Přestřelka ve sněmovně
Na rozdíl od vás jsem bohatý a úspěšný, smál se Rath Nečasovi

09.12.2010 12:58

David Rath ovládl dopolední interpelace ve sněmovně a dostal se do slovní přestřelky s premiérem Nečasem, v níž padl nejeden ostrý výrok.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Martin Tenkrát (185 hlasů) 09.12.2010 16:16

    No pánové a dámy, kdo z vás na to má? :-) Jinak já věřím, že Rath...

  • Pepík Břucháč (149 hlasů) 09.12.2010 13:02

    Dámy a pánové,nechci se vás dotknout,ale kdo z vás to má?

  • Pavel Šimurda (116 hlasů) 09.12.2010 14:25

    Vedle Sněmovny by měli postvit nějakou extra místnost pro ratha a...

  • daniel Pink (114 hlasů) 09.12.2010 13:05

    vyždimat ty nejchudši a nejbohatšim nevzit ani haliř==to je pojeti...

  • Pr(u)dič Pružina (114 hlasů) 09.12.2010 15:18

    Vondruska alias Varan Josef je chudy proletar. Ale o to vic je...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kam se poděla diskuze k článku "Každý druhý Čech tu nechce Romy"?

22 hlasů

Zavřeli ji, protože se tam objevil nový výraz, tzv. cikánismus, který jasně vystihoval celou situaci, kdy ti "rasisti" (to jako my) najednou nejsou risisti k jiným než jedině k cigánům. No asi se to vedení nelíbilo. Myslel jsem si, že týden.cz je větší formát....

7 hlasů

jo , už to zase začina , nesmime napsat co si myslime , kdepak asi zmizi dalši diskuse , že by např. u članku jak za hozeni zapalne lahve misto 18 let dostala romačka podminku ?

10 hlasů

Jeden větší arogantní hulvát a blbec než ten druhej....pane jo to máme ale vládu .Potom se divme že to tady vypadá jak to vypadá že ,když nám vládnou bezpáteřní, nevychovaní .......nechci bejt sprostej.

12 hlasů

jakej občan,taková opozice.

13 hlasů

Rath naštěstí pro tuhle zemi není vláda a ani v ní nebude.

18 hlasů

Ale je součástí toho zlodějského kolotoče,,která si říká. Demokratická ,,vláda,tak to bylo myšleno.

10 hlasů

Ty snad vidíš do budoucnosti ?

27 hlasů

Milí leváci, netušíte, proč byl Rath celý půlrok před parlamentními volbami držený na krátném vodítku někde v koutě, když je to takový skvelý řečník a chytrý chlap, který má mnoho dobrých vlastností a mezi nimu tu nejlepší, že vytáčí a deptá všechny pravičáky? :-)

Nějak mi to nebere, ale vy se svou paranoiou určitě nějaké vysvětlení vymyslíte, nebo ne? :-)

21 hlasů

Vždyť sis sám odpověděl ! "Nějak mi to nebere" ! V tom je zakopaný pes !

24 hlasů

Geniální oslí můstek - při tvé inteligenci se dá skoro považdovat za opravdovou odpověď. Poslyš, nejsi ty traktorista-oráč Vlček? Ten byl se tebou na podobné intelektové úrovni. :-)

10 hlasů

To nasere, co, když ti někdo konečně otevře oči ! A mimochodem, "oslí můstek" je úplně něco jiného !
Posuzovat intelktuální úroveň jiných nemůžeš, protože seš sám idiot !

8 hlasů

David Rath by mohl dělat předsedu ČSSD.

29 hlasů

To by měli v ODS radost.

19 hlasů

To by všem slušným lidem odlehlo.

13 hlasů

A to máš být jako ty ten slušný? Cha cha cha!

27 hlasů

sRath je skutečný ubožák.

A kupodivu jeho levicovým obdivovatelů ani nevadí, že celkem transparentně zbohatl na rozkrádání prostředků veřejného zdravotnictví ve svém privatizovaném zdravotním zařízení a poněkud netransparentně na inzerci v časopise ČLK, o dalších čachrech ani nemluvě.

Hlavně že blábolí nesmysly dostatečně hlasitě a drze, to je dostatečná kvalifikace pro člověka vyhozeného z ODS. aby byl spasitelem ČSSD. :-)

24 hlasů

A což takhle zkusit oponovat MUDr. Rathovi věcně bez nadávek, na to zřejmě nemáte IQ.

35 hlasů

Věcně a bez nadávek se Rathovi nejslušněji oponuje pohlavkem nebo fackou.

11 hlasů

To je váš jediný argument, co ?

18 hlasů

Proč jediný? Ještě můžete dostat přes hubu. :-)

7 hlasů

No tak dva, blbe ! Když nemáte argumenty, kopete kolem sebe jak koně !

31 hlasů

Mimochodem, čemu v mém příspěvku říkáte "nadávka"? Slovu "blábolí"? A myslíte to vážně?

9 hlasů

A jak se dá věcně reagovat na přihlouplé nařčení koaličního partnera nefalšovaných českých nereformovaných stalinistů - Ratha - "vy jste marxista"? To mi povězte. :-)

23 hlasů

Ale že tě ten Rath sere, co ? To tě taky jistě sere třeba Macek, Bendl nebo Řebíček, co, debile !

30 hlasů

Sere? Ale kdepak. :-)
Rath je naopak po Paroubkovi hlavní záruka toho, že levicoví populisté manipulátoři a pohrobci Jakeše zůstanou ještě dlouho v opozici, protože i když náhodou utrpí volební vítězství, nenajdou žádného partnera. Na tajové jako Rath nemá žaludek každý, to musí být hosdně silná povaha a k tomu ti ze srdce gratuluji.

19 hlasů

Věř a víra tvá tě uzdraví !

20 hlasů

Petře Nečase, na takové koniny se zásadně nereaguje. Vždyť on právě na to čeká. To je potom bohužel "podle zákona hospodské rvačky", vyhrává ten, kdo první praští. Ty tak už nikdy nedokážeš odpovědět, protože jsi normální..jako je trapný ten, co začne v hospodě koktat...viděli ste to, on mne bouchl, to je nespravedlivé..."

18 hlasů

řekni mu to osobně, až si k tobě přijde pro syna ! A příště se dívej na televizi, ať víš, kdo si začal ! Tvůj kámoš premiér zase neudržel hubu !

23 hlasů

Já bych rád věděl, jestli může dnes být souběh dvou regulérních platů, to je mezd ze závislé činnosti...poslance (včetně přídavku za funkce) a hejtmana. V Německu to teda určitě možné není. Pozor, nemluvím o podílu na zisku, tantiémách nebo odměnách za účast v radách. Mluvím o dvou regulérních mzdách, čili platech.

28 hlasů

Bohatej, úspěšnej, ale vůl.....

36 hlasů

Ani ne tak vůl, jako spíš svině.

23 hlasů

No Ráth z té "polikliniky moc netrhl" jen 4 mil čučkař ..... na to že to zveleboval vlastním ordinováním 7 let , nic moc....to je jako když doktor prodá dobře zavedenou praxi...

32 hlasů

Ten upocený slizký bradavičnatý rožnovák opravdu nic neumí. Kdysi studoval fyziku, prakticky ji pak používal nějaké dva roky a od té doby se jen živil a participoval na zlodějnách a podvodech ODS. Jak jsem kdysi Ratha moc nemusel, tak v poslední době mu vyloženě fandím. Konečně někdo, kdo si od těch grázlů nenechá sr.... na hlavu!

42 hlasů

A co umí Ozubená pleš,která narozdíl od Nečase nepracovala normálně ani den?Tedy kromě toho,že neustále slibuje závistivému lumpenproletariátu ,jak obere lidi,kteří jí a její oranžgutánskou tlupu nevolí?

88 hlasů

Bohoušek umí excelentně počítat: ví že 15% z milionu je stejná suma jako 15% z 10000, a že mezi roky 2004-2009 v Řecku uběhlo 8 let vlády pravice.

23 hlasů

A co umíte vy dva ? Bezvýznamní nýmandi, kecající jen nesmysly ?

12 hlasů

Aaaaaa....zastrelte uz nekdo tohleto nebetycne hovado ! Ten chlap me snad nekdy neprestane udivovat, neb vetsiho hajzla jsme tady snad jeste nemeli. NasRath !

63 hlasů

On má Rath pravdu a vy se z toho můžete vzteky posrat ! To je dobře, to je moc dobře !

65 hlasů

On si Nečas ale opravdu nevidí do huby ! To vyčítá Rathovi, že prodal za miliony podíl ve zprivatizovaném zdravotnickém zařízení a přitom mu nedojde, jak "zprivatizoval" knižní velkoobchod jeho stranický kolega Macek ?
Nebo neustále Ratha posměšně oslovoval "pan poslanec a hejtman" a když nu Rath připoměl, že on je taky poslanec a ministr, tak to považoval za urážku !
A vrchol byl, když mu Rath řekl, že podle těch jeho nesmyslných teorií by se na daních nejvíc vybralo, kdyby byly nulové, tak mu Nečas s vážnou tváří vysvětloval teorii Lafleurovy křivky a vůbec mu nedošlo, že si z něj Rath udělal prdel !
Skvělý premiér, jen co je pravda !

64 hlasů

A opravdu považuješ knižní velkoobchod za tak nedotknutelné a neprivatizovatelné zařízení, jako tví ideoví souzněci považují klaždé zdravotnické zařízení?
A jak se vyrovnáváš s tím, že Rath se profiluje jako obrovský bojovník proti privatizaci ve zdravotnictví a úniku veřejných peněz, kdy předtím na podobné privatizaci zbohatl?
A jsi stejně pevný a neotřesitelný charakter jako on? :-)

9 hlasů

Ne, jenom , že Macek taky "zázračně a poctivě" zbohatl a je úplně jedno na čem, stejně tak "poctivě" zbohatli ti, kterým Bendl prodal za hubičku nemocnice !
Rath se profiluje jako bojovník proti privatizaci zdravotních pojišťoven, což je něco jiného, než máš na mysli ty a tvoji souvěrci !

26 hlasů

No pánové a dámy, kdo z vás na to má? :-)

Jinak já věřím, že Rath je úspěšný podvodník a finančně je za vodou, bohužel se totéž nedá úplně říct o institucích, které předával a ani o tom kraji, který momentálně spravuje. Jestli ona nebude nakonec příčinná souvislost mezi těmi penězi, které tak asociálně přebývají u Ratha a které tak zoufale chybí Středočeskému kraji, co myslíte? :-)

185 hlasů

Že seš debil ! Máš snad pro ty své kecy nějaký důkaz, že by Rath kradl z krajského rozpočtu ?

59 hlasů

Že té zrůdě vůbec argumentuješ? Vždyť je to deMent píčafelix horákčurák mongolprudic33!

34 hlasů

Soudruh Vondruška -Varan se dnes zase pěkně rozjel,jen ten obušek mu chybí ke štěstí.

43 hlasů

Zalez pizdo!

19 hlasů

Když mě to tak nějak nedá... :-)))

26 hlasů

je to pravda , že Rath je chytry chlap a dobry řečnik , Nečas je dilem Kalouskova třasprdelka a dílem špatně preparovany uhoř (jak tu vtipně někdo napsal)

57 hlasů

A Jyrka je dobre preparoany uhor nebo spis tloust.

33 hlasů

nedolejzej pruvane

42 hlasů

A ty seš zloděj několika mých nicků, podvodník, lhář a amorální hajzl ! A k tomu ještě debil ! Tak kdo je na tom líp ?

26 hlasů

a diskuzi opět zeblil negramotný varan josef , požádej tvoji starou matku , aby umístila tvé foto na web , aby si každý mohl udělat obrázek jak takový imbecil jako ty vypadá.

43 hlasů

Varan je gramotny. Jeho zeblila samotna jeho matka, velbloudice z Ulanbataru.

22 hlasů

Jak jsem říkal: stačí přelogovat az horák čúráka jsou rázem dva kriplové z mongolska alias jedna felixovská vulva! No nic hoší hezky se zde vykakejte!

39 hlasů

Vondruska alias Varan Josef je chudy proletar. Ale o to vic je inteligentni a vtipny jako jeho rodny obusek z Minkovic. Staci si precist par jeho udernych prispevku.

114 hlasů

Jů pán je kouzelník? Ne je to kokotník a podvodník z mongolska! Naklepej si si třeba milion stejně jsi debil!

32 hlasů

Uz prosim vas nevyzadujte zadne zmeny, kazda zmena byla totiz k horsimu. Kadrove reservy dosla. Ted by museli uz brat odborniky z lidu a nebo sahnout po pravych bolsevikach.

22 hlasů

Rikalo se kdysi, ze kdyz Pan Buh da nekomu urad , ze mu da i rozum. Ale tohle uz davno neplati.

22 hlasů

Kraken je taková dost neobvyklá figura mezi všemi těmi obtloustlými burany ve vedení ČSSD.Je inteligentní,dobře vypadá,někdy je i docela vtipný ,to ale nemění nic na faktu,že je to pěkný hajzl.

50 hlasů

Zvlášť ti týpci, které obdivuje - to je pozoruhodný výběr: namátkou Jyrka Paroubek, Adolf Hitler. :-)

30 hlasů

Jednu jedinou větu, kterou Rath obdivuje Hitlera, bys dokázal napsat ? A psát jako debil "Jyrka" je jenom výraz mentální retardace ! A to si myslíš, jak seš inteligentní, co ?

14 hlasů

Ty si hlavně važ svazáka nečase s přezdívkou fidel a tlamou jako špatně preparovaný úhoř-to takovým pitomečkům jako ty imponuje. A nezapomeň si feilixi emane přelogovat a přes mongolprudice33 něco chytře vtipného napsat!

72 hlasů

Vedle Sněmovny by měli postvit nějakou extra místnost pro ratha a jemu podobné, takzvanou "lampárnu". tam bs se mohl vykecávat do aleluja a nevyrušoval by ostatní.

116 hlasů

Premiér opět potvrdil,že je drahý za denní světlo.

54 hlasů

Sebezahleděnost, sebestřednost a samochvála. Jak z úst Nečasových, tak z úst Ráthových. Myslím si, že si pánové nemají co vyčítat. Na oba by měli hodit síť.

15 hlasů

Nikdy v životě jsem nevěřil, že mě by mě někdo donutil dobrovolně volit komunisty. Ale našim vládním stranám za 20 let se to podařilo. Pro příště mám jasno !

46 hlasů

To vyhodíš hlas na mimoparlamentní opozici. Za 4 roky už se komunisti do parlamentu nedostanou, protože vymřou pod 5%. :-)

48 hlasů

Raději se z nikým nesázejte.

11 hlasů

Jednoduché a blbé ! Typické pro inteligentnějšího voliče pravice !

44 hlasů

Kdybys umřel ty tak umře 98% místních nicků!

29 hlasů

Kdybych jenom tušil jak zločinecka ODS zdevastuje naši zem tak jsem v 89 chranil Miloše Jakeše vlastnim tělem.

75 hlasů

Jsem rath, že se tak hrdě hlásíš k Brežněvově okupační správě. Hlavně zase nezapomeň někomu nadávat do kolaborantů a zaprodanců, debile.

36 hlasů

jen idiot, jako ty, může reagovat na příspěvek o ODS a Jakešovi debilním blábolem o Brežněvově okupační správě !

14 hlasů

Opět jsi se projevil jako debil, který nejen, že nechápe, o čem je řeš, ale ještě se tím drze chlubí. Gratuluji. :-)

"Roko-lanek
Roko- lanek
09.12.2010 13:27

Kdybych jenom tušil jak zločinecka ODS zdevastuje naši zem tak jsem v 89 chranil Miloše Jakeše vlastnim tělem."

15 hlasů

Tak mi, debile, ukaž souvislost mezi rokem 89 a Brežněvovou okupační správou z roku 68 ! Nevím, kdo tu nechápe smysl psaného textu, kreténe, ale já to nejsem !

14 hlasů

Jakeš měl víc pochopení pro lidi než jakýkoliv současný politik. To, že neuměl lidem lhát do očí bez skurpulí tak, jako současní politici, ho řadí mezi jedny z nejlepších politiků minulosti.

40 hlasů

Měl pochopení pro své soudruhy,to je pravda.

29 hlasů

Ano měl a proto by tě nebít pádu Jakeše nepustili z Beřkovic.

42 hlasů

Tfůj tcheštín je choróš, bolšáne! :-)

18 hlasů

Zoufalý felix vytáhnul další svůj mrtvolný níck! Di do prdele deMentní kokote!

20 hlasů

Já také.Milouš Jakeš je velká postava mezinárodního dělnického hnutí.Já jsem si jej vždy vážil .

17 hlasů

Ja jsem si taky Jakese vazil, abych vedel jak silny ma byt ten jeho provaz , aby se nam neutrhnul.

19 hlasů

Já v Nečasovi vidím legrační tragikomedii na premiéra. Nemyslím tím ani tolik jeho profláklou minulost, minulost svazácko bolševického aparátčíka, ale současný stav, kdy mu vše musí odkývat a odsouhlasit Padákový smrtihlav. Bez jeho svolení si ani neucvrnkne do obinadel.

97 hlasů

No a vrcholně-humorný zážitek začne v únoru. To budou první "úsporné" platy ve státní správě, k podnikatelům snížená platební schopnost dorazí tak o dva měsíce později, takže se dá předpokládat, že někdy v květnu 2011 teprve začne ta správná "tragikomedie". Předpokládám, že to tak po roce lidem dojde a pak to už nebudou politici, kdo tu bude kázat. Do té doby je nutno pořádně nacvičit komunikační metody klacku, šutru (nechme se inspirovat plovárnami) a pěsti.

Nečas je Kaloskovo figurka - ale škodí stejně jako Kalousek. Všeho dočasu.

55 hlasů

Vypadáme snad my sociální demokraté jako bychom přišli od táboráku?

94 hlasů

Chybějí Vám v jedné větě dvě čárky, ale to by mi tak nevadilo. Spíše mi vadí, že sociální demokracie byla po celou svou historii (od XIX. století do dnešní doby) stranou kolísavéo středu, hrající se na levici a přitom vždy se klonící k vítezícímu politickému proudu.

28 hlasů

Vy jste spis vylezli z kanalu jako bezdomovci.

23 hlasů

Kámoši, že ?

27 hlasů

vyždimat ty nejchudši a nejbohatšim nevzit ani haliř==to je pojeti REFOREM šmejdu jako je Nečas Doktor či Kalousek

114 hlasů

Drahý příteli a nebál bych se ani oslovení soudruhu.Vaše mimořádně moudré příspěvky mi přímo hovoří z duše.Váš neobyčejný rozhled,inteligence a také Vaše nesmírná odvaha jsou hodny obdivu.

83 hlasů

Pokálel zas nám sem vykálel! Pink se možná opakuje felixi debilixi ale jinak má docela pravdu-což tvé vyblitky nemají nikdy jsou to jen výblitky!

34 hlasů

Dámy a pánové,nechci se vás dotknout,ale kdo z vás to má?

149 hlasů

To maš pravdu.Na Řebička (ODS) nikdo nema.

47 hlasů

Ale má.Např. přítel Gross nebo také přítel Palas,ti poctivě vydělali velké peníze a poté je rozdali chudým.Jsou to dobráci od kosti,úplně jiní než ten modrák Řebíček.

58 hlasů

Vážený pane.Velice Vás obdivuji za odvahu s kterou naléváte zde diskutujícím soudruhům novou naději,že v tomto těžkém boji nejsou osamocení a že s nimi jsou i intelektuálové, kteří jejich mnohdy drsnému jazyku rozumí.Třeba pan Pink.To je ukázka toho nejlepšího co se po diskuzích dá číst.Jadrné české slovo napsané tak přímo a po bolševicku až jednomu srdce v těle radostí poskočí.S těmito soudruhy tu kapitalistickou hydru porazíme.Kdo nejde s námi,jde proti nám.Čest.

21 hlasů

Nikdo si z vas nemůže dovolit kopit hotel v Dubaji jak Řebiček z ODS.

45 hlasů

Na Rátha náš Nečas neměl .,byl to opravdu druhý Jakeš,to je premier jako já Greta Garbo je to blb ale co jste si zvolili to máte!!!

39 hlasů

hmm a koalice taky podepisujeme a stanovujeme my voliči, ne? Koalice jsou zradou na voličích - z obou stran.

19 hlasů

Ovšem vládní koalice je jen jednostranná !

19 hlasů

Vás si opravdu jako Gretu Garbo nedokážu představit,to spíš jako velrybu Marii Benešovou.Mastný bůček s 10 knedlama by Greta určitě nezmákla.

33 hlasů

radši si vyper posrany dupačky eMaňo

26 hlasů

Bůček nerada ,mám ráda tlačenku a něco mezi tou velrybou tu bude,S vámi vy tajtrdlíčku bych ale neměnila ,ani bych neodepsala ale pokud jste mě tak trefně popsal tak jsem musela,Veliký horák z dolní horní oslovil Babu ,nechám si to jako vybraný příspěvek na Facebock aby moji známí přečetli jak jste mě popsal Díky vtipné a pozorujte dobře!Mě totiž může urazit jen inteligent,

16 hlasů

Ty snad s paní Stejskalovou obědváš, že víš, co jí a kolik ? Anebo seš jenom ubohej kretén, debile !

25 hlasů

Tebe si já zase v klidu dovedu představit jako exministrini pěvuši Parkanovou-jako ošuntělého transexuála!)))

26 hlasů

Á soudružka se probudila.

20 hlasů

Chlapci děkuji,Mě opravdu nerozhodí,mě děti říkají ,že to čekalí ale u nás je velká koalice ,dcera v Německu jde do prava Syn také venku je středák ale máme se rádi,tak jak může rozhodit nějaký pozorovatel starou ale do leva bábu,která je ráda že ví jak se naučila na tomto blázinci a že mám takovou možnost poznat bez stařecké demence a bez plen jací magoři a mladší se strefují do každého kdo napíše že nám vládnou korytáři a dnes to řekl Ráth,nikde se neuživí než kecáním.Hezký večer!!! rJEN pro REY to mě jedině naštve blbe kdybych byla soudružka tak jsem dávno byla v politice v TOPCE nebo ODS:!!!!::

20 hlasů

A slušňák rey a jeho "hodnotné, inteligentní příspěvky"! To si ještě moh zůstat chrápat s takovýma kravinama!

24 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov