"Změnu tu nechceme!"
Prsatá Myslivcová brojí proti islámu. Bude kandidovat

09.08.2016 16:51 Původní zpráva

UVNITŘ VIDEO. Po kapele Ortel a zpěvačce Olivii Žižkové přichází na řadu další "celebrita", která se rozhodla hudebně vyjádřit k tématu islamizace Evropy. Modelka a bloggerka Dominika Myslivcová vydala svůj protestsong. A nejen to.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • David Lejdar (1 hlas) 09.08.2016 19:32

    A jídelní menu v němčině je jak vítání Hitlera?

  • Ďury - (1 hlas) 10.08.2016 07:51

    Naprosto s ní souhlasím. A když jsou naše politické špičky kre..ni,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Populism, nic jineho...

0 hlasů

Naprosto s ní souhlasím. A když jsou naše politické špičky kre..ni, musí je nahradit rozumně smýšlející občané!

1 hlas

To je jako nějaká recese, nebo to myslí naprosto vážně?

Jakože výroky typu: "Já jsem nezavislá ženská a chlap je od toho aby mi koupil mercedes." a "Tady jsou turisté, co si to jako dovolují, to místní nemají chlapy který jím všechno platí, a kdo by řešil nějaké odkud peníze jsou, přece u chlapa v pěněžence, ne?" opravdu nad tím nechávají pochybnost.

Stranou toho se jistě dá chápat, že například křešťanská postní doba (o které jste někteří možná alespoň někdy slyšeli, a že ke konci zimy/začátku jara v místním podnebí) je pro mnohé jak dávný přežitek a že by se to bralo jako docela přehnané kdyby to bylo jako nařízené neboť se v současné době přece má lednice atd. (a nějaký hladomor na tu eventualitu radší nemyslet, určitě na to někdo má připravený nějaký plán kdyby náhodou a lid určitě nebude vyšílený), jakože sice argumentativně i se spirituální stránkou to celé ale docela převážně, že se mělo postní dobu prostě od toho, že nejen zvířata ke konci zimy nicmoc masa na kostech. Přičemž se to v průběhu staletí argumentativně poněkud odchylovalo od toho původního smyslu, že se postní dobu argumentativně stanovovalo na základě jak že zima proběhla a kdy to výhledově vypadá, že obzvláště zvířáta z pastviny napapaná, a podřídilo se to trochu jinému pojetí. Ale z podstaty věci, pokud někdo o to stojí se tím řídit, ať jíž z důvodů církevních nebo spirituálních nebo prostě, že přece tradice a hezký čas vzpomenout i na osoby které tu byly dříve, tak z podstaty věci tu svobodu se má. Že dítě ne nutně nadšené být nucené například každou neděli na mši atd., to však v tom jistě samostatné téma i když se má jasno, že lid není jak děti nějakého dědy na hradě. A to téma se koneckonců může týkat i naprosto odlišných věcí než nějakého se sejít alespoň jednou za týden s náboženskou obcí, jakože mladá slečna možná naprosto nenadšená se líčit i kdyby maminka na tom sebevíce trvala jak to je přece normální atd.

A ten ramadán spadá na období kdy v poněkud odlišném podnebí docela parno, a že ne nutně nějakých 10 litrů vody na každou osobu na den. Což v moderní době v pragmatickém pohledu možná docela nepodstatné například v Rijádu, ale v mnohé venkovské oblast ne vždy až tak.

Co se týká nějakého kdo má na pro některé normální životní styl tak ten naprosto určuje pravidla a kdo nemá tak ať kouká obětovat rodinný život a někdy i zdraví aby se mělo 24/7 prodejny otevřené. Jakože osobně jsem sám a pracoval jsem směny bez příplatku za nějakou práci o neděli a podobně, jakože jasně, že jsem si prostě časově nemohl dovolovat například v sobotu večer jít na party když o noci nebo další ráno směnu, a je mi jasné, že povolání kde se má směny je vícero a že jistě hezké pro mnohé kteří nemají čas v týdnu si moct nakoupit o víkendu atd.. Ale když někdo například pravidelně středa-neděle pracuje, tak pokud se to bere normální, že i neděle jak běžná pracovní den, tak by přece například i škola mohla být o neděli otevřená, ne? Jakože i pokud se netrvá na nějakém, že křesťanské je přece mít neděli za den klidu a všichni aby se tomu koukali podřídit protože přece stanovená křesťanská kultura, mně osobně přijde pojetí nějakého co poněkud vypadá jak staré "měšťanstvo je prostě měšťanstvo (které často drží rozhodovací moc) a venkovanstvo má být rádo, že smí sloužit i kdyby docela hrozné pracovní podmínky" samo o sobě špatné. Do toho dělat nějaké, že to tak prostě je v jménu svobody (některých), to nepotěší. Což všehovšudy nevylučuje aby krám byl o neděli otevřený, a například pro studenty zřejmě skvělá příležitost si vydělat, ale nějaká že samostatná matka si nesmí vyskakovat, a že určitě přece je babička která může hlídat, a že jakákoliv změna která by umožnila takové matce aby nemusela možná dokonce každou neděli do práce a v týdnu možná večery že by vyžadovala jenom když většina občanstva možná má náladu se tím zabývat i něco vymyslet (jak mi osobně to poněkud vyznívá), celkově fér mi to nepřijde a argumentativně není divu když z dítěte vyroste akorát jak další člen nějakého gangu.

0 hlasů

To jde rychle !

Nevěřil bych tomu, ale Teplice. Do Prahy je to kousek.

0 hlasů

Ty se rád posloucháš viď? Měl bys zajít k psychologovi.

0 hlasů

A jídelní menu v němčině je jak vítání Hitlera?

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov