Akce a reakce
Sobotka se otřel o Babiše, ČSSD odklepla eurokandidátku

08.02.2014 15:57

Ústřední výkonný výbor sociální demokracie schválil kandidátku strany pro volby do Evropského parlamentu. Jednoznačné podpory se dostalo volebnímu lídrovi, sociologovi Janu Kellerovi, o něco nižší pak zbytku kandidátky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Helena Dvořáková (18 hlasů) 08.02.2014 13:46

    Keller je člověk, který žije v naprosto virtuálním a nereálném světě...

  • Václav Horák (18 hlasů) 08.02.2014 14:04

    Typická bolševická krysa,do KSČ vlezl v 18 letech v roce 73 a dnes...

  • Helena Dvořáková (16 hlasů) 08.02.2014 14:09

    Jedinou ideologicky rozčilenou osobou jste tady ale vy:))))

  • np np (15 hlasů) 08.02.2014 15:21

    Keller je registrovany spolupracovnik StB. Vazaci akt podepsal behem...

  • Soulburner (14 hlasů) 08.02.2014 15:06

    tak teď máme za premiéra kopyto, který se celej život akorát válí v...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ajéjej, tady je zase nablito. Pravicovým bolševikům zřejmě ušel jeden podstatný fakt: i když je tu čurbes, pořád naštěstí lidé mohou volit svobodně a koho chtějí. A tak, pokud nechcete prof. Kellera za europoslance, nevolte ho. Ale pokud ho zvolí jiní, laskavě se s tím smiřte ... to je totiž demokracie, milánkové:-)

0 hlasů

žjóóóóóóva, ty jseš chýýýýýtrej, jůůůůůůůůů

1 hlas

Soudruh patrně zapomněl, jaký vztah měli rudoši k delším vlasům. "Máničky" jejich nositelům rudí dementi říkali, IN bylo struhadlo vystříhané mašinkou a rádiovka. A tento ostárlý rudý osel nosí řepu, jako Jágr před 25 lety.

4 hlasy

Keller je výborný kandidát, schopný vynikajících analýz a výborně jazykově vybavený. Jen to pořadí je matoucí, schopný a zkušený Rouček se ocitl prakticky na nevolitelném místě.Někteří před ním jsou prakticky neznámí.

0 hlasů

Co může bolševik analyzovat, proč ještě nevládne celému světu komunismus?

4 hlasy

Jan Keller? Kariérista. Patří ke generaci, kde se vstupovalo ke komunistům z kariérismu.
Když už nemáš odvahu nebo sílu bojovat se lží, tak ji aspoň aktivně nepomáhej, řekl Alexandr Solženicyn.

6 hlasů

Že by to bylo podobné vztahu Nečas, Kalousek.Tam byl dobrý aspoň Nečas.Zde nikdo

0 hlasů

Cizoložný Péťa ODS dorazil. Národ mu to nikdy nezapomene.

1 hlas

Že by to bylo podobné vztahu Nečas, Kalousek.Tam byl dobrý aspoň Nečas.Zde nikdo

0 hlasů

Že by to bylo podobné vztahu Nečas, Kalousek.Tam byl dobrý aspoň Nečas.Zde nikdo

0 hlasů

Keller vypadá jako z "Kurvahošigutntág". Kam na tyhle rudý burany ty strany choděj? ANO nasadí dalšího komouše, křiváka Teličku. A národ ať si tady řeší lustrace!

4 hlasy

Tak buď vděčný za to, že TOP09 postaví do čela buzeranta. Takto každý může volit ty své.

2 hlasy

takže budeš volit TOPku?

0 hlasů

Vážený „np pp (mj. stále jste neodpověděl), jato jaro, Horáku atd…“.
To vše co tady smolíte je jen Vaše frustrace, sebelítost, zlost a agrese! Jste, jako spousta „bijsů“ jen emocionální mrzáci a své buranství někde a někomu chcete vnutit. Proč ovšem to děláte zrovna tady, to nechápu.

2 hlasy

To zase jeden z Modrého týmu. Oni nemají intelektuální schopnosti odpovídat na otázky. Jsou frustrovaní, ANO a TOP09 nemají zájem o úplné pitomce, takže cesta ke korytům je na dlouhou dobu uzavřená.

0 hlasů

Bohoušku, Bohoušku, Ty se budeš tak dlouho otírat o Babiše, až z něho uděláš premiera.

2 hlasy

Proc jste pusobil jako agent vojenske kontrarozvedky v Rakousku?

6 hlasů

Protože mne o to požádal James Bond 007.Pro pitomce jako jsi Ty (Džejms Bondů).Ale z důvodu Tvé intelektuální vybavenost to stejně bude těžký oříšek.

2 hlasy

Podle jejího europoslance Jana Zahradila by se Keller se svými názory lépe vyjímal v čele kandidátky KSČM. „Jeho krajně levicové postoje jsou v mnohém neslučitelné se základními pilíři, na nichž stojí euroamerická civilizace - jde zejména o jeho útoky na liberální řád, svobodný trh a volný obchod," uvedl v prohlášení Zahradil.

Debil, kdo mu řekl, že lidé právě o den bordel, který představuje liberální řád, svobodný trh a volný obchod, lidé stojí. Než přišli Zahradilem obdivovaný Reagan a Thatcherová, tak Evropa jakž takž fungovala. Teď tu máme mafiánský kapitalismus globálně.

4 hlasy

Nebýt Reagana a Thatcherové, mohl jste dále jezdit jen do Bulharska, místo nakupování pořád něco shánět, stále děkovat strraně a vládě od jeslí až po krematorium. Možná vzpomínáte, jak se svým IQ jste mohl šikanovat lidi jako Uliční důvěrník KSČ nebo pomocník VB.,

8 hlasů

No ty jsi dobrý debil dědku. Stařecká demence je asi již na postupu. Co s tím mají společného Reagan a Thatcherová, vždyť je všeobecně známo, že Sametová revoluce byla akcí Rusáků. Takže možná za změny můžeme děkovat Gorbačovovi, a nikoliv Reaganovi a Thatcherové.

1 hlas

Studuj dějiny, ty nevymáchaná hubo, pak někomu nadávej. Kdo Rusáky dotlačil ke změnám? Kdo pak Gorbačova vyzýval opakovaně ke změnám, ale zároveň ho byl v tom ochoten podpořit? Měl by ses za své hulvátské a zároveň hloupé pokřikování stydět. Nejdříve si o Reaganovi, ale i Gorbačovovi něco přečti, než vylezeš na veřejnost.

6 hlasů

vždyť je to dement

0 hlasů

Ty si taky dobrý debil. Jako že Reagan někoho donutil? To bylo jenom jeho předvolební slib. Moc dobře si to pamatuji, mluvil o tom tehdy i jeden rodinný známý z USA, když byl v roce 1980 na návštěvě Československa. S hvězdnými války to daleko nedotáhl. Akorát se mu podařilo udělat Rusákům z Afghánistánu druhý Vietnam. Ovšem za cenu 11. září atd. Rusáci už jsou z toho dávno venku, zatímco USA si dodnes vyžírají následky debilních nápadů Reaganovi vlády v podobně tzv. války protu terorismu.

0 hlasů

Ty jsi korunovaný vůl. Ale hlavně se pochlub,se přehled o dějinách 20.století máš od jednoho rodinného známého, kterého jsi patrně jednou viděl na fotce. odpovídá to tomu, co tady ze sebe vypouštíš.

0 hlasů

ABRAKA DABRA je i odborníkem na politiku a hospodářství, nejen na paragrafy. A co pan Horák, už dnes pochválil svého nemanželského debila?

7 hlasů

Soudruh Keller zalozil svoji zivnost na spatne socialni situaci nekterych obyvatel CR a udela vse pro to, aby o svoji zivnost neprisel. Je to typicky rudy kavarensky revolucionar.

12 hlasů

V 16:19 jsem se Vás na něco ptal. Odpovíte mi?

1 hlas

CITUJI:

"Dalším sledovaným indikátorem je počet návrhů usnesení, které byly europoslancem podepsány. Nejvíce návrhů usnesení mezi českými europoslanci zpracovala Zuzana Roithová (106), druhý byl Libor Rouček (38) a třetí Jan Zahradil (35). Nejhorší v tomto ohledu byl Vojtěch Mynář (1), Ivo Strejček (1) a Robert Dušek (0)."
jara jara 08.02.2014 16:08

Dovolím si doplnit upozornit - nejenže Roithová byla z našich poslanců nejaktivnější, ale že byla NESROVNATELNĚ pracovitá. sama se podílela na větším množství návrhů usnesení, než všichni ostatní čs poslanci dohromady. Někteří z nich tam za celou dobu ani nepromluvili....

Spisovatel Daniel Strož, bývalý poslanec EP (nestraník na kandidátce KSČM) jistě nemá žádný důvod, Zuzaně Roithové pochlebovat. Přesto přiznává: „Europoslankyně Zuzana Roithová je mezi všemi jejími českými kolegy v EP bezesporu tou nejpracovitější osobou. V popředí jejích aktivit zůstává vždy nanovo prosazování zájmů republiky, kterou do EP přišla zastupovat. A to s předsevzetím, aby nemohlo docházet „k nepřípustnému občanství druhé třídy“, jak sama říká.“

Zdroj: Britské listy http://blisty.cz/art/52553.html

1 hlas

Keller to je v pořádku, takle nějak si představuju typickýho europoslance, jen houšť, alespoň dřív dojde k restartu toho bordelu.

4 hlasy

Do dneška nikdo z levičáků nevěděl, že nějaký soudruh Keller existuje. Ode dneška je to ten nejlepší kandidát na europoslance a jistý kandidát na předsedu všehomíra. Bravo.

10 hlasů

No ty jsi pořádně omezený debil. Keller již dobrých 10 let publikuje v běžných médiích. Dokonce se dá, že u nás těžko najdete nějakého sociologa, který by publikoval více pro prostý lid. Takže si toho, že někdo takový existuje vůbec nikdo nemohl všimnout.

4 hlasy

Opět omyl, debil jste tu pouze vy a navíc nemanželský. Pan Horák je na vás ale hrdý.

7 hlasů

Jak může takový z kurvy syn, jako XXXL řešit něčí manželský/nemanželský původ? Sám nemůžeš, jestli tě tvoje matka bezgumka nespáchala s Václavem Horákem. Zjevný nedostatek intelektu u obou tuhle hypotézu činí pravděpodobnou.

0 hlasů

Moje matka určitě není vaše matka a nejsme bratři, vy odporné, vulgární, rudé hovado a nemanželský debile.

3 hlasy

A Vy jako kdoví co Járo jste to věděl?.

1 hlas

Profesor Keller je dobrá volba

8 hlasů

Debil voli debila.

12 hlasů

Ty máš tu hlavu opravdu jen na to,aby ti nepršelo do krku. Omlouvá tě jen to,že si zřízenec v ústavu neplnil povinnosti a nezabránil v tvém početí nesvéprávným individuím, která v nestřežené chvíli opustila klecová lůžka a spářila se! Následně ochránci zvířat zabránili interupci!

3 hlasy

Soudruh Keller ma vsechny predpoklady k vyslani do Bruselu:
1. je od mladi komunistou
2. dokaze o marxismu napsat knihy a dokaze ho
oralne aplikovat.
3. dokaze chlastat jak proletar
4. byl estebakem
5. dokaze vypadat jak opice

Budou na nej hledet vzdy vsechny kamery :)))

Co u soudruha postradam, to je sebereflexe.

13 hlasů

Až pochopíte,že Kellera nevolili kvůli vám a je jim jedno co postrádáte,tak si dejte zahrát tu vaši "Stoupat jak dým ......." .

3 hlasy

Fakt si myslíš, že tvé poznámky, které tady vnucuješ, někoho zajímají?

5 hlasů

Asi jo,když na ně reaguješ.

0 hlasů

Az academicky soudruh dorazi do Bruselu, myslim si, ze se ho tam dost polekaji :)))... a nabidnou mu pracovnu hned na hlavnim namesti, tam co psal sva dila Karl Marx, tam v rohu , v tom hezkem dome :))).... soudruh Keller vypada tak trochu jako stary Brusel, hodne osuntelej.

11 hlasů

Při množství chlastu, co do sebe často valí se není čemu divit.

6 hlasů

Keller je aktivni podporovatel estebaku a ruznych RSDr. "doktoru":

http://www.youtube.com/watch?v=DjeZBVZVL_s

12 hlasů

Podivejte se na tuto prednasku od casu 24:00, kdy Keller tvrdi, ze sporty jako Davis Cup jsou podvod. Ten clovek je opravdu na hlavu.

11 hlasů

u komunisty nic překvapivýho

8 hlasů

Keller je registrovany spolupracovnik StB. Vazaci akt podepsal behem tuhe normalizace, kdyz byl poslan na studia do Francie. Vetsiho vola do cela kandidatky si Bohous vybrat nemohl.

15 hlasů

A jak jsi na to přišel, že je spolupracovníkem STB? Pouč nás!!!
V opačném případě jsi jen hlupák, který zbytečně osočuje lidi, kteří mu nejdou pod nos.

8 hlasů

Ano, byl soudně očištěn, že byl vědomým spolupracovníkem STB. CSSD má asi velkou nouzi o kandidáty. Jeho názory jsou řekněme slušně nekonvenční. Rozhodně z něj bude velmi zvláštní zástupce CR v Evropě a osobně fakt nechci, aby mě takový člověk zastupoval. CSSD magoří.

5 hlasů

Tak očištěn! O tom ovšem nevím, ale fajn. Když očištěn, tak co to tady plácáš!!!
Stejně tak mohu říct, že právě TY jsi STBák!!! Blbe!
Ovšem jsi zatím neočištěn!

2 hlasy

Způsob Vaší komunikace ukazuje, pro jaké lidi je tento kandidát vhodný a přijatelný. Mimochodem: co o tom vím, vyšel v jakýchsi seznamech a soud jej očistil, že byl vědomým spolupracovníkem. Já jsem v seznamech nevyšel. Opravdu nechápu, že to něčemu jako jste Vy vůbec vysvětluji.

3 hlasy

tak on bohoušek taky není kdovíjakej myslitel

8 hlasů

Soudruh Keller je veliký komunistický myslitel,tak např. jeho kniha " Sociální jednání z hlediska marxistické sociologie" je opravdovým veledílem,jež se staví na roveň i takovým klenotům,jakými jsou Poučení z krizového vývoje od Vasila Bilaka,či Celina od Vladimíra Iljiče Brežněva.

12 hlasů

Nejmenoval se ten se smetáky místo obočí Leoid Iljič? Vladimír byl ten s hustou pleší, ne?

1 hlas

Soudruh Keller je veliký komunistický myslitel,tak např. jeho kniha " Sociální jednání z hlediska marxistické sociologie" je opravdovým veledílem,jež se staví na roveň i takovým klenotům,jakými jsou Poučení z krizového vývoje od Vasila Bilaka,či Celina od Vladimíra Iljiče Brežněva.

10 hlasů

Václave, Brežněv byl Leonid a Keller toho do roku 1989 napsal více, nejen jedno veledílo. Nejde o výstřelek. Zdání někdy klame. Uvedu všechno co napsal před převratem - jen pro porovnání:
Systém vybraných odvětvových sociologií Keller, Jan, 1986
O povaze sociální reality. Soubor textů ke kritice nemarxistické sociologické teorie Keller, Jan, 1987
Sociální jednání z hlediska marxistické sociologie Keller, Jan, 1988
Sociologie organizace a byrokracie Keller, Jan, 1989
Současná francouzská sociologie Keller, Jan, 1989

1 hlas

To jsi vymyslel sám,nebo tvůj kámoš Parkinson co ti sedí na klíně?

2 hlasy

Pobavíme se, až bude sestavovat kandidátku ODS. Teď mohou počítat tak s jedním postupovým místem, tak to bude určitě pěkná rvačka, a ten uražený bukanýr nezůstane jistě osamocen.

3 hlasy

Hlupáci z ODS nám budou radit koho postavit do čela kandidátky :-)

Strana, která chtěla udělat knihovnici Milku plemiérkou :-D

6 hlasů

Kdy se ti to stalo? Takhle zblbnout se ti podařilo postupně nebo kách?

10 hlasů

tak teď máme za premiéra kopyto, který se celej život akorát válí v politice, na kvartýr si nakradlo z náhrad a ještě dělá jako by nic... paráda, jsem tak přešťasten

14 hlasů

no furt lepší než tu starou piču, která je z každé chujoviny konsternovaná

2 hlasy

kohopak ze svý rodinky myslíš?

10 hlasů

On je nemanželský debil, Miroslavě Němcové říká pořád Milka.

4 hlasy

s knihovnicí Milkou nejsem v příbuzenském vztahu

1 hlas

to je vidět, něco jako ty by musela okamžitě vydědit

7 hlasů

Myslíš tvoji starou nebo mámu?

7 hlasů

U ABR001 je to jedno, protoze se doma kazdy den stridaji v rolich mamy a taty:-)

8 hlasů

Ty máš tu hlavu opravdu jen na to,aby ti nepršelo do krku. Omlouvá tě jen to,že si zřízenec v ústavu neplnil povinnosti a nezabránil v tvém početí nesvéprávným individuím, která v nestřežené chvíli opustila klecová lůžka a spářila se! Následně ochránci zvířat zabránili interupci!

2 hlasy

jo, to tam pošlou toho pravýho... akorát jsem si nikde nevšimnul, že by měli společnou kandidátku s třešněma

8 hlasů

Proč? S Kellerem se jako sociální demokrat v mnohém shodnu. Snad jen ten názor na Karla Marxe máme odlišný. Manifest Komunistické strany by měl být úhelným kamenem sociální demokracie i v 21. století.

1 hlas

protože je to neužitečnej komunistickej žvanil, proto

9 hlasů

Tak, tak narcistní parazit, který neví o skutečné práci absolutně nic je dokonalým reprezentantem socanů.

12 hlasů

S tím nelze souhlasit, soudruh Keller by seděl spíš zemanovcům, taky je věčně v namol a jeho výlevy jsou jak z padesátých let. Přesně pro štamgasty podřadných náleven, které pan profesor rád navštěvuje.

11 hlasů

kdyby se psal rok 1714 tak ty prikladas polinko k hranici upalenych jinak smyslejicich nez kardinal Duka ci slizoun Holub ci svagrovrah Kalousek

6 hlasů

Copak Duka, Holub a Kalousek tu byli už před 300 lety? Hlavičko moudrá.

3 hlasy

Pink,proč v každém svém příspěvku dokazuješ svou debilitu?Že jsi kretén ví každý .

5 hlasů

Hloupé tvrzení. Ty si to pamatuješ? Zato já dobře padesátá léta, kdy se bál soused souseda jak tu řádila rudá chátra.

Zřejmě ti alkoholici nevadí, co dím, zřejmě jsi jeden z nich. Blbost, čišící z tvých slovních průjmů tomu nasvědčuje.

7 hlasů

Ten ostrý šíp za ODS vyslal její první místopředseda Zahradil? Tak to se jako kritik Kellera ozval ten pravý.
Zahradil je veřejnosti znám snad jen odmítavými názory na prohlubování politické integrace států Evropské unie. Potom tím, že svého času spolu s Jaroslavem Zvěřinou patřil nejviditelnějším představitelům ODS, který podporoval registrované partnerství homosexuálů.Také se o něm ví, že nehovoří na plénu v Evropském parlamentu. Podle průzkumu Hospodářských novin dopadl, co se počtu plenárních vystoupení týká, nejhůře ze všech českých europoslanců. Když přijede domů,mluví paradoxně poskytuje rozhovory o naší vnitřní politice.

8 hlasů

Ještě nám pověz, jak je hodnocen poslanec Randorf, který celému světu na obdiv prochrápe zasedání EP a když přijede domů je jeho nejoblíbenější činností porážet chodce na přechodech.

8 hlasů

Hledejte, na google máte celou řadu hodnocení. Pak argumentujte. Jara se o to aspoň pokusil. Zaměřil se však pouze na oblast parlamentních otázek. Najdete tam každého podle řady kritérii. Nejsem tady za poskoka, abych vyhledával europoslance, který vás zrovna napadne. Já jsem reagoval na vyjádření Zahradila.

3 hlasy

Srovnání najdu spoustu, ale ani jedno ze kterých vychází, že by ODS jako celek nebo Zahradník jako představitel ODS byl nejhorší z českých europoslanců. Lžete jako když tisknete, když tvrdíte opak a sám si vybíráte jen jednu oblast pro kterou mě kritizujete. Jste trochu na hlavu, že?

5 hlasů

Já jsem vycházel z odkazu, který jsem uvedl. Tak si na něj klikněte a vytýkejte mi odkaz. Je to stejné, jako kdybych vám já vytýkal, že ve svém dodatku automaticky jmenujete i Vojtěcha Mynáře, který se stal europoslancem jako náhradník až ve druhé polovině roku 2012. Netrefil jste se ani na potřetí. Mohl bych psát taky, že lžete a že tu vaši makovičku vám rozhodně nikdo nezávidí. Ještě by to chtělo, abyste svému přikyvovačovi konevzeli trochu kliknul.

2 hlasy

Trochu??

Apropos, u komančů je lhaní stranická povinnost.

3 hlasy

Lžete nejhůře dopadli europoslanci KSČM a ČSSD.

9 hlasů

Chlapci, dám vám odkaz na dlouhodobé hodnocení českých europoslanců. Tak nasaďte brýle a do toho:
http://zpravy.ihned.cz/c1-25238280-cesti-europoslanci-hvezdy-prumer-i-neviditelni

2 hlasy

Tady je hodnocení:
Zajímavým indikátorem z hlediska demokratického fungování EU zahrnutým do studie jsou parlamentní otázky, udávající počet europoslancem předložených písemných otázek Evropské komisi, Radě ministrů či ostatním orgánům a institucím EU. Nejlépe si v této oblasti vedl Jan Březina se 79 otázkami, následovaný Zuzanou Roithovou (53) a Pavlem Pocem (52). Naopak na druhé straně žebříčku se objevují Vladimír Remek (1), Zuzana Brzobohatá a Vojtěch Mynář, kteří nepředložili ani jednu otázku. Nicméně srovnáme-li tyto údaje jak s průměrem EU-15 (92,79), tak i postkomunistickými státy (38,31) je český průměr 14,82 poměrně tristní.

4 hlasy

Tady máte další hodnocení, ne jen pro jednu oblast:
http://aktualne.centrum.cz/domaci/grafika/2013/09/19/cesti-europoslanci-prace-grafika-srovnani/

3 hlasy

Dalším sledovaným indikátorem je počet návrhů usnesení, které byly europoslancem podepsány. Nejvíce návrhů usnesení mezi českými europoslanci zpracovala Zuzana Roithová (106), druhý byl Libor Rouček (38) a třetí Jan Zahradil (35). Nejhorší v tomto ohledu byl Vojtěch Mynář (1), Ivo Strejček (1) a Robert Dušek (0).

5 hlasů

Profesor Keller pravicove smejdy dokaze nadzvednout ze zidlicek Dokaze uhodit hrebicek na hlavicku a pravicackym nenazranym krysam dochazeji argumenty a jen zuri

11 hlasů

Tebe v prenatálním věku uhodily do hlavy gynekologické kleště,jak se tě doktor snažil vytáhnout,protože bylo jasné,ze se narodí postižené dítě.Žel,nevyšlo to.

4 hlasy

všest, sóstruhu B-)

5 hlasů

Jako kafemlejnek. Píšete také o něčem jiném než o pravičáckých nenažraných krysách. kolik těch skutečných krys, máte prosím Vás doma?

7 hlasů

Deniskuhlavo,ty těm pravicovým šmejdům dáváš zabrat,každý antisocialistický živel je naprosto zdrcen tvou ostrou,moudrou a neobyčejně vtipnou kritikou.

10 hlasů

Četl jste rozhovor se soudruhem Kellerem v MF Dnes?Patrně ne,protože se v něm Keller odhalil jako typický žrout moci a funkcí,navíc s typicky komunistickým mozkem.Kluci v Blaníku,vstávejte!

13 hlasů

Těch rozhovorů poskytl Keller daleko víc. Pokud se v rozhovoru pro MF Dnes podle vás ideologicky odhalil, tak je to vaše hodnocení.Asi mluvil věcně a nemlátil prázdnou slámu. Nevím, rozhovor z MF Dnes neznám. Možná, že vám stačí k odhalení i málo. Já jsem četl asi 2 - 3 jiné rozhovory. Nabyl jsem z jejich obsahu dojmu, že mu mnozí, stejně jako vy, vytýkají, že je poznamenaný komunismem a nebo dokonce typický komunista.Na druhé straně mu však někteří komunisté mají zase za zlé to, že není marxista. Mně se jeví zejména jako náš přední sociolog. To, že se vydává na politiku je jeho věc. Není první ani poslední profesor, který se touto cestou vydal. Dokážu však pochopit, že se profesor Fiala nebude o profesora Kellera se Sobotkou přetahovat.

2 hlasy

Negativní hodnocení tzv.pravice je o tom , že ČSSD vybrala dobře , neskutečná žluč a zloba čiší z tzn. pravice ze všech projevů , slabý vždy křičí je to jeho obrana

9 hlasů

Jedinou ideologicky rozčilenou osobou jste tady ale vy:))))

16 hlasů

Typická bolševická krysa,do KSČ vlezl v 18 letech v roce 73 a dnes káže o morálce,což Lalok náležitě ocenil a "profesoru" Kellerovi udělil Medaili za zásluhy.

18 hlasů

Keller je případ, kdy média mají schopnost z bezobsažného žvanila udělat ikonu. Již přes 20 let prorokuje naprosté zhroucení kapitalismu, zbídačení lidových mas atd., přitom ze systému čerpá jen výhody pro sebe a snadný zisk ze svého marxistického blábolení.

6 hlasů

Typická bolševická krysa,do KSČ vlezl v 18 letech v roce 73 a dnes káže o morálce,což Lalok náležitě ocenil a "profesoru" Kellerovi udělil Medaili za zásluhy.

13 hlasů

do KSC se cpal v 1986 ING V KLAUS v r 1987 ING V TLUSTY,VUML absolvovalo fanaticke antikomunisticke pako jako ty a MIRKA-P SOBOTKA,funkcionarem SSM byl slizkysvudnik Necas....

10 hlasů

Kde jste ten nesmysl, který již byl několikrát vyv rácen, sebral? Zřejmě Vám nijak nevadí lež vydávat za pravdu.

4 hlasy

Pravil velký svůdník Denisekhlava,idol mladých dívek i zralých žen,revolucionář a brilantní řečník.

8 hlasů

Pravil velký svůdník Denisekhlava,idol mladých dívek i zralých žen,revolucionář a brilantní řečník.

3 hlasy

Ani jedno není pravda, snad Tlustý je v tom vyjímka. Jinak lež nad lež. Prostě komunista.

12 hlasů

Ty nejhorší svině z KSČ zakládali ODS a ODA. Tak jaká výjimka ty blbečku. Uvědom si, že zde stále žije spousta lidí, kteří znají rok 1990 i jinak, než z vyprávění.

1 hlas

to je svata pravda,kterou ty nechces slyset -tak si zacpi usi

3 hlasy

Lháři.

7 hlasů

Keller je člověk, který žije v naprosto virtuálním a nereálném světě a je ještě levicovější, než levice. Jeho řešení světových problémů způsobem, že lidé mají chodit na dovolené pěšky (protože on přece klidně dojde do Francie pěšky) je reálné asi jako pohádka o Sněhurce. A jeho morální postoje jsou taky jasné - už na gymnáziu se dychtivě stal kandidátem KSČ, což i na komunistickém Ostravsku vyvolávalo údiv - ale asi mu to jeho stejně orientovaná rodina poradila pro hladký průběh jeho kariéry. Jestli byl tak hloupý nebo tak vyčůraný je jedno. Stejně rychle pak ale z KSČ po listopadu vycouval, aby mohl začít budovat kariéru jinou. Jeden velký žvanil. Ale nevadí mi, že kandiduje za ČSSD, tato strana tím nahrává jiným, což je fajn.

18 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov