci už není důleřžité. Použitý toaleťák se v čechách splachuje do hajzlíku.

7 hlasů

Peake to prokaučovala. Ženským šachy nikdy nešly...

2 hlasy

...jak Nagyová velela...Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg prohlásil pro Lidové noviny, že se prezident nemůže s odpuštěním chovat jako hovado, čímž narážel na osobní poznámky vůči vám ve sněmovním projevu. Co tomu říkáte?

Pan předseda Schwarzenberg se mě ve středu gentlemantsky zastal před Milošem Zemanem kvůli jeho projevu. Od člověka formátu Karla Schwarzenberga bych očekávala, že toto zastání přijde ve chvíli, kdy jde opravdu o něco a kdy to není jen prázdné gesto. Myslím tím své odvolání z funkce ministryně obrany, které bylo odplatou za to, že jsem své personální kroky a odvolání Vlastimila Picka nekonzultovala s Janou Nagyovou. Tenkrát jsem o podporu TOP 09 a Karla Schwarzenberga velmi stála, protože se jednalo o zjevnou nespravedlnost. Jak se později ukázalo, tak za odvoláním byla obava z možného odhalení zneužívání Vojenského zpravodajství Janou Nagyovou.

6 hlasů

ministrine vnitra ve vlade mafianske Mirky konci?

3 hlasy

Zeman, spolu se Sobotkou a Falmerem jí nabídli místo velvyslankyně v Australii a tak doufá, že ten slib splní.

2 hlasy

Nasrat... Ta se nehodí ani do bordelu, tak co by dělala jako velvyslankyně. Když do Austrálie tak pěkně za manželem a za svoje.

1 hlas

Cesi, hlavne pak politici jsou holt charakteri :)))

1 hlas

Hele Kefalín a co si tak představujete pod oným slovem"charakter".A Pépi od Vás bude to vysvětlení obvzláště poučné.Tak do toho, charaktere.

1 hlas

Berek mi snad rekne co jsi za troubu :))

0 hlasů

Paní Peakča mi opravdu, ale opravdu chybět nebude.

3 hlasy

Jenze takovych hajzlu, zradcu a podrazaku je plna republika.

0 hlasů

(=

0 hlasů

Peake byla nabídnuta funkce velvyslankyně v Australii, v zemi ze které pochází její manžel. Tomu se říká korupce, Zemane. Ištváne, budeš se stále jen přiblble usmívat?

4 hlasy

To to bolí, jau, jau, to to bolí....:-))))

0 hlasů

Neskutečná kráča :-))

3 hlasy

LIDEM přece nebyla žádná politická strana, ale účelově poskládaná tlupa bezskrupulózních pravicových kreatur. Jedině díky tomuto nechutnému spolku mohl Kalousek okrást nás všechny, když z veřejných peněz odčerpal 60 miliard a věnoval je katolickému pedofilovi.

5 hlasů

Jo Karolínko,to se stává,nesloužila jsi lidem a tak táhni do prdele s klidem.

7 hlasů

Peake je ženská co nemá charakter a je stejně tupá jako soudružka skoropremiérka Němcová.

5 hlasů

Vy, soudruhu DEVÁŤARE musíte vědět, jak tupé jsou vaše soudružky, ale paní Němcová to rozhodně není, to jste zcela mimo mísu.

0 hlasů

Soudruzka zlodejka rohliku Nemcova je prinejmensim hloupoucka

0 hlasů

Ryze politicky účelové a čistě korupční seskupení LIDEM ztratilo svůj smysl. Úplatky v řádech desítek milionů jsou vybrány, co se stihlo a mělo odhlasovat se odhlasovalo. Pokud se policie podívá na změnu finančních podmínek rodin členů LIDEM a k nim připojených tzv. nezařazených, bude mile překvapena!!! Rozdíly jasně patrné potěší přející občany-plátce.

10 hlasů

Přeběhlíci si nějaký post v nějaké podobné straně najdou. Budou ale už jen na špinavou práci. Slova morálka a slušnost jsou pro ně jen slova bez obsahu. Zůstanou vždy prodejní.

2 hlasy

Jako správný úplatný politik si počká, kdo vyhraje. Jinak kecy o tom, že nechce blokovat většinový názor tomu odpovídají. Jsem zvědavá kdo msi tavovou oplzlou veš nasadí do kožichu. (Dá na volební lístek).

3 hlasy

Oprava: ...kdo si takovou ...
Omlouvám se za překlep.

0 hlasů

Tak jak to vidite TOP, ODS nebo nejaka spravni rada ?

2 hlasy

Spíš ta HOP00 :-)

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov