Drábek rezignoval
Škoda že se Vondra nezachoval jako Drábek, naznačil Kalousek

03.10.2012 18:15 Rozhovor

Drábek se pro rezignaci rozhodl sám, do ničeho jsme ho netlačili, tvrdí ministr financí a místopředseda TOP 09 Miroslav Kalouska. V rozhovoru pro on-line deník TÝDEN.CZ také říká, že je škoda, se podobně nezachovali další lidé z kabinetu Petra Nečase (ODS). Škraloup má za sebou ministr obrany za ODS Alexandr Vondra.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • eM Felix (107 hlasů) 03.10.2012 18:22

    Vždycky se říkalo, že drzé čelo je lepší než poplužní dvůr. Pan...

  • daniel Pink (85 hlasů) 03.10.2012 19:30

    nejvetši loterijni hajzl je pravičacka svine Kalousek

  • Josef Burák (80 hlasů) 03.10.2012 18:25

    No nic není ztraceno Kalousku. Jdi příkladem a zachovej se jako...

  • Henex (80 hlasů) 03.10.2012 18:31

    Kalousku... Nemudruj a jako Drábek se zachovej ty!

  • bavlnka misa (74 hlasů) 03.10.2012 19:04

    Kalousek je ten pravej, ten by mel radeji drzet usta a doufat, ze...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jsem pokakaný,počůraný a chce se mi zvracet!

8 hlasů

Tady holt někdo vidí třísku v oku bratra svého, ale břevno v oku vlastním nevidí, že křesťane Kalousku?

17 hlasů

http://imageshack.us/a/img837/6266/hlasovani.jpg

6 hlasů

Velká škoda, že se jako Drábek nezachoval Kalousek v případu Parkanová, když už je dávno jasné, že celou akci řídil on.

25 hlasů

Kalousku, když to říkáš ty, že jste intelektuálně na výši.... hahaha, to stačí....... akorát na tebe zapomněli....

Kalousku a kdy půjdeš příkladem a táhneš? Protože příklady táhnou, vezmi si s sebou i Nečase, alespoň ti bude mít kdo podržet lahváče a obout boty.....

29 hlasů

Vážení, tato vláda vyhlásila boj s vaší korupcí, o tu její se nemáte starat.

24 hlasů

Intelektuálně vybavená TOP09 už jmenovala ministryni kultury Hanákovou, další intelektuálka, která by měla přijít místo Drábka je údajně Helena Lanšádlová. Ostatní strany musí intelektuální vybavenost topce závidět.

33 hlasů

Včera v UK to Kalousek zopakoval asi čtyřikrát - "naše strana je tak intelektuálně a personálně silná", že s obsazením postu nebudeme mít problémy (zřejmě se mu líbí slovo "intelektuálně", myslí si, že když ho stokrát zopakuje, stanou se ze zlodějů intelektuály :-))

29 hlasů

:-))))))))

16 hlasů

Vyzývám orgány činné v trestním řízení, aby konaly a prošetřily tzv. ,,Kalouskovy dluhopisy,, . Je zde podezření, že zde byly ,,vyprány,, akcie na doručitele.

24 hlasů

Většího debila než je Drábek aby svět pohledal. tolik geniálností co on zavedl za dva roky, ostatní nevymysleli za dvacet let.
Ti co celý život dřeli jak barevní a na starý kolena přišli o práci - dostali vesty a košťata, další se musí meldovat na poště, babky co mají problém si naladit obyčejnou TV z vesnic s mizernou dopravní obslužností dostaly karty na prachy v bankomatu a instrukce si přečtou na netu, zavřít ho gaunera až zčerná a toho ožralého chemika, tuneláře a megazloděje s ním

54 hlasů

Aktivní blb, to je fakt katastrofa. A když ještě k tomu dostane tak vysokou funkci...

23 hlasů

Výstižně řečeno, ano, je to tak.

18 hlasů

zajimave -Nejde jen o to, že dovedlo ministra práce Jaromíra Drábka k rezignaci. Protikorupční policie nadto podle zjištění deníku Insider prověřuje informace, že peníze z miliardových zakázek na ministerstvu práce a sociálních věcí mohly plynout na financování této koaliční strany.

25 hlasů

Tož a totok naše uřvaná "LEVICOVÁ HOLOTA" zase ještě chrápe, sú to hňupi, hotové...!!!

10 hlasů

jak je videt,pravice zase ZVITEZI,pokud pujdou slusni volici volit.presne tak,jako mitt romney uplne roznesl chabeho obamu.cha,cha,cha!levicaci proste na nic nemaji-BRIDILOVE.cha,cha,cha!shalom.

11 hlasů

Doufám že ta zlodějská svině Dráth dostane doživotí :-))

13 hlasů

Když tak koukám na úvodní foto,říkám si,ta by sedla!!!

30 hlasů

REFORMA 2012
davky.blogspot.cz

11 hlasů

Prostě máme ve vládě samé defraudanty a kolaboranty.Zda odstoupí,nebo ne by bylo zajímavé pouze pokud by z vlády vypadla celá ta jeho partaj,nebo kdyby to už konečně zabalili všichni.
Dřív,nebo později stejně půjdou bručet.

51 hlasů

Dneska hlásili na Nově, že podle britského průzkumu mají Češi druhé největší ptáky v Evropě...hned po Maďarech...já to vždycky říkal, že ho Němčouři mají malého...to znám, jsem studoval v prvním státě dělníků a rolníků na německé půdě...Německé demokratické republice...

11 hlasů

Tedy pane Šimurdo,vy mně překvapujete,kdybyste byl ženská .tak to snad můžete vědět.,ale chlap,

21 hlasů

Mně na tom Šimurdovi vždy něco neštymovalo,a vy jste na to asi kápla...

28 hlasů

Říkal mu to pan farář.

26 hlasů

:-))))))))

20 hlasů

Soudruh Hovnous je podnikatel jezdici ve svem vytunenem Ziguliku 1200ccm Bi-Turbo. Predpona Bi v jeho pripade znamena, ze je na vyfucky":-) Neco jako klon soudruha Marseille:-)

11 hlasů

Pacient blboš xxxl prudičova máma a dalších asi 200000000000 nicků co se tu prohání je pořed jeden a ten samí zakrnělý kokot.

24 hlasů

Tak jen doufam, že kvůli této udalosti neodejdou voliči k ČSSD a komoušům. nejdříve jsem chtěl volit nějakou alternativu, ale teď vidím, že každý hlas v příštích volbách do parlamentu bude sakra důležitý pro středo-pravici, takže budu volit Topku. představa, že vyhraje ČSSD a spol. je strašná - nechci dopadnout jak v Irsku, Řecku, Itálii, Španělsku, ...... Drábek byl dobrý, jen Socky co nerozumí financím a těžký nemakačenka a lemplové na něj nadávali.

Kdo nevolí TOP09 a ODS tak volí zlo pro své děti a děti jejich dětí!

15 hlasů

Zapomněl jsi na děti dětí dětí dětí dětí. Na takovou debilitu nezle normálně reagovat...

33 hlasů

Ty ubožáku, tahle vládní mafiánská trojkolka, státní dluh zdvojnásobila za 2 roky a zadlužila tvé děti až do 5 kolena, ty ti poděkují, že máš v hlavě jen vzduchoprázdno!

38 hlasů

Myslím,že to je sranda...ale pokud jsi alespoň trošku in,čteš a díváš se na zprávy,tak si tu vlastně stěžuješ na to,že nerozumíš psanému textu,nejsi schopen reflektovat dění ve společnosti,levá hemisféra nepředává informace pravé hemisféře,takže obrázky taky špatně.......a pokud rozumíš finamcím po studiu na nějaké soukromé rychlokvašce,tak by s ohledem na tvé budoucí potomky bylo lepší je nechat uschnout na plotě....:-) to není nic proti ničemu,ale před těmi financemi ses měl naučit počítat alespoň na prstíkách.Šašku

37 hlasů

Jestli ten tvůj přiblblý nick vypovídá o tom, koho máš za vzor, tak se tvým obdivem ke kreaturám typu Drábka celkem nedivím.
Ale jak píše Dr Strangelová, brzy u uren!
Tak jen bacha, abys tam zásluhou různých Drábků a podobných TOP sekáčů neskončil mezi prvními, troubo!

35 hlasů

No jo volby...ař dojdou topce prachy zase půjdeš s těmáhle blbostma do prdele a vrátíš se do škamen... nebo seš první emigrant z idnes? Tam vám to vohulili co?

28 hlasů

To by tu nějaká středo-pravice musela být - volit mafiány a korupčníky z ODS nebo sebranku zběhů z různých stran vystupující pod názvem TPO09 je cesta do Řecka, ale zkratkou.

43 hlasů

Souhlas, sejdeme se u uren!

13 hlasů

Není nad radu lékaře...

16 hlasů

Ve Strašnicích.

27 hlasů

:-)))

28 hlasů

Sudruh Hovnous je ufnukana kremlofilni baba, hotove!

11 hlasů

Zapoměl ses přelogovat ty incestní splodku blbošovská. Ať máš 200 000 000 000 nicků pořád jsi dementní kokot, hotové!

41 hlasů

Že ten Bohuš Stejskal psal taky na konci...hotové...!?
Je to nemocný člověk.Viděl jsem rozdvojenou osobnost i roztrojenou(to jsem já,když mi přijede tchýně....),ale takhle dočista rozesranou..... tam už je každý prst někoho jinýho....:-)

34 hlasů

Minule jsem koukal na Discovery a byla tam paní co měla 80 osobností. Kýchla a z 80leté ženské byla 3 leté holčička. A tenhle udělá hepčí a kokota je kokot se slizem u žaluda akorát má jiné jméno.

40 hlasů

Děkujeme panu ministrovi Drábkovi za jeho práci a vše, co pro blaho této země vykonal, za důležité reformy, kterých za 2 roky provedl víc než tři jeho předchůdci dohromady. V dalším působení mu přejeme mnoho pracovních i osobních úspěchů.

11 hlasů

I tací blbci jako ty, mají právo na život!

29 hlasů

Drábka bude škoda. Moc charisma pravda neměl, ale práce udělal dost. Na úsporách z jeho opatření budou hold sbírat politické body ministři, kteří příjdou po něm. On si odnese jen hysterické výkřiky levice nad zaváděnými systémy.

12 hlasů

Uspořil 30000 za pár ouřadů na úp a koupil nový hezký systém co nefunguje za 2,4 miliardy! Paráda! Ale vám modrým tupanům to ke štěstí stačí.

54 hlasů

Já jsem si myslela, že po tom, co boj s korupcí přináší pravidelné ovoce a ministr drábek dnes vyškolil své oponenty z politické kultury, tak že odporný komunistický hmyz bude alespoň zticha. Ale on bzučí o to víc! Hold, asi se mu stýzká po temném období, kdy se narozeninové oslavy ministerského předsedy svrhávaly v mafiánské přestřelky a politici a vysocí úředníci si mohli být 100% jisti, že si pro ně policie nepříjde, ani kdyby akcie za 0.5 koupili a za týden za 300 milionů prodali.

12 hlasů

Nikdy neupozorňuji na gramatické chyby; ale když se někdo vydává za vysokoškolačku ( že, Klímo ) měl by dbát i na pravopis. Tady je ve čtyřech větách chyb jak máku.

12 hlasů

Šišky myšky, plochá dráha, viď...

33 hlasů

I tací blbci jako ty, mají právo na život!

32 hlasů

Co to plácáte? Jaké narozeninové oslavy ministerského předsedy? Jedete snad na héru či na koksu, když píšete takové blbiny?
A co se týče krytí grázlů, tak v tom byl mistr Íčko, odeesák, ministr a mafián, nikdo jiný! Doporučuji si prohlédnout pro připomínku:
http://aktualne.centrum.cz/video/?id=123839

a myslím si, že toto je jen malinká ukázka české prav ice!!
Přestaňte tedy cintat!

42 hlasů

I ty hloupá kravičko modrá, kohopak vyškolil? Týden před volbami řek že za měsíc odstoupí, protože člověk jeho kamarád se dost namočil. Wow! To možná stačí tobě. A kolika lidem zničil život když bral invalidům bez nohou důchody a hnal je do práce a i ten zbytek co jim nechal chodil důchod o 2 měsíce pozdějc o tom slípko nic nevíš že? A co ostatní top hvězdy - Kalouskovi dělá poradce odsouzený člověk, sám má tunu másla na hlavě, starej vořech na MZV vyhodí člověka co upozornil na korupci...radši bys měla držet hubičku a nehrát si na chytrou. Když toiž chytrá nejsi a to ty fakt nejsi je to trapné.

48 hlasů

Máš pravdu charbuláku a proto reaguje na mě a ne na tebe.)))

37 hlasů

ty máš jediné štěstí, a sice, že doktor strangelová s hovady nediskutuje.

15 hlasů

Dr S. přišel jsem mezi své a oni mně poznali.

14 hlasů

Taky mě to hned napadlo, proč musí odejít nevinný Drábek, když někdo jiný se bezzkrupulí směje.

10 hlasů

Vláda spustila protikorupční boj systémem padni komu padni. A podívejme se, první vysocí úředníci půjdou možná bručet. Jen je škoda, že to s nimi odnesou i samotní politici, kteří boj s korupcí konečně umožnili.

12 hlasů

přesně tak. politická kultura v česku zažívá renesanci. tohle by se několik let zpátky stát nemohlo.

10 hlasů

Budeme se bavit až si dobrovolně zabalí Mirek z financí.

37 hlasů

S za co vašnosto? Že včera prodal dluhopisy za historicky nejnižší úrok z celé vých+ střední evropy vč. PIIGS- za hubičku? Nebo za to, že má o 30 mld nižší deficit i přes stagnaci ekonomiky? upřesněte. Zároveň by mě zajímalo, koho byste na toto místo doporučoval.

10 hlasů

Už mě to unavuje popisovat tupounkům jako jsi ty za co by měl kalous sedět proto ocituju jančuru: „Kalousek, to máte padáky, výměnu stíhaček za polské vrtulníky, které byly nevyhovující, Kapsch, nebo Palladium. To byla pěkná věc, ty budovy se měly prodat za půl miliardy korun, jenže nějak opomněli těm lidem z Akademie věd, co tam sídlili, říct, že se mají stěhovat. Ti to nestihli v termínu a stát musel platit pokutu půl miliardy, takže to ta firma měla zadarmo. Je to prostě pěkný bastard.“ jen dodát atd. pokud by byl úspěšný nedělal by dluh a na nějaké úrokové sazby by se mohlo dlabat brouku. A proč nezkusit toho Jančuru?

30 hlasů

Btw v úspěšnosti u mě vede podnikatel Jančura nad přisátou profesionální politickou vší Kalouskem.

16 hlasů

Takže se z toho nic nestalo a vše proběhlo v pořádku? Ať už je po volbách a vás přiblblé klony zase politické ústředny stáhnou.

20 hlasů

Problém je že Jančura jen přežvýkává internetové pamflety bez jediného důkazu. To co píšete jsou fabulace, ani policie to nevyšetřovala, jen výmysly a politicky motivované lži. Ani za vlády socdem se neukázal jediný důkaz, že je na tom zbla pravdy.

10 hlasů

stačí se podívat na Haška....

14 hlasů

Všichni by jste měli viset Kalousi, celá vaše židovská banda i s Pružinským.

18 hlasů

Však na tebe taky dojde, Kalousku. Už dávno je třeba posvítit si na tvoje působení na Ministerstvu obrany

54 hlasů

nejvetši loterijni hajzl je pravičacka svine Kalousek

85 hlasů

první ministr financí od revoluce který zdanil hazard a loterijní svině? už to nehulte!

12 hlasů

PINK je dlouhodobě mimo mísu, ZBYTEČNĚ!

12 hlasů

Tož a za všecko múžou Komanči a Socani, sú to hajzli, hotové...!!!

13 hlasů

Koho volit jiného??? Jsem proevropský pravičák, fandím této vládě bez ohledu na nezaviněná břemena viz John a Vondra...

14 hlasů

Za všechno může tvoje dědičná genetická zátěž kterou si tvoje rodina nese od té doby co se tvůj blbej tatík spářil se svojí dementní sestrou a narodil ses ty. hotové trotle!

50 hlasů

Tož nevím proč si myslíš, že každá rodina musí být jako tá tvoje šuline...!!!

14 hlasů

Já sem ale mluvil o tvojí rodině, degenerante! Naší rodinu do toho vůbec nemontuj. My vás překračujeme když ležíte v trávě ožralí po okeně čuňata. Co myslíš? Takovej dement jako ty co může mít za předky? Tvůj rodokmen a to ti ještě fandím: blbec idiot blbec, idiot, blbá sestra, idiot brácha, ovce vepř, blbošek stejskal...

21 hlasů

S požehnáním premiéra bude celý měsíc zametat stopy na ministerstvu.To je demokracie!

73 hlasů

Kalousek je ten pravej, ten by mel radeji drzet usta a doufat, ze bude vypadat neviditelne....

74 hlasů

To ty bys musel kalousku být mimo politiku tak 20 let šmejde!

47 hlasů

Odstupte také, jste nejhorčí politický sliz od r. 1989...

72 hlasů

Vondra? Ale jooo, souhlas!

13 hlasů

Vondra...v jeho okolí nikdo zatčen nebyl, finanční čachry a manioulace s posíláním peněz tam a zpátky, nepovolené bankobní garance jsou pouze jenom záležitostí soukromé firmy Promopro, která si je musí obhájit...

20 hlasů

Škoda je že si národ tuto korupční zlodějskou mafii sám zvolil a další škoda je obrovská finanční kterou tato vláda svojí zloděnou způsobila).

48 hlasů

Kalousku... Nemudruj a jako Drábek se zachovej ty!

80 hlasů

"... protože tím přijal i kus politické odpovědnosti za politickou kulturu v zemi ... " nevim co tim nejlepsi ministr financi mysli, zda i politickou zodpovednost za rozkradeni statnich prostredku a odevzdani je "uspesnym podnikatelum", stejne jako v pripade koupe letadel CASA ??

36 hlasů

No nic není ztraceno Kalousku. Jdi příkladem a zachovej se jako Drábek ! ! !

80 hlasů

Kalousek nezklamal. Je docela zajímavé, kdo mluvií o politické kultuře. Kalousek svoji hysterickou nátlakovou kampaní za zametení stop letadel CASA asi názorně demonstroval, jak si kulturu představuje. Není třeba pana Vondru chválit, ale každé vystoupení Kalouska kulturu v politice dále umocňuje.

40 hlasů

Vždycky se říkalo, že drzé čelo je lepší než poplužní dvůr. Pan Kalousek je toho zářným příkladem.

107 hlasů

Přesně tak.

32 hlasů

Pořekadlo velmi tefné, nicméně ztrácí význam, je-li spojeno s kriminálním prostředím.

18 hlasů

Právě naopak jen tys to nepobral.

14 hlasů

Já bych řekl, že platí všeobecně a právě v kriminálním prostředí naopak vyniká.

57 hlasů

Tak Drábek nakonec zaslouží metál za to, že se celý život paktoval se zlodějem a přitáhl ho k ministerskému lizu. Ale zrovna tak Vondra a Kalousek už měli žmoulat kapesníky před soudem... Ale ono to dopadne, budu muset zdravě žít i zdravě jíst a dožiji se toho!

40 hlasů

Ale stejně je Drábek frajer.

21 hlasů

cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha!

50 hlasů

:-BBBB

22 hlasů

To nebylo na Vás, to bych si nedovolil. To bylo na Drábka aspol.:-)

20 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov