Bývalí rivalové
Schwarzenberg se chystá k Zemanovi: Útok na Írán? Měli bychom mlčet

06.02.2013 06:38 Rozhovor

Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg v pátek bude s nastupujícím prezidentem Milošem Zemanem ladit zahraniční politiku. Hlavě státu Schwarzenberg nedoporučuje militantní výroky vyzývající k ozbrojenému útoku Izraele na Írán, přestože za přívržence Izraele považuje i sám sebe. K novému prezidentovi hodlá být ministr naprosto loajální.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Novák (11 hlasů) 06.02.2013 10:43

    Je správné strašit komunistama? Ano byla to neskutečná hrůza! Každý...

  • Jan Novák (10 hlasů) 06.02.2013 08:03

    Když to navrhne KSČM-je ticho v medií když ODS HÝKAJÍ všechna!:-( ...

  • občan (9 hlasů) 06.02.2013 09:39

    Schwarzenberg nějak pozapomněl,že s Havlem intenzivně prosazovali...

  • Jan Novák (7 hlasů) 06.02.2013 10:34

    A v příštích volbách všichni živnostníci a podnikatelé houfně volit...

  • Jaroslav Staněk (7 hlasů) 06.02.2013 11:03

    Kníže ? Myslíte to posírající se rakouské zombie ?

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Teda, já bejt Achmadínežádem, tak už teď trpím hrůzou, že Miloš jednoho rána zjistí, že mu došla slivovice, tudíž že má dneska blbou náladu a někdo si to pěkně odsere!

2 hlasy

děsí mě s jakou nezodpovědností ameriky a izrael rozpoutávají neustálé válečné konflikty na několika kontinentech, opravdu někdo z vás tady s hloupým Kchárlem v čele chcete třetí světovou válku? byla by rychlá, krátká a DEFINITIVNÍ

2 hlasy

bože tady je zase psychopatů

2 hlasy

Herr Karl je jako politik naprostá tragédie. Bez názoru, bez myšlenky (své)Hlava německého šlechtického rodu v čele české diplomacie je unikátní, nemluvím už vůbec o tom, kdyby měl být prezidentem.

3 hlasy

Cokoliv řekne pan Karel Jan Schwarzenberg je noblesní,milé,promyšlené,neurážlivé a vychází z jeho hlubokých znalostí zahraniční politiky.
Jediné čeho lituji jsou Češi,kteří to ve volbách l.přímo voleného presidenta posrali a zvolili takového nafoukaného jezevce a megalomana.
Přeji ministrovi zahraničních věcí hodně zdraví a mnoho trpělivosti s bohuželpresidentem Zemanem.Snad ho zvládne a pokud né,tak Bůh s námi.

4 hlasy

Teda, pane Pokorný, někde jste uvedl, že jste cholerik. No nevím, já bych tu diagnózu i rozšířil.

3 hlasy

pane pokorný, už jste se s tím vaším problémem někde léčil, zkuste to, spolehněte se na medicínu, panbůh vám nepomůže, a VÁM speciálně už vůbec ne, víte co je to brát jméno boží nadarmo?

2 hlasy

Ty si Boha neber do huby, ty prase špinavý.

3 hlasy

Takto tady reaguje Ondřej Dvořák, který píše pod několika nicky, dnes se to provalilo, on se na půl hodinky odmlčel a pokračuje dál - osočuje kdekoho, dává rady, jak se chovat? Stále nevycházím z údivu nad drzostí některých osob,

2 hlasy

Na hrubej pytel se dává hrubá záplata. To si ještě neslyšel? A to, že tu mám víc nicků je omyl, a jelikož to nevíš jistě, a ani nemůžeš vědět jistě, je to lež. Jsi Lhář, Racku. Sprostý lhář. A navíc hlupák.

3 hlasy

Můžeš nadávat jak chceš, dnes jsi byl přichycen, jak jsi tady jedné diskutérce na její otázky omylem začal odpovídat druhým nickem, vše je níže zaznamenáno, tvoje hrané rozčilení bylo opravdu směšné. Ale klidně si prskej své nadávky, stejně nic jiného nedokážeš...

2 hlasy

Můžu se jen pousmát, když věříš svojí vlastní hlouposti...

3 hlasy

Krom toho, jak vám to všechno dohromady štimuje s patronací Ruska nad Sýrií a Íránem? ... Dává vám to logiku? Že by Zeman chtěl podporovat útok na tyto země? Podle mě to vyjádření bylo zkratkovité, nebylo to oficiální vyjádření Prezidenta.

A to, že má Schwarzenberg názor, že by se mělo mlčet považujete za správné?

Ve válce mlčí můzy, muži by však mlčet neměli. Vzpomínáte?

2 hlasy

To byla krásná písnička,ale vy jste jí nepochopil.Platí to na jasně obranou válku.
Pokud jste si jist,že je to tento případ,tak se hned hlaste ,jako dobrovolník!

3 hlasy

Aha, asi se nevztahuje ani na humanitární bombardování, že? Pardon, já nevěděl, že jste oficiálním vykladačem veršů Karla Kryla...

2 hlasy

Sehr g. Herr Schwarzenberg, lassen Sie sich von dem tschechischen Mob nicht nervös machen. Unsere Zeit kommt, in der solche Elemente auf die Größe reduziert werden, die denen gebührt. Europa steht auf einem christlichen Fundament und wir werden dafür sorgen, dass dort auch bleibt. Die gegenwärtige Situation ist nur temporär und die Zeit in der holde menschliche Eigenschaften wieder gesucht werden, die kommt gewiss.

1 hlas

Radši si jdi požádat o odškodnění.

"Kdo mluvil česky, byl potopen do nedaleké ledové řeky, zavzpomínal na tehdejší dobu Vitovec. "Rychle jsme se to proto odnaučili," vysvětlil Čech převychovaný na Němce, který na konci války sloužil jako pomocník u protiletadlového děla, za což dostal i vyznamenání. Krátce nato však padl do ruského zajetí."

2 hlasy

to je k smíchu, jak se dneska kolaborantská verbež snaží hodit vinu jen a jen na nacisty, sami byli ještě horší, jejich kámoši banderovci aspoň držej huby, stejně tak pobaltští nacisté, ale česká verbež ze sebe bude furt dělat chudinky, ačkoli byli ti nejhorší, protože kolaboroval celej tkzv. národ

2 hlasy

božemůj, je to možné, že jste kromě té vaší neuvěřitelné vulgarity ještě tupá, vychodila jste vůbec obecnou školu? Vaše vyjadřování svědčí tak na pomocnou, hodiny dějepisu vás minuly úplně,čtu tu vaši zvratku už potřetí a vůbec nechápu, co jste chtěla národu sdělit, začínám se obávat, že jste klientka psychiatrie u které to zas někdo přehnal se sedativem, osobo jste vy vůbec duševně normální? Vám musel někdo hodně ublížit, ale obávám se, že to jen komunisti nebudou

2 hlasy

smrad s tý tvý tlamy je cejtit až sem ty nulo, naproti tobě pradědku jsem se narodila v demokracii, co je obecná škola nevím, protože mi není tisíc a půl jako tobě a naštěstí jsem nemusela poslouchat nemožný lživý bláboly zamyndrákovanejch komoušskoslovanskej učitelů

1 hlas

Podle Vaší rétoriky, jste se nemohla nikdy narodit, ale pouze vylíhnout.Jste nemocná osoba.

0 hlasů

Právě proti, Vlastičko, nemáš ánung o tom, jak může společnost taky vypadat a chováš se jak se chováš. Jako zběř bez mozku s růžovým čírem.

0 hlasů

"Unsere Zeit kommt", kde jen jsem to už slyšel? Aha, už vím, v Goldwinově zákoně.

1 hlas

Tak kolikpak teď máš nicků, Ondřeji? Dopoledne ti to trochu nevyšlo, blbá chybka, nezměnit si zpátky nick a odpovídat jako Jean. Zwelebil a Dohola jsou taky tvoje? Vulgaritou by odpovídaly:-)

0 hlasů

Zopakuju Ti to ještě jednou, Viktorku. Mám tu pouze tento "nick". A není to nick, je to moje skutečné jméno.

0 hlasů

Nyvlt jsi kašpar,je to des ze takovémuto monstru nekdo dal hlas njn Češi byli vzdy lokajove.

3 hlasy

Kniže Karl je nějak pobledly.Nema žadny ruměnec.

3 hlasy

Je bledý hrůzou ze svého vlastního konce.

3 hlasy

Za to ty jsi rudej až moc.

2 hlasy

Kníže ? Myslíte to posírající se rakouské zombie ?

7 hlasů

Na takovou sprostotu se těžko reaguje.Mít vás po ruce,tak jí máte.To je jediná reakce adekvátní na takového spros´táka.Posílám vám po drátech pořádnou výchovnou facku.

3 hlasy

Ty bys chtěl někoho vychovávat? Sám potřebuješ pár výchovných facek, ty přechytralá špíno.

3 hlasy

To je síla, většina slušných lidí ani nereagovala na nicky Staněk, Roko, Jouda - protože na špínu se reagovat ani nemá. A Ondřej Dvořák, který tady dnes psal (a občas se i pletl) pod několika nicky, patrně i pod těmi urážlivými, se tady ještě obouvá do někoho, kdo velmi slušně upozorní, že vulgarita sem nepatří? Ondřeji, vy si někomu dovolujete říkat "špíno" poté, co jste tady dnes předvedl?????

1 hlas

Můžu si dovolit říkat, co chci, protože narozdíl od Tebe a některých dalších, vím co říkám a o čem mluvím.

3 hlasy

Ještě si roztrhni tričko, hňupe.

2 hlasy

Gratuluji. To mluví za vše.

1 hlas

Je správné strašit komunistama? Ano byla to neskutečná hrůza! Každý musel do práce a to si ještě mohl vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu dají podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, budu mít práci třeba až do penze, lidi neskutečně deptala. Neskutečné násilí bylo pácháno na nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté v lékárně včetně tučného doplatku jako v každé demokratické společnosti za léky, odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel zaplatit jen jednu korunu. A co teprve vnucování sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát snilo o tom, aby mohli dělat o 10 - 15 let déle. Po operacích se dělo lidem také bezpráví. Zpravidla 6 týdnů se člověk zotavoval v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce hned nepropustí. A co teprve když Vás do půl roku po operaci poslali do lázní. A ti komunističtí tyrani nám nedali žádnou možnost finanční spoluúčasti. Ne přátelé, nedali nám možnost zaplatit si ani třetinu. Bylo to opravdu děsivé a devastující období našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se stala bezcitná zvěř. Za komunistů mladší vstávali v autobuse, aby pustili sednout ty starší. Dnešní mladí již znají svá práva v demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět. Již nikdy nechci zažít sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.

11 hlasů

Stále opakuješ stejné lži a bludy.Máš to marné nebo´t každý si umí porovnat,jak to bylo před r 1989 a jak to je nyní.Stačí se podívat na dálnice.Projít shopping parky.Pokecat s tísícema Čechů v Chorvatsku,Paříži a jinde a také podívat se např na statistiky,jak dlouho se pracovalo na nedostatkovou Škodovku a jak snadno si jí pořídíš dnes.Zrovna tak se podívat na průměrný věk tehdy a nyní.Lžeš a sám sobe kradeš svědomí.Trest Boží tě nemine.

2 hlasy

upřímně a hluboce vás lituji, vy budete asi hodně velký chudák, když ke štěstí potřebujete hlavně šopink parky a možnost bezhlavě nakupovat jako ubožák, je mi vás líto, váš duševní obzor se blíží inteligenci larvy, jinak co se týče průměrného věku měl byste si doplnit vzdělání, dneska na infarkt a mrtvici umírají lidé už ve věku 35 let, neboť se tak štvou za kariérou a majetkem že to tělo odmítá zvládnout, dřív se na infarkt umíralo po padesátce, před rokem 1989 nebylo ani zpoloviny tolik otylých dětí jako dneska, dnes je každé třetí dítě tlusté jak pašík, neboť jdiný pohyb který zná je od počítače k lednici, tloustnou z brambůrků a sladkostí z těch vašich šopink parků, polovina dnešních puberťáků se nedožije padesáti let, neboť jsou prolezlí nemocemi a alegriemi, které před třiceti lety nikdo neznal, to vše z té vaší úžasné superšopingové stravy a z toho, jak si vozí zádele v těch luxusních autech, člověče nešťastná, proč blábolíte takové nesmysly o věcech o kterých nemáte ani páru, já to kolem sebe vídám dnes a denně, duševní ubožáci jako vy, vypasení ze šopingů, prolezlí civilizačními chorobami jejichž jedinou starostí a zájmem je, co si zas koupí, kdo má pak ty chudáky jako jste vy léčit? Jinak hloupý jene pokorný, nejvyššího věku se dožívají lidé s datem narození kolem roku 1920, kteří zažili válku i socilaismus, včil mudrujte chudino, tihle dědové budou běhat ještě tehdy, až vy budete v důsledku své hlouposti a civilizační otylosti na prkně

3 hlasy

"Trest Boží tě nemine."? ... No vidíš, ani tě nikdo nemusí soudit, odsoudil ses sám, ty pokrytecký nabubřelý hloupý arogantní prase.

4 hlasy

Človeče, zasloužíš si vůbec takové označení???:-(

1 hlas

A co Ty s Pokorným, myslíš, že si je zasloužíte?

2 hlasy

Nechám už tvé výkřiky bez komentáře, protože asi mluvíš a píšeš, jak tě naučili a vychovali.

2 hlasy

V blázinci je srandy vždycky habaděj.

2 hlasy

A to mohou vědět jen pacienti nebo lékaři ;) Jste lékař nebo pacient Ondřeji ?

2 hlasy

Už dlouho tu nebyla taková sranda:-) Ale začíná to zapadat: jestli Ondřej píše z psychiatrické léčebny, asi bude hrát s tímto nickem lékaře a s nickem Laroux pacienta. Vykřikoval tady toitž, že Laroux je psychotik. Ale možná jsou za pacienty i ti dva Nováci níže a občan:-) To se nám to vyvrbilo...

1 hlas

Přidejte se k nám (mě) či k mému transcedentálnímu vícejá Viktore. Vaše diagnóza: Paranoia. Zapadnete dokonala a večer se podává vanilkový pudink s višňemi ;)

2 hlasy

oprava: višněmi ..a budou bez pecek. Posledně se tu jeden udusil :)

2 hlasy

To pozvání do klecového lůžka si rád nechám ujít, a pokud po něm tolik toužíte, pane Čáslavo, tak pokračujte v tomto duchu.

3 hlasy

Ještě mnohem horší Ondřeji. Zkuste se ale trochu zamyslet se mnou. Je šílenější psychotik, který šíří své pravdy na webu nebo ten, kdo vyhledává psychotika a snaží se se s ním vést diskuzi ? Vy nevíte, že nám "bláznům" se nemá odporovat ? Hrozí Vám, že skončíte v klecovém lůžku vedle mne a bez nároku na večerní puding. Tak maximálně ty višně nebo třešně bez pecek Vám dají a to by Vám mohlo způsobit srdeční arytmii nebo mozkovou příhodu. Víte přeci jak na Vás třešně působí ... Tak pozor :))

0 hlasů

Nic není tak horký jak se to navaří.

2 hlasy

Fakt je to s vámi tak zlé, jak píše Ondřej?:-):-)

1 hlas

A v příštích volbách všichni živnostníci a podnikatelé houfně volit TOP09 a ODS, ať vám vzrostou tržby. Třeba si k pekaři bude chodit Kalousek kupovat 100 tisíc rohlíků denně, nechá se u holiče 5000 krát denně ostříhat, vše bude prosperovat. Po modré s Kalouskem rovnou do pr....

7 hlasů

drovni zivnostnici davno zjistili ze tudy cesta nevede... vsak v nejedne televizni diskuzi o tom byla rec a zastupci zivnostniku se vyjadrili jasne...

1 hlas

Ano.. mlcici prezident.. to by se libila kazde vlade..

2 hlasy

Tak teď jsem zdejší diskuzi pochopila dokonale... Polemizovala jsem s nickem Ondřej Dvořák, a když jsem mu napsala, jak jsem sledovala některé jeho příspěvky - tak mi vesele odpověděl v 9.41 jako nick Jean Leroux - a v diskuzi,aniž si všiml své chyby, pokračoval. Takže to není moc fér, když Ondřej Dvořák je zároveň Jean Leroux. Tady je to opravdu jen o podvodech, s takovými stránkami se loučím. A vám Ondřeji Dvořáku přeji hodně štěstí pod mnoha nicky. Doufám, že to Dvořák máte taky vymyšlené, musela bych se za takového jmenovce-podvodníka stydět.

2 hlasy

Jean Laroux je spíš nějaký psychotik, kterému přeskočilo a začal se za mě vydávat. Jestli to bude pokračovat, tak ať si zajde k obvoďákovi, a ten ho pošle na podrobné vyšetření.

3 hlasy

Za Vás Ondřeji mě začala vydávat Helena. Začínáte se poněkud ztrácet. Já se za Vás vydávat nemohu ani kdybych chtěl. Na tomto webu se používají tzv. registrované nickname. Víte co to je a jak to funguje ?

0 hlasů

Jean Laroux je osoba pravým jménem Lubomír Čáslava a nemám s ním nic společného.

3 hlasy

Dvořáku teď jsi se těžce odkopal :-D

2 hlasy

Přesně tak Ondřeji. Děkuji za uvedení na pravou míru. Pokud někoho zajímá bližší odkrytí identity Lubomíra Čáslavy alias Jeana LArouxe (ženský rod proboha) tak může zabrousit třeba na Facebook nebo Google plus a tam najde informací více ;) .. To muselo být děsivé udělat z Vás Lerouxe co ? :-))))

0 hlasů

Zmýlit se může každý. A hlupákem ukázat také každý. A někdy ani není zapotřebí nějaké velké snahy.

1 hlas

Teď když napíšu, že souhlasím, tam mě k s Vámi zase někdo bude spojovat. Zapeklitá situace. Konečně Laroux neví co říct. Měl jsem raděj držet .. co ? ! Být robot, tak se mi teď vyzkratujou obvody :)

0 hlasů

Dvořáku, Larouxi nebo Čáslavo, to už začíná být humorné, samomluva nicků, které si tu okamžitě potvrzují identitu a málem čísla bot:-):-) Tak se více neztrapňujte. :-)

0 hlasů

42 :)

0 hlasů

Nemá cenu dál reagovat. Přeji příjemnou zábavu s psychotikem Čáslavou.

2 hlasy

:-D

1 hlas

Hezky jste ho nachytala, ale to není nic nového. Rudá parta tu má služby a každý na službě střídá 3-5 nicků. Akorát to někdy nestíhá a Alice je chlap, pak se zapomene felix a svého "sračkometa" - oblíbený výraz, použije pod jiným nickem... A nicky občan, Novák, dneska Novotná nebo Leroux - to je jsou prostě mrtvé škatule pro znásobení povinného tlaku rudé party na Týdnu.

3 hlasy

Nevážený pane, tento nick používám již cca 8 let, používala jsem ho i na doskuzích iDnes a na jiných diskuzích, nikdy jsem jiný nick neměla, neb nepotřebuji měnit nicky, co píšu. za tím si s tojím a jsem ochotná o tom diskutovat a argumentovat, leč s většinou diskutujících, a vy k nim patříte, diskutovat bohužel nelze. Tak si dál vymýšlejte své hloupé konspirace, je to podstatně lehčí.

0 hlasů

Ano, vím o tom, několikrát jsem na to poukazoval, ale v podstatě se s tím momentlně nedá dělat nic, než s vrozenou slušností, noblesou, hrdostí a výchovou odrážet hnusné útoky těchto lidí. Je to podlá mentalita komunistů a pohrobků opoziční smlouvy. Snaží se slušné diskutéry zatlouct do země palicí nejnižších lidských pudů, nacionalismu, xenofobie, závisti a blokují tak jakoukoliv demokratickou diskuzi.

S nelíčeným údivem tady denodenně zažívám, jak se prolomila a vytéká rudá žumpa páchnoucí nenávistí národního socialismu a třídním bojem padesátých let.

Kdo to nevidí nebo z ušlechtilých důvodů, aby se s nimi nedostal do křížku, jim vytrvale neoponuje, nese za tuto hanbu odpovědnost!

1 hlas

... s vrozenou slušností, noblesou, hrdostí a výchovou vzhůru na ty sprosté rudohnědé dobytky. Ústroj budiž jednotná. Modré košile a žluté podklolenky :))))

1 hlas

Ale tohle jste přece chtěl napsat jako Ondřej:-) ten má pořád plnou pusu nějakých uniforem. To je dneska fičák, je humorné sledovat, jak se vám to pomotalo. Nebylo to nějakou becherovkou?:-):-)

1 hlas

Pokud narážíte na Milouše, tak ten prohlásil, že becherovku už nechlastá. Prý je tam moc cukru. Dal se na slivku či co .. snad mu vydrží jestřábí zrak .. :)

0 hlasů

Ne, ne .. máte v tom odhalování identit teď vážně chybku - viz. odpověď výše. Ondřej Dvořák alias "nevím" ale tipl bych ho na nějakou charitu, je obvykle mým Vášnivým názorovým oponentem a mám ho za to velmi v oblibě. Bez ironie.

0 hlasů

Schwarzenberg nějak pozapomněl,že s Havlem intenzivně prosazovali humanitární bombardování Srbska!!!
A teď najednou nedoporučuje militantní výroky???Stakovou politikou ať jde Karel do prdele!

9 hlasů

Přečtěte si příspěvky Jeana Larouxe, má ve všem pravdu.
Pro všechny, koho trochu zajímá historie:
http://falseflags.wordpress.com/2009/10/04/1953-overthrow-of-iran-by-cia/

1 hlas

Právě jsem si jeho příspěvky přečetl a naopak dávám zapravdu jeho oponentům. Laroux je samozřejmě typ komunisty, který mluví, jak se mu to zrovna hodí. Bude kritizovat strašné kapitalisty, kteří nás prodali v Mnichově a dělali, že fašistický stát nevidí - ale dneska se mu zase hodí to opačné, přece nebudeme zasahovat do svobodného rozhodování Iránu, ať si dělají co chtějí, my nic, ... Je to pořád stejná komunistická demagogie, pan leroux ji v sobě nezapře, viz níže jeho hluboký problém se Schwarzenbergem, který nemá odůvodněný jinak,než že prostě v životě jinak než rudě neumí vidět.

2 hlasy

Můžu vědět, která území jiných svrchovaných států Irán požaduje ? Ono by vůbec možná nebylo na škodu trošku se mrknout na historii Iránu ( a nemyslím tím historii vzdálenou x stovek let).

4 hlasy

Děkuji za krásnou demonstraci škatulkování. Nálepkování či škatulkování není nic nového. Taková věc co se automaticky pojí i se zobecňováním. Měli to inkvizitoři pro své kacíře. Měli to náckové vůči komunistům i židům. Měli to bolševici proti třídním nepřátelům a jak se zdá je to velmi moderní i dnes. Co myslíte, že je příčinou škatulkování? Přičleňování oponentů k nějaké skupině, kde bychom je velmi rádi viděli, abychom to měli snazší. Nepřítel musí být identifikován a zařazen. Írán. Sýrie, Libye, Laroux. Osy zla. Bolševici. Náckové. Hlupáci. Neslušní. Lůza. Potomci nevolníků. Myslíte, že by škatulkování mohlo indikovat nedostatek protiargumentů a snahu ukončit nepříjemnou polemiku v níž ztrácíte půdu pod nohama ? ;)

3 hlasy

Neznám lepší škatulku, než na kterou jsem reagoval: vlákno začíná tím, že pan Leroux má ve všem pravdu. Chápu, že vám to lichotí:-):-), ale já se bojím takových kategorických prohlášení, tak jsem si četl, v čem dnes máte pravdu. A vyšlo mi jediné: takový komunista leroux, který měl nejdříve husí kůži z toho, že někdo pochválil za jakýsi postoj ministra zahraničí (tu dámu Leroux hned pojmenoval jako ohnutou), a dále tady citoval školení na téma Írák, jak ho denně provozují Haló noviny, se stejným slovníkem i stylistikou. Tak jaká škatulka: mám vám servilně zpívat, že máte ve všem pravdu? To nějak nejde. Tak vás pochválím, jste vzorný komunista a články Haló novin poctivě šíříte i na jiné weby:-) Spokojen? Nebo komunisté jako vy se stydí za to, když se jim tak říká???

1 hlas

Laroux má ve všem pravdu ? Napsal jsem to já nebo Vy ? ;)

Bojíte se nějakých prohlášení? A co s nimi? Zakázat? Cenzurovat? Trestat nositele? To dělali náckové a bolševici. Já si naopak KATEGORICKY myslím, že proti názorům může efektivně uspět zase jen názor. Pouze a jen názor může pacifikovat názor ze kterého máte strach. Tak se nebojte. Názory máte, tak je předneste. Snad mé doporučení nezní moc bolševicky ;)

Komunista LAroux (je to v ženském rodě) sice vůbec neví, že je komunistou ale když to víte Vy tak to tak asi bude. Nálepky, nálepečky .. nebudu se opakovat a něco Vám vyvracet. myslete si co chcete ;)

Hlavně mi prosím nezpívejte. Mám obavy, že by to vyznělo jako Česká hymna v podání pana knížete :)))

Haló noviny nečtu. Haló noviny šíří Larouxovu pravdu? V tom případě mě ani nezajímají. Co bych se tam dočetl? Nic nového. Já se raději dohaduji s lidmi jako Vy a moc mě mrzí když se bojíte. Nebojte. Nekoušu ;)

0 hlasů

Chvíli jsem měl obavy, že to budou mé obvody co se vyzkratují. A zatím .. :) Bude se mi stýskat Viktore. Přeji hezký den a hodně úspěchu v boji proti Rudým mlýnům

0 hlasů

Ptáte se a nechctete slyšet odpověď, polemuzijete, ale jiný názor nesnesete. O cenzuře mluvíte zase jen vy, asi to slůvko stále lahodně zní ve vašich uších, mně by ani nenapadlo. Reagoval jsem na někoho, kdo tu psal, že Laroux má vždycky pravdu - to se nesmí? Vy jste směšný:-):-) Vy jste asi sám byl cenzor, když tak chcete určovat, co má vlastně kdo psát. Jen jedno odmítám - trávit tady s vámi volný čas, já ho věnuji raději práci - vy ho máte habaděj, jak se zase ukázalo, máte co dělat, abyste obsloužil několik nicků:-). tak si to užívejte, jistě je to krásný důchod po kariéře v minulém režimu, komunisté nepřišli nikdy zkrátka:-) Hezký den:-)

0 hlasů

Laroux ma pravdu: v Michiganu stoji vezaci:-)

1 hlas

Levicovi danovi poplatnici hykaji radosti:

http://www.lidovky.cz/ochranka-zemanove-nechce-ukazat-kudy-jezdila-fnp-/zpravy-domov.aspx?c=A130205_170030_ln_domov_ogo

1 hlas

otazkou je proc nejezdil knize na HRAD za Klausem-ten vsude udelal ostudy neurekom....

3 hlasy

Patrně proto, že musel ty vámi zmiňované ostudy pana Klause jezdit žehlit... Obavy, že to bude s nástupcem pana Klause obdobné, tady jsou ve velkém měřítku...

0 hlasů

http://i.idnes.cz/11/092/cl6/JB3ddd09_kni.jpg

Ostuda je silně relativní pojem v české politice. Každý si ji může vykládat jinak.

1 hlas

V klidu, není hanba se mýlit, hanba je nepřiznat, že jsem se mýlil. A Schwarzenberg svým usínáním v rudých fuseklích na mezinárodní obranné konferenci nemá komu co vyčítat.

3 hlasy

Četla jsem si vaše příspěvky na mnoha diskuzích v obavách, že byste mohl být mým příbuzným. Naprosto nejste schopen oddělit marginálie od podstatných věcí a žijete z několika ideologických pouček, do kterých pak potřebujete lidi rozdělit a občas projevujete základní neznalosti. To není dobré vodítko pro někoho, kdo se chce vyjadřovat všude a ke všemu. Ale máme svobodu a můžete ji využít, toto právo vám neupírá nikdo.

2 hlasy

To mi velmi lichotí, že mne tak bedlivě studujete na mnoha diskuzích. Co Vás k tomu vede? Pochybujete o své pravdě a víře ? Máte potřebu svoji pravdu a víru neustále posilovat? Stále si ještě nejste jistá? To je dobrý směr. Jen idiot nepochybuje. Držím Vám na té Vaší cestě palce ;)

0 hlasů

Já se kritiky nebojím, jen směle do ní. Když jste četla co píšu, mohla jste reagovat. Což jste ovšem nechtěla, protože se v názorech natolik rozcházíme, že Vám bylo předem jasné, že by to nikam nevedlo. A je tomu tak i teď. Co se týče ideologických pouček jak říkáte, možná Vás to překvapí, ale několik "ideologických pouček", které příjmete za vlastní, stačí k tomu, abyste zcela přestavěla názor na společnost. Ten výběr je samozřejmě na Vás.

1 hlas

Tady není vůbec obtížné být otřesen, naopak. Prakticky se tu jeden s druhým neustále snaží nějak otřást. A pro slabší povahy je to prostředí dosti nehostinné, barbarská divočina. To, že dáváte přednost informacím a vlastnímu rozumu Vás ctí, a na tohle téma jsem tu už taky měl "přednášku". S tou šíří informací je to jako s cibulí, každá slupka vám může otočit názor o 180 stupňů, a kdo ví kde ta cibule končí, kam až ta cibule dosahuje. To, že jste "na slupce" vyšší ještě neznamená, že nad vámi není další, která Vám názor dokáže znovu otočit, tak jako tolikrát, při postupném zkoumání skutečnosti.

2 hlasy

Včera jsem byla tak otřesena tím, jak se tady diskutuje, a byl jste mezi těmi, kteří mě šokovali, že jsem nechtěla reagovat na nikoho konkrétně, protože člověk se skokem do stoky taky smočí. Ale pár svých reakcí občas uvádím, stačí je přečíst.
Ideologické poučky zásadně vynechávám, dávám přednost šíři informací a vlastnímu rozumu:)

0 hlasů

Levicovi danovi poplatnici hykaji radosti:

http://www.lidovky.cz/ochranka-zemanove-nechce-ukazat-kudy-jezdila-fnp-/zpravy-domov.aspx?c=A130205_170030_ln_domov_ogo

1 hlas

Je to dcera budoucího Prezidenta a přináleží jí ochranka. Kdyby chtěla své přátele kamkoliv doprovodit, tak ochranka půjde, nebo pojede s ní. Takže kde je problém? Prostě kam se hne, tam jde i ochranka, včetně vozidla ochranky. Je to tak těžké pochopit. A proč by nemohlo v tom autě jet pár přátel?..

Zase se tu dělá z komára velbloud.

3 hlasy

Vam zase v Michiganu stoji vezaci:-)

0 hlasů

Levicovi danovi poplatnici hykaji radosti:

http://www.lidovky.cz/ochranka-zemanove-nechce-ukazat-kudy-jezdila-fnp-/zpravy-domov.aspx?c=A130205_170030_ln_domov_ogo

0 hlasů

Zjevně některé politické omyly Miloše Zemana ještě nevyprachaly...

Nechci být sprostý, ale nemohl by mu prosímvás někdo z jeho blízkého okolí přečíst nějaké statě definující slovo Diplomacie, a také některé statě z relevantních mezinárodních mírových smluv?

Citace z článku:

http://www.vasevec.cz/milos-zeman-podporuje-preventivni-utok-izraele-na-iran-potvrzuje-tak-roli-jestraba-v-zahranicni-poli

"Zeman se opět projevil jako válečník. Podpořil totiž případný preventivní útok Izraele na Írán. „Slova jsou krásná věc, ale někdy jsou daleko důležitější skutky. Evropská unie opakuje chybu appeasementu, usmiřovací taktiky, tehdy vůči Hitlerovi, dnes vůči islámským fundamentalistickým teroristům. Appeasement, a to souvisí s tím preventivním úderem, se dlouhodobě nikdy nevyplácí," cituje iDnes Zemanovo vyjádření. Pokud podle prezidentského kandidáta Zemana bude mít Česko odvahu podporovat Izrael, zaplatí za to sice horšími vztahy se zeměmi, které na Izrael útočí, ale bude to správné řešení. Připomeňme, že Zeman v roce 2001 pomohl administrativě George Bushe při hledání důvodů pro válku proti Iráku, když během svého pobytu v USA hovořil o návštěvách teroristy Mohammada Atty v Praze. Později se ukázalo, že jeho slova se míjela s realitou. O rok později v rozhovoru pro izraelský deník Haarec zase nazval Jásira Arafata teroristou. Zejména je ovšem třeba připomenout, že Miloš Zeman jako předseda vlády zavlekl Českou republiku v roce 1999 do agrese proti bývalé Jugoslávii a nese spoluodpovědnost za lidské oběti i způsobené materiální škody. Mezinárodní skupina právníků potom M. Zemana zařadila na seznam odpovědných osob za tuto válku, které obvinila z porušování mezinárodního práva a mezinárodního válečného práva. Podnět ke stíhání před Mezinárodním trestním tribunálem pro bývalou Jugoslávii byl ovšem v souladu s celou činností a zaměřením tribunálu odmítnut. Právě spoluodpovědnost za zločin proti Jugoslávii je pro mnohé levicové voliče téměř nepřekonatelnou překážkou podpory Miloše Zemana na funkci českého prezidenta."

2 hlasy

Ač nevolič Zemana v otázce soudruha Arafata mu musím dát plně za pravdu..Zločinec a terorista

3 hlasy

V prvni rizene strele na Iran bude sedet navigator Mylous.

2 hlasy

Tak Myloš chce zautočit na Iran ? Skvěle !! Ale nejdřív bych počkal jak dopadne útok Česka na Německo..
Na zprávu BND (Bundes-Nachrichten-Dienst), že podle reakcí na „Novinkách.cz“ hodlá M.Zeman po inauguraci vyhlásit Německu válku, reagovala kancléřka Angela Merkel okamžitým telefonátem B.Obamovi. Tento ji uklidnil slovy „Pokud by vás napadla Čína, tak USA stojí na vaší straně, na Putinovo Rusko, by mělo stačit NATO a s těmi Čechy si nelámejte hlavu! Na to máte hasičský sbor v Pasově“"

2 hlasy

Po této diskuzi si MZ i KS zcela jistě padnou do náručí a budou plakat štěstím nad tím jak si skvěle rozumí a dívají se na věci tak nějak stejně. S Izrealem na věčné časy a proti těm ošklivým na straně druhé .... Do tanku v tank .. tedy .. Do stíhačky ve stíhačku.

0 hlasů

Pane Laroux, a kdo vám brání se do Íránu třeba odstěhovat, když si tohoto režimu považujte? A nebude-li libo Írán, je tu třeba ještě Severní Korea. Jak vy byste tam zapadl, když čtu vaše příspěvky. Proč vy se trápíte v evropských parlamentních zemích?

2 hlasy

Paní Heleno proč bych se měl stěhovat já do Íránu? Já jsem Čech a žiji zde v této zemi. Naši zemi vůbec nějaký Irán neohrožuje. Ohrožují ji spíše váleční štváči, kteří z nás dělají spolupachatele mnoha agresí. Neměli by se spíše stěhovat ti váleční štváči do těch zemí, které chtějí útočit na jiné a vůči nimž jsou oni tak servilní ? Jak jste přišla na to, že si považuji nějakého režimu? Dedukce? Já jsem někde prohlásil jak je mi milý Islamistický režim? Já přeci mluvím o agresi a vměšování do záležitosti cizích zemí. O vývozu a vnucování našeho pojetí tzv.demokracie s pomocí bomb. Neztrácejte uvažováním nad tím km já bych zapadl a spíše se zamyslete nad tím do jaké žumpy jste to spadla VY a jak z ní ven.

3 hlasy

Pane Larouxi, vaše "válečné štváče", "žumpy" a podobně znám z dobového komunistického tisku dokonale, takže než jste mne do žumpy zařadil, osvěžil jste mi paměť připomínkou totality. Dnes nás Írán možná neohrožuje, ale dáme-li naprosto volnou ruku těmto nedemokratickým zemím, které vyráběji atomové zbraně, nespolupracují s žádnými světovými organizacemi a totalitně postupují i proti každé opozici ve vlastní zemi, můžeme se dočkat časem nemilých překvapení.

0 hlasů

Můžu vědět, jak jste přišla na to, že si pan laroux považuje iránského režimu? Já to nějak nemůžu v jeho příspěvcích najít. Píšete "dáme-li naprosto volnou ruku nedemokratickým zemím, které vyrábějí atomové zbraně .....", tzv. demokratické země můžou mít atomové zbraně, to není problém, země . které se těm "demokratickým" nelíbí, ty si ovšem nesmí takovou zbraň vyrobit, protože to je strašně nebezpečné ( ty na druhí straně nebezpečné nejsou ?) a především, co to znamená "dáme-li volnou ruku" , proboha vždyť to jsou snad nezávislé země, copak my můžeme určovat co můžou a co ne? To je ta demokracie?

4 hlasy

pro Helenu Dvořákovou, že by s pan Laroux cítil v úzkých, o tom dost pochybuji, nevidím důvod proč by měl. Můžete mi odpovědět na tu první otázku " Můžu vědět, jak jste přišla na to, že si pan laroux považuje iránského režimu?

2 hlasy

Ale no tak, pan Laroux je v úzkých, aby mu se stejnou rétorikou přispěchal no pomoc podobný nick. Všimla jsem si, že je to tady běžné.. Jestli milá dámo, pokud tedy jste dáma, nechápete základní rozdíl mezi tím, v jakém režimu jsou jaderné zbraně v demokratických zemích - a v jakém režimu jsou tajně vyráběné zbraně v totalitách - ta je třeba ještě ztrácet tady čas? Jsme na jedné zeměkouli a z nějakého důvodu tady tedy existují organizace, které se snaží země nejen sdružovat, ale také chránit před režimi, které jsou nebezpečné. To už tady kdysi bylo, že Společnost národů nebyla schopna čelit Hilerovi ani nejmenším možným způsobem a přesně podle vašich slov se zachovaly mocnosti - a jaké byly důsledky, všichni víme.

0 hlasů

Muzu vas ubezpecit, ze "ty na druhí straně nebezpečné nejsou". Konec cintatu:-)

1 hlas

Larouxovi stoji ... V Michiganu vezaci:-)

0 hlasů

Na Vašem plamenném projevu je zřejmé, že velmi dobře znáte komunistický tisk. Mnoho jste z něj převzala. Hlavně to dělení na ty slušné a inteligentní a ty neslušné a hloupé. Vy se samozřejmě (stejně jako ti bolševici) řadíte k té první skupině, že ? ;)

My nejsme vážená dámo v postavení světového policajta, který by měl právo rozhodovat o tom komu dát nějaké volné ruce. Neslyšíte v té své argumentaci tu neskutečnou pýchu a nebetyčnou stupiditu ??!! Vždyť ani my nejsme demokratičtí. nebo si opravdu myslíte, že tu vládne nějaký lid? Vždyť volíte toho koho Vám předhodí. Toho, komu někdo zaplatí masivní kampaň aby byl vidět. Ta lobby v pozadí ve skutečnosti vládne. Ne nějaký lid. A ta svoboda ? Mučení vězňů, války, zákazy schvalovat či zpochybňovat to či ono. To je jako svoboda ? Máme stejnou nesvobodu jako ji mají jinde. Můžeme se bavit tak max. o míře a to bude velmi vášnivá debata. Tak co chceme za hodnoty exportovat těm tzv. nedemokratickýcm režimům ? Právo na dluhy a exekuce, na korupci, prostituci, hazard, porno ? My jsme ale tak dokonalí :) Když chcete omezit země vyrábějící jaderné zbraně tak se nedívejte na Irán protože ten je nejspíš nevyvíjí ale i kdyby vyvíjel pak by to bylo pochopitelné. Dívejte se na jiné země, které je již mají a už je dokonce i použily. Když se díváte na země, které nespolupracují s mezinárodními organizacemi, dívejte se třeba do Izraele, který nerespektuje nic co z této strany přichází a klidně dál zabírá území státu Palestina a vyhání tamní obyvatele i s použitím síly. Nemilého překvapení jsme se již dočkali. Jsou to post-bolševici Vašeho typu.

3 hlasy

Jen se klidně do sytosti a svobodně vypište soudružko Heleno. Jde Vám to velmi dobře ;)

0 hlasů

Byl jste o 2 minuty rychlejší, ale to "dáme-li volné ruce...", to mě tedy zarazilo ( a to je fakt silný eufemismus) , rovněž představa, že spolupráce se světovými organizacemi je snda povinná a lze ji nařídit .....paní je rozená "demokratka", to se musí nechat.

2 hlasy

Vypadá to, pane Larouxi, že vy jste příručky bolševiků, o kterých stále píšete, nečetl - vy jste sám jejich autorem, a jsa pevně vyškolen, vedete svůj boj dál. Prosím, je vám to umožněno, i proti vůli lidí, jako jste vy, máme díky Bohu svobodu a i každý komunistický školitel se může vypsat do sytosti. Hodně štěstí:)))

1 hlas

V Michiganu stoji vezaci:-)

0 hlasů

V Michiganu stoji vezaky?-)

1 hlas

Když to navrhne KSČM-je ticho v medií když ODS HÝKAJÍ všechna!:-(

Kdyby se sněmovna zabývala návrhem KSČM, neexistoval by dnes problém nejen s přeběhlictvím, ale ani s tím, že pravomocně odsouzený poslanec za úmyslný trestný čin bere plný plat. Takoví poslanci by měli přijít o mandát.

Na tiskové konferenci to včera zdůraznil předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip. »Klub KSČM předkládal od roku 1996 postupně návrhy o ztrátě mandátu při pravomocném odsouzení za úmyslný trestný čin a přeběhlictví v každém volebním období. Také první zpráva Parlamentního institutu o tom, nakolik je tento zákon v souladu s evropským právem, byla zpracována v roce 1997 po prvním návrhu KSČM,« prohlásil Filip.

Sněmovna má na únorové schůzi projednávat jednak návrh KSČM týkající se ztráty mandátu (kromě pravomocně odsouzených řeší i problém přeběhlictví, ve sněmovně leží už téměř rok) a také médii hojně propagovaný návrh ODS, podle kterého by věznění zákonodárci nepobírali plat, náhrady a neměli by nárok ani na další výhody.

ODS se však tohoto tématu ujala až poté, co soud vyměřil Romanu Pekárkovi (nezařazený, zvolen za ODS) pětiletý trest odnětí svobody za korupci a v lednu ho vyzval k nástupu do vězení. Pekárek však byl ODS dobrý k tomu, aby pomohl udržet Nečasovu vládu ve Strakovce.


10 hlasů

Snažím se být vždy nestranná a nad jakýmikoliv osobními zájmy. Ale u tohoto rozhovoru musím smeknout: máme ministra zahraničí, který profesionálně i lidsky hodně převyšuje prezidenta současného i budoucího. Vážím si lidí, kteří vidí zájem celku a míří kupředu - nikoli jsou ovládání pomstychtivostí, čemuž se pan Klaus ani pan Zeman nedokázali nikdy vyhnout.

6 hlasů

Až se kniže osprchuje (protože celou noc kakal a čural do plinek) tak může jit za ing Milošem Zemanem CSc.

3 hlasy

Ještě nosíte číro?

4 hlasy

"...jsem zásadně loajální .....", to je ten zájem celku ?

1 hlas

Milá paní Novotná, myslíte si, že je ministr profesionál povinen uplatňovat zájmy celku nad své? Já ano, jen dodávám, že většina politiků to dokáže s těžkým srdcem a pár politiků, kteří nadřazují své ego nad cokoli, to nedokáže vůbec. Sledujte prosím pečlivě pány Zemana a Klause, přečtěti si např. jejich knihy. Proč z nich trčí potřeba pomstít se komukoli, kdo se jim třeba jen trošičku postavil?

1 hlas

Ano, myslím si, že by ministr ( a nejen ten) měl na prvním místě hájit zájmy celku a nikoli své, nicméně ptala jsem se na něco jiného.

0 hlasů

No dámo, já jsem to pochopil tak, že Schwarzenberg nehodlá vracet Zemanovi žádné podrazy z předvolební kampaně, nebude využívat toho, že např. Nemci jsou Zemanemem zděšeni, nebude kopat další příkopy, protože umí být nad věcí a zájmy naší země jsou mu bližší než ty osobní. Já jsem to pochopil jako vyjádření profesionála. A dodatek - protože tu nejsem poprvé, tak mně váš najednou objevený nick hodně pobavil:-)

1 hlas

Nu já pojem "zásadní loajalita" chápu holt jinak, a to nijak kladně. Jsem ráda, že vás můj vámi najednou objevený nick pobavil, ráda přispěju k dobré náladě koholi, doufám, že vám ta dobrá nálada vydrží po celý dnešní den :-)

1 hlas

Já se vaším střídáním nicků bavím dokonale:-):-)

0 hlasů

Občas se narovnejte nebo Vám ta ohnutá záda už takhle zůstanou ;)

5 hlasů

Milý pane, tak stím jsem opravdu problém nikdy neměla a nezaleknu se vás, když chci vyslovit vlastní názor. Jak jsem si všimla, je tu na Týdnu takový zvyk, že když má někdo jiný názor, zaútočí oponent na jeho osobní vlastnosti, postavení, apod. Takže jen dodržujete linku.

0 hlasů

"jak jsem si všimla, je tu na Týdnu takový zvyk, že když má někdo jiný názor, zaútočí oponent...." konečně jste se zamyslela nad svými příspěvky? Vždyť přesně to děláty Vy, copak to fakt nevidíte?

2 hlasy

... musím smeknout: máme ministra zahraničí, který profesionálně i lidsky hodně převyšuje prezidenta současného i budoucího. Vážím si lidí, kteří vidí zájem celku a míří kupředu - nikoli jsou ovládání pomstychtivostí, čemuž se pan Klaus ani pan Zeman nedokázali nikdy vyhnout.

To jsou Vaše slova. Takhle to myslíte s tím neútočením na ty, kteří mají jiný názor ? ;)

Strach mít ze mě opravdu nemusíte. Jen mi prosím upřesněte, kde jsem v této diskuzi útočil na něčí osobní vlastnosti a postavení ;) Já mám pocit, že útočím na ideje. Pokud se pletu pak mě opravte ..

0 hlasů

Uklidněte se, abyste pochopil psané slovo. Kritika politika je názor - ale jestli na to další diskutující odpoví nikoli argumentem, ale hned shazováním diskutujícího, což děláte, tak to je ten útok. Je to tak těžké pochopit? Nejste schopen diskuze bez urážení? V tom případě vám metoda, kdy na otázku novináře někdo odpovídá urážkou toho novináře (pak možná další informací) - velmi blízká.

0 hlasů

Já Vás ale Heleno neshodil. Naopak. Požádal jsem Vás abyste se narovnala :) Nevím jestli si to uvědomujete (zřejmě ne) ale jste to právě Vy kdo vyzdvihováním svého favorita shodil všechny ty, kteří jej za favorita nemají. Vadí Vám protiútok na Vaše útoky? Pak nechoďte do války. Tomu co předvádíte se říká pokrytectví a je to velmi podobné tomu co předvádějí i mnozí jiní podporovatelé KS, kteří nemohou unést porážku. Mluvíte o slušnosti a jste sprostí. Mluvíte o zásadách, které sami nedodržujete. O můj klid se neobávejte. Já se docela bavím a žilka mi rozhodně nepraskne ;)

1 hlas

V Michiganu stoji vezaky:-)

0 hlasů

V Michiganu stoji vezaky?-)

0 hlasů

Lidsky převyšuje? S tím nesouhlasím. Např. šéfa informatiků z MZ za to, že upozornil na korupci, nechal vyhodit. Nepostaral se o něj, když se na něj onen šéf obrátil pro pomoc.

4 hlasy

Levicovi danovi poplatnici hykaji radosti:

http://www.lidovky.cz/ochranka-zemanove-nechce-ukazat-kudy-jezdila-fnp-/zpravy-domov.aspx?c=A130205_170030_ln_domov_ogo

1 hlas

Proč by neměli radost, vyhráli, co šlo, všechno, všechno, všechno, pravicoví tupáci tady kokrhají blbosti, jako prudičova máma, vlasta smutná, kapitán průmyslu, dagmar vohradská je jen jeden a ten samý ukoptěnec.

2 hlasy

A stále v křeči,stále v křeči .........!

2 hlasy

A v Michiganu stoji vezaky:-)

0 hlasů

Hledej smudlo:-)

0 hlasů

Tu podporu k preventivnímu útoku na Írán bych Zemanovi rozmluvil. Ač jsem jeho volič, ne se vším s ním souhlasím.

1 hlas

Vy si opravdu myslíte, že mu jde KS něco rozmlouvat :)) Tak to se fakt bavím. KS moc dobře ví, že scéna se musí nejdřív připravit a útok na Irán musí vypadat dobře. Třeba až ti zlí Íránci zablokují tu Hormuzskou úžinu nebo potopí nějakou US letadlovou loď. Možná dokonce zapálí nějaký Iránský terorista zapalovačem za dolar nějaký věžák v Michiganu. Pak bude odplata spravedlivá. Zeman jen mele moc nahlas a moc brzy a to může být kontraproduktivní k celkové strategii. Takže .. "Miloši trochu pozor na ústa, však víš co jsi ztropil v tom Izraeli naposledy, že ? Dočkej času jako husa klasu a nakonec ..... "

3 hlasy

V Michiganu stoji vezaky?-)

0 hlasů

No já tam nebyl. Zatím tam tedy možná není ale určitě tam jeden postaví, když bude potřeba udělat táborák :-))

0 hlasů

Takze vy si jen tak cintate na rubasku, aniz byste mel tuseni o cem povidate?

3 hlasy

Je samozřejmě jasné, že svou neznalostí architektury Michiganu to argumentačně prohrávám zatímco Vy se svými velmi inteligentními příspěvky podbarvujícími tuto diskuzi dokazujete svou genialitu a argumentační sílu. Jen tak dál :)

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov