Spor o křesla
Složte mandáty, vyzvaly Věci veřejné peakovce

04.05.2012 11:37 Aktualizováno 04.05. 16:01

Předsednictvo Věcí veřejných vyzvalo poslance, kteří se hlásí ke vznikající straně LIDEM vicepremiérky Karolíny Peake, aby rezignovali na své poslanecké mandáty. V prohlášení pro média to uvedla mluvčí VV Šárka Janouchová. Její strana poslancům, kteří se do sněmovny dostali na kandidátkách VV, připomněla některé články svého etického kodexu, jehož spoluautorkou byla právě Peake.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jarda Horník (43 hlasů) 04.05.2012 12:15

    Největší prdel je, když slyším Peake obhajovat svou bezmeznou...

  • malo1 malo1 (43 hlasů) 04.05.2012 11:58

    Doufám,že se k výzvě připojí všechny politické strany, které ctí...

  • Jaroslav Emerych (36 hlasů) 04.05.2012 12:17

    Složte mandáty všichni!!! To,co jste způsobili beztak za našich...

  • Pavel Haraším (35 hlasů) 04.05.2012 12:01

    Etika? Morálka? Tady? U nás? Vždyť samotné volby jsou soutěž o...

  • Jarda Horník (29 hlasů) 04.05.2012 12:29

    A to já zase jejjich konce vidět chci. Jak nikomu slušnému nepřeji...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bárta na rozdíl od nich nešel do jiné strany. Na Takovéto jednání by měl být zákon a přestanou existovat přeběhlíci nato tata.

17 hlasů

KOdex je KOdex, ale KOryto je KOryto

18 hlasů

velmi zajímavé zápasy na dnes

http://cospe.bloger.cz/

10 hlasů

Drž vládu, Karolinko...drrž..

9 hlasů

..nekoukej ani vpravo, ani vlevo Karolinko..a drrž...je to sexy...

7 hlasů

Současná Sněmovna se těch,kteří podvedli své voliče,nezbaví.Vrátit důvěru lidí v demokracii a politický systém může jenom ulice tím,že vyžene současnou vládu prolhaných zlodějů a vynutí si předčasné volby,ještě dřívé,než se toho chopí noví Mašínové a Breivici.

21 hlasů

Peak a Koci , to je jako Zubova a Jakoubkova v blede modrem .

13 hlasů

Etický kodex nemá ani jeden véčkař.Chybí vám to čemu my normální lidé říkáme lidská čest a selský rozum.Vy všichni nemáte jedno ani druhé.Ukázali jste lidem jak jste poklesli,kde vám chybí normální rozum,jste výkvět této společnosti a pane John ani kolo bych si o vás neopřel jak jste kdysi prohlásil v televizi,ale to jste byl ještě pan novinář a dnes jste jen prolhaný blb.

21 hlasů

Složte mandáty všichni!!!
To,co jste způsobili beztak za našich životů napravit nepůjde,tak to alespoň nezhoršujte.To,že se po tomhle slizu ještě díváte LIDEM do očí znamená,že jste psychicky vyšinutí.Taková společenská devastace společnosti nebyla ani za protektorátu ,ani za bolševika a kolaborant Moravec(protektorát) pánům Vondrům,Schwarzenbergům ,Zemanům,Paroubkům a desítkám dalším nesahal ani po kotníky.Demokracie a právní stát jsou díky samozvanému hnoji ve sněmovně v troskách.vládne nám strana,kterou nikdo nevolil a nikdo nechce.Pliváte na ústavu i LIDEM do tváře.Pácháte závažnou trestnou činnost,politické špičky jsou hlavou organizovaného zločinu,prakticky o všem rozhodují naprostí diletanti.Jak dlouho si myslíte ,že vám budeme baštit ty tzv.reformy,které neřeší vůbec nic,zejména privatizace důchodů,tj.privatizace našich životů....?
A pokud si gauner Nečas myslí,že touhle šaškárnou odvrátí pozornost od těžkých kriminálních činů Vondry,Dobeše atd. tak bych toho mutanta rád upozornil,že na netu je minimálně desítka webů s podrobným přehledem.Nic neroste do nebe a vaše konce vidět nechci.....!Takový paťák zase nejsem...

36 hlasů

A to já zase jejjich konce vidět chci. Jak nikomu slušnému nepřeji nic zlého, tak až jim poteče do bot, nebo je potká cokoli zlého - vezmu si k televizi mísu popcornu, něco dobrého k pití a budu fandit jak při hokeji :o)))
A rozhodně nebudu sám

29 hlasů

Největší prdel je, když slyším Peake obhajovat svou bezmeznou oddanost Nečasovi.
Prý : "Našim hlavním cílem je vrátit této vládě ztracenou podporu veřejnosti"

43 hlasů

Podporu veřejnosti dostanou,když otamtud okamžitě odejdou.................

19 hlasů

Třeba měla Pík na mysli finanční podporu od veřejnosti - v podobě zvýšeného DPH. Vynasnažím se, platit ji co nejmíň.

17 hlasů

Etika? Morálka? Tady? U nás? Vždyť samotné volby jsou soutěž o největší dobytek, který se na čtyři roky rozestele v poslanecké sněmovně. Tak jakápak morálka? Zvlášť s tím v čele, co nám sedí na hradě.

35 hlasů

To přece Klíšťata neudělají :-)

25 hlasů

Doufám,že se k výzvě připojí všechny politické strany, které ctí výsledky voleb.Možná že někdo bude argumentovat tím, že v parlamentu jsou takový,nebo makový.Pouze Peakovci ač tu stranu nikdo nevolil spolurozhoduje o chodu státu.

43 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov