Dozvuk superholocaustu
Prezident by měl projevy konzultovat s vládou

14.02.2015 06:45 Původní zpráva

Prezident Miloš Zeman v projevu k 70. výročí osvobození Osvětimi vyzval, aby se do bojů proti islamistům zapojily i Čína a Rusko. "Takový projev by měl prezident konzultovat s vládou a ta s našimi spojenci," říká politolog Josef Mlejnek v rozhovoru pro časopis TÝDEN.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Koloman Usedon (12 hlasů) 14.02.2015 08:06

    Co tím chceš říci? Že jsme si měli zvolit spícího dementa?

  • Ríša Lev (11 hlasů) 14.02.2015 09:18

    Blbý článek a ještě blbější autor

  • Jiří Susa (11 hlasů) 14.02.2015 07:57

    Ta fotka v článku, i když vypadá jako logopedka co si připadá jako...

  • Jiří Susa (8 hlasů) 14.02.2015 07:46

    A s jakými spojenci by to měl prezident konzultovat? S těmi, kteří...

  • Johan Rey (7 hlasů) 14.02.2015 09:53

    Za komoušů musela naše vláda konzultovat svoje rozhodnutí s Moskvou,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Novorusko je náš spojenec. Je to demokratický státní útvar bojující proti fašistické zlovůli. Co jiného dává logiku, než odejít od spolku, který tuto zlovůli podporuje a vyslovit podporu Novorusku, včetně reálného přesunu vojenských jednotek směrem k hranicím s Ukrajinou?

1 hlas

Americkej posranec Mlejnek žvaní...jako by zase byl naveden Nečasem

0 hlasů

Vždycky mne zajímalo. z čeho žijí poliologové, sociologové, divadelní a filmoví kritici a jiní paraziti společnosti, o jejichž názory nikdo nestojí. Už to vím, platíme je všichni, jako cigány. Náš vědátor (syn) vystudoval politologii - sociologii, je nějakým asistentem asistenta a vyučuje mladé parazity ničemu, dokonce jezdí učit do Bratislavy, že cigáni jsou prý lidi a musulmani jsou ještě hodnější a musíme jim pomáhat! Vždycky jsem mu říkal, že se tím neuživí, že jsem četl inzerci v novinách, že fabriky hledají 4 politology a 5 sociologů, dělal jsem si z něj srandu. Jenže chlapeček bere téměř tolik, co blbej fotřík, já se na padesátku namakám, ale politolog má pětatřicet za nic. Mýlil jsem se, stát potřebuje stále víc nepotřebných, zbytečných hňupů, kteří musejí národu vysvětlit, co je správné. Jenže stát jsme my, co platíme daně, ne cigáni, musulmani, politici a jiní paraziti, kteří na nás absolutně neberou ohledy. Tedy serme taky na ně a na kecy nějakých politologů.

2 hlasy

Ten notorik by hlavne nemel chlastat.

0 hlasů

a nekteri pravicacti politologove by svoje blaboly meli konzultovat v Bohnicich

3 hlasy

Některým duskuzblábolitelům komoušského vyznání (Denisek hlava) by měl být zakázán přístup na net.

1 hlas

Ten ovar se snad dobře prostě vyfotit nedá...

2 hlasy

Škoda,že se nedá porovnat s vaší fotkou.:-)

2 hlasy

Tak, určitě...

0 hlasů

Na dovolené na Kubě před 5 lety jsem poznal mladíka, studenta politologie, jehož Pánbůh byl Tluchoř, vedoucí jeho "kruhu" Který je mj.vzal na týden zadara do Anglie. Tento 21ti letý 40 kg vážící pražský synek mě naháněl, aby mi sděli své "vědomosti" a názory. A tak jsem se dozvěděl jak jsem 70 let žil, jak bychom se měli kdyby 2.sv. válka dopadla jinak, jak se budeme mít až amíci "sjednotí" svět a pod. Když se mi nepovedlo před ním zdrhnout, měl jsem zábavný večer. Zapřel, jsem se že nebudu odporovat a jen jsem se smál (bez Kub.rumu to nešlo). Na jeho dotaz proč se směji jsem mu řekl, že mám radost jak mladí jsou vzdělaní, že ze směšných komunistů již nemám obavy. A když jsem začal "zbožňovat" jeho přednes, nabídl ! mi i tykání :-) ! Po několika dnech jsem to nevydržel a nakecal mu, že jsem komouš a nahraval ho. Velikán se zcvrkl na 30 kg a začal utíkat on předemnou. Dnes již jistě někde rozdává rozumy a určitě se připravuje na politickou dráhu po sjednoceném světě pod hvězdami :-) :-) :-) :-)

2 hlasy

Božínku, jak se pan "politolog" svůdně usmívá nebo se mýlím?:-)

1 hlas

Asi je na čase, abyste si zase po dlouhé době "vrzla"...

1 hlas

Teď snad bude radit prezidentovi kdejaký odborný asistent z katedry politologie. Ať Mlejnek hlásá své názory studentům při seminářích a cvičeních. Na kritiku Zemana ještě nedorostl věkem ani rozumem.

6 hlasů

Ať žije pan prezident Miloš Zeman!!!

4 hlasy

..pořád si nějak nemůžeme zvyknout na to, že máme prezidenta zvoleného přímou volbou...paradoxně právě ti, kteří tuto přímou volbu prosadili, chtějí takto zvoleného prezidenta nějak omezovat....musíme si zvyknout i na to, že takto zvolený prezident sbírá body do druhého volebního období...

3 hlasy

Svou zivotospravou nanejvys sbira hrebiky do rakve:-)

2 hlasy

Autor tohoto pamfletu by pro změnu měl svoje projevy konzultovat s psychiatrem.

2 hlasy

Každý prezident je právě tak chytrý, jak chytří jsou jeho poradci...

2 hlasy

Ty tupý politologu, to že si museli všichni myslet jedno a to samé, to už tady bylo.

3 hlasy

A kdy bude vláda konzultovat své projevy s nejvyšším ústavním činitelem , tedy panem prezidentem

1 hlas

To netuším, když je furt na kaši...

1 hlas

Další havloidní a pravdoláskářský politolog, kdo si neplivne na prezidenta Zemana jako by nebyl a také nebude pozván do naší americké medilání žumpy ČT. Mlejnek si plivl a odměnou mu byl Hydepark.

5 hlasů

Čéče, nejste vy do toho "našeho" lidodemo zvoleného krapet zabouchnutá?

2 hlasy

.....cesi jsou pomerne hloupej narod, ale proc musi byt jejich president ten nejblbejsi ?

0 hlasů

Pane Lustigu jste velmi skromný člověk,ale nebuďte k sobě tak sebekritický.

4 hlasy

Dojčási byli kdysi nejinteligentnější národ na světě. Postupně však upadají. Všechny války co si začali tak prohráli. Teď si začali válku ekonomickou a Angeli už nestačí vložky. A ty německej čechu, tak ty nejseš poměrně, ale zcela jasně tak blbej, že neumíš rozpoznat, co je pravda a lež a co je dobré a co zlé.

4 hlasy

Rusti hnupi!

Do textu dokumentu o příměří a stažení z těžkých zbraní se vloudila poznámka, která dokazuje, že Rusko vyzbrojuje povstalce. Nikdo z ruské delegace si to zřejmě neuvědomil. Mezi typy zbraní, které mají být staženy z frontových linií, jsou také raketomety Tornado-C. Ty má ve své výzbroji jediná armáda na světě. Ruská. Upozornil na to své analýze Institut pro zahraniční politiku Finska v Helsinkách. Podle finských expertů raketomety vyrobilo Rusko v roce 2012 a žádné jiné zemi je zatím neprodalo.

2 hlasy

Zeman zjistil, že islamisté zakazují nejen alkohol, ale i kouření, za které bez milosti popravují. To byla ta poslední kapka pro alkoholika s nikotinovou závislostí a se vskutku nešťastnou pomocí Peroutky jim vyhlásil válku. A další ostuda byla na světě. Na kratičkou dobu, protože je jisté, že velmi brzy nahrazena další. A tak dál, donekonečna?

1 hlas

Madam, jako obvykle mimo mísu. V době, kdy vznikl Korán a Bible neměli obyvatelé Země o kouření tuchu. Až v r. 1492 zjistili, že domorodci v Indii (Indiáni) (v Americe) inhalují nějaké hořící svinstvo z dýmek. To, kromě kukuřice, byl jediný přínos původního obyvatelstva Ameriky zbytku světa.

1 hlas

Je to smutné zvolili jsme si nesvéprávného prezidenta.

3 hlasy

Ty a Šláfenberg by ste byli jediní svéprávní.

2 hlasy

Tolik alholu a cigaret kazdy den, to je pekna davka jedu. A jako jedozrout se toto monstrum take chova. Opet delal ostudu v Emiratech. Nejlepsi by bylo zkrouhnout rozpocet hradni kancelare, at ta particka rusoblbu z Hradu sedi doma na prdeli.

3 hlasy

Za komoušů musela naše vláda konzultovat svoje rozhodnutí s Moskvou, a nyní s Bruselem a USA.Co se změnilo z pohledu země od roku 1989?Nic jen se změnili protektoři.Před tím jsme měli jednoho, nyní máme dva.A to jsem hodně při zemi.Jinak mne hodně udivuje, kde berou tihle mladí "politologové"s ještě nezaschlým inkoustem na diplomu, tolik sebevědomí, že tak bez uzardění radí a rozhodují, co by lidé podle nich měli dělat,říkat a to zcela bez životních zkušeností a nadhledu?

7 hlasů

Tito porevoluční "politrugové" novodobí vumláci, ať se zaschlými, či koupenými diplomy, nebo i bez diplomů (zde), nepotřebují ani samostatně myslet. S klapkami na očích jsou proto stud, zkušenost neznámé pojmy. A svědomí vyvekslovali za sebevědomí.

0 hlasů

Tak ta změna je veliká, stala se z nás předlužená, rozkradená kolonie bez vlastního majetku a těch pár baráků, co bylo opraveno a pár km dálinic, co bylo postaveno, tak je pořízeno na nesplatitelný dluh. Jedině předlužený stát je potom poslušný a musí poslouchat jak EUSSa píská.

1 hlas

Ano, máte pravdu, ale já jsem se vyjadřoval spíš k politickému "euroamerickému"hujerství našich současných a nebo minulých vlád, a k bezzkrupoloznímu vnucování "svých pravd" od mladých, a nedávno ze škol vyšlých novinářských dorostenců.Jsem plně přesvědčen, že mnoho z těch dnešních Mlejnků,Fendrychů a Kroupů, by v případě obrácení politické situace, zase hýkali za tu druhou stranu.

1 hlas

A víte , co je horší, že to není pouze od mladých novinářských dorostenců, protože těm už dostatečně mozky vymylo naše školství, ale horší je to od těch starých, kteří tu bolševickou propagandu zažili a píší propagandistcké bláboly horší než ten nejposlednější komunistický novinář. A ti, co nezažili komunismus, této dnešní propagandě bohužel bezmezně věří. Přečtěte si jejich argumenty, to je vše jak přes kopírák.

0 hlasů

Hokejko, koukam, ze se dnes trenink opet vydaril a byl jsi za manaska, do ktereho se cely team trefoval puky. To te omlouva. I kdyz inteligence jsi v kazdem pripade moc nepobral.

2 hlasy

Tvůj problém moulo je ten, že nemáš ani v tom "urážení lidí" žádnou invenci, a proto jsi zde, za cvičeného kašpara a plagiátora.Ale, pokud to ulehčuje Tvojí diagnoze, a nechodíš po večerech po parcích ukazovat svého pindíka, tak tu klidně exibuj,kuliferdo.

4 hlasy

:-))))Má to klučina těžký život, a tak ho nechejme na pokoji.Je to tady na Týden.cz jeho život a bez něj, jakoby nebyl.Jinak díky.

4 hlasy

Spíš bys měl té dámě vysvětlit, jak se píše "exibuj"...

1 hlas

Ano, moc se vám omlouvám za vypadnutí písmene "h".Jsem ale ráda, že je to jen taková maličkost, co vám na tom příspěvku vadí.

1 hlas

Chybičky jsou omluvitelné, neboť příspěvek je srozumitelný. Domnívám se, že pokud by paní pokládala drobné nedostatky za podstatné, tak jistě by se dodatečně opravila.

2 hlasy

Krasny clanek charakterizujici vecne opileho pussydenta, ktery se svou nenavisti ke vsemu a vsem zalkne.

4 hlasy

Blbečku, zemák je vožralej vobčas, Hakl Vejkl byl vožralej pořád.

1 hlas

Pokud by tomu tak bylo, tak si s Pepou Lustigem dávejte dobrý pozor, ať se neudusíte.

4 hlasy

Blbý článek a ještě blbější autor

11 hlasů

STYDIM SE ZE SEM CECH, STYDIM SE ZE SEM EVROPAN A ANO - KDYBY TO JEN TROCHU SLO ODSTEHOVAL BYCH SE RADSI DO RUSKA NEZ DO MUSLIMSKYCH STATU JAKO NEMECKO A ANGLIE. TAM ASPON NEVIDITE BUZNY VYCHOVAVAT DECKA.
A KDYBY BYLA VALKA TAK OTEVRENE BOJUJU PROTI USA A UKROFASISTUM!!!
HA A TED SE VSICHNI MISTNI ZAPADNI SRACKY TREBA POSERTE

7 hlasů

Já se stydím, že musím žít v jednom státě s takovými debily.

1 hlas

Val, val, val a nezastavuj se.

2 hlasy

A proč to nejde? V Rusku vás nechtějí?

3 hlasy

Neprokop Vilem taky tenhle Mlejnek?

3 hlasy

:-)

0 hlasů

Tak nějak to předem předkládat Obamovi, co chce MZ vyžvejknout..

7 hlasů

Pravidlo první: Svět řízený pravidly mediálních rad je korektní, ekologický a multikulturní.

Pravidlo druhé: Svět řízený pravidly mediálních rad je v dlouhodobém a zásadním rozporu s jakoukoli alespoň minimálně pravděpodobnou představou o světě skutečném.

Pravidlo třetí: Základní entitou ve světě řízeném pravidly mediálních rad a cílem působení médií je průměrný hlupák. S uvážením prvního pravidla se průměrný hlupák netituluje titulem průměrný hlupák. Používá se označení běžný občan, průměrný volič nebo náš čtenář.

Pravidlo čtvrté: Průměrný hlupák si nic nepamatuje, nedokáže odlišit následek od příčiny a všemu věří. Například věří, že se vyplatí spořit si na stáří. Věří, že mu stát za peníze vybrané na daních někdy poskytne odpovídající protihodnotu.

Pravidlo páté: Pravda a láska musí zvítězit - bez ohledu na možnosti, sny a přání našich čtenářů. Pravda a láska musí zvítězit i v případě, kdy by všichni naši čtenáři měli umřít hlady, nebo nějakým mnohem horším způsobem.

6 hlasů

Krátce by se to dalo shrnout do sloganu"my vám občane zařídíme tak spokojený a krásný žívot, i kdyby jsme vás měli všechny postřílet".

3 hlasy

Právě si definoval ruský způsob život...

0 hlasů

Převzato z : http://neviditelnypes.lidovky.cz/media-zustane-jen-zvast-0sn-/p_spolecnost.aspx?c=A150208_152634_p_spolecnost_wag

1 hlas

Dalsi rudy vemeno snazici se prizivit se na Zemanovi.

Jinak soudruh "politolog" si mysli, ze v koncentracich byli jenom Zidi a jejich sympatizanti??
To jelito ma nejspis diplom z Plzne, protoze takova snuska neznalosti jenom v uryvku z clanku, je k smichu :-)))))

6 hlasů

K pláči!

2 hlasy

Magoři, magoři a nic než magoři. Prezident prohlásí, že podle ústavy nemusí přijmout demisi ministra. Premiér prohlásí, že president v souladu s ústavou musí přijmout demisi. Tak máme jedny zákony a dva nejvýznamější politici si je vysvětlují každý podle svého. Z takového řízení státu by se jeden po_ral.

4 hlasy

Zmatek v tom máte vy. Nerozlišujete "demisi" od "návrhu na odvolání". Zeman o jednom a má pravdu, Sobotka o druhém a také má pravdu.

3 hlasy

Ty bys mohl dělat poradce tak leda spícímu dementovi. Ústava musí být jednoznačná a ne že si každý vysvětluje vše po svém, jak se mu to hodí. Všichni mají ze zákona pravdu a proto se nemohou dohodnout?

0 hlasů

Je to marný, je to marný, je to marný!

1 hlas

Věřila bych spíš tomu střízlivému, alkohol dělá s mozkem své.

0 hlasů

Proč se tolik lidí pohoršuje nad Zemanem a ne nad sebou?! Co jste si zvolili to máte.

2 hlasy

Co tím chceš říci? Že jsme si měli zvolit spícího dementa?

12 hlasů

ne, jen to ze jsi pica

2 hlasy

Opravdu, modrej hemeroide?

0 hlasů

Mlejnek konečně vysvětlil, proč za 40 roků komunistických zvěrstev u nás nikdo nebyl potrestán, naopak se komunisté vyšvihli do nejvyšších pozic. Prostě, nebyli to hlupáci, ani zločinci, ani přisluhovači. Oni "pouze uvažovali v kontextu tehdejší doby".
Tenhle článek je neuvěřitelný účelový blábol!

4 hlasy

To vis, Hitler vyhladil miliony, protoze uvazoval v kontextu tehdejsi doby.
Opicak vede valky po celem svete, svrhava rezimy, podporuje terorismus, protoze u vazuje je v kontextu doby....

Az da tomuhle jelitu nekdo par facek a slecinka "politolog" se rozbreci, ze mu nekdo rozcuchal vlasky, tak to bude jenom pohlavek v kontextu doby :-)))))))

4 hlasy

A s jakými spojenci by to měl prezident konzultovat? S těmi, kteří hlásají stejné názory jako má on a nebo s těmi, kteří mají názory jiné. Slovo "spojenci" je plurál. Nebo mele Mlejnek o nějakém spojenci, který je nad spojence? Který má názor za všechny?

8 hlasů

Co třeba EU nebo NATO?

0 hlasů

EU i NATO je složeno z členů a tito mají na věci různé názory. Ve věcech významných je poměrně složitý proces sjednocování. V přístupu k Ukrajině a IS rozhodně jednotní nejsou.
Samo EU a NATO jsou jenom shluky písmen, názvy.

1 hlas

Neměl by být ze zákona tak neprůstřelný. Nikdo, ani president, ani soudci, co msi jen hrabou peníze za tu tristní práci co spíše neodvádějí, ani žádná logopedka, co si připadá jak svatá na mostě....

1 hlas

Ta fotka v článku, i když vypadá jako logopedka co si připadá jako svatá na mostě, je politolog Josef Mlejnek, řekl bych.

11 hlasů

Bych rad vedel jak vypadas ty vole.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov