Papalášem roku je Paroubek, cenu převzala manželka

20.06.2009 18:30

Převzetí anticeny v podobě vajíčkového plata s jedním vejcem a zlatou jmenovkou pojala Petra Paroubková jako "děkovačku" při předávání filmových Oscarů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Mirek Topolanek (503 hlasů) 20.06.2009 19:33

    Na mne jste zapomneli! Za to, jako bonbonek, nejen ze se svlecu ale...

  • muk (349 hlasů) 20.06.2009 19:12

    Ta štvanice na Paroubka odhaluje bolševické kořeny jejich...

  • Bodík (272 hlasů) 20.06.2009 19:17

    Koukám, že tím osobním převzetím "ceny" paní Paroubkovou vám nějak...

  • Vaca (263 hlasů) 20.06.2009 20:05

    Papaláš roku bude premiérem a je to tak dobře.

  • Honza (250 hlasů) 20.06.2009 20:29

    Napřed by měla být známa definice slova "papaláš" i když každý cítí...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nestastna to trofej,nestastni ti,kteri ji udelili.To neni vychovny prostredek to je manipulace s programem proti osobnosti ze strany ODS a noveho TOPu.Vymyslete neco co by odpovidalo kulture hodne ceskeho naroda.Jinak nemam nic proti (pseudo)demokratickemu ostudnemu projevu povetsinou hloupych lidi. Jinak si vsak myslim,ze "SKOKANEM ROKU" mel byt Bursik,nebot "zeleny" je na jeho skok je patrny na K.Jacques.

46 hlasů

Paroubek je obyčejné nevychované prase, protože pořád brečí jak ho novináři napadají, že jsou to útoky i proti jeho těhotné ženě, ale pošle ji se znemožnit při převzetí jeho vytoužené ceny. To je gentleman této země a takové gentlemany si náš národ zaslouží, aby byli v čele této prohnilé země

56 hlasů

Co říkáte cenzore na tento sprostý a urážlivý výrok? Ten je jistě v pořádku, je správně Goebelsovký a je modře inteligentní, proto se nebude stahovat.

74 hlasů

Co by pak byl Topolánek modrej dobytku.

63 hlasů

Proč se tady Paroubkovi příznivci tak nejapně rozčilují? Místo nadávání ex post mohli hlasovat pro Topolánka a třeba by to dopadlo jinak.

22 hlasů

Představte si paní Radko, že ti pořadatelé (určitě ne příznivci ČSSD) se báli aby se jim to nesvrhlo (při asi 50-ti divácích - příbuzných) a tak před paní Paroubkovou postavili 2 děti jako štít !!!! (LN 23.6.2009) Prostě opravdu hrdinové s ODS !

29 hlasů

nedopadlo by to jinak, bratrstvo modré pracky výsledky hlasování hlídalo a také už mělo připravenou cenu a Renata Pařezová-Divišová (=Ester Kočičková) už měla pracně připravený cinty

72 hlasů

Nemají internet a čas na blbosti!

34 hlasů

Výsledek ankety je bezcenný, co se týká vítěze. Zato ukázal hodně o hlasujících. Mladí, zajištění, agresivní a podprůměrně inteligentní studenti s chorobně vysokým sebevědomím.

53 hlasů

mladí, zajištění, agresivní a podprůměrně inteligentní studenti? trochu příliš protimluvů najednou, ne?

27 hlasů

A víte proč? Protože jsme jeden, ale blbej za tři.

58 hlasů

To se týká jenom tebe.

35 hlasů

Všeobecně jsme národ kolaborantů a aktivních středoevropských NUL. Tyto a všechny ostatní debaty nemají hlavu ani patu. V každém režimu. Lhostejno zda jde o komouše, kapitalisty, fašisty nebo ostatní. Nezáleží ani na době, ve které se časově odehrájvají. Jsou zbytečné.

28 hlasů

Naprosto bez humoru jsou : B52, Stellberg, Lup a JSP.

106 hlasů

Jsi odvážný, že o sobě tvrdíš, že jsi normální člověk. Mýliti se je lidské. Tvůj humor neznám, zřejmě jsi jen počítačový virus. Ovšem hluboce mýlíš, já osobně nepřebíhám jako někteří zdejší Paroubkovi abonenti a nekradu cizí nicky. Ale jsem rád, že vás moje příspěvky povzbuzují k aktivitě, i když bezcenné a zřejmě málo placené. Ubohoučký je i příspěvek z 20:58, takhle opravdu tu válku nevyhrajete.

20 hlasů

Mirek Topolánek by měl dostat cenu Největší Kok*t desetiletí.

212 hlasů

Neboj se, Me262, tebe v této anketě desetiletí nikdo neohrozí.

26 hlasů

Je zábavné, jak absolventi Tvrdíkovy zvláštní školy ve chvíli, kdy nemají co sdělit, neb jsou chudí duchem, tu a tam kopírují cizí nicky. Leč úroveň těchto fals je tak nízká, že lze plagiát snadno poznat. S touto myšlenkovou výbavou mohou uspět opravdu jen u Paroubka nebo komunistů. Pro tyto jedince bych zavedl daň za blbost. Těch hňupů je tolik, že by spolehlivě zalepili díry v rozpočtech po socanských vládách.

34 hlasů

Ještě prosím tu o Karkulce , ta je taky dobrá . Díky .

74 hlasů

Koukám, že pěkně zvracíš na Lidovkách. Tam jsi mezi svými soukmenovci stejné mentální úrovně. Proč se sereš sem mezi slušné lidi?

80 hlasů

Já myslela, že je tu diskuze k převzetí ceny paní Paroubkovou? To Vás to tak rozhodilo?

140 hlasů

myslet znamená prd vědět

48 hlasů

Svojí reakcí prokazuješ, že nejsi ani slušný, ani chytrý. Potřebuješ kultivovat, což ovšem jako Paroubkův poskok nedokážeš. Dobře zapadáš do jeho týmu.

32 hlasů

To platilo Jirkovi, leze Jiřímu Paroubkovi tolik do řiti, že se nechal i přejmenovat.

22 hlasů

No tak yntelygente, zase si přišel od opic?

58 hlasů

Modří retardi za vším hledají nějaké Tvrdíky.

157 hlasů

Jakou daň by si musel zaplatit ty za tu těžce vydřenou blbost co si tady vypotil ty? Na všech fórech si za kreténa, ale nijak tě to nerozhází. Jsi opravdu, jako ta kára s hnojem.

80 hlasů

Ty bys asi platil nejvíc, neumíš se ani podepsat. Napařil bych ti daň za blbost ve výši 100 %.

24 hlasů

Tak to má byť . Všichni si tu pěkně vylejte srdéčko , potupte se , ať všichni vidí uroveň voličů dvou nejsilnějších stran . Zatímco kníže z T0P 9 si mne ručičky . 1% voličů mu bude stačit aby nás pozdéji vysvlékl do trenirek . Vy budete divit ...

39 hlasů

Blbec by volil toho degenerovanýho šlechtice a podrazáka Kalouska!!

134 hlasů

Stačilo sledovat Primu 13.00 hod . Zde je 1% milionářů . Budou snad volit Čssd , která jim chce malinko pustit žilou ? TOP 09 podporuje Bakala , to je ale naprosto nezištná pomoc . Tak co , je to tak nemožné ?

31 hlasů

Bakala a nezištná pomoc, teď jste mě rozesmál. To běžte říct těm co vhazuje z bytů. Ten nedělá nic nezištně!!

115 hlasů

A oto právě jde .

37 hlasů

To je tady teda super ŽUMPA ! Bravo inteligenti - jděte všichni stát frontu do Tuzexu !

56 hlasů

Komunisti bu, bu, bu. To je jediný, co umíte strašit. program žádnej!!

140 hlasů

Podle toho co jsi tady teď vypotil, tak žádný velký lumen taky nebudeš.

56 hlasů

A ty budeš stát před a volat bony,bony,chcete bony?Vážně si ty inteligente myslíš,že tato doba se dá vrátit?

79 hlasů

Novokomunismus se oblékl do modrého pláště.Už se nám vrací i politická píseň.Místo rudých šátků naše děti budou nosit modré a brzy v každém druhém městě bude Topolánkovo náměstí a zdobit ho budou sochy nesmrtelného vůdce.

206 hlasů

Pornovůdce MT bude mobilizovat svým pérem.

66 hlasů

Souhlasím s tím, že pan Paroubek vytváří prostředí příznivé pro růst zejména zahraničním firmám, státním zaměstnancům a sociálně slabým a nepřizpůsobivým občanům. Každý sám ať zapřemýšlí, jestli toto jsou subjekty, které mají do budoucna zajistit růst ekonomiky a blahobytu. Co se týče drobných a středních podnikatelů, tak ty naopak zašlapává do země.

49 hlasů

.. neco pro MUSILY... KDYSI VYNIKAJICI FILM "MEZI NAMI ZLODEJI" .. SOVAK, MENSIK, KREJCA, DEYL, FILIPOWSKY, VOJTA, ZAHROSKY LOHNISKY.-BEYVL,A CELA GARDA STARYCH BARDU... NECHAJ SI NEKDE SEHNAT TEN FILMECEK... JO, MA TAM ROLICKU PAN KEMR A JMENUJE SE PAROUBEK... TAKY STOJI PROTI CELEMU KLANU MUSILU A TO OSTATNI UVIDITE... BEZVA FILM.. NOCH ETWAS, JESTE BEZVA NAIVKU HRAJE ZUZANA STIVINOVA... .JAKO BY SE CAS ZNOVU VRATIL...

52 hlasů

Filipovský retardo s jednoduchým V a ten film z roku1963 se hodí přesně na modré tuneláře. Zkus to jinde.

32 hlasů

A kdopak že to prohlásil, že živnostníci a střední podnikatelé mají předplaceno. Bože, modráci to máte tak kraátkou paměť, nebo jste opravdu tak blbí?

74 hlasů

Zato ODS nám všem pomohla.Delší odpisy,superhrubé mzdy,růst DPH z 5 na 9,to snižování úředníků se taky moc nevydařilo,spíše naopak.Tak co tady pořád blbě kecáte?Vy asi nejste od fochu.

133 hlasů

delší odpisy?tak to tedy opravdu nevím kdo není od fochu

24 hlasů

Pořídil sis v poslední době nějaké auto?Asi ne.

33 hlasů

ano ale oproti minulé úpravě lze odepsat 100 % pořizovací ceny

49 hlasů

Pani Petro jste bourák roku.To čumíte modrý lejna jakou má náš předseda manželku co?

124 hlasů

Pani Petro jste bourák roku.To čumíte modrý lejna jakou má náš předseda manželku co?

80 hlasů

Já jsem myslel , že papaláš je člověk vysoce postavený (né v opozici), který při vládnutí, zneužívá vymožeností , které se mu dostávají k vlastním požitkům. Například se nechá za státní peníze letadlem donést na soukromou lyžovačku do Alp v Rakousku, chová se arogantně, kope do aur, útočí na fotografy, mluví jak dlaždič a je na rozdíl od běžného občana, který musí ctít zákony , nepostižitelný. Pak ovšem tady něco nehraje.

132 hlasů

To si myslí všichni normální lidé bez ohledu na politickou příslušnost. Ale nechtějte to po lidech z ODS typu Langera Topolánka a jemu podobných(Stellberga, B52.......)

59 hlasů

jste opravdu úžasní,chytří,čestní , opravdu nekradete nicky a nenaklikávate hlasy sami sobě,aby jste podpořili svá zakrnělá ega-prostě ideální voliči KSČSSD,jen tak dál soudruzi.

44 hlasů

To jsem vás dostal.Já vám dám šš nn ....!

74 hlasů

Naklikej mi. ššš

48 hlasů

šš

71 hlasů

Nejsi na schůzi KSČ. Tak mazej mezi své soudruhy a neotravuj tady Stellbergu schizofreniku.

59 hlasů

Velmi jste mne inspiroval svým neobyčejně kulturním počinem. Byl ste rovněž zvolen do špičky české Top kultury. Máme pro vás, k osobnímu převzetí, připravenou první cenu, což je nikoliv sádrové, ale skutečné kravské lejno !

82 hlasů

o shlédnutí záznamu s předávání. Kdepak se dá sehnat ? Na youtube není(opět chyba socdemáckého ansáblu). A proodSSácká media něco takového samozřejmě zveřejňovat nebudou. Jo takhle kdyby Paroubek upadl na slupce od banánu , před tím tam zákeřně umístněný nějakým členem Mord týmu..to byla aktivita..

65 hlasů

Jelikož jsem B52 a velký blb taktéž mizím také.

78 hlasů

bylo na čase!

50 hlasů

B52 jsi okamžitě odvolán!! Máš tu hájit ODS. Zatím to vypadá, že jsi akorát pro smích, už nám jenom škodíš. Ty jeden šššš

94 hlasů

No a soudruh podpraporčík Tupolánek by mohl získat cenu nejbizarnějšího českého politického pornoherce.

195 hlasů

Gratuluji soudruhu Paroubkovi k tomuto ocenění za celoživotní přínos pro naši vlast.

32 hlasů

Díky soudruhu.

68 hlasů

Mladí modří soudruzi a angažované modré soudružky před volbami organizovali pouliční násilí, teď vymýšlejí ankety. Co je napadne příště ? Že už by opravdu někoho zabili ?!

146 hlasů

Ještě mají v zásobě cenu Idiot roku. Tu má ale rezervovánu na několik let dopředu jejich fašistický vůdce, v EU známý jako Tupolo. Letos měla tuto cenu dostat Biomasa, ale zelení už nejsou kamoši, tak raději letos ocenění Idiot roku neudělili, aby o ten titul nepřišel nacistický hulvát Tupolo. Ještě prý chtějí udělovat titul Šašek Eu a tu má zajištěnou po celý svůj mizerný život další velikán ODS senilní dědek Klaus. ODS nás teda zásobuje.

112 hlasů

Stádo Paroubkových netových nohsledů se projevuje na plné obrátky. Samozřejmě, po výprasku v evropských volbách budou stále agresivnější. Jsou přesným Paroubkovým obrazem. Jak se chová on, chovají se i oni. Vzteklí, nevzdělaní, primitivní.

41 hlasů

Yntelygent promluvil.

80 hlasů

souhlas a totálně bez smyslu pro humor ,prostě typičtí rudí komisaři

21 hlasů

Šš,blbečku!

62 hlasů

... SKODA, MR. PAROUBEK -PRISEL JSTE PRILIS POZDE DO AUGIASOVA CHLEVA DELAT PORADEK... NA JEDNOHO JE TO PRILIS.... NO, UVIDIME... WE HELP YOU... POSLECHNOU SI PROF. BELOHRADKA... WWW.ROZHLAS.CZ/CRO6... 12.06.09... MEDIA V POSTMODERNIM SWETE... 20,1o HOD...GODBLESSYOU-ANDUSTOO

38 hlasů

Štve tě příliš, že ta pitomost s cenou nezabrala tak jak měla?

101 hlasů

áá rotný tvrdíkova kyberkomanda hujerů opět na scéně,zatím jsem od tebe nečetl skoro jinou ,než holou větu ,uměl bys i větu rozvitou s nějakou myšlenkou či argumentem?

52 hlasů

Co tvoje inteligence?? To máš zkopírovanou jednu větu a tu tady omíláš? Zkus zase vypotit něco nového.

82 hlasů

Krásná věta rozvitá.Paráda - šš.Podruhé piš raději věty holé nebo jednodušší - šš.Bude to tak lepší - šš.

53 hlasů

Nevšímejte si mmě, já jdem vůl. Nemůžu za to mám schizu.

117 hlasů

Cenu Jiřiny Švorcové za zpolitizovaný herecký výkon roku a speciální cenu Nána roku získává Ester Kočičková! Blahopřejeme! A příští rok si to zopakujeme, stejně jako jistý pravicový magor uděloval Miloši Zemanovi svého času každý rok svoji soukromou cenu Prasečí rypák. Topolánek získává titul Anonymní pornoherec roku a Kalousek titul Chameleon roku. Také blahopřejeme.

118 hlasů

Renata Pařezová-Divišová, která si dala pseudonym Ester Kočičková, je vskutku supernána

76 hlasů

Tak mám pánové pocit, že fotky z italské vily vás dostávají do hormonální bouře. Koukala jsem na fotky na El País. Mají v originále rozmazanou hlavu. Ale postava, která má být Mirek, má na zápěstí stejný pásek jako pravý Mirek. Teda řeknu vám, že jestli je to on, tak klobouk dolů. Takovou postavu v jeho letech nemá ani procento chlapů. A jestli někdy čůral vedle Jirky, je jasný, proč má Jirka komplex. Až mě napadá nepřímá úměra: čím větší komplex, tím menší přirození. Není vlastně Jirka maskovaná Zuzana?

26 hlasů

To se teda velmi mýlite. Talmanová prohlásila, že postava je Tupolova, ale ten penis je doretušován, takový nikdy u Tupola neviděla. Tomu bych věřil, protože ona to musí vědět a Tupolo je známý se svými beraními gulemi, a ne penisem. Celému národu se chlubí, svými gulemi a nacistickými výroky, a ne penisem nebo inteligencí. Přece ho za malou inteligenci vyrazili z komunistického gymnázia a jen krajskému tajemníku Mamulovi z Ostravy, vděčí, že ho nechali studovat i při jeho IQ na VŠB. Může říct, že za vše vděčí komunistické straně.

48 hlasů

Huso!!

72 hlasů

Copak? Nemůžeš najít lupu a pinzetu, abyses mohl vyčůrat? To by mě taky naštvalo

50 hlasů

bez zajmu novinařu včera dostal cenu modrý udavač svazak a svině modroprašiva pan soudruh bartoš takto agent vkr je tam na seznamu vedle mišky kocaba a jarki nohavički o kousek dal je muj bývalý šef a byvalý komunista nějakej venca dnes super manažer v největšim statnim podniku a zloděj prvni třidy člen okresní odss tomu se řika demogracie v modrem

102 hlasů

Es kommt der Tag! Noc dlouhých nožů, nic jiného ode mne nečekejte!

132 hlasů

Jak rád bych si ještě někdy přijel do Berlusconiho vily zahajlovat, fňuk! U nás se to nesmí, tam je to v pohodě.

109 hlasů

Říká se tomu rozdvojení mysli, trpím tím už třetí rok.

57 hlasů

Nechtěl by si tady přestat strašit? Jsi snad praštěnej?

75 hlasů

Nudím se, zívám ale spát nejdu. Nejsem já vůl???

54 hlasů

Jseš kreténů král.

58 hlasů

Já jsem v poho, ale tobě už zřejmě přeskočilo, když kradeš cizí nicky. Nic lepšího ale už asi dnes nevymyslíte. Ostatně co také od vás očekávat, že?

29 hlasů

Promiň to patří tobě , jseš kreténů král.

46 hlasů

ahoj, na těch fotkách vypadám jak debil: http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=berlusconi+topolanek&aq=1 A kdyby mně Klaus s Paroubkem nechali vládnout ještě dalších pár měsíců, tak jako debilové vypadají všichni obyvatelé ČR! To jim nikdy nezapomenu, že se mně nepovedlo z vás všech udělat debily, už tak jste simulanti a hovada, naštěstí mám na to lidi, vajíčkáře, zpěváky politických písní, Ester Kočičkovou, Davida Černého, naši veřejnomodrou televizi a modrý tisk.

100 hlasů

Snažíš se, ale moc vtipný nejsi, nudíš. Trochu přitlač, zatím zívanda.

20 hlasů

Sestři, nudím se? Že by?

14 hlasů

shit!!!

87 hlasů

Na youtube dejte hledat Berlusconi Topolanek a uvidíte, jakej jsem jura!

99 hlasů

To mi hlava nebere. Nebo oči neslouží? Je to už nejmíň dva týdny, co Paroubek řekl, že jeho žena je v pátém měsíci. Takže teď by mohla být i v šestém. Řekla bych, že madam nemá typ postavy, na které se těhotenství ani nepozná. Často bývají u článků starší fotky. Tahle je evidentně aktuální. A nic.

23 hlasů

Ono je to trochu jinak. Těhotný je Paroubek, je to na něm znát. Proto si nemohl přijít pro cenu, čeká trojčata. Angažmá paní Petry a jejího psa bylo povedené. Zařadil bych ho do repertoáru divadla Sklep, případně do seriálu Simpsonovi.

26 hlasů

Pes je evidentně připravován pro zařazení na kandidátku strany v Teplicích. Tušila jsem to, když Paroubková vyprávěla, že ho někdo chtěl lynčovat. Jasně slyšela, jak někdo říkal "to je Paroubkovic čokl". Trošku jsem zaváhala, když první místo dostala socka Kačka. Ale už je to v pořádku. Už tam je místo pro psa. A bohužel tenhle kandidát bude asi za tuhle stranu nejpřijatelnější

26 hlasů

Na nule

56 hlasů

Vážení diskutující, změřte si své IQ a pak můžeme porovnat kdo je chytřejší. Já mám IQ 115. Kolik vy?? http://cz.iq-test.eu/#11033

23 hlasů

Paní Petro, tleskám :-)

123 hlasů

Doufám, že pravicová umělecká skupina Podebal se na pódiu i vydefekovala, jak to předvedla již v Národní galerii. A co Kočičková? Také vyměšovala? Dozví se to naší laskaví čtenáři?

117 hlasů

Pro začátek stačí, že jsi vyměšoval ty. A moc příjemné pro okolí to není.

31 hlasů

vlastně pardon, to byla jiná pravicová umělecká skupina, Rafani, ale v zásadě stejně dobrý kluci.

150 hlasů

U mně by byl Paroubek větší frajer,kdyby si pro cenu došel sám.Posílat tam manželku II,to je posérství a ne chlapovina.

56 hlasů

To by si tady ještě víc blil, ty modrý slinty. Proč by měl chodit na kde jakou modrou píčovinu, kterou si vy špíny vymyslíte¨.

118 hlasů

Ty hrdino!!

33 hlasů

I tak to bylo super.Organizátor s toho byl pěkně paf.Vzhledem k tomu že tam byla převaha pravičáků,organizátora ani nenapadlo že si to někdo převezme.Udělali ČSSD vlastně pěknou reklamu.A Kočičková čuměla jak sůva,moc se jí to nelíbilo.

107 hlasů

urazila jste sůvu, čučela jako kráva blbá

20 hlasů

Žiješ asi na Marsu. Paroubek to vytruboval už před týdnem v telce. Dokonce i to, jak mu to ta PR agentura vymyslela. On bude stříhat plot, půjde žena se psem, projev - kopie chování Halle Berry při přebírání Zleté maliny. Viz.: http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Raspberry_Award Všichni něco takovýho čekali. A snad jen socani nepochopili, že se pro tyhle ceny, jako i třeba pro Ropáka, vůbec nechodí. Spíš proto byli překvapení.

32 hlasů

Dobrá PR pre Paroubkovú. Vďaka organizátorom! (Poteší že za prachy ODS)

83 hlasů

Čo ty si za somára? Choď do kelu.

30 hlasů

papalasem je myrek, ktery za statni penize jezdi za sexem do italie.

101 hlasů

Doma se Myrdovi už nepostaví :-). A kdyby přišel mezi normální lidi do menšího města nebo vesnice, tak ho i nakopou, možná i ty vidle přidaj.

81 hlasů

oproti překvapenému, zakyslému Balatkovi..tak je třeba zfanatizované lůze odpovídat..

87 hlasů

že proodsácká media jsou při jakémkoli zavání levice velmi pohotová a zveřejňují kde jaké dehonestační video, ale vtipnou a pohotovou paní Paroubkovou dali jen fotky a jakýsi zvukový záznam co se nedá přehrát,...nu levice musí mít psí hlavu za každou cenu..

94 hlasů

Petra to zvládla dobře. Humorem ukázala, jací to jsou chudáci. Navíc sranda je, že za papaláše je vyhlášen poslanec, který už je 3 roky v opozici. A Topolánek, který zneužívá peníze dań. poplatníků nic...........Protože prav. média však se rozhodla likvidovat Paroubka, lidi ukazují prstem na Paroubka.....

146 hlasů

a nakonec sympatie na straně rodiny Paroubkovi , kde udělali soudruzi svazáci z odSS chybu ?

110 hlasů

..Petra si s těma modrákama vytřela zadek!

132 hlasů

Mizernú organizáciu zachránil šarm a pôvab hosťa.

64 hlasů

Myslíte toho čokla Paroubkové?

25 hlasů

Modré kebule,nevadí vám ani trochu bolševické manýry,které v praxi předvádí ODS,,konkrétně Děčín,zákaz prezentace kandidátu,atd,atd,atd,atd...Sokolov,Kočičková,ubohost opravdu hodná postbolševické ODS.

104 hlasů

Kdyby nebylo té ankety a Paroubkové, byly by účast o 50 % nižší. Každopádně pochavala Petře, zvládla to bravurně.

107 hlasů

Mladezi, docintat, vycurat, vycistit zuby a spat. Zitra vam maminka rano precte pohadku a uvari krupicovou kasi. A ti nejlepsi zitra muzou na Facebook.

45 hlasů

zítra si na Facebooku spontánně řekneme, jak zase něčím Paroubka jako zástupný symbol papalášství zaházíme. Na mně se nekoukejte, já přece papaláš nemůžu být, když to organizuju!

184 hlasů

Zamkněte je, dokud to neodhlasují, vydírala děčínská ODS „černé duše“ Celá ODS!!! Tak by zase vypadala jejich vláda

109 hlasů

tak kyberhujeři mám lepší věci na práci než tady diskutovat s Jyrkovými obdivovateli,tak zase někdy jindy a trochu více invence,smysl pro humor a nadhled to po vás nežádám to je u bolševiků obecně úzký profil.

28 hlasů

šš

96 hlasů

Sprosťárny a manipulace, co se vsoučasnosti dějou na politické scéně, tomu říká Stelloberg svoboda slova. Tohle může říct jenom hňup!!

92 hlasů

Jestli chceš tvrdit, že anketa undergroundových příznivců je manipulace a sprosťarna, jsi ubožák. Ale podobní chytráci seděli za bolševika v Rudém právu a Tribuně a pilně psali ohnivé pamflety o podplacených agentech imperialismu.

59 hlasů

Undergroundových? Myslíš tyhle umělecké ubožáky, žeroucí oddaně z ruky tomuhle režimu?

89 hlasů

Ty to nějak dobře znáš. Moc bych za to nedal, že si tam někde seděl. Měl by si se radši naučit něco o demokracii.

100 hlasů

Vždycky se rád poučím, ale ne od lidí, jako jsi Ty. Připadáš mi omezený.

26 hlasů

Kdyby to vyhrál Myrda Topolů byl bych zvědav jestli si pro to Talmanka přijede.

95 hlasů

Přesně takhle vy modří šmejdi všechno falšujete. A jste tak blbí, že to na sebe vyblejete. A tímhle stylem byste chtěli vládnout.

175 hlasů

Toho sem nasadili s Jánského vršku. To jsou přesně manýry ODS. To se ještě do voleb dočkáme věcí.

126 hlasů

nauč se nejdříve českou gramatiku,ať ty tvoje příspěvky nevypadají ,že je píše žák zvláštní školy. nápověda pro blby 2.p.

47 hlasů

Nepleť se do gramatiky.Rozumíš jí zrovna tak jako politice - šš.

113 hlasů

Ty zase běžně píšeš na začátku věty malé písmeno, tak nevím, nevím jak je to s tou gramatikou.

52 hlasů

S tou gramatikou bych byl zticha. Už si zapoměl šš.

66 hlasů

možná budeš muset jít i do práce,to bude průšvih

24 hlasů

Co ty se do toho montuješ?

63 hlasů

Nebuď na mě sprostej podvodníku. ššš. Naklikej mi.

31 hlasů

On je to B52.

85 hlasů

co by se nemontoval máš tady předplacené blbečku?

29 hlasů

pro B52: Teď mi to došlo, takže já napíši příspěvek ty mi na něj naklikáš dejme tomu 50 hlasů a obratem mě nařkneš, že si naklikávám, co ty modrobolševická špíno? Mě to bylo hned divné, že mi přibývají nějak rychle hlasy. Vy jste fakt neskutečný podrazácký dobytek. Ještě něco pro případnou cenzuru. Pokud tento příspěvek smažete, tak tím dokazujete, že se nepřímo na těchto praktikách podílíte.

106 hlasů

přestaň si mě brát do tý svý nevymáchaný huby ,ja to co popisuješ nedělám a laskavě se se svojí stížností obrať na své soukmenovce.

51 hlasů

Klídek - šš.

62 hlasů

Máš dobrej nick jeden opravdu nemuže bejt tak blbej

62 hlasů

Je vidět, že se přesně trefil a že tě pěkně vykolejil. Uvědomuješ si ,co si za šmejda?

123 hlasů

no jestli někdo někoho vykolejil tak mě určitě ne ,protože lidi jako jste vy ty by mohli vykolejit tak max káru s hnojem a ani by se nepoznalo co je co.

28 hlasů

Jen klídek - šš.

65 hlasů

Tak promiň , káro s hnojem.

53 hlasů

Tohle neokecáš syčáku. Té Julče jsi to naklikal taky, co?

54 hlasů

ty jsi opravdu dement

23 hlasů

Nenadávej - šš.

63 hlasů

Z tohohle se žádnými urážkami nevykroutíš podrazáku. Nakonec co lze od vás čekat, že?

71 hlasů

Brusel - Francouzský prezident Nicolas Sarkozy dnes po skončení bruselského summitu EU, podobně jako řada dalších unijních lídrů, velmi chválil současného českého premiéra Jana Fischera, který složitým jednáním šéfoval. Naznačil také, že českému předsednictví EU výměna vlády či premiéra a jeho týmu prospěla.

81 hlasů

Ano, ocenili to i voliči v evropských volbách. Gratuluji Paroubkovi k prasárně roku, dnes bodoval trojnásobně. I ty jeho pipiny Jakubková se Zubovou.

24 hlasů

Došlo Vám, že byli jediní, kteří si hodně polepšili? A to necodí voliči ČSSD k evropským volbám. Tak si můžete spočítat, jak to dopadne na podzim.

69 hlasů

Paroubek zkrátka výrazně prohrál, což určitě neočekával, a prohraje i na podzim. Lidé ho už prokoukli. Je nepoužitelný tím svým neuvěřitelným papalášským pokrytectvím. Tváří se, že mu jde o "lid", ale ve skutečnosti na lid kašle.

24 hlasů

Po té mediální masáži, která tu na objednávku byla po celé volební období, je to až překvapivé co dokázal uhrát. Dovedete si představit, kdyby takhle byla média proti Topolánkovi, jak by to dopadlo?

51 hlasů

Kašle na lidi tím, že se snaží pořád zrušit ty nesmyslné regulační poplatky, protože to lidem slíbil ? Zajímavé kašlání na lidi, rozhodně jiné než Topolánkova smlouva s voliči ! Vůbec netušíte, která bije ! Jediná ČSSD v eurovolbách získala !

81 hlasů

Jestli vyhraje Topolánek, budou mít důvod k radosti akorát tuneláři a zloději.

76 hlasů

To že padla vlada ODS zachránilo kdyby je nechala ČSSD tu vládní komedii dohrát do hořkého konce tak by teť byla bez problémů.Pro dobrotu na žebrotu.

73 hlasů

Přijmi upřímnou soustrast nad tvojí mentální nedostatečností modrý synu.

68 hlasů

Podepiš se aspoň nickem. Přece víš, co znamenají tři tečky. Pro blbé: vůl.

52 hlasů

Nemyslíš, že není vůbec žádný rozdíl mezi třemi tečkami a Stellberg?

86 hlasů

Blahopřeji panu Paroubkovi k zaslouženému úspěchu. Léta dřiny, mravenčí práce a odříkání konečně přinesly ovoce. Konečně má svých vysněných 70 % preferencí. Tento příznivý dojem z pozitivního vývoje bohužel poněkud pokazilo slaboduché extempore paní Paroubkové a jejího psa. Vlastně nevím, kdo z nich je chytřejší. Pane Paroubku, až příště zase vyhrajete, zanechte svých pracovních jednání v prezidentském apartmá hotelu Kempinski a sejděte aspoň jednou za čas dolů mezi lid. Vždyť vidíte, jakou Vám projevuje přízeň.

53 hlasů

Na stream.cz jsem viděl ještě před eurovolbami anketu s několika gymnazisty. Ukázali jim fotku Paroubka a Klause a ptali se, kdo je Paroubek. Polovina ukázala na Klause ! Taky věrohodná anketa ? Taky obrázek společnosti ? Taky společenský názor ? Jen zjištění, že mládež vůbec neví která bije ! A to jim fotka prezidenta visí ve třídě ! A takoví klikají i do ankety o papaláše roku ! Ještě by taky měli vědět, co to vůbec je, ten papaláš ! A vy si dokonce dovolujete jiné lidi označovat za slaboduché ? Ani příslušnost k modrým nadlidem vás k tomu neopravňuje, sprostej fracku !

65 hlasů

Bože lidi to jste opravdu tak hloupí, že nepochopíte, že tyto ankety jsou pouhá manipulace a vymývání mozků. Do takových anket Vám dokaže, kde kdo naklikat potřebný počet hlasů, není to nic těžkého umí to každý průměrný člověk. Nemusí být žadný hacker. Proto se tyto ankety pořádají. Za jediným účelem zničit někoho, na koho se ukáže prstem.

78 hlasů

Vždyť Paroubek s těch průzkumů žije. Pokaždé neopomene sdělit národu, jak mu preference stoupají !! Nevím, co mu stoupá, ale preference to rozhodně nejsou !!!

49 hlasů

Pokud vím, tak hlasování bylo možné pouze jednou z jednoho počítače. Účastnilo se ho skoro 4000 lidí. Paroubek triumfoval se 70 %. Jakou cenu mají tedy jeho cinknuté průzkumy, kterých se tak často dovolává, kterých se účastní několik stovek lidí a ještě jsou navíc dobře zaplaceny? A vůbec, co je vám po tom, to nemůžete rozdýchat, jak lidé tu bolševickou kreaturu nesnášejí?

29 hlasů

Kdo umí tak umí, kdo neumí čumí. Není těžké naklikat.

29 hlasů

Pokud bylo to hlasování pouze jednou z jednoho počítače a fungovalo to jako tady, tak není třeba žádného komentáře.

57 hlasů

Ten lid, který máte na mysli, se skládá zejména z nařvaných modropapalášů, jejich rozjívených dětiček, co si kupujou diplomy a odmítají objektivní maturity, šmelinářů a tunelářských novozbohatlíků.

133 hlasů

Soudruhu, ty myslíš, že to stále funguje jako když jste vládli vy? Tehdy přece vaši fakani také měli privilegia, že?!

33 hlasů

Neříkej mi soudruhu, rudý prapor jsem s tebou a se soudruhem Topolánkem na prvního máje nenesl.

96 hlasů

no o kupování diplomů bych tady raději nehovořil,Grossova diplomová práce evidentně nebyla jím napsána a doktorskou práci nelze v archivu plzeňské univerzity najít i přesto,že má být povinně archivována. Takže jako obvykle jenom plácání bez konkrétních podezření,že?

39 hlasů

Nekecejte o Grossovi tady je článek o našem papalášovi,vy si hleďte svého vůdce a jeho konkubiny,My máme skvělou Paroubkovou a vy to nemůžete strávit.Vezměte si něco na zklidnění tady nevyhrajete,

42 hlasů

šš

66 hlasů

Stejně tak se nedají najít ovšem některé práce Klausovy ! Především ty z doby předsametové !

89 hlasů

Je mi ctí být v kontaktu s inteligentními voliči pana Paroubka., Ale pozor, on na vás kašle. Jemu jde jen o prachy a k tomu potřebuje vás, užitečné idioty. Sednout na pivo do čtyřky by si s vámi nešel, to by ho paní Paroubková hnala. Ale do hotelu Kempinski nebo Ambassadoru vás zase nepustí, máte smůlu. Tak se na něj podívejte aspoň v televizi nebo na netu a opájejte se tou pitomostí, že mu o vás jde.

33 hlasů

Mě ano moc není ctí, být v konatktu s jedincem, který si myslí, že jeho oblíbenci Topolánek, Langer, Nečas a další dělají všechno jen z čisté lásky k prostému lidu a vůbec, ale vůbec jim nejde o moc ani o peníze ! Je zajímavé, že se za vlády Paroubka všichni ministři vzdali svých poslaneckých mandátů a platů, zatímco z Topolánkovy vlády to neudělal nikdo ! Komu tedy jde především o prachy ? Vezměte si do ruky smlouvu s voliči a opájete se pocitem, že vás Topolánek nepodvedl ! A starejte se především o sebe !

66 hlasů

Podívejme, Prdič, pardon, Pr(u)dič se nějak rozprudil. Pochopitelně, že se starám především o sebe, proto nebudu podporovat politiku, která přivede tenhle stát do záhuby. Smluvu s voliči jsem viděl a většina bodů je splněna - 70% na to, že vládli dva roky a ještě v koalici to není špatný výsledek. Pamatuji, jak Špidla sliboval plnou zaměstnanost, chudák ,a přitom byla za vlády ČSSD trvale přes půl miliónu.

24 hlasů

A vy si myslíte, že nám jde o Paroubka? Nám jde o tu manipulaci a sprosťárnu co se tu v poslední době děje.

66 hlasů

nic Vy se nezlobte, prostě je to tak: kde je modro, tam je sprosto

72 hlasů

Julčo, ty budeš, mladá, blbá, nabo sockomunistka! Jinak by ti muselo být zřejmé,, že největší manipulace a prasárny, dělali a dělají,odjakživa sockomouši!

40 hlasů

Ta manipulace a sprosťárny, o kterých mluvíte, tomu se říká svoboda slova. Jestliže undergroundoví příznivci nesnášejí Paroubka a dali to jasně najevo, je to jejich právo. Podobně se chovali za komunistů. Paroubek a jeho politika jim zřejmě cosi připomínají.

58 hlasů

Uz jste se vycintal, mladiku? Tak ted si docucejte lizatko a hups na vasi starou, zpuchrelou a prolezelou matraci.

68 hlasů

JSP a B52 = Langerovo kyberkomando při Topoljugend :-).

92 hlasů

ty jsi tady chyběl exote a to je všechno?

22 hlasů

ššš

80 hlasů

Paroubek je takový srab, že za sebe pošle těhotnou ženu.

33 hlasů

Nějak ušlo mé pozornosti , že by paninka byla těhotná. Vypadá jako skumavka. Paroubek to asi nosí za ni. No a vtipná...asi jako sám velký vůdce !!!

57 hlasů

Hloupé. Naopak mají tak dobrý vztah, že ji tam klidně může poslat a ona mu ostudu neudělá.

86 hlasů

Ona mu ostudu neudělá... To je velmi optimistický, ba přímo troufalý názor.

24 hlasů

Trapná cena modrobolševických přicmrndávačů a kulturtrégrů. Jsou stejně trapní jako starý festival politické písně.

74 hlasů

Fascinuje mne, jak maj nektery lidi jednoduchej zivot...kdo rekne neco proti Jyrkovi, je hned "modrej ptak" ci "modrobolsevik"...kdo rekne neco proti ODS, je hned "oranzada" nebo "KSCSSD" apod. Jdete se vsichni bodnout s timhle pristupem! Jyrku mam rad jako osinu v prd*eli ale podobne sympatie chovam k chovani vetsiny papalasu a priznivcu ODS...je to tak tezky pochopit?

39 hlasů

Hezky to píšeš, ale přitom strašně lžeš.

70 hlasů

ty jsi fakt jednoduchý

48 hlasů

ššš

59 hlasů

Těžký je pochopit, když jsou stejní ODS i ČSSD, proč jde pořád ve všem jenom o Paroubka. Topolánkovo excesy se decentně přehlížejí. Dokážete to vysvětlit?

113 hlasů

To si Jyrka dělá sám. Stále se cítí ukřivděný a žaluje. Ve škole by ho za to zmlátili a nikdo by s ním nechtěl kamarádit. Tohle je podobná odveta za jeho chování.

48 hlasů

Není to spíše tím, že si na Topolánka netroufnou a jeho camarillu netroufnou? A v médiích by také neměli patřičnou podporu?

73 hlasů

Je to tím, že trapně papouškují jenom to, co do nich naše objektivní a nestranná media záměrně cpou ! Jsou servery, kde musí každodenně najít cokoliv na Ratha a když nic nenajdou, tak znovu uveřejní týden starý článek ! Jsem zvědav, co budou psát poté, co ČSSD vyhraje volby ! Nějaké pošahané ankety na tom nic nemohou změnit.

71 hlasů

Julčo, kde jsi vzala těch 36 hlasů během minuty? Styď se.

60 hlasů

To se musíte zeptat někoho jiného. Neklikám vím, že to nemá smysl.

81 hlasů

Já už to pochopil a omlouvám se. O té modré podrazárně píši výše.

50 hlasů

Co čekat od ódeesáckých modrých komediantů a vlezdořiťců, kteří si tuhle cenu vymysleli. Každý den vykreslovat Paroubka negativně, k tomu to slouží. Vždyť to jsou modrý manipulátorský hry, jak oblbovat lidi a vymývat jim mozek jejich sračkama.

90 hlasů

Tak prr, ty netáhlo! ODSáky k nám netahej! My máme našeho Jiříka Paroubkovic!

26 hlasů

Co je to vlastě papaláš? Obávám se, že udělovatelé ceny v tom nemají vůbec jasno. Paroubek nemusí být leckomu sympatický, ale typické papalášovské rysy, tak jak je známe z dob komunismu, vykazuje výrazně více Topolánek. A Paroubkové tleskám.

143 hlasů

Není zač Paroubkové tleskat. Začíná se Paroubkovi velmi podobat a přebírá jeho manýry. Paroubek je srab,že si pro cenu nepřišel sám, ale poslal babu.

51 hlasů

"Nečekali jsme to..." děla bloncka Paroubková ......tak to jste byli zřejmě jediní...

67 hlasů

A ty si vůbec nic nepochopil, co? Natrvrdlej modráku.

69 hlasů

doneslo se ti ,že je tady více než dvě strany nebo vám to při tom vymývání mozků zatajili?

28 hlasů

ššš

54 hlasů

Slyšel jsi někdy slovo ironie, troubo?

102 hlasů

Tvrdík se snaží, RaJ každý den v médiích.

124 hlasů

Neříkej, že ti na tuhle kravinu kliklo za pět minut 83 lidí. Tak debilní tento národ ještě není. Zato ty jsi klasický modrobolševický samoklikací podvraťák.

79 hlasů

to jsem mu naklikal já a smál jsem jak tobě za 4 min přibylo asi 45 hlasů Jste fakt hujeři

20 hlasů

šš

62 hlasů

A zrovna tímhle způsobem je zmanipulovaná každá akce a proto na přání určitých skupin vždy končí proti Paroubkovi. Už Vám konečně došlo, co je manipulace. Tímhle spůsobem přesně vznikl i papaláš roku.

109 hlasů

ty speciálně můžeš tak akorát být zticha,ty patříš evidentně do tvrdíkovi kyberjednotky s cílem odstřelit každou diskuzi,která neadoruje Jyrku ,tak radši mlč.

36 hlasů

Takže jsi normální podrazáckej modrej šmejd a ještě k tomu tak blbej, že se s tím chlubíš. ššššš

120 hlasů

já se tím samozřejmě nechlubím,ale chtěl jsem ti ukázat jak to tady někteří přiznivci velkého vůdce dělají.A když něco dělám nemám problém se k tomu přiznat na rozdíl od podvraťáckých bolševiků,kteří vědomě lžou a ještě se tváří ,že tomu věří.

23 hlasů

Napřed by měla být známa definice slova "papaláš" i když každý cítí jeho pejoratívní význam. Nedomnívám se však, že by právě Paroubek byl této ceny hoden. Jeho vzhled a možná i sebevědomé, sebestředné vystupování není sympatické, ale například vzhled není to za co by mohl. Jinak je rozhodně chytřejší než Topolánek a podařilo se mu sjednotit relativně rozhádanou stranu. Ani volební výsledky nejsou špatné po Špidlovi či Grossovi. Dokonce ani Zeman neměl lepší výsledky i když se hodně holedbal. Spíše si myslím, že za útoky na jeho osobu stojí neschopnost politických protivníků jemi čelit politickými, férovými prostředky. Například MUDr. Rath je bystrý a excelentní řečník a ODS takového člověka totiž nemá. Proto je terčem strany protivné.

250 hlasů

Tak si myslím, žes to stím Rathem jako bystrým a excelentním řečníkem přehnal !! Neznám většího arogantního,a užvaněnýho politika, jako je populista Rath !!! A to raděj nemluvím o Paroubkovi. To je tzv. beze slov ....

20 hlasů

Honzo, Honzo ...nejsi ty nějaký přechytralý??...jak si jen tak od oka troufneš hodnotit, kdo je chytřejší? Není zde jen přání otcem myšlenky, ty malý oranžový bolševíčku?

26 hlasů

Z příspěvku JSP přímo čiší nenávist. Žádný relevantní argument, jen nadávky. Mohu ho však ujistit, že bolševíček nejsem. Dokonce je to naopak a volil jsem pravicovou stranu.

60 hlasů

Honzo, tahle špína ti nesahá ani po kotníky. Je příznačné, že největšími fanatiky ODS je právě tahle stoka.

96 hlasů

Honza je chytrý a zdá se, že i vzdělaný což se o tobě v žádném případě říci nedá modrá trubičko.

61 hlasů

Papaláš roku bude premiérem a je to tak dobře.

263 hlasů

Jyrkovi to sekne, v tom pruhovanym triku na spodni fotce...vypada jak kdyby prave dosedal:-))) Jinak nevim, jaky smysl tady ma velebeni za "osobni prevzetí" - cenu vyhral Paroubek a svoji zbabelost jen potvrdil tim, ze za sebe poslal svoji matracku (tohle jako utok na ni a jeji dite nebere)...on pry nema cas, musi strihat zivy plot:-))) Dementnejsi vysvetleni by snad nikdo jiny nevymyslel! Jestlipak zase bude nejaka truchlici schuze...myslim, ze v Kempinsky uz se chystaji;-)

25 hlasů

Z které třídy jsi vyšel???

79 hlasů

Je fajn, že ODS má takové příznivce jako jste vy. To se člověk hned lépe orientuje kam má své sympatie nasměrovat.

85 hlasů

A tvoje stara je uz zpuchrela matrace, na ktery uz nikdo jinej lihat nechce, co?

29 hlasů

Dobře vybrané fotky :)

32 hlasů

Na mne jste zapomneli! Za to, jako bonbonek, nejen ze se svlecu ale primo prede vsemi si ho vyhonim a pak vas z podia vsechny postrikam. I tebe Silvio!

503 hlasů

Jsem sečtělý a všeznalý, abyste věděli, od příštího týdne dělám Paroubkovi poradce.

59 hlasů

nevěřím. on sice tvrdí, že mu jde o podporu socek, ale že by si bral za poradce nulu z Kolína, bývalýho nácka a zmagořelý postrach všech večerek na náměstí, to těžko.

47 hlasů

Vůl zůstane volem a Vrána duševním potratem.

24 hlasů

TADY nejde o Paroubka. Zde jde o to, kdo a kolik nakradl. Kdyby chtěl, mohl by o tom velice moc povídat prezident Vašek Klaus.

85 hlasů

Tady nejde o to, kolik si toho kdo nakradl, ale o kolik kdo okrade nás a naše děti proto, aby to rozdal nemkačenkům, cikánům a dalším. Klidně bych volil ČSSD, kdyby ji neřídil Paroubek, ale třeba Zeman.

57 hlasů

Zeman - Trojský kůň ODS

76 hlasů

Pod vodením odeesácké vlády se rozkradlo daleko víc peněz než se vyplatilo na různých sociálních dávkách.

96 hlasů

Koukám, že tím osobním převzetím "ceny" paní Paroubkovou vám nějak poklesla čelist modří fandové. Co se týče ceny prasárna roku, tak si stačí přečíst zahraniční tisk jak Evropa o té minulé vládě smýšlí. To prostě 3860 modrých fanatiků nezmění.

272 hlasů

To víš, vodéed za drahé prachy organituje festival v nějakém prdelákově(v Praze by už to bylo fakt moc okatý), Langr musí oběhnout všechny banky(s těma jeho dluhama mu nikdo nechce pujčit) až u providentu uspěje s 500% úrokem, It specialisti jim musí nastavit klikací automat ať je to jako "spravedlivý", David černý jim za 50mega udělá nádhernou cenu, všichni na Jánském vršku čekají jak toho Paroubka zmasí a ona jim to ta blondýna takhle pokazí! No nenakrklo by tě to?

62 hlasů

Četbu zahraničního tisku nemůžete přece od té "vzdělanější" části voličstva, jak sami sebe rádi označují, očekávat, z velké části jejich příspěvků je jasné, že silně bojují marný zápas i s vlastní mateřštinou. Dle počtu jimi užívaných vulgarismů soudím, že jako skupina trpívají tzv. koprolálií. Navíc je žádné názory ze zahraničí nezajímají, jejich "biblí" jsou ty publikované "nestranným" tiskem - např. Lidovými novinami či MF Dnes.

62 hlasů

Ta štvanice na Paroubka odhaluje bolševické kořeny jejich organizátorů.

349 hlasů

Bravo paní Petro , udělala jste to perfektně a s nadhledem , bravo , držíma Vám palce

39 hlasů

bolševik pronásleduje bolševika,zajímavá úvaha

58 hlasů

šššš

56 hlasů

sociální demokrat není bolševik, troubo.

111 hlasů

správně, je to krypto-bolševik. ale to není až tak nutné rozlišovat... troubo. proč WestWing a né EastAss, třeba? názorově by to bylo výstižnější...

31 hlasů

vyhlásili anketu s hlasováním, ale cenu již měli předem vyrobenou : plato s vajíčkem - kdopak v té zrežírované anketě MUSEL vyhrát ?

129 hlasů

Ano, trapně průhledné. Pro Topala by museli připravit zvadlého ptáka.

83 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov