Sporné dluhopisy
Politikům dochází s Babišem trpělivost. Kdo ho kritizoval tentokrát?

19.03.2017 15:42

Pokud vicepremiér a ministr financí Andrej Babiš nevyjasní situaci kolem svých příjmů a kolem dluhopisů společnosti Agrofert, KDU-ČSL čeká, že premiér Bohuslav Sobotka vyvolá koaliční dohodovací řízení o situaci.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Aleš Přibyl (5 hlasů) 19.03.2017 16:04

    V normálním světě by většina funkcionářů ODS seděla v base.

  • daniel Pink (5 hlasů) 19.03.2017 16:01

    uboha nonstop kampan proti Babisovi nese ovoce--ma stale vice...

  • Karol Hallik (3 hlasy) 19.03.2017 16:46

    Trapná kampaň proti Babišovi,dnes teplej Moravec slavná přihřátá čt...

  • Jeroným Pražský jr (1 hlas) 19.03.2017 20:31

    To co tady hlásáte se podobá zvěstování příchodu Mesiáše. Tahle země...

  • František Martínek (1 hlas) 19.03.2017 18:59

    Umíte si přdstavit kdyby Babiš neexistoval o čem by pak mluvili, je...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Politikům dochází trpělivost s Babišem? Horší asi je, že lidem dochází trpělivost s politiky. Řešit jak nakládal s vlastními penězi je snazší, než řešit jak nakládají oni se státními.

1 hlas

Jakápak trpělivost, strach a závist, že má preference. A proč by měl něco vysvětlovat v PS, když tato již několikrát odmítla přiznání původu majetku a najednou to po Babišovi chtějí !!

1 hlas

Nedochází trpělivost a dostávají čím dál tím větší strach jak utíká čas a ANO s Babišem pořád nabírá hlasy a tak jen čekám s čím přijdou, už se spojili i se Slováky aby obvinili Babiše že byl STBák , z toho plyne že mafie je mezinárodní a zlatý důl ve střední Evropě je ohrožen. Babiš nenech se zatáhnout do jejich lumpáren, oni nemají zájem cokoliv vyšetřovat a hledat pravdu, je pro ně jen jedna a tou je za každou cenu Babiše oslabit či zničit i když budou muset lhát a vymýšlet si, české ovce se dají zmanipulovat a být opět poslušné k porážce, k ostřihání a k podojení . Nebuďme ovce a pochopme že Babiš je jediný co se té politickohospodářské zlodějské mafii ČSSD,ODS a TOP09 dokázal postavit a odhaluje jejich lumpárny. Taky si musíme uvědomit že Babiš je politický začátečník a s takovými podrazy se asi nesetkal a ani si to nedovedl představit že se všichni spojí proti němu a ne proto že je špatný, ale proto že je pro ně nebezpečný a ukončí zlatý věk politické mafie u nás. Lidé nenechte se podvést už to udělali tolikrát že to bereme jako samozřejmost co k životu patří, ale nepatří jen jsme byli zmanipulováni touto zlodějskou bandou ČSSD, ODS a TOP09 a samozřejmě pánbíčkáři ti u toho byli taky. Volby se blíží a nevěřte ničemu co tato banda ještě vytáhne, jsou to jen lží, které más mají zmanipulovat a udělat z nás opět ovce a otroky aby oni byli bohatí a my chudí a okradeni a zadluženi, oni ty dluhy nasekali a my je budeme splácet, líbí se vám to? Babiš je jediný co je začal stahovat, tak mu proboha už věřte a neposlouchejte tu zlodějskou prolhanou bandu politiků z ČSSD TOP09 ODS. Máte lepší řešení z toho co tu je k mání? Možná SPD Okamury, ale je příliš radikální i když má pravdu a my mu dáme hlas s polu s Babišem , prostě se rozdělíme jen pro tato dvě uskupení. Pokud to neklapne, prostě jen ztratíme 4 roky, už jsme ztratili skoro 25 let a nikomu to nevadilo, zde máme konečně reálnou naději že to bude lepší, už to dokázali v tvrdém nerovném boji s lumpy a zloději z ČSSD ODS a TP09.

0 hlasů

To co tady hlásáte se podobá zvěstování příchodu Mesiáše. Tahle země je úrodnou půdou pro vyznavače všelijakých polobohů, kteří všemu rozumí nejlíp, jsou jediní spravedliví a neřestí prostí. Když pominu Aštara Šerana, vůdce vesmírné flotily, kterého zatím nikdo neviděl, tak silným vůdcem sekty byl Miroslav Sládek s početnou skupinou uctívačů. Pak to zkoušely Věci veřejné s odchytem dinosaurů. Teď je poměrně slušným alfa samcem Miloš Zeman, modla zhrzených a neúspěšných.
Babišova sekta se teprve utváří, uvidíme jak silná bude.
Jen ta přemíra očekávání co všechno úžasného s ním nastane je poněkud naivní.

1 hlas

Trapná kampaň proti Babišovi,dnes teplej Moravec slavná přihřátá čt zase neměli nic jiného než Babiše,pro jistotu jej ani nepozvali,hnus!!!

3 hlasy

Umíte si přdstavit kdyby Babiš neexistoval o čem by pak mluvili, je to každou neděli stejné. jen pomlouvají Babiše a lžou a Moravec je už taky zmanipulovaný. Babiš se vzdal Novin a tito lumpové mají pod palcem jak tisk, tak televizi a přitom jí nevlastní ani nemusí stačí když jí řídí jejich mafie.

1 hlas

V normálním světě by většina funkcionářů ODS seděla v base.

5 hlasů

uboha nonstop kampan proti Babisovi nese ovoce--ma stale vice preferenci a CT se muze ukdakat a pisalkove upsat--lide mu fandi a Zemanovi tuplem

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov