Kauza CASA
Poslanci vydali Parkanovou. Zazněla další obvinění

11.07.2012 14:40 Původní zpráva Aktualizováno 11.07. 22:05

Hysterie ve sněmovně, křik, hádky, osočování policistů, státních zástupců, i poslanců. Velmi vypjatý den zažila dolní komora parlamentu, která projednávala vydání své místopředsedkyně Vlasty Parkanové. Vše bylo zbytečné, exministryně obrany byla podle očekávání kvůli podezřelému nákupu letounů CASA vydána.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • H (307 hlasů) 12.07.2012 00:58

    A tys jim záviděl protože ani na toho žigula nemáš a papíry ti...

  • Albert Stroller (248 hlasů) 11.07.2012 19:45

    Udělám anketu pro ty co se dívali na TV. Kolik tipujete,že měl...

  • rab z rabstejna (234 hlasů) 11.07.2012 14:52

    Pěnice hlasem skomírající labutě předčítá papíry a zase už tvrdí, že...

  • Jan Fčelák (231 hlasů) 11.07.2012 19:25

    A teď se již vaří voda na další prasata, jako je Kalousek, Drobil,...

  • mery mery (210 hlasů) 11.07.2012 18:03

    sanep Volební preference ČSSD 23,1 KSČM 19,5 ODS 14,8 KDU 8,3 ...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Parkanová koupí letadla, která nelétají, za cenu, jakou svět neviděl a Kalousek ji hájí tím, že postupovala v souladu se zákonem. To už je opravdu překročení všech mezí! Osobně bych uvítal, kdyby vláda lépe hospodařila a více přidala důchodcům.

19 hlasů

Citat "Kalousek zopakoval, že není možné Parkanovou vydat za to, že nesplnila údajně neexistující povinnost zajistit přiměřenou cenu. "

Ted je mi vsechno jasne, zasadni veci neexistuji, jako je povinost hospodarnosti, umernosti a podobne.

21 hlasů

I uvrhli ubohou husopasku do žaláře.

15 hlasů

"A proč po mě teď jdou?" "Protože, Vlastičko, my tady krademe!!!"

12 hlasů

A je to!Tatáty,tatáta.
Pati a Mati rozhodli.Vlasto,Bůh s tebou.Jen doufám ,že nebude rozpoutána "Dívčí válka" a všechno se vyjasní.Kdo by si z normálních lidí přál nějaké křivdy a nespravedlnosti?Imunita poslanců stále k diskuzi.Co vy na to Pati a Mati?

14 hlasů

Opravdu,ale opravdu Vašemu příspěvku nerozumím.

17 hlasů

Koukám,že drtivě vede příspěvek vášnivého fanouška KSČSSD H-ovňouse,který mě zuřivě nenávidí za to,že jsem ho zde již několikrát odhalil jako zbabělého lháře,který mi sliboval krutou nakládačku,která se ovšem nekonala z důvodu H-ovňousova pracovního vytížení,prý měl nějaký velký kšeft v zahraničí...

45 hlasů

Takže všechno dobře dopadlo,Vy jste vyvázl zdravý a nepochroumaný a "H" vydělal prachy v cizině.Až se spolu třeba potkáte,tak Vám zaplatí véču a pivčo a potom se chytnete kolem krku a proběhnete se po Václaváku.:-))))

15 hlasů

Vlasto Vlasto.Nemáš chodit s pány na led!

16 hlasů

Poslouchat kavárenského marxistu a milovníka vrtulníkových výletů za státní peníze Zaorálka je opravdu lahůdka,vypouštěl ze své huby naprosto neskutečné bláboly,ale ze všeho nejvíc mě pobavilo,když v extázi vykřikoval,že Karlův most byl postaven v období vrcholného baroka.:o)

50 hlasů

Pan Z. je absolutně největší pitomec ve sněmovně.Ví to každé malé dítě a je to dobře.Každý rozumný člověk si tím pádem udělá obrázek o tom,co je to ta ČSSD za alternativu vládnutí.Když bude pan Zaorálek ve vládě,tak se máme na co těšit.Je to hlava dubová a prázdný jako sud.Prostě takovej zlej připitomělej skřet a takových v té straně kde zítra znamená včera.Tak takových tam soudruzi máte za korunu pytel.Tak soudruzi "Práci čest" a kupředu levá!No,tě prdel pro nás ostatní!

14 hlasů

Pane Pokorný, když se ale budeme dívat bez emocí, jsou tam k uzoufání všichni. Buď hlupáci nebo korupčníci. A teď babo raď, co je lepší...

14 hlasů

Ale nejsměšnější na tom je,že ho jeho fanoušci považují za "vtipného a inteligentního" řečníka.No jo,oni mají prostě jiná měřítka,u nich je každý blb Einstein a Leonardo da Vinci dohromady, stačí,když pořád dokola vyřvává,jak zlí boháči,západní imperialisté,kněžouři a Kalousek ožebračují chudé,ale poctivé a pracovité Pepíčky a Mařenky.

13 hlasů

Nikoho jiného než pitomce nemůže pan Zaorálek získat a z toho vyplývá,že sám musí být stejný.Jen ,ať hodně mluví.Musíme se modlit ,že v této zemi pitomci nepřevažují.Jinak to bude po volbách velkej průser a zase se vrátí nesvoboda a blbost lidská povládne v České kotlině.Stále doufám,že jich není více,než myslících tvorů.Je to taková"Válka s mloky".Sobotka je Mlok!

15 hlasů

Pane Pokorný,ne že bych teda Zaorálka miloval,je to mluvka,ale když je Sobotka ten pomyslný Mlok,prosím co je asi ten prolhaný Kalousek.Moc se těším na Vaše přirovnání.

19 hlasů

A kde a proč to vykřikoval?To se vám spíš zdálo.Politicky s ním nemusíte souhlasit,ale nedělejte z něho blbce aspoň z hlediska všeobecného vzdělání.

26 hlasů

Sledoval jsem to na ČT24 nevěřil jsem svým uším,Zaorálka opravdu nemám rád,ale do jeho proslovu na téma"zlí preláti,týrající nebohý lid" jsem netušil,že je takový hlupák,já myslel,že je "jen" demagog a populista,ale to jsem ho dost přecenil.

16 hlasů

Je to opravdu hlupák a nebezpečnej.Ale možná,že aniž o tom sám ví,tak poslouží dobré věci.Stačí ho jen poslouchat,trochu přemýšlet a jen opravdu silně mentálně postižení lidé mohou volit takovou stranu,kde je Zaorálků,Sobotků,Škromachů,Křečků za korunu pytel.Jeden větší trouba než druhý.Ale jsou to lidé zlí,prolhaní a záludní a to je velmi nebezpečné,pokud by se dostali k moci.Takže ,ať Zaorálek hodně mluví,snad to národu otevře oči a sockomunistické se k moci nedostane.Heslo:"Lepší Šmoula nežli rudej Moula!"

17 hlasů

..sockomunistické komando se k moci nedostane.Zaorálku mluv!

16 hlasů

Kalousek v tom má jasno !!!

http://vtipy.netroof.eu/item/8069/kalouskova-knizni-novinka/

17 hlasů

a teď se Kalousek posere, včera byl už úplně mimo při tom projevu, začíná se bát, a to je moooooc dobře!!!!

52 hlasů

Vlasta Parkanová měla šanci odpoutat se od Kalouska a naklonit si smýšlení národa kdyby sama požádala o vydání. Drží se Kalouska, kdo by ji teď věřil, že o ničem nevěděla. Proč? Protože o ní Kalousek prohlašuje, že je poctivá? Tím utvrzuje národ o opaku a on to ví.

44 hlasů

Vlastičko odpust, ale ty si opravdu JuDrHusa.

Naletělas Kalouskovi když si byla ve funkci ministrně. A teď při tomto divadlu zas.
Vlastičko už seš v tom sama starejse!!!

40 hlasů

Bílá kobyla Parkánová, pro to své vysoké IQ, naletěla naprosto každému. Při své tváři čarodějky, je ráda, když si ji takový katolický šuhaj, Kalousek všimne. Její jediná výmluva je vlastně Já jsem blbá, já za to nemůžu. Jediné, co zvládala perfektně, bylo pomlouvat komouše a cestovat po různých stranách a lézt každému do řiti. Kde viděla řiť, tam vlezla. Proč je taková hnědá?

37 hlasů

Ale vždyť oni jí slíbili, že pokud zazpívá tu rektální písničku, že ji budou chránit. :-((

17 hlasů

Fuj, to jsem se lekl. Ona se snad opravdu zrovna vrátila z Petrových kamenů. Já vím, taky nejsem zrovna Dellon, ale zas nestraším lidi v novinách.

33 hlasů

jo,horsi akorat skareda zid paroubek,zid john a potom golda meir.gross a zvlast zena jsou v te katogorii repulsivnich skaredu,po vetsine samej zidofskej krasavec.cha,cha,cha!shalom.

15 hlasů

Každý hned vidí, že jsi pravicový blb. To je vše, co jsi vymáčknul ze své lebky? Nic moc. To se vyrovná výstřikům z Kalouska.

32 hlasů

To je Říha jak vyšitej.

18 hlasů

Pokud Říhu pasujete na pravičáka,tak to většina českého národa jsou muslimové.Říha je jen a jen rasista a hlupák.Možná je i ten Žid a za svůj původ se stydí.

22 hlasů

Pokud má Parkanová tuto zemi ráda jak tvrdí, měla by z veřejného života šupem zmizet, než její hlouposti zas nějaká skupina využije

37 hlasů

Nevím jak vy,ale paní Parkanová si uměla vydělat docela hodně peněz,zajistila svou dceru,ta je multimilionářka a vlastní mnoho nemovitostí a to všechno poctivě,jak brzy prokáže u soudu.Takže určitě není hloupá.A až se očistí a prokáže se,že nic špatného neudělala,tak je na vás se omluvit.Byla to a stále je úspěšná žena,pokud nebude odsouzena!Co jste dokázala Vy?

15 hlasů

Pakliže považujete za úspěch , pumpnout stát o 650 miliónů díky tomu, že ze zákona se údajně nemusí ani trošku zamyslet nad přiměřeností ceny ani nad potřebností kupovaného zboží, ke které se jasně generál Picek před dvěma lety vyjádřil ....shodou okolností NEGATIVNĚ( takže stát přišel ne o 650 miliónů , nýbrž o 3.5 miliardy korun!!!), potom je skutečně úspěšná uživatelka ministerské "COCHCÁRNY". Já se ale přiznám.. takové hajzly ze svých daní platit nehodlám!! To by snad bylo lepé jim podříznout hrdla !!!

12 hlasů

Vyjádřil bych bych to podobně.Kdyby Parkanová měla tuto zemi opravdu ráda,tak odejde do starobního důchodu.Věk na to má a vychovala si za sebe náhradu.Její dcera už nějaký rok funguje jako asistentka poslance.

35 hlasů

Pane Kadlec!
Každý dobrý rodič se postará o své děti. Dcera pí.Parkanové si vydělává poctivou prací. Doufám, že Vám její zaměstnání nevadí. Je sice placena z daní, ale poslanec asistentku mít musí.
Větší problém byl třeba u Ratha. Letos v dubnu, když jel na výstavu do New Yorku, vzal sebou sekretářku a dva syny. Středočeskou pokladnu tento výlet stál asi tak 300 000 kaček. Novináři mlčeli, každý dělal mrtvého brouka. I takový Zaorálek.......Nyní vše vylézá na povrch.
Když soud rozhodne, že je Parkanová vina, ať ji ometou a všechny ostatní s ní.I Kalouska, ten mi leží někde. Ale osobně se mi zdá celá věc tak nějak na vodě. Celá kauza ohrožuje tři lidičky. Parkanovou, Kalouska a vyšetřovatele. Vsadím se, že se může škrtnout Kalousek, ten z toho vyjde bez ztráty kytičky.Můj typ je, že to odnese vyšetřovatel....

14 hlasů

Vyšetřovatel má právo vyšetřovat a ostatní mají právo se hájit.Potom rozhodne soud.Nikdo nic nemusí odnést,ale doufám že to ukáže systémové další chyby
při státním utrácení za nesmysly.Stát snad bude po každé takové kauzičce lépe hospodařit a za 1000 let se staneme úspěšnou zemí,kde i státní úředníci nebudou rozhazovat peníze nás všech.Věřím,že i tato kauza pomůže a při tom nikdo nemusí za nic pykat.

13 hlasů

Pane Řezáči,jediná dcera Vlasty Parkanové je už dávno dospělá.Je jí 34 let a měla to štěstí,že maminka se o ni už postarala.Její pomoc už nepotřebuje.Dělá asistentku dokonce dvou kolegům Vasty Parkanové - Martinu Gregorovi a Zdeňku Bezecnému.To není náhoda.Maminka může klidně v 61 letech odejít do důchodu.Při nejhorším se dcera zase postará o ni.

22 hlasů

Pane Kadlec, asi je velice schopná dáma, když to vše zvládne. Já se také postaral o děti a o své rodiče. Mé děti se postarají o své potomky a v případě potřeby o moji maličkost.
Mám dojem, že Vaše vyjádření o práci mladé Parkanové zavání socanským myšlením.

14 hlasů

Pane Řezáči,to není o socanském myšlení,ale o zdravém selském rozumu.Mladá Parkanová by určitě se živila jinak,pokud by nebyla dcerou letité poslankyně.Jde o kontakty,známosti a hlavně o peníze.Jinak v podstatě souhlasím s níže uvedeným příspěvkem pana Pokorného,i když si jinak v politických otázkách názorově blízcí asi nejsme,

17 hlasů

A tak to má být Pati a Mati.Je to prostě úspěšná rodina ,která drží při sobě.Držím jim všem palce a nám taky,aby se při státních zakázkách více přemýšlelo a méně utrácelo za volovin\y z naších kapes.To není ani tak o tom,co dovolí nebo nedovolí předpisy.Je to o zdravém selském rozumu.Státní úředník má hospodařit tak,jako ve vlastní rodině se svými penězi.Jen v tom si nejsem jist zda paní Parkanová postupovala v souladu se svým svědomím.

17 hlasů

http://www.petice.biz/?petice=podpora-ubs-a-obcanu-cr-pro-vysetrovatele-z-skpv-jiriho-mazanka

20 hlasů

nejtrapnejši nebyl vrah Kalousek ale pravičacky svazak POLCAK

35 hlasů

Nachlastaní byli jako houby. Ti jednou večer vyhlásej válku a ráno se budou divit co se děje...

29 hlasů

proč soc dem neradili rátovi? jsou trdla, že netušili nevěděli nenapadlo je? ...v zemi jde 50% daní do háje, část na zbytečné investice aby prý bylo co dělat, část rovnou grossum paroubkum diesntbierum, ovšemže podle zákona, neb jsou to právníci a umí si to ošetřit...to by se musel auditovat každý obecní úřad

18 hlasů

Ty jsi ten blb z hornídolní? ČSSD nikomu neradila, mamlase, ale požadovala vydání Parkánové pro stihání policii. Já se divil, proč to pořád všichni opakují,to jsem nevěděl, že pravičáci jsou takoví natvrdlí idioti, jak jsi ty. Naopak, ČSSD vydala ratha, bez zbytečných keců, protože jen soud může rozhodnout o jeho nevině, nebo vině, ale pod podmínkou, že hovada z ODS, TOP a Lidem přestanou ovládat Justiční mafii.

29 hlasů

Jste málo chápavej.Pan Michal má poravdu.Vy nadávejte sobě,protože ničemu nerozumíte.Před krizí bylo v ČR období růstu a u moci ČSSD.reformy se nekonaly,přebytky se nevyužily a všechno se prožralo.Dálnice se neopravila apod.Kdyby jste neměl v hlavě nasráno a nebyl pln nenávisti,tak by vám muselo být jasné,kdo dal základní impulzy do začátku pádu České ekonomiky.Kdo nastavil špatně sociální dávky lemplům bez kontroly a podobně.Ale s vámi škoda řeči,stejně nikdy nic nepochopíte a kecama levičáckých hovad si necháte promývat mozek.Vy nikdy nedokážete číst mezi řádky a sám si udělat názor.Vám se musí nějaká jednoduchá kravina nalít trychtýřem do palice a pořádně zatřepat,pak budete ve stádu bučet,co chce sockomunistické komando a zase naletíte a pak budete zase bečet a čekat na revoluci s klíčema v ruce,ale bude pozdě.Jedna kapsa prázdná,druhá vysypaná a nad vámi rudá vlajka a rudá záře a pak šmitec.Nicota a zase jste to posral,jako již tolikrát,že?

12 hlasů

No jo?Ale co bude Vlasta dělat když nic neumí a na nic se nehodí?Vrátnou v PS. by mohla ze známosti,to by mohla,figuru na to má, však člověk si časem zvykne na všechno.I na těch 15000 hrubýho.

34 hlasů

Vrátnou by dělat nemohla, kvůli obličeji. Do PS chodí děti poznávat náš parlament a tu ve vrátnici by na ně juklo něco takového, co ve volnu, léta na metle na Petrovy kameny souložit se Satanem. S takovou tváří do vrátnice né!!! Nebo jen na noční směnu!

22 hlasů

Vy se za to nemůžete ani stydět,protože patříte mezi
to nejhorší,co chodí po zemi.Srab ,který uráží slabou ženskou,která měla odvahu jít do politiky a nést vlastní kůži na trh.Vy jí tady anonymně urážíte.Co jste zač?Nejste hoden ani toho,abych si o vás opucoval boty,natož s vámi dále diskutoval.

15 hlasů

Myslím,že je zbytečné urážet ženu,která se nota bene nemůže bránit a za to jak člověk vypadá opravdu nemůže.Podle mého soudu je to podlé.

32 hlasů

Dneska tam škrtnout sirkou,tak ty opilecký výpary srovnají PS. se zemí! Kalousek na sračky,Kováčik taky na šrot ,prostě super zábava.Akorát mě sere to,že ty jejich bestiální chlastačky zatáhneme mi.Pěkně se s Vlastou rozloučili,stylově živijo,mnoga ljeta živijo.Jo, dneska to bylo dobrý.Další kus odpadl.Jen tak dál.

56 hlasů

...zatáhneme my všichni...

25 hlasů

Ať žije vláda pana premiéra RNDr. Petra Nečase!!!

48 hlasů

Sami musíte vidět, jaký v tom ty malé strany dělají bordel...proto volte ODS jako já...a jsem nadšený, spokojený a šťastný...

42 hlasů

Blahoslavení chudí duchem...

23 hlasů

...tak si vezmi léky...

43 hlasů

Tak Vlasti, jak jsem už psal. Nauč se pěknou písničku pro pány bachaře, nebo ani studená voda nebude. Kalousek a spol mohou rovněž pomalu začít nacvičovat...

52 hlasů

Nomen est omen. Vaše přezdívka vás přesně vystihuje. Žádný soud nemůže odsoudit VP za to, že neudělala něco, co udělat neměla. Takže se nebude muset učit žádnou písničku. ani pro bachaře, ani pro primitivy vašeho ražení. A kdo vůbec jste, že paní Parkanové tykáte? Já vám odpovím: sprosté hovado. Ostatně jako většina zdejších diskutujících, kteří jsou zjevnými příslušníky nejhorší lůzy. A mimochodem, být poslanec, hlasoval bych pro vydání.

14 hlasů

Kalousek se už zbavil nemovitostí, které přepsal na příbuzné, protože jak řekl Judr. Křeček z ČSSD, potrefená fusa nejvíc kejhá, protože ví, že se blíží posvícení a husy tam končí neslavně. Kalousek už má konta převedena do ciziny a připravené kufry na Bahamy a čeká jen na den D, kdy začneme ty svině věšet, aby stačil reagovat.

24 hlasů

Tohle je politika jak pomery v komediantskem voze !!!

23 hlasů

Kalousek káže o morálce? To je tedy komik.

59 hlasů

Teď jsou na řadě Kraďousek se Svazákem.

40 hlasů

Obávám se, že maj svého ministra spravedlnosti, takže.....

19 hlasů

Tak se vkládá otázka kdy bude na řadě feldkurát Katz, jinak zvaný Kalousek?

47 hlasů

Tak mi to dnes v té Sněmovně připadalo,jak odpolední mejdlo.Kalousek na šrot a sekundoval mu Kováčik,taky jak dělo.Opravdu elita národa,jak vyšitá.Komediální číslo Zaorálka a Kalouskova slovní exibice.Opravdu Silvestrovské programy by mohly závidět.Nakonec nejstřízlivější projev měl Grebeníček a to mne opravdu štve,protože tohoto šupáka živelně nesnáším.

25 hlasů

Vlastičko , utečem do jůeséj ty budeš zpívat a já hrát na kytáru a budem se mít krásně ! Hlavně pryč od těch bestií !!

25 hlasů

a vezmete s sebou i Vyčítala?

31 hlasů

Do USA, země zaslíbené všech sviní, pojede celá parta, když se tady začne věšet. Všechny hovada z ODS, TOP a Lidem ví, že je tady nebude čekat nic hezkého.

18 hlasů

Tak a ted´by měl nastat dominovej efekt.

43 hlasů

krásné foto. Tak to je ta čarodějnice, která létá na metle na Petrovy kameny, kde pak souloží s Kalouskem a šeptá mu, ty Satane, jak všem negalantně o své milence, čarodějnici Parkánové, několikrát prozradil souložník s čarodějnici Kalousek. Dnes se při její obraně třásl jak sulc hrůzou, co na něj ta bílá kobyla prozradí na policii. A má toho za sebou v oboru zlodějen, opravdu mnoho. Jen by mne zajímalo, co ví na Nečase, že ten z něj má takovou hrůzu a nechce ho vyhodit. Nečas raději úplně zničí ODS, jen aby chránil arcilotra, latolického zloděje a defraudanta Kalouska.

54 hlasů

Drž, Karolinko, drž vládu...drrž...

17 hlasů

Karolinka dneska,ale držela spíše moč a stolici a ne vládu Pavlíku,protože jí Péťa Nečasů nechal dlouho sedět,když šel s Kalouskem popíjet na bar.Když jí přišel Heger vystřídat,tak letěla ven jak splašená.:-))))

38 hlasů

..dneska jsi tam seděla velmi zkušeně, už jako paní vicepremiérka....ještě pár jednání a lid si zvykne a nebude se bez tebe umět obejít..je třeba se ještě více a chápavě usmívat...ne moc tlemit a řehtat jako piča...jen tak lehce usmívat jako Peake...

21 hlasů

To má Parkanová za to, že je proti našemu panu prezidentovi...

15 hlasů

Už se perou?

26 hlasů

Kdyby tu pěnici stčili na 24 hod. do vazby, tak zítra ví policajti na Bartáka s Kalouskem úplně všechno. A když už ji tam dají,tak ji mohou přidat vlastizradu,protože s radarem předvedla to samý jako Bilak s Rusákama. Zvala cizí vojska do země.

48 hlasů

Udělám anketu pro ty co se dívali na TV. Kolik tipujete,že měl Kalousek krve v alkoholu ? Můj tip,že mu v žlách kolovalo stopové množství krve v moři alkoholu,nemohl se ani trefit vodou do sklenice a ruka se mu třepala,jak stoleté babičče

248 hlasů

Pleteš se, on se jen tak třásl hrůzou, co ta zbožná slepice na něj na policii vyslepičí. Proč myslíš, že Kalousek tak často odbíhal? To nebylo kvůli štamprli, ale proto, že musel převléknout trencle. Samé bobky z hrůzy. Vždyď si nechal několikery přivést urychleně svým šoférem. nečas vždy jen utekl kvůli smradu z kalhot Kalouska. Vždyť mu to padalo i z kalhot.

43 hlasů

Prohrál jste. Známý volal, že opilý je tam Jandák.....

78 hlasů

Nechci se Jandáka zastávat, ale vy by jste přežil ty Kalouskovy žvásty za střízliva?

19 hlasů

Známý ožrala zvrací v TV?

http://youtu.be/dsRW0rDChrA

17 hlasů

Kraďousek nikdy nepije!

http://youtu.be/zzD4m60cf1c

14 hlasů

Známý opilec Kalousek volal, že opilý je tam Jandák? To je mu podobné.

http://youtu.be/B4nC7NRixhk

18 hlasů

To se vám stane, když se po neustálém chlastání snažíte vystřizlivět, takže se o to možná pokoušel.
Nebuďte tak krutý!!

19 hlasů

Také jsem si všimla.

20 hlasů

Kalousek za své působení v politice, kde založil i stranu přeběhlíků TOP 09 by měl nést důsledky těch podvodů co za skoro dvacet roků páchal. Proto ta hysterická obhajoba Vlasty Parkanové, kde se obává odhalení. Jeho projev v PS byl již jen alkoholická ostuda.


54 hlasů

Doufám, že jste si všichni všimli, jak byl Kalousek ožralý.

44 hlasů

Těžko soudit, já už za posledních deset let nepoznám, jak hovoří za střízliva.

29 hlasů

"Z veřejného života určitě neodejdu, na to mám svoji zemi příliš ráda prohlásila paní Parkánová. Tak nevím, nebylo to vyhrožování?

49 hlasů

Tě bůh, to co nás ještě čeká!!!!

32 hlasů

Šimurdo,prozraď nám!Co udělá tvůj Péťa s Kalouskem?Zbaví se ho aspoň teď,5 minut po dvanácté?Nebo raději bude dál za troubu?

40 hlasů

Socanští pitomečkové, vsadíte se, že pí. Parkanová nebude odsouzena? A nyní bude posláno trestní oznámení na Sobotku, že za jeho vlády nebyly provedeny řádné úkony při nákupu zbraňových systémů.

85 hlasů

Jeho štěstí ovšem je, že ve všech kritizovaných případech proběhlo výběrové řízení, padaly odvolání účastníků a byly prověřovány ze strany NKÚ. sice asi blbě, ale byly. To ovšem Parkanová s Kalouskem obešli, proto to dopadlo, jak to dopadlo. Myslím, že se Kalousek přepočítal.
A vůbec o Parkanovou nejde, jde o to, zjistit, kdo za tím nevýhodným nakupováním stojí a toho dostat za katr, nikoli bílého koně Parkanovou, ta je blbka a užtečný idiot, což už jí možná i došlo.

61 hlasů

Dobeši, kecáte. V 72 % za vlády socanů nebylo při nákupu zbrojních zakázek výběrové řízení.

44 hlasů

Fakt, tak to vás žádám o upřesnění, kdy to nebylo. Protože ta šance, dostat socany za katr tady evidentně byla a nikdy to nevyšlo. Tudíž, asi nemáte pravdu.

24 hlasů

Modrý blbečku, tady se vůbec nejede o zavření Parkanové, ale o to, koho ta roztočená vrtule zasáhne.

61 hlasů

Rudá pizdo, trestní řízení bude zastaveno......

75 hlasů

Modřino, i kdyby bylo zastaveno, tak už jenom to, že Kalouskovi cvakalo u zadku, kde koho potěší. Díky za to kulturní oslovení. Měl by si přitvrdit.

46 hlasů

Jak se do lesa volá......

16 hlasů

mery! Když se na toto oslovení přihlásíš, Tvůj problém.......

11 hlasů

Ty si začal....socanští pitomečkové...19,26

18 hlasů

když nemáš argumenty,tak nikoho neoznačuj pitomečkama,protože sám seš prototyp pitomečka,kterej nechápe, že policajtům jde o to spustit domino efekt a ne zavřít pěnici. Až tato čarodějnice začne mluvit,budou argumentry na Bartáka a pokud bůh dá i na Kalouska

53 hlasů

Tak co potom o sobě řekneš, rudý noku, až zjistíš, že žádné "mluvení" nebude......

48 hlasů

Doufám, že toto je první hřebíček do Kalouskovy politické rakve! A táké doufám, že další budou v rychlém sledu následovat!
Je jisté, že že tady šlo prioritně o zabránění vyšetření a pojmenování celé mafiánské sítě, která ovládala nákupy ve státní správě, respektive Ministerstvu obrany! Už z tohoto důvodu je to vynikající zpráva!

72 hlasů

TA A TED DALSI MODRAKY TREBA DRABKA,KALOUSKA ,NECASE

55 hlasů

Joudo, Ty jsi ale jouda......

40 hlasů

Řezáči, ty si ale tupec.

29 hlasů

A teď se již vaří voda na další prasata, jako je Kalousek, Drobil, Barták, Vondra, Topolánek a jim podobní gauneři převážně z řad zločineckých vládních kmotrů.

http://justicnimafie.cz/?cz_novinky,43

42 hlasů

Estráda s Kalouskem skončila. Teď jen doufám, že se policie nadá zastrašit, půjde dál.

66 hlasů

Vlastičko , já ti věřím seš v tom nevině !!!

20 hlasů

...a hlavní "protikorupční bojovnice", "hlava" LIDEM, na pozadí netečně čumí, občas hodí očko po Nečasovi (Peake, pozor na tu Nagyovou!), ale podezření, že možná stát přišel kvůli velmi podivnými praktikám o 658 mil. Kč, ji zřemě nechává naprosto klidnou. Evidentně stejně fundovaná osoba pro boj s korupcí jako Parkanová odbornice na vojenskou techniku:-)

A právě teď znovu hovořící Kalousek je už opravdu jako dělo:-))))

73 hlasů

Cibule,ty máš dobrou vyřídilku,kam na to chodíš,Jinak OK.

19 hlasů

Jak na to koukám,tak tam jich je vylitejch víc.Spíš mi to příjde jako pivní slavnosti než zasedání vlády.

37 hlasů

http://www.blisty.cz/art/64116.html

27 hlasů

Výlevy, mimika a gesta pana Kalouska silně připomínají feldkuráta Katze v nejlepší kondici.

78 hlasů

Chi, chi, to sedí!

32 hlasů

Perfektní přirovnání.

38 hlasů

Akorát to bohužel vůbec není k smíchu a nějaký ten alespoň naoko dojatý hříšník se tam asi taky nerozpláče:-)))

30 hlasů

Přičemž nutno dodat, že Švejků jsou tam nejméně tři čtvrtiny. Zdravím.

34 hlasů

:-)))taky zdravím, ale Švejk o sobě sice veřejně tvrdil, že byl superarbitrován pro blbost, ale ve skutečnosti byl hodně mazaný. Ti "švejci" ve sněmovně si o sobě naopak myslí, bůhvíjak nejsou chytří, zatímco opak bývá pravdou:-)))

22 hlasů

Jak usuzuji z projevu pana Kalouska, který pronáší právě teď, nelze nezaznamenat, že přestávku, kdy nebyl v jednací síni přítomen, využil k důkladnému doplnění "paliva".

Ano, opilci se velmi často opakují jako kolovrátek:-)

A zajímalo by mě také, zda jsou ve stenozáznamu zvlášť označována jím zdůrazňovaná slova, kterými opentluje snad každou svou větu - viz ROZHODNĚ, VĚC, LEŽ...atd.:-)

50 hlasů

A ještě :
Jézus, ten gauner pan Kalousek má tedy děsivě nahnáno. Už zase řečnil, už zase užíval termín "lež", už zase sám lhal o posudku (ten není třeba jen když bylo vyhlášeno VÝBĚROVÉ řízení) atd.
Chacha a klepe se mu hlásek. :-))))

58 hlasů

Chacha, to svaté rozhořčení paní Černochové, že ji nepustili na jednání, to je psinděra. Sama dělá totéž :
"....Policejní prezident Petr Lessy byl vykázán z jednání sněmovního podvýboru pro REFORMU POLICIE , které se uskutečnilo v úterý. Za nezvaného hosta jej označila předsedkyně podvýboru Jana Černochová (ODS) a nedovolila mu účastnit se důležitého jednání....."

66 hlasů

sanep
Volební preference

ČSSD 23,1
KSČM 19,5
ODS 14,8
KDU 8,3
TOP O9 7,9
SPOZ 5,6

210 hlasů

Takže chcete říct, že je v této republice 31,0 % zlodějů a lumpů? :-((

13 hlasů

Ano, četl jsem to. Jen houšť a větší kapky :-)))

55 hlasů

Pijavice jako pijavice.
Chce to trestně právní odpovědnost,napříč politickou žumpou.A nevidím důvod proč by to tak nemělo být,je odpovědný občan,jsou odpovědná občanská sdružení,nevidím proč by neměli nést odpovědnost volení i nevolení zastupitelé a jejich domovské skvadry.

44 hlasů

Za to co politici předvádí před hlasování o vydání Parkanové, by si politici zasloužili nakopat do ksichtu. Takovou sprostotu a pohrdáním Českými zákony hned tak neuvidíte.

51 hlasů

václave horáku
v tvé mysli je Kalousek jako představitel úřadu,kde děláš-i bejkoviny, .tak ho hájíš.
jsi svině,jako v úřadě.

41 hlasů

Chacha, tak jsem přežil projev pana Uaudáta :-))), ale právě probíhající projev pana Hegera asi nevydržím :-)) chacha, je to možné - Heger vyžaduje uznání pro letadlo CASA, protože včera vzlétlo a přivezlo do ĆR materiál ! :-)) a možná i lidi :-))))))))

60 hlasů

Jasně, že je to uznání, protože CASe, jak je zvykem, nevysadily motory a piloti to ve zdraví přežili, to je přece úspěch, který dle Kalouska stojí za 3,5 miliardy, ne???

35 hlasů

V té sněmovně je jich přichlastaných víc... Češi bděte!

33 hlasů

Podle Kalouska, člena VLÁDY PRÁVA, prý policie i státní zastupitelství LŽE a POUŽÍVÁ ESTÉBÁCKÉ METODY. Pokud by toto měla být pravda, co proti tomu dělal pan ministr až doposud? Kdy dříve něco takového kritizoval? Anebo snad u něj došlo k nějakému "náhlému prozření"? A co radí nám, tzv. řadovým občanům, kteří se netěší žádným výhodám imunity, jak máme event. bojovat proti zlovůli jím napadaných orgánů my? A bude se stejně horlivě a s podobnou argumentací veřejně zastávat třeba i Franty Vomáčky a Máni Vopršálkové?

79 hlasů

Cha cha blbko

27 hlasů

tereza klasová, tzv. tekla nepochopila, že je zde jenom pro srandu jako cibule s honzíkem dášou fuksovou.

20 hlasů

Nějak mi uniklo že by tě někdo jmenoval mluvčím. Ale budiž, beru to, k tvé diagnoze rozětěpené osobnosti to patří. Ale piš pod tím ukradeným nickem, aby se v tom i ostatní orientovali; ať se taky pobaví. Takový exemplář jako ty se zase tak moc často nevyskytuje a já jsem pro každou srandu. Jen se mi trochu příčí dělat si ji z nemocného člověka, což ty nepochybně jsi, ať už tu píšeš jako Vrtoch, Prudič, Procházka anebo pod ukradenými nicky.

46 hlasů

Hraješ si na detektiva (vrtoch, prudič, procházka), ale jsi jenom tupá ...........

19 hlasů

Dodatek - MILKA je kráva, fialová.

16 hlasů

Pravy prdic by napsal MILKA

17 hlasů

Odkud vás pustili? Ta demokracie se u nás už přehání. To můžou takoví neinteligentní blbci psát do veřejné diskuze?

43 hlasů

Paní Dášo Fukslová!
A Vy jako inteligentní blbec( to je horší, než neinteligentní blbec) sem psát můžete. Dopřejte to ostatním....

15 hlasů

Si tu nějaký úchyl zase založil falešný nick.

31 hlasů

To je to přiblblo, které tady až donedávna zaneřáďovalo diskuse jako Pružina, falešný Prudič apod. Teď pro změnu ukradl nick jedné z nejslušnějších, nejinteligentnějších a nejkultivovanějších diskutujících zde, paní Terezy Klasové.

Tenhle prosťáček má nespornou výhodu, jako naprostý duševní mrzáček žádnou imunitu nepotřebuje, u něj by nějaké trestní stíhání nepřipadalo v úvahu, to je jasný případ pro Chocholouška:-))))

45 hlasů

Nedej se a nech tu ženu v telefoní budce....

16 hlasů

Cibule,nedej se!

22 hlasů

Tak pokud by šlo o nějakou věcnou argumentaci, tak by se asi ozvala, tohle přece nestojí za reakci..

31 hlasů

Si asi založím Arnošta Arnošta... :)

26 hlasů

Ja jsem prava Klasova

16 hlasů

My víme blbe s pěti nicky.

19 hlasů

Ty jsi jen ubohý primitiv, který se nezmůže na diskuzi . Protože jsi si toho handicapu dobře vědom, tak si tento nedostatek kompenzuješ kradením nicků. Je na to diagnoza.
Jinak tě lze jen litovat, nechtěla bych být ve tvé kůži, s tímhle se ti musí těžko žít.

30 hlasů

Myslím,že nemáte pravdu,protože tomuto člověku se žije těžko jen v okamžiku,když nemůže někoho urážet a být vulgární.Jeho diagnoza se nayzývá koprolálie a je opravdu těžko léčitelná.Ve spojení s grafománií je to opravdu katasrofa a zde vidíte těžké následky tohoto spojení.Buďte k tomuto nešťastníkovi ohleduplní protože on neví co činí.

18 hlasů

Aha. Tak se omluv paní Zwiebel.

34 hlasů

Nic takového z něj stejně nikdy nedostanete, neplýtvejte silami a berte tento "jev" jako obtížný hmyz, proti kterému by mohla být vhodným repelentem pouze důsledná práce administrátora diskuse.

44 hlasů

Kalousek vyžaduje, Kalousek chce, Shrnu,Kalouseksi myslí,že svými podvody a hysterii uší dosáhnout svého.Diktatura mafiána je u konce a měl by se dostat kam patří.

58 hlasů

Ano, Kalousek kategoricky ŽÁDÁ, RADÍ A INFORMUJE, ale hlavně je zuřivostí bez sebe:-)))

52 hlasů

Chemickej Kali se rozzuril . Pry mu dali v rodne Bechyni uz dvakrat na budku .

64 hlasů

Tudíž by mu bezpečí Borské věznice jenom prospělo.

65 hlasů

:-)) to rozhodně, ozdravil by se jeho alkoholem znavený organismus :-)))

42 hlasů

Že by policii měl pod patronátem někdo,kdo není ve vládě?Třeba Babiš? :-)

22 hlasů

Když člověk vidí s jakým zápalem Zaorálek mluví o zneužívání moci,tak málem zapomene,jak tento známý ostravský žvanil a budižkničemu lítával z vrtulníkem(samozřejmě za státní peníze) jen tak pro svou zábavu,zatímco jeho ostravští voliči se museli chudáci do Lidlu trmácet ve svých shnilých žigulech,moskvičích a daciích.

209 hlasů

A tys jim záviděl protože ani na toho žigula nemáš a papíry ti sebrali za chlast, že jo horáku čůráku?

307 hlasů

S tím vrtulníkem ta auta nějak nejdou dohromady.Zaorálek byl předsedou sněmovny v letech 2002 - 2006 a to by se s vrtulníkem musel vznášet leda někde nad Ukrajinou.V té době už ani ostravští voliči nejezdili v žigulech,moskvičích a daciích.Taková auta jsem tam těch letech neviděl.

42 hlasů

Kalouska jebne :)

60 hlasů

včera bylo pozdě

52 hlasů

Kalousek procítěně hovoří,že kdyby ho poslouchal někdo,kdo dnes spadl z marsu,tak by si řekl,aha, už vím,kdo byl předobraz Mirka Dušína

35 hlasů

Kalousek v přímém přenosu:
- dle projevu s občasným zaškobrtáváním("emunita" apod.) zřejmě opět pod parou
- rozmáchlá gesta, po vypnutí zvuku lze rozpoznat i některé z oblíbených gestikulací v historii neblaze proslulého Vůdce
- obviňování druhých, používání podivných formulací jako např. "objektivní nepravda"
- vypichování "příkladů" nákupů vojenské techniky, které se realizovaly za dost odlišných podmínek
- urážky předřečníků
- ministr FINANCÍ a ČLEN VLÁDY ROZPOČTOVÉ ODPOVĚDNOSTI, a ohledně zašantročení téměř tři čtvrtě miliardy Kč ani slovo
- agresivita a nervozita ještě větší, než u něj bývá obvyklé

Závěr: jsme právě svědky kejhání potrefeného husáka (pro mě, jak už jsem včera psala, spíš však vychytralého, zlého, nebezpečného a hodně načepejřeného vejra)

Zaorálek má u mě za své vystoupení bod.

103 hlasů

Ano, přesně tak. A hází cifry, které se zítra ukážou jako nepřesné či zcela vymyšlené, ale to bude gaunerovi šumák, gauner pan Kalousek bojuje jen za to, aby nebyla pěnice vydaná.

A ano, projev pana Zaorálka se mi také moc líbil.

64 hlasů

dnes není ani trochu vtipný a mele toho dohromady tolik ,že se sám ztrácí

29 hlasů

Díváte se na Kalouska? Kolik promile by tak asi nafoukal?

72 hlasů

Nenafoukal by žádnou krev v alkoholu...

53 hlasů

Chacha, to jste vyjádřil úžasně :-)))))))))))

41 hlasů

Obhajoba paní Parkánové byla vrcholem alibismu.Samá právnická klička,kterou se snažila přesvědčit posluchače o tom,co všechno dělat nemusela,ale podstaty kauzy,zda cena sjednaného obchodu byla přiměřená,nebo předražená se ani nedotkla.
Z celého jejího vystoupení lze vyvodit pouze závěr,že do kriminálu patří především ten,kdo takto nezodpovědné ženské dal kompetenci rozhodovat o miliardových,armádních zakázkách.

56 hlasů

nesouhlasím,pokud je svéprávná měla by nést odpovědnost za funkci ve které byla ..

38 hlasů

Ohyzdná pravicová čarodějnice, vrať, co jsi ukradla !

42 hlasů

Tohle má grády! :-))))

23 hlasů

Kdepak asi teď vlajou ony hvězdy s pruhy o kterých tato pěnice pěla ódu při vlastizradě zvané radar? Jediný pruh široko daleko bude mít Kalousek ve slipech až Parkanovou vydají...

48 hlasů

Jen ať se ty svině odkopou. Uvidíme, jestli vydají nebo ne. Kalousek teď v rohu sere koblihy...

51 hlasů

Podle Kalouska a Parkanové nám je prd po nákladech, když se jedná o nákupy pro armádu. Podle této logiky by se mohla koupit třeba obyčejná hajzlmísa (v hodnotě patnáctstovek) a k ní "maskáčové" prkýnko, které je ovšem už vojenský materiál a tudíž by se cena vyšplhala na 50 litrů a vše by bylo v pořádku. Co na tom, že 49 tisíc z toho půjde někomu "úspěšnému" do kapsy.

70 hlasů

Samozřejmě, že nám po tom prd NENÍ. Pokud toto pronese člověk, který se před volbami vydával za "bojovníka proti zadlužení státu" a teď si hraje na "rozpočtově zodpovědného ministra", je to vychcánek, který je rozpočtově zodpovědný jen jak kde a především pouze jak pro koho. Ty peníze, po kterých "nám nic není" nejsou jejich. Jsou to naše společné daně, které jsme povinni zaplatit. Zodpovědně řečeno, pokud chceme z krize ven, musíme se jako plátci daně začít starat o to, kam ty peníze z daní jdou. A je nám do toho hodně. Víc, než zmrdům s funkcema, kteří za 20 let nepředvedli nic jiného než dluhy. Ti tam dávno nemají co dělat a Kalousek o své nekompetentnosti velmi dobře ví, ale maskuje to vulgarismy a hrubým chováním. Přesně tak, jak se od primitivního idiota dá očekávat.

70 hlasů

Je komické,jak ti,kteří tak litovali "nevinnou babičku" Brožovou-Polednovou a "oběť kubicovského spiknutí" Ratha,teď dští oheň a síru na Parkanovou,která je podle těchto fanoušků Jyrky Dienstbiera,Falmera a spol. jasně vinna.

84 hlasů

Je komické,jak ti,kteří se vysmívali Rathovým řečem o policejní mafii a stbáckých praktikách nyní používají stejné výrazy. Holt tupí fanoušci bolševických zlodějů z ODS Janouška, Dalíka, Řebíčka atd.

23 hlasů

Na druhou stranu Parkanovou chápu. Předražováním zakázek zadávaným firmám kámošů se stát tuneluje už tak nějak přirozeně. Je to pravidlem. Standardem, a proč zrovna ona, by měla být ta, která na to doplatí, když jen nastoupila do rozjetého vlaku, byznysu, a dělala vše, co bylo doposud zvykem a obvyklé.

Že, pane Kalousku?! A Vy ji teď jako švarný rytíř bráníte, protože víte, že za katr byste měl jít především Vy a Vaši povedení kamarádíčci.

63 hlasů

Už jste mi dnes v diskusích párkrát namíchl, ale teď musím uznat, že jste to tady dobře napsal.

Ale pravda je, že pěnice paní Parkanová je svéprávná, tak musela postřehnout ty podfuky - a bylo jí to šumák (nevím zda zadarmo nebo dostávala desátky).

41 hlasů

Díky.

Pokud nacházíte logiku v tom, co jsem napsal tady, najdete ji i v ostatních mých příspěvcích.

20 hlasů

Tak Vlastičku vydají a soud jí osvobodí .Nic se neděje.Hlavně aby prošly církevní restituce ( i když jsem ateista) a všichni souzi nám pukli vzteky :-)

21 hlasů

Tož a za vším sú totok kurvy "socanské", hotové...!!!

21 hlasů

Proč si nadáváš?

52 hlasů

Čarodějnice patří na hranici a zlodějka před soud. Ať si každý z toho vybere, co chce. Já jasno mám.

42 hlasů

Tož ale Tvoje rodina je nám u prdele hňupe...!!!

51 hlasů

Tož ty nám též, cipe...

41 hlasů

sice máte pravdu, ale cyp se píše s tvrdým "y".
Cyp blt tady u nás pomocník havíře, takový mladý helfr, co ještě nic moc neuměl...prostě taky cyp, no!

20 hlasů

Hysterik zaorálek

90 hlasů

Ten hysterik se jmenuje Kalousek.

29 hlasů

Špacírek zase chlastal okenu a nějak se mu to plete

23 hlasů

Nedává to logiku, nevinný se soudu nevyhýbá.

31 hlasů

to je tragédie co právě Parkanová čte a jak obviňuje policii, a už to ,že navýšení ceny o 50% v případě že jde o armádu je komické...

51 hlasů

Pěnice hlasem skomírající labutě předčítá papíry a zase už tvrdí, že dopravní letadla CASA jsou vojenský materiál.
Kdopak jí ty proslovy asi napsal - podle opakovaného slova "lež" možná psal gauner pan Kalousek.
Kéž by tu madam poslanci vydali, ať se trošinku pročistí ten modrý zamřelý vzduch.

234 hlasů

Začněme, jen tak pro ilustraci, právě u ministerstva obrany.
Indicie o předražení provázely nákup minometů pro českou armádu, v němž se angažoval bývalý náměstek Vlasty Parkanové Jaroslav Kopřiva.
Notoricky známým spisem, který na protikorupční polici leží už několik let je případ pořízení kolových obrněnců pandur. V tomto případě buďme trochu tolerantní, neboť příslušným šéfem vyšetřovatelů je Jiří Mazánek, který rozpracoval i kauzu Casa. Na bedrech mu tedy leží nejméně dva komplikované případy.
Zajímavé by bylo i odkrytí toho, jak byly nakoupeny obrněné vozy Dingo a Iveco za více než čtyři miliardy korun. Část z nich si ministerstvo obrany pořídilo rovněž bez výběrového řízení, podobně jako letadla Casa.
Stále nevyřešený je též případ nikdy neuskutečněného nákupu, na nějž však byla sjednána smlouva, a to nákupu stíhaček gripen vládou Miloše Zemana za 60 miliard korun. O údajné korupci v této kauze informovala švédská veřejnoprávní televize, jež uvedla, že úplatky údajně distribuoval lobbista Alfons Mensdorff-Pouilly. Ten ve zveřejněném faxu urgoval zaslání peněz pro dvacítku českých politiků a úředníků.
Jasné není ani to, kdo nese odpovědnost za fakt, žeČesko zaplatilo 187 milionů korun za nikdy nerealizovaný PPP projekt v Ústřední vojenské nemocnici (ÚVN) v Praze – Střešovicích, na němž se podílel exministr obrany Martin Barták.
Pochybnosti provázejí i okolnosti pořízení nákladních automobilů tatra bez tendru. Exministr Barták v tomto případu čelí obvinění, neboť řekl Američanům, že problémy se zakázkou by vyřešily peníze.
V resortu obrany se najdou i menší podezřelé zakázky typu nákupu čtyřkolek.
Bez vyšetření zůstává podezřelý prodej radiolokátoru Komár v roce 2007 za 188 tisíc korun. Armáda si ho o sedm let dříve pořídila za 67 milionů korun.
Za provětrání by stál případ odloženého nákupu armádních kulometů Minimi. Opět bez výběrového řízení, proces nákupu však loni zastavilo ministerstvo obrany poté, co samo zjistilo, že zakázka může být až o 15 procent předražená.

Od obrany se poté můžeme rozlétnout do jiných resortů a hájemství, kde je co na práci. Jen stručný výběr:
Veřejnost čeká na verdikt, zda a kdo o 388 milionů korun předražil zakázku na audiovizuální služby z doby českého předsednictví EU, jež je známá jako kauza ProMoPro.
Stále také není dořešen nákup zdravotnických zařízení pro Krajskou zdravotní v Ústeckém kraji, příběh, kde hrozí, že Česko přijde o 360 milionů korun z evropských fondů.
Předražené zakázky systematicky vypisoval i Magistrát hlavního města Prahy. Podle dnešního radního pro infrastrukturu Pavla Richtera (TOP 09) odbor městského investora v minulosti předražoval zakázky až o 60 procent.
Bombastická je pak zpráva Nejvyššího kontrolního úřadu, o níž informovala jako první ČESKÁ POZICE, že výstavba pražského silničního okruhu se prodražila o 60 miliard.
Pak tu máme samozřejmě osmatřicetimiliardový projekt pražského tunelu Blanka.
Bez „bodů“ není ani ministerstvo vnitra, kde se ztrácely peníze při rekonstrukcích nemovitostí.
S nemovitostmi však má potíž i Karlova univerzita, která si koupila klasicistní budovy v centru Prahy za 400 milionů od soukromé firmy, ačkoli ta je o několik let dříve pořídila od Českých drah za polovinu.

U všech těchto sporných zakázek, a jistě u stovek dalších, čeká veřejnost na jasné vysvětlení a zcela korektní práci orgánů činných v trestním řízení. Je to práce na řadu let. Svého druhu účet.

49 hlasů

A teď se již vaří voda na další prasata, jako je Kalousek, Drobil, Barták, Vondra, Topolánek a jim podobní gauneři převážně z řad zločineckých vládních kmotrů.

http://justicnimafie.cz/?cz_novinky,43

231 hlasů

Přesně tak! Také jsem si všimla té časté frekvence výrazu "lež".

A k té "skomírající labuti" - zrovna jsem si říkala, škoda, že není přítomen Schwarzenberg. V tomto případě bych mu to dřímání s plným pochopením prominula:-)

60 hlasů

:-)))

Zrovna cedí slova gauner pan Kalousek, jézus, ten se zlostí zalyká. Dobře se bavím.

68 hlasů

Tak v balíku asi Vlastička bude, ale neměla by na sobě tolik šetřit, znám několik výborných plastických chirurgů. Tak až vyleze z basy, ať se ozve.

54 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov