Kohout a Füle byli komunisti a vzdělávali se v Moskvě

17.04.2009 07:27

Štefan Füle vstoupil do KSČ v roce 1980, Jan Kohout o šest let později. Oba mají bezpečnostní prověrky nejvyššího stupně.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jirka R (99 hlasů) 17.04.2009 08:34

    Syn Mamulovy sekretářky a politruka ČSLA Topolánek, v 80.letech...

  • Luděk (87 hlasů) 17.04.2009 08:29

    Dneska už normal,ne ? V Lovosicích je místostarosta za ODS , který...

  • jkl (73 hlasů) 17.04.2009 08:41

    Svatá prostoto... ti dva jsou především extrémně zdatní agenti KGB. A...

  • KLAD (72 hlasů) 17.04.2009 08:16

    Kdy už to ty modré nácky z lidovek a MF DNES přestane bavit prudit....

  • l (72 hlasů) 17.04.2009 08:31

    To že byli v ksč nevadí , ale vadí jak rychle se z komunistu stali...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

On když se člověk dobře podívá na jejich fyzionogromii, tak kdyby přišli ze samotného pekla či třeba NSDAP / jako že ta druhá varianta je pitomost/ tak mají postup zaručen. Kolem kterých jinách se motá referát zahraničních věci od roku 1990, kdy byla předána moc vyvolené skupince z CH-77, která v jistých liniích byla jenom zdenářskou loží a navíc pokrevně propojena na základě jordánské žíhanosti .

27 hlasů

Proto si je Kreml vybral, Klaus je navrhl!

34 hlasů

I dodnes MGIMO patri mezi eletni mezinarodni skoly. A pokud RF nabizi CR dve volna bezplatna mista, tak se nase " politicke spicky" snazi tam dostat sveho potomka! prece jenom diplomacie ma budoucnost!

27 hlasů

Koho tady dokáže ještě co překvapovat? Názorný příklad o tom jak se rozdávají bezpečnostní prověrky je Jan Kavan - který dokonce předsedal v NATO !! Tak o čem tady filozofujete? Z tohoto vám může dojít, kdo tahá za nitky, komu je povoleno vládnout.

28 hlasů

Topolánku, Topolánku, zase lžete !! Vám se opravdu ale opravdu nedá věřit. Styďte se !!

25 hlasů

1. Česko je země kde už nic - vůbec nic - není hanba. 2. Češi coby většina se nakonec vždy podrobí těm, kteří jim zrovna vládnou.

34 hlasů

Jděte už s těmi komouši do řiti, vlastenci.

30 hlasů

myslím si, že strašit 20 let po sametu komoušema je velmi hloupé. Ještě před pár lety tímhle mohla pravice lidi ohlupovat, pak ukázala pravice jak to s námi myslí a teď je hotovo. Vládli předtím socani, někdy ke schválení zákonů využili hlasů pravice, jindy komunistů a fungovalo to. Klaus by nebyl na Hradě nebýt komunistů, tak s tím strašením už jděte do paďous

41 hlasů

socane, strašit lidi 20 let po sametu komoušema není hloupé, připomínat důsledky napáchané komunistama je velmi žádoucí i po těch 20-ti letech, protože nám dodnes ti parchanti vládnou. To jenom takový jako jste Vy sám s krátkou pamětí to pořád nechápou !!

30 hlasů

Ano pánové a dámy-toto není bezpečnostní riziko, zato za současné doby českého předsednictví v EU je za bezpečnostní riziko u novinářů, mající následek neudělení akreditace na tiskovou konferenci v Kongresovém centru považován i jen křivý pohled na koordinátora akreditace médií Tomáše Bravermana nebo přejití komunikace mimo přechodu pro chodce ! Svět se zbláznil.

33 hlasů

My se tady nemáme proč lustrovat,jsme snad nějací korytáři?chceme být ve vládě ,máme být demokrati a psát co si myslíme o článku,nebo o minulosti těch co nám vládli a vládnout budou proč tedy kde jsi studoval,chodili jsme do škol někdo tam kam mu dovolil i komouši.Popravte své rodiče že žili a pracovali v té době že volili protože se báli,vy mladí stateční ,Je mi z vás zle a to jsem nebyla v žádné straně ale prožila jsem Hitlera i komouši a věřte když se pracovalo a byl člověkem nestarající se politiku tak se měl dobře.A to byli určitě i vaši rodiče pokud nebyli disidenti,ale přesto bych tu dobu zpět nechtěla ale nebála bych se ji.Hezký den všem slušným lidem

47 hlasů

Shodou okolností jsem znal rodiče dvou jiných pánů,kteří studovali mezinárodní vztahy v SSSR a v devatesátých letech působili na MZV a v diplomatických službách.Ti byli vysíláni do takových oblastí jako je Kambodža,Albánie,Severní Korea...Odešli sami(nikoli pro neschopnost) a nyní si vedou dobře v soukromém sektoru.Byli to venkovští kluci,žádnou kliku neměli a Moskvu jim pořád někdo připomínal.

32 hlasů

Dnes taky dělá na ministerstvu zahraničních věcí 1.náměstka potomek bývalého diplomata a knížeti to vůbec, ale vůbec nevadí a Topolánkovi jakbysmet. Než si ho kníže povolal na ministerstvo, tak pracoval u spolku: Člověk v tísni !!

27 hlasů

Já se ani nedivím, že jsou rozumní lidé citliví ve vztazích k RUSŮM - KTEŘÍ SE ZACHOVALI K ČESKOSLOVENSKÝM LIDEM DALEKO HŮŘ, NEŽ HITLER (vtrli k nám v noci bez pozvání zvolených zástupců). V rusku jsou u moci tytéž struktury a jejich přímí potomci - co se od nich dá čekat ? A to si ještě někdo dovolí MORÁLNÍ SROVNÁNÍ RUSŮ S AMERIČANY, kteří nám v minulosti mnohokrát nezištně pomohli !!!!

39 hlasů

Rusáci mají u mne vroubek nadosmrti za rok 1968, to asi nikdy nedokážu odpustit.. Ale srovnávat je s Hitlerem, to mi přijde neuvěřitelně sprosté nebo pitomé. A když mluvíte o Amících, mám je jaksi raději než Rusáky, :-), ale svéhlavé bombardování Jugošky bez mandátu OSN jim taky nedokážu prominout

51 hlasů

Pokud mate na mysli sovetske komunisty, s Hitlerem by se opravdu nemeli srovnavat. Jejich pocet obeti byl vyrazne vetsi. Dekuji vam za podnetny postreh.

29 hlasů

no tak to je snad jasny, ne? kdyz je navrhla ta svine paroubek. mejte se v tom bordelu hezky.........

34 hlasů

jste se potuloval/a po Velké Listopadové Revoluci, když do čela státu nastoupili Čalfa (byl i poradcem V., Havla), Kočárník, Salzmann, Dlouhý, Ježek - všichni členové KSČ. A kdyby někdo sledoval uvědomělé svazáky, tak to je i senátor Mejstřík

41 hlasů

A co Mohorita nebo Štěpán ? Pro ně by nějaké to křeslo nebylo? Příště volím opět KSČM, tam alespoň tuhle převlečenou kariéristickou verbež nemají....

42 hlasů

Komunisty nebrat ! Žrali malé děti a nutily nemakačenka dělat.

40 hlasů

ale to jsou jen bílí komunisté.

29 hlasů

Jirka už Vám to několikrát řekl, lidi si zvyknou na všechno. Tak si zvykejte na komouše. Na podzim můžem cinkat klíčema znova, ale to nás Jirka nechá rozehnat jako na czechteku

36 hlasů

Co to je za povyk? Vždyť ut Havlem dosazený Tošovský byl bývalý člen KSČ. Bývalý člen KSČ ale samozřejmě nemusí být bývalým komunistou. Vždyť za Husáka se do KSČ vstupovalo výhradně z kariérismu, nikoli z přesvědčení. Teprve za ruské perestrojky, když u nás nahradil Husáka Jakeš, začali do KSČ zase vstupovat lidé s komunistickým přesvědčením.

51 hlasů

Konkrétného komunisty není třeba se bát. Je třeba se bát RUDÉHO BOLŠEVICKÉHO MYŠLENÍ, které staví jejich nositele do pozice nadlidí, kteří se (zpravidla jednotně) úporně až fanaticky snaží zachránit obyčejné lidi tím, že jim všemi prostředky VNUCUJÍ jediný IDEÁLNÍ SVĚTOVÝ POŘÁDEK, KTERÝ ODPORUJE PŘÍRODNÍM ZÁKONŮM (proto také v zemích, kde se lidé již vypořádali s touto rudou rakovinou myšlení se i ti zachraňovaní dělníci mají mnohem lépe). Jako příklad, lze uvést aktuální ŠROTOVNÉ !!!! Zatímco od nepaměti je přirozené, že vše nepotřebné postupně zaniká, rudí mozečkové se snaží zachránit klesající poptávku po automobiech dotacemi z veřejných prostředků, aniž si uvědomují, že těmito dotacemi naroste STÁTNÍ DLUH, který bude nutno poději VYDÍRAT Z NAŠICH POTOMKŮ ve formě zvýšení daní !!!! Nejhorším na tom je, že tato RUDÁ NÁKAZA se začíná šířit i v ODS (z Brna a i Prahy) !!!!

36 hlasů

Dorostla mladá, nezatížená generace. To opravdu není z čeho vybírat, nebo má někdo strach hledat a drží posty pro ty svoje ? Kteří to vždycky přece mysleli dobře. S každým. Současná sestava nahoře už nemůže vykonat nic dobrého, je schopna tak akorát vyvolat žaludeční nevolnost. Být novinářem, ignoruji je naprosto. Copak si ten zájem vůbec zasluhují ? Lidsky i profesně ubozí politikové. Podprůměr.

29 hlasů

Tak se nám ty rudý prasata zase hrnou ke korytu. Jako bychom to neznali!

45 hlasů

Myslíš tím býv.senátora Štětinu co studoval, pracoval a jezdil do SSSR v době totality??? Hlavně že ti nevadí bývalý člen KSČ a současný předseda vlády v demisi - tohle rudé prase zase zmodralo... Nestraš tady komunistama - kdo pracoval měl se dobře.

65 hlasů

Řekni těm dvoum něco o komunistech a nakopou tě do prdele , z bývalých komunistů jsou ti největší antikomunisté ,už jenom ze strachu ze součaasných komunistů kteří vydrželi

46 hlasů

Klaus nás vede do Ruska nebo někdo jiný?

36 hlasů

Myslím že komunisté se pomalu ale jistě vracejí k moci, karierní komunisté, kterří jsou schopmi vlézt do jékoliv starny aby bylo zase u moci. Chudáci lidi kteří byli perzekuováni za minulého režimu, těm se nedostalo ani omluvy.Vyplývá z toho ať se chováš jak chceš tak hajzl který má hroší kůži a na vše žaludek se vždy vydrápe po něčích zádech nahoru. Je to smutné.

60 hlasů

Syn Mamulovy sekretářky a politruka ČSLA Topolánek, v 80.letech předseda CZV SSM OKD-AM, varuje před levicí. To je schopen spolknout jen úplný blb, případně novinář podobného původu.

99 hlasů

To neznamená, že když je někdo z bolševické rodiny, že se nemůže stát křesťanem nebo pravicovým politikem. To bych sem vůbec netahal !

14 hlasů

Asi proto doporučuje antikomunista V. Hučín, aby novou vládu opět navrhoval Topolánek !! (?) Že má Topolánek tak vysoký kádrový profil !! Jaké to je potom od Hučína brojení proti komančům ?

27 hlasů

Zřejmě byste preferoval nacisty, kteří při přijímání členů vyžadovali 200 let starý rodokmen. Komunisté nebyli o mnoho lepší. Děti si své rodiče nevybírají.

46 hlasů

To že byli v ksč nevadí , ale vadí jak rychle se z komunistu stali kapitalisté a až příjde zas nějaký Hitler , tak honem do NSDAP . kvůli takovým byl ten socializmus takový jaký býl , je to spodina která je schopna podrazit každého

72 hlasů

Není to žádná spodina, protože nikdy nejsou vespod, ale vždy jsou nahoře. Oni jsou živoucím důkazem nesmyslnosti a zbytečnosti každé revoluce.

48 hlasů

Dneska už normal,ne ? V Lovosicích je místostarosta za ODS , který sloužil za komunistů u mlátících jednotek VB a nikomu to nevadí.Už jsou zpátky.

87 hlasů

V Třebíči Topolánkovi ODSáci s komoušema spolupracují na radnici už několk let a nikdo se zato z nich nestydí !! Vzpomínáte na demonstraci třebíčáků a stejně hovno zmohli. Vládnou jim tam ODSáci s komunistama ruku v ruce dál !!

29 hlasů

... well, strange country, a v Lucerne, bylo sidlo gestapa...

35 hlasů

Místostarosta Jakub je ročník 70. 88 maturoval, 89 náhradní vojenská služba, 90 - 2003 pracoval u Policie - pokud toto období považujete za komunistické, tak jaké bylo to předešlé? Tyhlety mudrlanty a la jedna paní povídala miluju...

36 hlasů

Náhradní vojenská služba kde ?Absololvoval ji u vojsk Ministerstva vnitra a studium dokončil v roce 1990 na praporčické škole VB.Nastoupil do služeb VB tedy v roce 1988 a tito studenti byli běžně používáni při zákrocích proti odpůrcům totalitního komunistického režimu .Obrázek o člověku , který dobrovolně jde sloužit komunistické moci a po revoluci je antikomunista si udělejte samy.

46 hlasů

Však si zvyknete. Budete muset. SMRT KOMUNISMU!

37 hlasů

Kdy už to ty modré nácky z lidovek a MF DNES přestane bavit prudit. Jejich přínos pro společnost je nulová. Jenom smrdí. Jsou to zbyteční lidé. Je zbytečné číst Lidové noviny a MF DNES.

72 hlasů

... dobry question, ptejte se , jak probehla "privatizace" kupr. i novin... remember na toho imbecila,nastrceneho roda, co kryl grossowi pujcku... ten byl z nejakejch novin, ze??sloupkar? fejetonista? esejista??

38 hlasů

Jsi pěknej blbeček.

31 hlasů

Proč by je to mělo přestat bavit ? Topolánkův ideologický poradce je zaloužilý bolševický šífredaktor (dříve Rudého) nyní Práva soudruh Porybný. Dalším je třeba Kopecký (asi nejspíš brzy praskne) a třeba nějaký Plesl. To jen tak namátkou. Je dobře, že národ má paměť.

57 hlasů

No a? A pan redaktor snad zná kvalitnější institut, kde se šlo za komunizmu vzdělávat? To měli vyjet na Harvard nebo Yale? Ačkoli silně pravicového přesvědčení MGIMO absolventy MGIMO oceňuji, měl jsem možnost s některými pracovat a jsou to extrémně profesionální a odborně zdatní lidé. Prostě byl komunizmus, tak byl výběr omezen a z toho co bylo bylo MGIMO nejlepší...

52 hlasů

Vy musíte být velice prostý člověk :-) Skoro bych řekl naivní, no spíše blbej....hodně blbej, asi jako topolánek,který klidně prohlásí, že Fišera nelustroval... Proč, ksakru nelustroval, když je to jeho povinnost?!?! BTW: Fuele není, samozřejmě agent KGB, a GRU už neexistuje, že, hloupý Ronaldo?!

61 hlasů

Svatá prostoto... ti dva jsou především extrémně zdatní agenti KGB. A to. že vůbec dostali prověrku svědčí o tom, jaký ksindl má tyto prověrky pod palcem.

73 hlasů

Pokud pro tebe je MGIMO školící středisko KGB, tak pro mne FF UK a PF UK školicí středisko StB. Všicni práskači končili tyto dvě faktuty

41 hlasů

Ted nam Ronaldo prozrad, kde jsi studoval ty.

30 hlasů

Prozradí,ale až po tobě ??.

32 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov