Hlasití odpůrci
Pošlapání památky. Rektor Zima odsoudil protesty na Albertově

18.11.2014 19:12

Rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima kritizuje hlasité protesty na pražském Albertově, kde v pondělí při oslavách 25. výročí pádu komunismu stovky odpůrců pískaly na prezidenta Miloše Zemana.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Václav Vaca (15 hlasů) 18.11.2014 19:51

    Protesty proti prezidentu Zemanovi byly nechutné.

  • Milan Dvorský (13 hlasů) 18.11.2014 20:56

    Při zmínce Havla skandovali,.... tak ať si přečtou knížku jejich...

  • jiří pražák (13 hlasů) 18.11.2014 22:24

    kdyby amíci rozdávali na Staromáku sekrety, budou jich mít mnozí...

  • Milan Dvorský (13 hlasů) 18.11.2014 21:09

    Ale už se pomalu začíná ten kult modly Havla drolit, ten kdo není...

  • Pavel Šmatlák (12 hlasů) 18.11.2014 23:46

    Pan rektor má pravdu.A nejvíce protestovali ti jenž si v době sametu...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pan rektor má tentokrát pravdu, i když jindy byl proti Zemanovi. Ta oslava se zvrhla a pošpinila památku událostí před 25 lety a dokonce i tragédii z r.1938. Měl by se ovšem zamyslet, jaké to má studenty na své univerzitě, kteří se nechají takto zmanipulovat a útočit na svého prezidenta, za přítomnosti čtyř vážených prezidentů jiných zemí. Třeba by ho mohla i zajímat, kdo to organizoval a financoval a zda se zde nenacvičuje něco jako český Majdan, kdy místo Janukoviče by se uspořádal hon na Zemana.

2 hlasy

Všechno co šlo, už dříve pošlapal slon v porcelánu sedící na Hradě a účet je třeba předložit jemu. Pražákům díky.

1 hlas

Děkujete Pražákům za všechny špinavosti, co od nich vyšly, za volby uslintance, za každých pět metrů psí hov.a, za přičmoudlou sebranku kdoví odkud, za nehorázné tunely... nepatříte taky mezi ně? Konec konců, ta horda ...náctiletých ani většinou nejsou z Prahy, jen je všichni na těch školách živíme a výsledek? Ani nevědí, kdo zavinil 2. světovou válku. Asi tak.

1 hlas

Za to, že nikdy neuznali výsledky prezidentské volby?

1 hlas

Vážení přátelé, demokraté!
Je zbytečné diskutovat zde s rudými duševními mrzáky typu Mahulena Vyhulená, destiny a dalšími. Jejich úkolem je jako vždy rozbíjet to, co je postavené. To je to nejlepší, co komoušům jde a vždy šlo. dokonce zde již vyhrožují.
Přátelé, nechte je zde žvanit. To jejich plkání je k smíchu, nic jiného nemohou dělat, než sedět u počítače a čekat na smrt. Nechme je v klidu odejít do bolševického ráje......

2 hlasy

Zatím jediní ukazují kapitalisti rozbíjení všeho postaveného komunisty. Je zázrak, že i po čtvrt století je stále ještě co rozbíjet a rozkrádat.

0 hlasů

Hochu, hochu, kdyby tu 40 let nevládli komunisti, tak nebylo co rozkrádat. Sám Havel v roce 1992 prohlásil, že bylo rozkradeno asi 700 mld korun. Ta celková částka byla samozřejmě asi 3 x větší, asi 2 bilióny korun. Tisíce malých, ale i větších fabrik bylo vytunelováno a přivedeno do bankrotu. Památkáři prohlásili, že za 20 let kapitalizmu bylo zničeno více památek než za období II.SV a 40 let socializmu.

5 hlasů

vite kolik majetku se privatizovalo a za kolik? pak byste tu nezvanil tyto vase bolsevicka h*vna.

0 hlasů

Stačí se podívat na titulní snímek - zblblí mlaďáci s vymytými mozky současnou propagandou jako stádo tupců papouškují co jim nakukali. Oni jsou pro ČR větší ostuda než Zeman!

6 hlasů

To je asi opravdu věc názoru, jak je to s tím 17. listopadem. To bychom takhle mohl.i říct i o listopadu 1989, že pošlapal pamatku toho z roku 1939. Tam to bylo o dost horší a události z roku 1989 ho tak trochu zastínily. Je to prostě výročí policických změna a na takové výročí se má počítat s tím, že se něco politického semele

1 hlas

Takze dalsi vyznamna osoba rekla pravdu.
Okamzite se za to ne nej sesypali mistni bolsevici a kolaboranti a vystavili mu kadrovy profil.

Uplne stejne takhle ruda luza jako soudruh nacek dvorak nebo trotl npnp kadrovali na komancu, a tak by chteli kadrovat zase.
Nastesti uz tyhle kolaborantsky prasata nikdo moc neposloucha a na Albertove si ti debilove urizli peknou ostudu :-)))))))

8 hlasů

proste si jen luza sla zademonstrovat, tentokrat proti hulvatovi z hradu. na odborarsky demosce nafasujou pistalky na zemana zase cerveny karty. vypovidaci hodnota je stale stejna jen s rozdilem, ze rudi odborari po lidech plivou a tato pakaz zase hazi vejce.

2 hlasy

Ještě k té kauze krabice na červené karty.

http://i.imgur.com/cSJtcVT.png

Zpráva na serveru Aeronet je mylná.

1 hlas

Je podstatný rozdíl mezi omylem a podvodem, to snad uznáte. Aeronet používá stejné metody, jako ruská propaganda, již z toho je zřejmé, komu tento web ve skutečnosti patří...

1 hlas

ta fotomontáž by byla povedená až na to, že v origináe je krabice brána z jiného úhlu

0 hlasů

Naopak. Pan rektor to vůbec nepochopil. Není vhodnější příležitost pro vystoupení proti kremlofilní aroganci moci než Albertov. Je to přesně v duchu v jakém se protesty tehdy před 25 lety také udály. Nelze lépe oslavit smysl té původní demonstrace než vystoupením proti stejné stupiditě. Dokonce je to opět Milouš.

5 hlasů

Nepochopil to ani pan Babiš, to je hodně smutné.

1 hlas

Pan rektor má pravdu.A nejvíce protestovali ti jenž si v době sametu čůrali do kalhot.

12 hlasů

Většina se na to čúrání v té době teprve chystala.

0 hlasů

Dnes se bude soudruhovi destinymu spatne usinat. Soudruh Alzheimer mu schoval uklidnujici prasky a sveraci kazajku, takze celou noc prochodi na pochuzkach prislusnika PS VB po byte a bude honit diverzanty a reakcionare:-)

1 hlas

Myslíš? Lidé , kteří jsou psychicky narušeni a mají na to důchod, často páchají sebevraždy:-) Pěkné sníky brouku, možná budou tvé poslední.

1 hlas

A ty vsechny, ktere se mu podari chytit, bude ve finale stabilizovat ve svisle poloze s konopnym provazem v ruce. Revoluce a tridni boj se s nikym nemazli a uz vubec ne s reakcionari a tridnimi neprateli:-)

1 hlas

Bohužel, se s vámi, parchanti, tahle společnost až moc dlouho mazlí. Proto to tak tady vypadá!!

1 hlas

www.novarepublika.cz/2014/11/vime-kdo-organizoval- - rozdavani.html

4 hlasy

Ještě to tu není jako Majdan, díky Bohu. Už to tu však je dlouho jako mejdan, kde jsou pošetilci hluční a neurvalí, a moudří se drží zpátky.

1 hlas

Reakce zfanatizovaných příznivců K.Sch. kteří se svolávali pomocí sociálních sítí a přišli z Národní třídy je neomluvitelná a tím nechci hájit Zemana který mě jako president zklamal.

4 hlasy

kdyby amíci rozdávali na Staromáku sekrety, budou jich mít mnozí Pražané plnou hubu
http://aeronet.cz/news/vime-kdo-organizoval-rozdavani-cervenych-karet-proti-zemanovi-dukaz-o-bezprecedentnim-vmesovani-se-americkeho-velvyslanectvi-do-vnitrnich-zalezitosti-republiky-americane-organizuji-demonstrace-skrz/

13 hlasů

Neco vam u clanku silne nesouhlasi. Psali jste tady soudruzi, ze protestu se zucastnila povetsinou zfanatizovana mladez a u vaseho clanku na fotkach jsou povetsinou videt starsi lidi. Soudruzi, zase lzete stejne, jako kdyz jste tvrdili, ze Velka rijnova revoluce byla v rijnu a pritom se odehrala v listopadu. Nepripadate si soudruzi, ze jste zrali pro doc.Chocholouska?-)

3 hlasy

a nepřipadáš si ty trapnej, když se snažíš odvést pozornost od toho, že nám tady Žid na americké ambasádě organizuje protesty proti našemu prezidentovi?

2 hlasy

I kdyby je organizoval islamista na palestinské ambasádě, neznamenalo by to nutně, že nemá pravdu.

0 hlasů

Je mě jedno kdo ty karty platil, kdyby řekli rád přispěju.
Zajímavý, tady řešíte pár kaček, ale Zemanovy nevýučtovaný miliony za předvolební kampaň vás nezajímají, zdroj bude pravděpodobně stejný jako ten pro aeronet.cz .

4 hlasy

Nejde o žádný debilní karty, ale o to že někdo tady organizovaně vymývá mozky.

0 hlasů

Web stejně důvěryhodný, jako jeho jásající uživatelé. Slétáte se na každou kravinu jako mouchy na čerstvé hovno...

1 hlas

Zeman teď má v ruce červené eso, a srdce jsou trumfy.

5 hlasů

Ty woe, Mylous ma ted v ruce flasku:-)

1 hlas

Skvělý úlovek. Díky za odkaz.

1 hlas

Stejna kravina, jako kdyz jste vy bolsevici tady tvrdili, ze Putin odjel predcasne z Australie na protest proti fasistickemu chovani klokanu.

3 hlasy

Ty dementní bezcharakterní dobytku, řekl přesně to co jsem psal včera. Společenská etiketa jim nic neříká, jsou to primitivové a darmožrouti jako ty, ted to slyšíš aspon oficiálně z úst vzdělaného váženého člověka.

5 hlasů

Ano soudruhu udavaci. Uz jsi dorazil z pravidelne obchuzky clena PS VB? Nakolik lidi jsi si cestou neco napsal, abys zitra rano mohl pekne za tepla bezet na udavarnu?-)

1 hlas

Ty ubohý deviantský hovado, já jsem tu řekl co dělám, ale ty jsi natolik dementní že nevíš co toje, ale i kdybych pracoval jako dělník, tak bych se za to nestyděl, ale ty jsi jenom obyčenej příživník a přizdisráč, který si ještě musí klikat hlasit, schován za pseudoanonymitu. Oficiálně si měntálně postiženej, to už o tobě víme........ republika je docela malá.

4 hlasy

Kurwa soudruhu, nechovej se jak ta sprosta hradni kunda. Chces nanacit vetou, ze republika je docela mala, ze snad chodis na pochuzky jako prislusnik PS VB a tvym rajonem je cela republika?-)

1 hlas

Dle slovníku tipuju na Zmanova poradce společenského chování.

0 hlasů

Ne už sem dorazil z práce, aby si ty dobytku měl na sociální dávky, kdyz jsi lempl co nepracuje a nikdy pracovat nebude. A věř mi, tebe potkat osobně, tak tě ztluču do podoby, že by tě odvezli ne záchrankou ale v pozdru.

2 hlasy

Tenhle případ je uzavřený. Není třeba se více rozčilovat nad hloupostmi zlé opičky pn pn.

3 hlasy

Ty chodis do Kolbenky cukrousi? Jeste nedavno jsi tady machroval, jak jsi vzdelanej udavac a ted takovy houno?-) Ty budes asi kamos toho rudeho dobytka Vomacky, ktery si tady porad hraje na revoluci. Jen si kluci davejte poradnyho majzla, abyste brzy nemasirovali do Kremrole:-)

1 hlas

Každá hloupost je jako kapka, a když je pohár plný, pro ostatní se stanete vzduchem.

2 hlasy

Tady se nekdo rozciluje nad organisovanym rozdavanim cervenych karet. Co je na tom spatneho , lidi tam sli dobrovolne ve svem volnu a ne jako za bolsevika v dobe pracovni a povine.
Rozcileni obyvatelstva nad tim rudym ozerou z Hradu je opravnene a z pohledu slusneho obcana primo povinosti.

3 hlasy

Protože to rozdávání karet je součástí organizovaného vymývání mozků.

0 hlasů

Hele, ty multikulti, co je ti po tom. Starej se radši o své soukmenovce v němcích a že tady máš nemovitosti tě ještě, coby přivandrovalce, neopravňuje k tomu, tady kokrhat o našem, zdůrazňuju, našem presidentu.

2 hlasy

Musite napsat, ze SOUDRUH Zima odsoudil demonstrace.

3 hlasy

Nedávno kritizovali hradní stráž za nákup odstřelovacích pušek. Kurva, když už jako daňový poplatník na takové věci přispívám, proč nejsou tyto prostředky patřičně využity. Každý vejcomrd měl dostat kulku do čela. Nikdo přeci nemůže rozpoznat, zda hází vajíčkem nebo granátem. Taková krásná příležitost na zastřílení pušek, a oni to takto proserou.

5 hlasů

Že ty budeš bývalý lampasák naší statečné ČSLA? Ta měla také tendence pacifikovat občany ČSSR. Fuj!

1 hlas

Soudruh ABR001 je rude komunisticke prase, ktere tady rado vyhrozuje fyzickym nasilim, obhajuje pakt Stalin-Hitler, teroristickou organizaci Hamas a muslimske fanatiky. Jako tresnicka na dortu je fakt, ze se toto prase radoby chlubi vyznamnou pozici v Lihovem dome.

2 hlasy

Ticho huž, příživnická opice

1 hlas

Sám bych to líp nenapsal...

1 hlas

Soudruhu, proc tak smirlive? Nebylo by lepsi, abys rovnou udelal selekci nepohodlnych obcanu a prispel tak Volodovi na obnovu pracovniho genofondu na Sibiri? Strana a vlada s pochcanym vudcem v cele zeme ti veri!

3 hlasy

Takové jako ty, snad raději rovnou zastřelit. Pro tebe je lágr moc velká laskavost.

Žel můj vůdce byl dnes odhalovat bystu jednomu zkurvenému opičákovi, takže neznám stav jeho trenek. Ovšem na jaře mu to nebude zapomenuto.

1 hlas

Ty se asi hlásíš dobrovolně.

0 hlasů

Jsou to všechno žabomyší války, o kousek výživného mechu v království podzemní řeky.

Kdo má kuráž, skočí do ní a vyplave z té skály.

1 hlas

Poezie realneho socialismu. Podepsan Adolf Womatschek:-)

2 hlasy

A na co se zmůžeš ty, posměváčku?

1 hlas

http://www.4-fun.cz/wp-content/uploads/2013/11/zeman01.jpg

1 hlas

http://jihlava.idnes.cz/rozhovor-s-martinem-mejstrikem-dnz-/jihlava-zpravy.aspx?c=A141118_2116818_jihlava-zpravy_mv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

3 hlasy

Mezi posledních 150 zpráv ze světa na internetovém serveru yahoo se dostala jediná zpráva z ČR - o přemalování zdi Johna Lennona. 25 výročí převratu v ČR kromě samotných Čechů celkem nikoho ve světě nezajímá.

2 hlasy

Pořadatelem akce byla dle ČT Opona o.p.s. - v roce 2011 a 2012 podle výročních zpráv z jejich webu byla Opona financovana i ambasadou USA

http://oponaops.eu



Záštitu projektům oslav 20. výročí pádu železné opony v roce 2009 poskytli


Václav Havel — poslední prezident Československa a první prezident ČSFR a následně samostatné České republiky
Mirek Topolánek — předseda vlády ČR
Alexandr Vondra — místopředseda vlády České republiky pro evropské záležitosti
Karel Schwarzenberg — ministr zahraničních věcí České republiky
Ondřej Liška — ministr školství, mládeže a tělovýchovy České republiky
Vlasta Parkanová - ministryně obrany České republiky
Cyril Svoboda - ministr vlády České republiky
Ursula Plassnik - ministryně zahraničních věcí Rakouska
Kinga Goncz ministryně zahraničních věcí Maďarské republiky
Ján Kubiš - ministr zahraničních věcí Slovenské republiky
Pavel Bém — primátor Hlavního města Prahy
Petr Hejma - starosta městské části Praha 1
Vladimír Galuška - velvyslanec ČR na Slovensku
Jan Sechter - velvyslanec ČR v Polsku
Velvyslanectví USA v Praze
Kateřina Jacques - poslankyně za Stranu zelených

6 hlasů

Doporučuji ke shlédnutí "obrázek" s nápisem Partneři na titulní straně vpravo dole.

http://oponaops.eu/assets/images/partneri/US_Emb_logo_70mm_COL.jpg

4 hlasy

Samozrejme, vsichni jsou to zidobolsevici, agenti imperialismu a nacisti v jednom. Pekne ten gulas zamichej soudruhu Prdousku:-)

2 hlasy

Už zase podsouváš druhým, to za co bys je rád soudil? Nejen, že jsi modrý, jsi také podlý. Tebe neučili stydět se, že se nestydíš?

3 hlasy

Při zmínce Havla skandovali,.... tak ať si přečtou knížku jejich bývalého soukmenovce studenta-demonstranta Mejstříka, píše, že samet byl předem připraven a Havel o dohodách s komouši věděl, ostatně si Havla taky komunisti zvolili za prezidenta.

13 hlasů

Oni nechtějí věřit skutečnosti, už ne. Chtějí věřit už jen tomu, že je skutečnost taková, jaká si myslí, že je.

7 hlasů

Ale už se pomalu začíná ten kult modly Havla drolit, ten kdo není slepý a hluchý začíná zjišťovat, co byl Havel zač.

13 hlasů

Zatim se ti droli naskrobene trenyrky, ktere jsi si tak zaneradil pri pohledu na ozralou Hradni trosku:-)

2 hlasy

nech se vyšetřit,pořád dokola--podvlíkačky,trenýrky,uchcavání,malé péro,honit si ho atd.musíš být nešťastný člověk.

4 hlasy

Mýlíte se, tento "duševní gigant" je ve své současné roličce trolla(čti trotla) dokonale šťastný, a zcela ho naplňuje.Vždy když ho vyhodí z Týdne tak se rychle znovu zaregistruje, aby se zde mohl zbavit své denní dávky žluče.

0 hlasů

V plné parádě se ukazuje buranství našich voličů ale i buranství našich politiků. Obraz duševní bídy našeho národa. Jedni a ti samí lidé kteří ukazují na vulgární výrazy prezidenta s těmi stejnými výrazy na transparentech nadávají prezidentovi před čtyřmi prezidenty okolních států. Styděl jsem se že jsem Čech.

3 hlasy

Zdivočelá bídná stvoření, když přijede návštěva musí se zamykat do sklepa nebo na půdu, aby nedělala ostudu. Marné je něčemu je učit, raději nechají se zas a znovu mučit.

0 hlasů

Tak jsi se Věrko styděl, až jsi ztratil sexuální identitu :-)

2 hlasy

Womatschek je hermafrodit:-)

2 hlasy

https://38.media.tumblr.com/76f4ac17b5d002cbd7bd44acc37d1bb3/tumblr_n1gitj9DDd1rhc9quo1_400.gif

1 hlas

Podle zdejsi rude tlupy byl 17.listopad 89 malo razantni. Zdejsi particka rud

3 hlasy

Jak se taková míra razance měří.

4 hlasy

Počtem kandelábrů pražských ulic, kde měli komouši viset. Pak by se dalo hovořit o revoluci. Říkal jsem to už tenkrát, že toho jednou budeme litovat. Nyní se nám to v plné míře vrací.

2 hlasy

Pardon, to bylo pro Vás, pane Tolstoji. Modrý čuník pn pn je v deliriu tre-mens, vidí všude kolem sebe rudý dobytek a bílé myšky.

0 hlasů

Ano, rudý dobytku. Vidí správně.

1 hlas

Zdravím. Jsem rudé prase a nestydím se za to, jsem na lovu modrého prasete, které přede mnou utíká a ryje držkou sousedům v záhonech.

2 hlasy

Tolstoji, ty jsi takovy debil, ze bych ani nemel tu chut te premerit. Ty bys totiz potreboval pravidelne premerovat, ty rudej dobytku:-)

2 hlasy

Modrý čuník je v deliriu tremens, vidí všude kolem sebe rudý dobytek a bílé myšky.

0 hlasů

Latí po hřbetě, Tolstoji... Třeba tě někdo taky někdy změří... :-)))

3 hlasy

ty jsi trdlo.

1 hlas

příště to chce jít k volbám,demokraté.

1 hlas

K čemu došlo. Stoupenci Rakušana a chcáče do vlastních kalhot Karla Schwarzenberga se sešli v Práglu a dělali vyrvál. Měli k tomu podporu médií.

12 hlasů

Nejen médií, to někdo předem perfektně připravil. Všchni měli čistě náhodou stejné rudé karty, ze stejného materiálu, holt to někdo těm rudým gardám rozdal a řekl, že mají jít demonstrovat proti Zemanovi.

6 hlasů

Jojo, první máj se také pečlivě připravoval se vší tou maškarádou počínaje mávátky a konče hesly tipu:"Kdo nestojí na chodníku, nemiluje republiku". Na rozdíl od této demonstrace ty prvomájové byly povinné. Kdo nepřišel, byl v práci popotahován a musel odpovídat na stupidní otázky předsedy celozávodního výboru KSČ.

0 hlasů

Určitě nějaký imperialista...

1 hlas

Proč hned tak tvrdě, spíš to byl nějaký debil.

3 hlasy

Prasátko pn je takový nezmar, a jeho radostí je udělal bobek kde si usmyslí. Byl za to v mládí chválen, tak v tom vidí i budoucnost.

3 hlasy

Já si myslím, že vyhonit péro u počítače si může pouze jednou za den, a to bůh ví, jestli vůbec. A pak může otravovat. Já mám pro něj pochopení. Vnímám ho asi stejně, jako různé ty otravné reklamy.

5 hlasů

Lvicku, ty si ho honis vickrat denne pred pocitacem? Ty budes ale peknej molodec-kunda:-)

1 hlas

Tolstoji, priznej se, ze te Mylous uhranul svym chcanim do tesilek:-) Vomacka tady psal, ze jsi pekny rudy prase a urcite by jsi si rad cuchnul:-)

1 hlas

Trautenberg není Mylous a Zeman se v Bělehradě nepochcal.

http://zahranicni.ihned.cz/c1-52869220-schwarzenberg-usnul-pred-diplomaty-v-belehrade-skandal-rikaji-srbove

6 hlasů

Někdo má v povaze lhát, protože mu nic jiného nezbývá...

5 hlasů

Soudruzka Mahulena Vykourena je ve skutecnosti agent Womatschek, ktery se prevleka vecer do damskeho spodniho pradla. Neco jako Mr.Jekyll a Mr.Hyde:-)

3 hlasy

Asi moc toužíš po tom, aby se odhalila i tvoje totožnost. Nač, když je to tak jednoduché. Stačí si založit účet s vlastním jménem, a nikdo nebude na pochybách s kým má tu čest.

3 hlasy

Womatscheku, zatancuj na stole. Anebo radsi ne, ty jedno rudy prase:-)

1 hlas

Můžeme udělat souboj, modré prase proti rudému praseti.

0 hlasů

To se mýlíš, jsi přímo ukázkový případ modrého prasete. Neházej flintu do žita. Máš šanci, tak se jí chop.

0 hlasů

To asi tezko. Jednak nejsem prase jako ty a za druhe prasata maji vzdy barvu do cervena, coz je tvoje poznavaci znameni.

1 hlas

Pietní akt zneuctil především sám Zeman, když prohlásil, že na Národní třídě vlastně téměř k ničemu nedošlo a že to byl běžný zásah bezpečnosti proti nepovolené demonstraci. Když tedy masakr nebyl, proč pořádat pietní akt, že...?
Akce budí reakci. Zeman se chová v poslední době podivně a protesty proti němu jsou adekvátní k jeho hulvátství...

4 hlasy

Masakr byl, jak USáci v 70 letech zastřelili na univerzitě ty čtyři studenty, v 89 to byl spíš tvrdý zásah.

4 hlasy

Masakr je termín sloužící většinou pro označení hromadného vyvražďování, ať už na lidech, či jiných živých organismech. V méně používané konotaci značí situaci, která měla za následek velké ztráty na životech.

Masakr se nejčastěji používá ve spojení s hromadným zabíjením civilistů, či odzbrojených vojáků během válek, kteří nemají možnost se proti takovému jednání bránit, což se ve většině případů následně považuje za válečný zločin.

5 hlasů

řekl že to nebyl masakr.

0 hlasů

Slovíčkaření... A podstata uniká...

1 hlas

ano slovíčkaření ale na obou stranách.

0 hlasů

Akorát ta slovíčka od Zemana jsou poněkud peprná...

1 hlas

souhlasím že na prezidenta se nehodí ale ta hysterie je uměle živená.

0 hlasů

Krásná manipulace Henx, že jo. Ale nejsi Goebbels – smůla. Celý 17-tý je jen zástupný problém a Vy to víte. Problém je v tom, že každý pražský hlupák chce rozhodovat o tom co tady je a bude. To je zvrácená představa. Zrovna koukám na Kocába v TV. Tak ty jsi stejný ubožák jako on? Já nic, já za nic nemohu nejedním dechem…..Prostě debil!

3 hlasy

Pouze úvaha, nic víc...
Ale koukám, že ty jsi nějaký zamindrákovaný vesnický buran, co všechno zlo vidí v Praze. Tak zvedni prdel a jeď do té Prahy si to s těmi hlupáky vyřídit. Pokud trefíš z nádraží ke svatému Václavovi, tak tam můžeš uspořádat demonstraci. Srandy není nikdy dost a Pražáci budou mít alespoň nějaké rozptýlení. Pokud tam tedy nějakého Pražáka potkáš... :-)))

2 hlasy

Budeš se divit. Já nemám kam jezdit. Jsem tady a vím o čem mluvím!

0 hlasů

V porovnání se zásahy při výročí okupace či při Palachově týdnu skutečně ten 17. listopadu nebyl o moc tvrdší. Zeman zdůraznil to, že k pohybu uálostem dala impuls informace o mrtvém studentovi. A to je pravda.

3 hlasy

Takze jedine orechove by bylo, kdyby tam byli mrtvi studenti, ty pochcana tesilko?-)

1 hlas

Pokud to byl masakr, tak takový mají v USA co chvilku, a dokonce i se skutečně zastřelenými lidmi (pokud tedy je i pro tebe černoch člověkem), co s touhle představou podnikneš chytráku?

2 hlasy

http://i.imgur.com/94sckYP.png

0 hlasů

Protesty proti prezidentu Zemanovi byly nechutné.

15 hlasů

Prezident Zeman je nechutný.

3 hlasy

To víte pane, na hrubý pytel hrubá záplata...

6 hlasů

už někdo vyvrátil nebo potvrdil, že manifestantům rozdávaly červené karty pracovnice americké ambasády?
http://www.zvedavec.org/prispevky/2014/11/6224-mail-z-prahy.htm

7 hlasů

Nenechte se rozhodit místním agentem-červem pn pn.

0 hlasů

Mahulene, ty pako vyhulené, co to tady zase plácáš...?

2 hlasy

Už máš zase hlad, že žadoníš?

0 hlasů

Myslis soudruhu toho zvedavce, ktery byl souzen a odsouzen v CR k nepodminenemu trestu odneti svobody za podnecovani k narodnostni a rasove nenasenlivosti a propagaci antisemitskych nazoru?

2 hlasy

Tebe ještě nikdo nezašláp?

1 hlas

Konečně rozumný názor pane rektore. Jste chlap na svém místě!!!

7 hlasů

Ano, to ozrale ruske hovado za nic nemuze.

4 hlasy

Tím chceš naznačit, že na rozdíl od Zemana jsi slušnost sama? Mrkni na sebe do zrcadla trdlo jedno!

0 hlasů

Určitě to píšeš ze žumpy,která je asi tvůj domov !

2 hlasy

ale vzdyt Universita Karlova je doslova hnizdem havloidnich zmiji...

Halik, Putna a cela ta particka, co si udeluje tituly...

Prazska fasisticka kabala v cele s Top09 a USA ambasadou v zadech nam ulazuje svoji moc...

3 hlasy

http://media.philly.com/images/060412_zombies_400.jpg

0 hlasů

Pane rektore, pražská kavárna nebude mít radost........

4 hlasy

To by se nám tu, pane rektore, nesměla před očima odehrávat Zombie Apokalypsa,

1 hlas

Souhlas:
http://www.4-fun.cz/wp-content/uploads/2013/11/zeman01.jpg

0 hlasů

Už jsem viděl, ale stále dobrý. Z fleku by ho mohli obsadit do nějakého amerického béčka, případně jako komoušskýho papaláše někam na tribunu. Na prezidenta je ho škoda... :-)))

0 hlasů

Není to novinka, ale když on mi ho Mahulen připomněl tou Zombie Apokalypsou :)
A s poslední větou souhlasím bez výhrad. :)

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov