Podezření
Porušilo Česko protiruské sankce? Kalousek: Stropnický to musí vysvětlit

11.04.2017 10:10

Ministr obrany Martin Stropnický má co vysvětlovat. Česká republika totiž nejspíš porušila protiruské sankce, které platí od roku 2014. Státní podnik LOM Praha totiž v roce 2016 přijal zakázku na opravu afghánských vrtulníků za desítky milionů korun. Zjistilo se však, že oprava byla závislá na součástkách, které jsou k dispozici pouze v Rusku.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Martin Koubek (2 hlasy) 11.04.2017 10:33

    Padákový smrtihlav Miroslav Kalousek je srovnatelný s islámem. Není...

  • Bob Kadet (1 hlas) 11.04.2017 10:44

    to snad ani nikde jinde nemohli publikovat než v takové mediální...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Veškeré sankce jsou neúčinné. Pouze poškozují naše firmy a zemědělce.

0 hlasů

Nezapomeňte též na tu odpudivou kreaturu, Kalouskova kámoše a zároveň estébáckého udavače soudruha Štětinu alias agenta Plavce. Kalousek si hraje na morálního arbitra, přitom se kamarádí s tou nejodpudivější špínou.

0 hlasů

Co z toho plyne? Ať nás IS třeba sežere za živa - i když zrovna v tomto konkrétním případě o boj proti IS nešlo, ale i kdyby šlo reakce by byla stejná - důležitý není boj proti němu a terorizmu vůbec nýbrž oslabení Ruska.

0 hlasů

to snad ani nikde jinde nemohli publikovat než v takové mediální špíně ...24. Doufám že ten největší x indl na politické scéně po r.1990 skončí i s tou svojí partají na hnojišti dějin.

1 hlas

Padákový smrtihlav Miroslav Kalousek je srovnatelný s islámem. Není na něm vůbec nic dobrého. Jenom zlo, perverze a špína. Ať hledáte jak hledáte, nacházíte jenom hnus. V prvém i druhém případě.

2 hlasy

Co se týče afghánských vrtulníků, tak bych se divil, že by nedokázala neorigoš díly vyrobit na koleně Mladoboleslavská automobilka, takže dá se splnit embargo a Avgháncům to ,,neruské" na zabití stačí...
Co se týče Kalouska, tak kdyby ho někdo zprovodil ze světa ještě před třetí světovou atomovou válkou, tak by si chudák do smrti myslel, že on přispěl svými politickými projevy k míru na celém světě. - Tak ho nechte raději žít, aby prozřel a chcípl s námi, co válku nechceme.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov