Delegáti rozhodli
ODS nechala Nečase v sedle, v zádech má "zlého" Kubu

04.11.2012 12:21 Původní zpráva Aktualizováno 04.11. 17:40

UVNITŘ ANKETA. Petr Nečas obhájil post předsedy ODS, nejsilnější vládní strany. Zvolen byl v prvním kole. Nečas v tajné volbě porazil exministra zemědělství a jednoho ze skupiny rebelujících poslanců ODS Ivana Fuksu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Stan Král (104 hlasů) 04.11.2012 12:34

    Obyčejný cirkus podvodníků a zlodějů.To co nazývají vládními...

  • Jaroslav Emerych (92 hlasů) 04.11.2012 13:47

    Němcová právě posunula hranice vkusu falešnosti a trapnosti daleko za...

  • Jaroslav Emerych (78 hlasů) 04.11.2012 12:52

    Táááák a už to jede z kopce.Naštěstí nikdo Nečasovi nevykecal,že tu...

  • Alice Černá (76 hlasů) 04.11.2012 14:26

    Škoda, že to vyhrál Kuba. To je člověk rebelantů, ten to s nimi...

  • Sajrajt (74 hlasů) 04.11.2012 13:37

    V podstatě je DOBŘE, že Nečas uhájil svůj post. Do středy si může...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

když slyším zdůvodnění modrých gaunerů k totálnímu fiasku ve volbách,nechápu,jestli jsou tak hloupí,nebo si doopravdy myslí,že jsou hloupí občané...

29 hlasů

Jsem ráda, alespoň se jejich konec blíží rychleji!

24 hlasů

Johne, dej mi prototyp té tenisové pušky na zloděje! Vystřílim jim místo očí tenisáky!

8 hlasů

Když nepomůže Nečasovi v krytí zad Kuba, pomůže mu určitě Kuba v čele s Raúlem Castrem....

9 hlasů

Tak Nečas to vidí takhle : ".... veřejnost si podle něj již nepřeje žádné další spory občanských demokratů." a já bych podle výsledků voleb skoro řekla, že veřejnost si již nepřeje ODS.

40 hlasů

stejne tomuto zlodejskemi ksindlu nikdo nevěři

30 hlasů

Nečasovo znovuzvolení nechápu.

23 hlasů

To asi dokáže pochopit málokdo....

23 hlasů

normální komedie...

20 hlasů

To je bohužel pravda...

13 hlasů

Pardon, příspěvek patřil jinam.

6 hlasů

Blahopřeju, zachování současného leadera ODS a tím i celé vlády je dobrá zpráva pro ČR.

9 hlasů

Tím ovšem není jisté, že vláda nepadne, stále stojí a padá s rebely.

21 hlasů

To je bohužel pravda...

7 hlasů

Závěr kongresu ODS :

"A proto je tak důležitý, ta podpora zespodu, aby my jsme mohli říct: „Ne my si to přejem, to lid si to žádá, my s tím souhlasíme, s tím lidem. My plníme jeho vůli, a ne prostě, aby my jsme tam byli sami jak kůl v plotě. "

Tato myšlenka (pokud zaměnímě slovo lid za volič ODS) se vine jako zlatá nit po oba dva dny kongresu. Autorem však není ani Nečas, ani rebel Fuksa .... i když myšlenkově a morálně jsou na tom s původním autorem stejně

33 hlasů

:-)))
Ano, máte pravdu, z Jakeše se tímto vlastně stává klasik!:-)))

33 hlasů

Kdyz se roji vcely, ma to vice uzitku nez kdyz se roji ODS.

17 hlasů

http://www.outsidermedia.cz/Petr-Necas-Slaboch-s-egem-genia-1.aspx

12 hlasů

A KDE JE JEDNOTKA RYCHLEHO NASAZENI? KDYBY MEZI TY KORUPCNIKY A ZLODEJE VTRHLI ZAKUKLENCI A VSECHNY TY ZLODEJE POZATYKALA, TAK BY SE V CESKU SNIZILA KRIMINALITA O POLOVINU!!!

31 hlasů

VÝSLEDEK JE JASNÝ NECHTĚJÍ SE MĚNIT A HLAVNĚ NECHTĚJÍ NIC MĚNIT, PROTO BUDE DÁL POKRAČOVAT VLÁDNÍ SKURVENÁ KOALIČNÍ AGÓNIE...TÍMTO NEJVÍC BUDOU TRPĚT OBYČEJNÍ LIDÉ A STÁT KRVÁCET DÁL...

20 hlasů

PORAZIL JE ŘIDIČ AUTOBUSU
ZAPOMĚLY NA TO ŽE VĚTŠINA JEJICH VOLIČŮ SI PAMATUJE KOMUNISTICKÉ PERSEKUCE,ZATÝKÁNÍ ATD. ZA ZNEVAŽOVÁNÍ STRANY A VLÁDY.A TO JE POSLALO DO KOLEN A DRZÝ LANGER NEBO JAK SE TEN INTRIKÁN JMENUJE MÁ JEŠTĚ DRZOST TAM VYSTOUPIT.JEDINEJ KOMU TO TAM PÁLÍ JE POSPÍŠIL.MÍSTO TOHO ABY SE MU OMLUVILY TAK HO ZASE ZAVŘELI.TAK ŽE JE POTOPIL LANGER ZÁZRAČNĚ ZBOHATLÝ PODNIKATEL Z OLOMOUCE.ŘVOU O KOMANČÍCH ALE SAMY SE CHOVAJÍ STEJNĚ.A PROČ SE DERE LANGER SPĚT? MUSÍ DŮKLADNĚ UKLIDIT PO VŠECH - JELIKOŽ JIM HROZÍ ŽE SE BUDOU POTKÁVAT S ROMANEM SMETANOU

22 hlasů

Tak jedno nebezpečí Nečas ustál, teď ještě v pondělí poprosit Kalouska, jestli ještě může přijít do vlády jako premiér:o))

38 hlasů


Rudý včera, modrý dnes - já jsem zloděj z ODS!
Táta komouš udavač - já na prachy vysavač!
IQ tykve, bodrý smích - s tunelem mi Topol pích!
Sem tam malá provize - to je moje TOP vize!
Já se za to nestydím - brzy škvarky uvidím!

Po nás nejspíš potopa - za to může Evropa!
Na všechno mám recept jistý - jen nevolte komunisty!
Modrá šance - ty ji máš (s důchodem se neshledáš)!
My jsme středem vesmíru - rakve budou na míru!
Topolánek, Šulc, Novák, Bém - ještě něco rozkradem!

27 hlasů

Áááá, pan Blažek chce sledovat internet proti pomluvením - já dodávám: a rozhodovat možné kauzy budou modré soudy.

40 hlasů

Škoda, že to vyhrál Kuba. To je člověk rebelantů, ten to s nimi "upeče" a oni ho poslechnou :-( Takže je to opravdu na nás - 17. listopad se blíží a další šance dlouho nebude....

76 hlasů

Ahojte,ALice..poslední dny občas probleskne někde na diskuzích výkřik 17.listopad..v létě bylo mrtvo a teďˇ v plískanici,že by přišli tisíce lidí poskakovat na náměstí?..já to vidím v Generální totální stávce.Ano, jsem si vědom,že to organizačně není legrace, ale současní odboroví bossové na tom odstranit vládu skutečný zájem stejně nemají a nikdo jiný to nezorganizuje,tak aby vláda padla.Takže do roku 2014 přežije.Bohužel,jde o mnoho a vládní posty jsou pro 100% současných ministrů poslední na dlouho-a oni to vědí.

46 hlasů

Zdravím, Honzo! Abych se přiznala, tak mi to zvolení Kuby dost vzalo náladu, z toho je jasné, že nikdo jiný, než my sami, nám nepomůže.
Odboroví bossové mají zájem na tom, odstranit tuhle vládu, jenže sami na to nestačí. Generální stávku můžou vyhlásit jen za podpory většiny ostatních OS. Tam se to musí dohodnout. Ostatní odb.svazy zase musí mít souhlas většiny členů a cítit podporu většiny. I proto je ta demonstrace, aby si tohle ověřili. Když někdo odmítá jít na demonstraci, měl by si uvědomit, že pak se nedočká ani generální stávky.
Ale přiznám se, že i mně optimismus hodně ubývá :-(

39 hlasů

Tak Alice budu k vám v opozici.Jestliže Zavadil se s partou odborářů-doslova klaněl...doufám,že jste to viděla také, na Václaváku lidem a sliboval bolest vládě --aby VŠE zrušil za pár dní a potom nějakými hapeningy-a tanci,před ministerstvy protestoval?Teď zašaškovali a chtěli udělat v září 2 hodinovou g.stávku a když se jim na to lidé vykašlali ,ohlásili 4 hodinovou!!...na říjen a to nějak usnulo:-) a tak zase ten 17.11. proč H.V. dostala do ulic 100 000 lidí?-jo byl to ukoktaný Popelka,co to rozjel organizací v několika městech...a lidé jak byli rozjeti,šli na Václavák-teda žádné odbory!,které, předtím na podzim řekly slovy Zavadla-lidi nejdou na maršparády,tak je necháme ,až budou padat na pusu-to řekl Zavadil...a potom se honem cpali k Popelkovi a vzpomeňte,že chtěli s ním spolupracovat-to že to byl amatér víme--ale LIDÉ Z NĚJ CÍTILI NADŠENÍ A UPŘIMNOST..A TA SBÍRKA co jim dávali peníze na akce byla opravdu pro mne překvapivá....proto si i myslím,že lidé nepříjdou.Oni nevěří Zavadilovi a ostatním bossům a nevěří,že se něco manifestací změní..tato vláda pojede ,až do konce...na dřeň...

12 hlasů

Hloupé kecy ! Tak to zorganizuj ty, když to odbory neumí. Víš, to se musí připojit i takoví kecálkové jako ty a ne jenom nadávat odborářům ! Prohlas se za BOSSE a ukáž jak se to dělá !

7 hlasů

Co je tohle za blbost? HV na Václaváku byla patnáctého února a března, poprvé cca čtyři tisíce, v březnu dva tisíce a teď naposledy cca stovka lidí.
Sto tisíc na Václavském náměstí přivedly 21.4.2012 odbory, iniciativy a opozice a věřím, že za čtrnáct dní tam bude opět plno.
Jen bohužel v generální stávku nevěřím, lidé zajímá, co bude zítra, pozítří a je jim jedno, co bude za rok, za dva, za deset - BOHUŽEL

20 hlasů

Víte Honzo, já dnes nějak nemám sílu Vám ten Váš pohled vymlouvat. Tak to vzdávám a oceňuji, že jste mi "k dispozici". Bohužel momentálně mi to k ničemu není, jsem nemocná a navíc, po tom výsledku volby 1. místopředsedy (a tím i otočení rebelantů) asi v depce :-))). Ahojky.

18 hlasů

To Henex ve 20.37

Buďte tak laskav a nepodsouvejte mi to, co jsem nenapsala a co byste si zřejmě rád přečetl jen proto, abyste mohl poučovat. Pokud budu cítit mezery ve svých znalostech, bude nějaký Henex ten poslední, od koho bych si je chtěla doplnit.
A znovu vás žádám, abyste vynechával mé příspěvky a své ubohé reakce si ušetřil. Děkuji.

5 hlasů

Alice Černá 04.11.2012 17:12
Zlatý československý Penicilin už bohužel příliš nefunguje a brzy přestanou fungovat i ostatní antibiotika. Potom nás zabije nějaká, dnes banální infekce. Mohu vás ujistit, že ODS, ani ostatní modráci za to nemohou. Může za to vámi vychvalované socialistické zdravotnictví 60-80 let, kdy nám dávali Penicilin i na banality, dokonce antibiotiky krmili kuřata a ostatní jateční zvířata. Stejný problém ale mají i ostatní státy, bez rozdílu společenského zřízení. Vidím, že na vás to přišlo už teď, no, někdo musí být první, budete mi chybět. Upřímnou soustrast...

4 hlasy

Jan Novák v 16.35
Asi to sem nepatří, ale moje vina, neměla jsem to zmiňovat. Nepřechodila. Už nemusím ležet, beru ATB, bohužel už druhá, nějak to je silnější, a spolehlivě to odolává současným skvělým lékům našeho báječného zdravotnictví. Jo, zlatý československý Penicilin :-) A už dost o tom :-) Mějte se.

12 hlasů

Nevím,jestli vám dobře,rozumím,ale pokud jste přechodila něco,je to dnes normálka.To znám.Nemocenská prvé tři dny díky pravici(zase politika:-)..)zdarma - potom nic moc a tak si berou lidi dovolenou nebo to přechodí..znal jsem člobrdu,co přechodil chřipku a potom se několik měsíců musel léčit,pro ztrátu imunity(ne poslanecké)...tak horký čajík a hajááá:-)))..i když u Pc asi moc ne:-)..

9 hlasů

Omluva: záměna slov opozice - dispozice, jak vidíte, asi nemám "dispozice" ani ke čtení. A bylo mi to divné...:-)))

9 hlasů

:-)))) Já jsem to prozradila jen proto, abych zdůvodnila tu "nenáladu" na větší debatu. Snad ještě neumírám:-) Ale je to od Vás hezké, děkuji. Nicméně, co jsem si "navařila", to si také musím sama "vyžrat" (jen důsledek většího nachlazení). Ahojky.

12 hlasů

Jejda.Tak to já nechtěl!Strašně mne mrzí,že jste nemocná.Kdyby to pomohlo,vzal bych si tu vaši nemoc na sebe:-)...neberme to zase tak vážně.Já teda ODS nefandím, tak mi je fuk,co si upečou,ale mrzí mne,že jste nemocná.Tak se hezky dejte do kupičky:-)..a to co nejdříve.Jan.

9 hlasů

Pane Novák, vy i Alice máte svou pravdu, ale zapomínáte, že se lidi, co mají práci, se strašně bojí do stávky jít, vždyť jim jde o bytí a každý si to rozmyslí a raději myslí na sebe, svou rodinu a děti! Dneska je běžné, že podnikatelé, tyto lidi jednoduše propustí a v téhle době, to není jednoduché najít novou práci! Proto, ten neúspěch stávek, demonstrací apod.! Je to škoda, ale je to tak.

36 hlasů

Přesně, je to tou krátkozrakostí mého národa.
Teď mají práci - teď ještě............
Kdyby stávkovali všichni, mohli by podnikatelé leda houby a i ti podnikatelé jsou hloupí, protože v bídě skončí taky, pravda je, že jen později. Mám na mysli ty rádoby podnikatele, né Dalíky a spol.
Já to prostě nechápu a nikdy nepochopím" Já ještě dnes dám svým dětem najíst, ale jak dají moje děti jednou najíst mým vnukům, to už neřeším" Jsme stejní jako naše vláda - po mně potopa.

24 hlasů

Gábino,kašlu na to:-).Máte o tom strachu 100% pravdu,ale jak to,že na západě se lidi nebojí a jdou do stávek?Asi je tam něco jinak:-)..Můžeme si tady povídat a stejně to rozhodnou vesměs lidé mimo net:-).Ale je to jinak faj,že si pokecáme atd..:-)

10 hlasů

Já vím, Gábino! Já jsem spíš reagovala na to Honzovo - že odbory nemají zájem, že demonstrace je k ničemu a že to chce generální stávku. Hezké odpoledne.

11 hlasů

Koukám, že než jsem napsal příspěvek, tak vám zas někdo naklikal 24 hlasů, co?

19 hlasů

Felixi, já na hlasy už dávno kašlu a dokonce, když vím co tu s tím dělají, tak i nerada vidím svůj nick na tom žebříčku nahoře. Většinou se mi ho i daří přeskakovat. Hezké odpoledne.

P.S. Tímto vyzývám klikače, aby mne vynechávali. Díky.

16 hlasů

Já, už dávno tady na hlasy nekoukám :-).

14 hlasů

Zdravím. Mám vážné obavy, že to 17. listopadu žádná sláva nebude. Lidé začínají být apatičtí a totálně otrávení věčným natahováním na skřipec nejistoty což znásobeno věčným protahováním agonie mimo jiné i různými sjezdy hraje modrým lotrům náramně do karet. To co bylo na jaře, to už se hodně dlouho opakovat nebude.

33 hlasů

No, co mi zbývá dodat, nejspíš máte pravdu. Bylo by fajn, kdyby nás realita usvědčila z omylu (to už je poslední zbytek optimismu, který mi zbyl :-( ).

23 hlasů

Němcová to je bezedná studnice pokrytectví, zášti, nenávisti a modrého hnusu. Něco tak podlého a zkaženého se hned tak nevidí.

60 hlasů

Tak 1. místopředsedou je pan Kuba.
Tohle o něm je na http://ceske-budejovice.cz/1/2/
"...Kuba je dnes nejvíce protěžovaný politik ODS Václavem Klausem, který usiluje o to, aby se stal předsedou ODS. Kuba je označován za loutku jihočeského mafiána zvaného kníže z Hluboké, Pavla Dlouhého (důvěrník StB, v 90. letech člena dozorčí rady Pozemkového fondu ČR a manžela geniální manželky, která si vydělala za 4 roky 45 milionů korun ač je v domácnosti).
O Dlouhém se říká, že na co potřebovali Schwarzenbergové několik staletí, získal on za dvě desetiletí!..."

48 hlasů

jak je videt,vetsina ODMITA zida klause a bema.to je dobre.co ted rebelove?prestoupi ke komousum?meli by spis vstoupit do DSSS.cha,cha,cha!shalom.

5 hlasů

Němcová právě posunula hranice vkusu falešnosti a trapnosti daleko za čáru únosnosti.Tahle "panenka Marie" je ukázkovou ikonou naprostého hnusu a farizejství.Je neuvěřitelné,v jakém světě se tahle sebranka mentálně nachází.

92 hlasů

Jste borec, já ji poslouchat nemůžu, když si uvědomím, že sama je matka a kam jako matka a žene tento národ je mi na blití.

42 hlasů

Tak to vidíte, Evi, kdybyste jí bývala poslouchala... došlo totiž i na to, že ona přece není jen členkou ODS, ale je také matkou a babičkou... oko nezůstalo před obrazovkami suché:-)))

38 hlasů

Jo,v tu chvíli jsem to ale vypnul taky :-)Takový borec zase nejsem.Mě bylo prostě tak trapně,že jsem to neustál....

12 hlasů

...kdybyste ji...

7 hlasů

V podstatě je DOBŘE, že Nečas uhájil svůj post. Do středy si může ještě rovnat peří, potom doufám odejde i s vládou tam, kam má celou dobu namířeno. Díky kongresu teď i pravičáci ví, že ODS nepochopila vůbec nic. Že Nečas je dobrý řečník ale mizerný politik. Kdyby ODS nyní byl Nečas vyměněn, smrtelné křeče ODS by se prodloužili s novou nadějí. Protože se tak nestalo, zažijeme kopání ODS ve smrtelné agonii.

74 hlasů

Jenže ještě tu pořád je ta možnost, že rebelovou hodí zpátečku a je to zase v prdeli a projdou ty všechny jejich sviňárny zvané reformy, pak už je jen jedna možnost - generální stávka, v tu už ale já nevěřím, lidé totiž mají ještě co jíst.

38 hlasů

Už to ten č.....ák Kuba naznačil.

26 hlasů

Vypínám tv, mluví ta německá čubka.

47 hlasů

Je vážně hrozná. A jak dojímá antikomunistickou rétorikou, v momentu kdy už neměla co vykládat.....no členka ods, tím to je dáno.

44 hlasů

Přeji pěkné nedělní odpoledne.

17 hlasů

Děkuji, nápodobně, zdravím !

4 hlasy

a co jste vy, odporná česká čubka, oproti té německé jste špína a hnis

12 hlasů

Když myslíte.

29 hlasů

Teta, stojíte před zrcadlem! A ještě si onykáte! To bude vážné!!!!

38 hlasů

to víte že ano, starý pane, hlavně se nepokakejte, zas by to museli holky v důchoďáku po vás uklízet

15 hlasů

:-))))))))

21 hlasů

Zase ukázali co dokázali.

20 hlasů

Tak se mi zdá,že Kuba bude místo Němcové a bude zřejmě opravdu oním ZLÝM mužem v uvozovkách a bude okecávatel...lidi bacha...on zase straší,že KSČM a ČSSD zadluží naše generace na desítky generací:-)))) má fakt drzé čelo tan gumák..

29 hlasů

Strašit mohou, doufám. Že lidé už pochopili, strašák komunisté a Řecko už nefunguje, síťovky už taky, ne.
Jen, aby ty svině nevymyslely něco nového, snad budou mít málo času.

46 hlasů

nebrečte babčo, můžete si tam v čechostánsku dělat co chcete, žádná demokratická země nemá zájem se o to starat, jenom prosím vás, po volbách vypadněte z EU, není tu na xenofobní partu chudáků nikdo zvědaví

10 hlasů

Ty krávo, v kterém bordelu na západě vysedáváš za výkladem. Asi nemáš moc zákazníků, když máš čas blít do diskuzi v ,, čechostánu ". Zkus se podívat do zrcadla, možná že ti napoví !

8 hlasů

Ani nevíte, jak bych byla ráda, kdybychom z té podělané EU vypadli.

26 hlasů

Nikdo, proto Sládková reaguje :-D

29 hlasů

ale dědečku, nesmíte se tak rozčilovat, nebo zítra ten computer vám už nepůjčí, víte co říkal pan primář na LDNce, ještě jeden infarkt a bude to naposled

7 hlasů

Vše, s čím přijdou se dá ověřit. Vše, tak jako Babiš a jeho kňučení když od něj supermarkety přestaly odebírat hnus vydávající se za chléb. Právě tak, jako modrá loga mající lesklý obal a prohnilý vnitřek.

24 hlasů

V podstatě mám radost. Nečase totiž nikdo vážně nebere, v očích naprosté většiny spoluobčanů to je kokotek a Kalouskova loutka a podržtaška. S tímhle tvarohovým komikem a bývalým svazácko bolševickým jelimanem v čele se bude ODS dál potápět.

43 hlasů

Křivý Zub,Falmer a spol. můžou jásat,vítězství KSčssd je po dnešku více než jasné.

11 hlasů

Kéž by jste měl pravdu.

44 hlasů

Ale moc se neradujte,pro 99% voličů KSČSSD se nic nezmění,pořád budou fňukat,vyhrožovat,závidět a čekat na milodary od Jyrky Dienstbiera...

15 hlasů

???
Co to tady plácáte?

23 hlasů

Neveselou budoucnost českého white trashe. :o)

11 hlasů

Vždyť říkám, plácáte.

19 hlasů

Soudruh svazák se drží koryta jako ci--n přídavků!!! A ta fotka u článku??? Kde jsem jí jen viděl? Co jí chybí?.......joooo už vím! Knírek!!!!

25 hlasů

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

9 hlasů

Petr Nečas byl znovu zvolen předsedou ODS. V prvním kole dostal 351 hlasů z celkového počtu 592, pro jeho soupeře, jednoho z rebelujících poslanců Ivana Fuksu hlasovalo 178 delegátů.
.... Jestliže dobře počítám -241 hlasů nedostal..AŤ Z JAKÝHKOLIV DŮVODŮ!!takže.... MEDIA LŽOU O DRTIVÉM ZVOLENÍ...počítejte!Rozdíl 110 jasných hlasů po něho!

59 hlasů

Ta fotka!!!! Mínus 40 kg, 30 cm a kníra a máme ho!!!

27 hlasů

hlavne ze vy mate ty opratky pripravene,kravo pitoma.cha,cha,cha!shalom.

7 hlasů

Jo, vypadá to tak, že Nečas už jen čeká na to, až mu ta pečená kuřata opět začnou létat do pusy:-)

Ono to koneckonců než trapně skončit nemohlo, dva trapní kandidáti trapné a už dávno znevěrohodněné strany - jasný předpoklad trapného výsledku. No a my už se zase můžeme začít těšit na ty proklamované ZMĚNY...:-( Však on už je Kalousek Nečasovi patřičně vysvětlí!!!

53 hlasů

Táááák a už to jede z kopce.Naštěstí nikdo Nečasovi nevykecal,že tu blamáž ,kterou tam předvedli,je jen virtuální realitou.......skutečná realita jim na hony utekla,takže nyní budeme svědky toho,jak supové ohlodávají poslední zbytky kořisti.A o to šlo.O nic jiného téhle špíně nikdy nešlo!Že podělají celou společnost na dlouhé roky jim absolutně nevadí.
V této zemi vládne organizovaný zločin.Chtít,aby se organizovaný zločin reformoval,je nesmysl.Jen mi není jasné,kde berou pořád ty hlasy......

78 hlasů

Dočasovi už chybí jen knírek a malý hitler ke tu.

22 hlasů

Za Hitlerema ale stály miliony Němců. Za tímhle kašparem stojí jen Kalousek s Rittigem a spol.

31 hlasů

Jasně, jen píšu o tom, jak se u těch lží rozčiluje, blbeček.

19 hlasů

Ať žije pan premiér RNDr. Petr Nečas!!!

11 hlasů

Šimurda, prej dostal Nečas málem na budku ve Frenštátě. Jsi tam zřejmě jediný jeho obdivovatel...

20 hlasů

..v Rožnově na něj pokřikovalo pár opilců z Irské (sídlištní hospoda)..kolem které jde z bytu směrem k volební místnosti...

8 hlasů

A co pokřikují na tebe, když vytáhneš paty z baráku ? Nebo chodíš jenom kanálama ?

8 hlasů

Hm, ještě má celých pět dnů - doufejme.

19 hlasů

Vlk se nažral, koza zůstal celá a jede se dál ve starých kolejích. Škoda vyhozených peněz za tu jejich zbytečnou slezinu.

34 hlasů

Vy si nepamatujete, co řekl Kalousek? Že on a ta jeno náSOS09 nepodpoří nikoho jiného? Jak to asi tak mohlo dopadnout. Kalous ten arciškůdce začal sílit za Tupolánka.. Nyní je už jasný vůdce trojkolky a de facto pravý ministerský předseda.

Jinak, ta fotka je nádherná. Mussolini byl ošklivec, ale na nečasa neměl :)

45 hlasů


Petr Nečas byl znovu zvolen předsedou ODS. V prvním kole dostal 351 hlasů z celkového počtu 592, pro jeho soupeře, jednoho z rebelujících poslanců Ivana Fuksu hlasovalo 178 delegátů.
.... Jestliže dobře počítám -241 hlasů nedostal..AŤ Z JAKÝHKOLIV DŮVODŮ!!takže....

24 hlasů

Lidi chce to klídek to není konec,ale začátek,konec bude opravdu krutý.Ten pitomec Nečas neví do čeho jde,protože už má v palici sračku.

42 hlasů

Neuvěřitelné se stalo skutkem. Tak to Peťane všechno poslepuj a jede se dál....

http://vtipy.netroof.eu/item/9057/opravar-tolja/

12 hlasů

ODS je mrtvá,po tomhle Kongresu, se z kómatu probrat už nemůže!Jakou novou pravicovou stranu nám čeští pravičáci porodí?

55 hlasů

Zeptejme se toho hajzla, co se na Hradě.

17 hlasů

Obyčejný cirkus podvodníků a zlodějů.To co nazývají vládními reformami a zodpovědnou politikou, je jen bohapusté okrádání občanů. Jediné, co jim prošlo, bylo ukradení peněz maminkám s dětmi a invalidním důchodcům. Tedy těm nejslabším, kteří se nemohou účinně bránit a kteří nemají zastání. Ale jakmile došlo na zvýšení daní bohatým, tak je z toho hned vládní krize. To nejsou žádné reformy, ale bohapustá loupež

104 hlasů

Je to pro mě politická lekce, kál se v projevu Nečas # Rudý včera,modrý dnes - já jsem zloděj z ODS !
Táta komouš udavač - já na prachy vysavač !
IQ tykve,bodrý smích - s tunelem mi Topol pích !
Sem tam malá provize - to je moje TOP vize !
Já se za to nestydím - brzy škvarky uvidím !
Po nás nejspiš potopa - za to může Evropa !
Na všechno mám recept jistý - jen nevolte komunisty!
Modrá šance - ty ji máš (s důchodem se neshledáš) !
My jsme středem vesmíru - rakve budou na míru !
Program, vize, ideje - ODS je naděje !
Topolánek, Tluchoř, Bém - ještě něco rozkradem!

9 hlasů

Máš pravdu, ale s tím tapetováním jsi už TRAPNÝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - !!!!

6 hlasů

Stop pravicové totalitě.

14 hlasů

Tak dobrý, nestabilita vlády trvá.

41 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov