Tajné služby
Sobotka po teroru v Paříži: Miliarda pro BIS? Ne, přidáme stamiliony

18.01.2015 12:45 Aktualizováno 18.01. 16:34

Rozpočet Bezpečnostní informační služby (BIS) by se v příštích letech měl zvýšil o desítky, maximálně stovky milionů korun. V České televizi to řekl premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD).

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Koloman Usedon (4 hlasy) 18.01.2015 12:59

    Ten Bohuš se usmívá jak melounek. A pořád mele dokola "musíme, měli...

  • Martin Macháček (3 hlasy) 18.01.2015 13:12

    Soudruh inženýr Schimurda má naopak velice kvalitní vzdělání. Za...

  • Přemysl Kadlec (3 hlasy) 18.01.2015 14:24

    Zrovna teď mluví v televizi k Sobotkovi mj. Kupka a Gazdik. S nimi...

  • Koloman Usedon (3 hlasy) 18.01.2015 12:56

    O tom pochybuji. Kdo je opravdu šťastný, tak si to nechává pro sebe a...

  • Pavel Šimurda (2 hlasy) 18.01.2015 12:51

    BIS nad námi bdí....a my můžeme klidně spát..přesně jako ve...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

"Sobotka však uvedl, že vláda nemá informace o tom, že by se v Česku takoví lidé vyskytovali." (Myšleno teroristé)
Bohoušku počkejte si ještě, amíci stačí vycvičit najednou pouze 5000.

0 hlasů

Spíš by se mělo pár milionů věnovat na osvětu vydavatelů některých humoristických plátků. Je zajímavé že si malá skupina lidí dovolí ohrozit životy tisíců jiných. Což se přesně stalo, nehledě k tomu že nezafungoval pud sebezáchovy u těch mrtvých nebožáků z Charlie Hebdo.

0 hlasů

Zadejte si do internetového vyhledávače datum 7. února 2015 a slova Slovensko a referendum. Vypadne vám řada slovenských a zahraničních odkazů. K nemalému překvapení, ale nenajdete téměř žádné odkazy v češtině. To se týká všech českých hlavních médií. Přitom slovenské únorové referendum má zcela zásadní význam.

Jeho cílem je uzákonit manželství jako svazek muže a ženy, znemožnit adopcí dětí deviantním homopárům a možnost odmítnout pro své děti tzv. "sexuální" výchovu. Jedná se o občanskou aktivitu, kde Aliance za rodinu dokázala během 6 měsíců nashromáždit 450 000 podpisů. Připomeňme si, že Slovensko má celkem pouze 3,8 milionu oprávněných voličů!!!

0 hlasů

To je smutne, ze budes nadosmrti sirotek, renousku:-)

0 hlasů

jdi si vyčistit zuby ty prase,to je smrad.

0 hlasů

Dnes jsi nejak obzvlast agresivni, renousku:-) Copak ti kdo udelal zleho?-)

0 hlasů

upozornění na nedostatečnou hygienu není agresivní rybí plůdku.

0 hlasů

Tak si neměl rušit poplatky v nemocnici ty trumbero a měl bys víc peněz na rozhazování.Ale jinak,ten islám nás bude stát ještě hodně peněz.

1 hlas

Bohušu, kecej si co chceš. Od chvíle, co ČSSD ovládl tenhle Kalouskův pravdoláskařskej B-tým TOP09 (profesionální žvanilové Sobotka, Zaorálek Špidla, Dienstbier, Gajdůšková, Marxová - Tominová...), pověřenej výkonem jakoby "levicové" politiky Pravdy a Lásky, je ČSSD efektivně mrtvá partaj. Ostatně první volby, které byly po ruce to dokázaly slavným výpraskem Gajdůškové od stařičkého Čuby. O co jde ve skutečnosti ukázal Schwarzenberg svými krokodýlími slzami a lkaním nad tím, že tahle hloupá tetka zvolena nebyla.

1 hlas

Je jasné, že aby peníze nebyly investovány zbytečně, tak budou použity hlavně pro špehování obyvatelstva. Teroristé tady zatím žádní nejsou, což dokonale odpovídá našemu vlivu na celosvětovou politiku, takže se to jen tak nezmění. Ale místní komunisté budou zase tleskat a tvrdit, že ti, jejichž svědomí je čisté, nemají co skrývat :-)

1 hlas

Ten Bohuš se usmívá jak melounek. A pořád mele dokola "musíme, měli bychom". A jinak žádné výsledky. Teda až na to, že důchodcům přidal 5Kč na den. Když člověk nikdy nepracoval, tak tu společnost nemůže chápat.

4 hlasy

Zrovna teď mluví v televizi k Sobotkovi mj. Kupka a Gazdik. S nimi byste si možná trochu rozuměl. Zapněte se televizor.
Je pravda, že Sobotka se usmívá a že "mele". Snaží se však plnit koaliční vládní program a nějaké výsledky přecem jenom má. Zatím jako premiér mele o dost líp než mleli jeho předchůdci Topolánek i Nečas, kteří před vstupem politiky nějaký ten rok pracovali. A to oba ještě tlačil pracant Kalousek. Kéž by na rozdíl od Topolánka i Nečase domlel celé volení období. Většině našich lidí by to prospělo.

3 hlasy

BIS nad námi bdí....a my můžeme klidně spát..přesně jako ve slabikáři...hrdí pohraničník, chrání socialismus dnem i noci..ve slotě , v mrazu i žáru...až se ten socialismus zesral zevnitř a oni tam ještě furt stáli...a stáli...až je zrušili...

2 hlasy

Šimurdo, co to plácáš za pitominy? To vypadá na mentální hendikep. Chodil jsi do běžných škol nebo do speciálních?

1 hlas

Soudruh inženýr Schimurda má naopak velice kvalitní vzdělání. Za bolševika byl spolehlivý a tak mu umožnili studovat v Německu. A potom se navíc dal na víru. Každou neděli chodí do kostela Svaté Zdislavy v Prostřední Bečvě a tam se modlí, aby mu bůh milostivě ráčil rozšiřovat majetek. A potom se vyzpovídá ze svých hříchů faráři Dujkovi. Nezapomene dát litr do kasičky, aby mu Dujka odpustil. A nadšený a šťastný maže domů, aby na Týdnu napsal další ze svých moudrostí. Pán s vámi soudruhu inženýre.

3 hlasy

Navic je kazdy Simurduv prispevek okomentovan ze zachodku ve Vrsovicich jeho vernym fanouskem Machackem:-)

2 hlasy

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

1 hlas

O tom pochybuji. Kdo je opravdu šťastný, tak si to nechává pro sebe a nevykřikuje to do světa. Spíš je to právě naopak a uvedené pojmy ti chybí.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov