Nemeškali
Rusnokovi ministři stihli za měsíc přidělit zakázky za 1,1 miliardy

11.08.2013 19:59

Vláda Jiřího Rusnoka za dobu své krátké existence přidělila zakázky za 1,1 miliardy korun a vypsala tendry za 910 milionů korun. V pondělním vydání o tom informuje týdeník Euro. Například ministerstvo vnitra přidělilo společnosti Centropol Energy zakázku na nákup elektrické energie za 615 milionů korun. Většina tendrů ale byla vypsána už za vlády Petra Nečase, napsalo Euro.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Standa Gross (3 hlasy) 11.08.2013 20:16

    Naštěstí tyhle zákazky jsou průhledně čisté....jako slovo Boží :-)

  • Stan Král (3 hlasy) 11.08.2013 20:52

    Soukupovy mediotrubky se stydí podepsat pod článek a schovácájí se za...

  • Vlasta Smutná (2 hlasy) 11.08.2013 22:10

    Zloději úřaduj ve spěchu aby rozkradli co mohli. Bravo.

  • Jan Groha (1 hlas) 12.08.2013 10:51

    Z čeho by asi zaplatila SPOZ svoji volební kampaň? Proto musí Rusnok...

  • Jan Groha (1 hlas) 12.08.2013 11:11

    Zkuste si sehnat pár lidí z ministerstva dopravy z doby, kdy Žák...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Díky Soudruzi za každé nové ráno !!!

Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů

Historie pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.

Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné hovno - jen zasloužilí soudruzi ho budou mít navoněné z Tuzexu.

Členem ČSSD byl původně i Klement Gottwald. A jak to potom dopadlo se socany - i s Gottwaldem ???

Poslední bitva vzplála, socky – dejte se na pochod – za Ural !!!

0 hlasů

Z čeho by asi zaplatila SPOZ svoji volební kampaň? Proto musí Rusnok svému pánovi nějaké prachy přihrát.

1 hlas

Zloději úřaduj ve spěchu aby rozkradli co mohli. Bravo.

2 hlasy

Včera jsem se dívala na OVM na p. Žáka. Jeho vystoupení se mi moc líbilo. Nemlžil, dokázal pojmenovat věci, byl konkrétní, nepoužíval fráze, ale vlastní slova. Mluvil jako odborník, ne dosazená politická nula, která ničemu nerozumí. Takoví lidé by dokázali státu hodně ušetřit, protože můžou zabránit vyhazování peněz z okna.
Mimo jiné pravil, že na špatném výsledku hospodaření se korupce podílí jen asi z 20 %, zbytek je výsledkem nekompetentního řízení. Stejný názor jsem už slyšela od jednoho velmi chytrého pána, zabývajícího se optimalizací hospodaření, který tuto myšlenku více přiblížil realitě. Řekl, že mnohem méně škody nadělá nepoctivý odborník, než poctivý hlupák.

0 hlasů

Zkuste si sehnat pár lidí z ministerstva dopravy z doby, kdy Žák dělal náměstka ministra. Nedozvíte se o něm o jeho genialitě a odbornosti, ale o nekompetentních rozhodnutích, aroganci vůči lidem, kteří jsou skutečnými odborníky i důvod, proč by z ministerstva vymeten.

1 hlas

Soukupovy mediotrubky se stydí podepsat pod článek a schovácájí se za soudruha ČTK.
Bože to jsou ale sračky.

3 hlasy

Neberte si slovo boží nadarmo, vy sprostá nádobo hnusu.

0 hlasů

Naštěstí tyhle zákazky jsou průhledně čisté....jako slovo Boží :-)

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov