Korupce v politice
Štěch jde do Nečase. Znovu otevírá jeho podíl na amnestii

21.06.2013 11:45 Rozhovor

Premiéra v demisi Petra Nečase zřejmě čekají další problémy. Předseda Senátu Milan Štěch a šéf senátního ústavně právního výboru Miroslav Antl míní pokračovat ve svém boji za pohnání Nečase k zodpovědnosti za to, že bez vědomí celé vlády podepsal tolik kritizovanou amnestii bývalého prezidenta Václava Klause. "Podáváme odvolání proti rozhodnutí žalobců Prahy 1," řekl on-line deníku TÝDEN.CZ Štěch. Policisté a státní zastupitupci případ takzvaně uložili, tedy ani nezahájili úkony trestního řízení.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Haraším (10 hlasů) 21.06.2013 12:07

    Jj, všechno, na co ten hňup z ODS sáhl, skončilo debaklem a...

  • Hana Há (9 hlasů) 21.06.2013 12:21

    Pan Klaus dostával svodky z BIS. Nevíme, zda díky informacím, nebyl...

  • Josef Lustig (6 hlasů) 21.06.2013 12:32

    Ano, Necas by mel podpis pod amnestii vysvetlit nebo postavit pred...

  • Zdenka Zwiebel (5 hlasů) 21.06.2013 12:27

    Vydíratelnost? Toť velmi oblíbený obchodní artikl na české potitické...

  • Jan Novák (4 hlasy) 21.06.2013 12:23

    Dofám,že po volbách se to rozjede na plno.Ještě budou koukat někteří...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Na malinkaté výjimky je tady plno komunistických nenávistných katů,samozřejmě se svědomím čistým jako andělská křídla,kteří už staví šibenice! Jsou to šmejdi a nejhorší ty odporné ženštiny!

1 hlas

Štěch - to je podobný "umětel" jako svého času traktorista Vlček ....tak se touží nějak zviditelnit!

3 hlasy

Pokud se pofiderním tr. oznámením populisticky prezentuje hloupý, nevzdělatelný a především líný člen KSČ Štěch (celý život darmožroutsky profunkcionařil) spolu se sice chytrým a vzdělaným, ale nemravným komunistckým prokurátorem Antlem (ten chlap se rok vyhýbal spravedlnosti když řídil ožralý, posléze vlezl k Paroubkovi a nechal se zvolit senátorem s imunitou), tak je to docela sranda.
Klausova amnestie, ať se nám to líbí nebo ne (osobně určitě mám problém s jeho aboliční částí) je prezidentovým výsadní právem a tečka. A s tím ti dva komunističtí (dočasně socanští) tadýti nic nenadělají. Ale chápu, pitomcům se to dobře čte, když se jich kdosi "zastane" a chce poslat prezidenta s premiérem do lochu.

4 hlasy

Pane Pospíšile, zřejmě vám ušlo, že tu nejde o to, že Klaus jako prezident měl právo na amnestii, ale o Nečasův podpis. A toho podpisu, bez kterého by nemohla zafungovat, se amnestie dočkala asi bez vědomí vlády, o to jde. Takže nemlžte a vyjadřujte se k věci, když už cítíte tu potřebu.

4 hlasy

Souhlasím - Antl rok nepřebíral poštu, aby se vyhnul stíhání ....jak se tenhle chlap vůbec může objevit v Senátu a následně před TV kamerami .....ti, ze socialistů, kteří chodí k volbám, tak asi musí být namol !!

3 hlasy

Souhlasím - Antl rok nepřebíral poštu, aby se vyhnul stíhání ....jak se tenhle chlap vůbec může objevit v Senátu a následně před TV kamerami .....ti, ze socialistů, kteří chodí k volbám, tak asi musí být namol !!

0 hlasů

Sorry - jednou by stačilo!

0 hlasů

Stech jde do Necase? To je zvlastne orientovany jedinec:-)

2 hlasy

Vážení tvůrci diskuzí na "Týden cz.". Myslela jsem , že tu mohu diskutovat . Není tomu tak , většina příspěvků pochází od pánů _ Lustig , Vokurka , paní Vl. Smutné a ještě nějaký pes , zřejmě Polsko . Tito zásadně negativně diskutující asi nežijí v ČR a nemá význam na jejich přízpěvky reagovat . Děkuji , odcházím .

2 hlasy

Ich könnte die Lage noch retten, für dich schreibe ich gerne deutsch, in der Annahme, dass du das dann nicht verstehst.

1 hlas

Val, val a nezastavuj se!-)

0 hlasů

Je to škoda, paní Věro. Kromě těch zmiňovaných grafomanů jsou tu i normální lidé. Rozmyslete si to ještě...

3 hlasy

My také děkujeme, šťastnou cestu a nevracejte se, tam je určitě líp...
Negativní versus pozitivní... To jsou relativní pojmy...

2 hlasy

Oprava - příspěvky .

0 hlasů

doufam ze pravicacke zlodejske krysy ma ztazenou pr....n

1 hlas

Dejte mi deset mužů jako Nečas, a můžu zničit svět.

2 hlasy

Ano, Necas by mel podpis pod amnestii vysvetlit nebo postavit pred soud. Tato lumparna udelala z Ceska pravni kolnicku na drivi.

6 hlasů

Díky moc, je to opravdu velmi přesné zhodnocení mravní skety a "odhodlaného hrdiny" s plnými gatěmi, zvaného kdysi "pan Čistý". Už jsem tady v diskusích opakovaně psala, že pro mě nebyl z hlediska mravní integrity nikdy ničím lepším, než slavný Bohouš z Bratrstva kočičí pracky. Bratrstvo nikdy žádným charakterem neoplývalo, podobně jako ODS, a tak si dříve opěvovaný Nečas bude asi své problémy muset vyžrat sám. Přimlouvám se v tomto směru za co možná největší důslednost. Jen lituji, že nemáme příležitost spatřit aktuální foto našeho "čistého hrdiny", na jehož tvářičce teď pravděpodobně naskakuje výraz "plné gatě v Afghánistánu či 3":-)))

4 hlasy

Bohouš Sobotka z Bratrstva kočičí pracky?-) Ty se mi zacinas zamlouvat, devce:-)

0 hlasů

Dofám,že po volbách se to rozjede na plno.Ještě budou koukat někteří koaliční borci,až jim skončí imunita.Jestli ovšem do té doby nevymyslí jak zlikvidovat lidi jako Ištván.

4 hlasy

Pan Klaus dostával svodky z BIS. Nevíme, zda díky informacím, nebyl Nečas vydíratelný. Také nevíme, kolik dalších vydíratelných ministrů ve vládě sedí. Opravdu by bylo nejlepší tento spolek rozpustit. Je špatné, když se země řídí podle zájmů určitých skupin nebo podle vydiratelnosti členů vlády a poslanců.

9 hlasů

Vydíratelnost? Toť velmi oblíbený obchodní artikl na české potitické scéně - a i proto bylo tolik řevu kvůli změnám na ÚSTR. Máte pravdu, nevíme, kolik vydíratelných ministrů ve vládě sedí, ale všichni tak nějak skrytě tušíme, že jsou velmi pravděpodobně čímsi vydíratelní až na světlé výjimky vlastně všichni.

5 hlasů

To mi přijde jako relativizování problémů. Velmi často toto slyšíme na omluvu Topolánkovy a Nečasovy vlády. Rozhodně bychom měli vážit důsledky podivných kroků - tj. miliardové přesuny. Nevím, zda by nebylo dobré zvážit všeobecné referendum pro tyto případy /to jen takový nápad/. Museli by vysvětlovat, odkrýt karty a nestačilo by uplacení dvou, tří poslanců.

2 hlasy

"Na omluvu Topolánkovy a Nečasovy vlády"? Přiznávám se, paní Hanko, že toto jsem nepochopila. Ale to, že jsou vydíratelní pravděpodobně téměř všichni (sama osobně doufám, že současný ministr školství je v tomto směru výjimkou, možná jako i ministryně kultury Proces-Hanáková), tady jde asi o tušení na hranici jistoty. A jaká je možnost a praktická prosaditelnost všeobecného referenda v této zemi, to už přece taky všichni dobře víme...

2 hlasy

Jj, všechno, na co ten hňup z ODS sáhl, skončilo debaklem a nedozírnou škodou.

10 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov