Prezident v Číně
Unavený Zeman. Vrávorá, musel pro něj vozík. Dřu jako kůň! hájí se

17.05.2017 06:21 Aktualizováno 17.05. 12:45

UVNITŘ VIDEO. Při návštěvě Číny, kterou ve středu v Šanghaji završí prezident Miloš Zeman, byla na české hlavě státu několikrát znát únava. Okolí mu muselo často pomáhat při chůzi a při společné fotografii státníků na summitu k Hedvábné stezce na něj ostatní politici museli čekat, než jej k místu focení přivezl vozík.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Pospíšil (6 hlasů) 17.05.2017 08:07

    Toho lihem prosáklého ruského švába Zemana mi začíná být trochu líto....

  • Karol Hallik (5 hlasů) 17.05.2017 07:54

    Zeman veřejně přiznal, že má problémy s chůzí a každý ví, že obtížně...

  • Václav Horský (4 hlasy) 17.05.2017 08:33

    3 hlavní důvody, proč Zeman kandiduje: 1) Jeho už chorobná...

  • Karel Nakobyl (4 hlasy) 17.05.2017 07:12

    když redaktor neví,co to je periferní neuropatie a jaký má dopad na...

  • Bad Robot (3 hlasy) 17.05.2017 10:01

    4 duvod: v Kremlu maji na Rezidenta spis (kompromitujici) z dob jeho...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jaképak vrávorání? Přeci opřen o dvě hůlky vydržel stát na běžkách určitě mnohonásobně déle, než byl čas závěrky fotoaparátu.

0 hlasů

Prezident je povolání jako každé jiné, když to nezvládá tak at skončí. Kohokoliv z nás by z práce kvůli takovým to zdravotním potížím brzo vyrazili.

0 hlasů

@Bad Robot
Ohledně
http://www.psp.cz/eknih/1990fs/slsn/stenprot/020schuz/s020006.htm

To Vámi zmíněné bylo použito jako citace, zda-li pak víte co to je?

A to téma ohledně kterého šlo a argumentativně stále jde mám za to, že je zajímavé.

V kontextu toho je mimochodem jistě trochu zavádějící dělat jako by každý feudál býval byl úžasný. Jakože např. zmíněné, že lid byl nakloněn upálení čarodějnic, tak ono vícero církví dělalo jako by "anti-čarodějnictví" bylo v rámci náboženství, což i pokud církev neorganizovala tak to nedělá dojem jako by s tím měla značnou dobu jakýkoliv problém - a perzekuci údajných čardodějnic se mělo i 300 let po upálení Jana Husa, přičemž to prý bylo kolem let 1550 až 1650 kdy to v západní a centrální Evropě mělo svého vrcholu.

Nebo se mělo například věc zvířecích zápasů, což věc poněkud známá ze Starého Říma, a vícero feudálů to mělo jako součást zábavy svého dvora stranou i lovů jako takových (které se má i dnes například ve Velké Británii nebo u nejednoho Amíka stále za jako zábavu, a také například byčí zápasy a další). Například v Berlínu se mělo, v Praze název Štvanice poukazuje na to, že se mělo nápodobně, a ve Vídni se mělo
https://de.wikipedia.org/wiki/Hetztheater
(přičemž mimochodem to slovo "Hetz" jako štvanice je v lidové rakouštině s významem "legrace, zábava, ...").
Potom sice obzvláště osvicenecčtí panovníci byli proti specificky věci zvířecích zápasů (například v Berlínu se od roku 1713 takové alespoň ze strany vrchnosti jíž nemělo), mezitím co mnozí z lidu to stále měli za zábavu (v období čehož to vypadá, že vzniklo zmíněné Hetztheater ve Vídni), ale poněkud komplexnější to celé než dělat z toho nějaké, že "to pouze lid".

Ale stranou těchto specifických věcí, osobně jsem daleko od nějakého dělání jako by osoba která zvládne vyřešit rovnici o třech neznámých měla větší hodnotu jako člověk než osoba která nezvládne. A také jsem daleko od nějakého absolutistického pojetí které vychází jako by se vždy vědělo lépe co je pro osobu dobré bez toho aby osoba které se to týká k tomu měla co říct. Nicméně, v mém pohledu je prostě fakt, že například státověda je akadémický obor a že v běžném životě ne nutně každý má tolik času aby se vzdělal ve vícero oborech. Například takový student medicíny, tak ten obvykle stráví spoustu času studováním, a po studiu při výkonu pracovní funkce obvykle stále studuje (jakože ve smyslu, že například chirurg si nejen odmaká své po čemž jde do hospody, ale obvykle když se nepřipravuje, nedělá nebo nevyhodnocuje specifickou operaci tak si čte odborné žurnály atd.). A taková osoba ne, že by kvůli tomu nutně neznala ústavu (nápodobně jak i například právník je schopen něco vědět z medicíny), ale aby se chtělo po lékaři aby dokázal například vyjmenovat obsah jednotlivých ústav členů EU když se v EU parlamentu možná jedná o nějaké směrnici která by se částí ústav přímo dotýkala, tak to by asi měl nějaký čas plnou hlavu jenom toho mezitím co by "profesionální politici" to poněkud měli mít jako součást kvalifikace a nepotřebují aby si to možná i měsíc nebo více nastudovali (za plného platu) nebo akorát hromadně spoléhali na nějaké co hrstka právniků stran nějak srhnula.

A v tom mám za to, že je systématický zádrhel konceptu jako naprosto přímé absolutistické demokracie i kdyby každý/á jak skutečný intelektuál. Viz i, že v té reprezentativní absolutistické demokracie se má věci typu Trump dělající nařízení zakazující několika národnostem vstup na základě národnosti (což argumentativně právěže diskriminace ve výkladu lidských práv charty OSN) nebo Gauland který se zmínil ve smyslu zákazu vstupu Muslimům (nápodobně jak se u Staro-Habsburgů mělo zákaz vstupu Židům nebo že Romové za Marie Terezie prý nesměli do měst). A to celé poněkud jako by se mělo jmenovaného lékaře který by chtěl tumora v těle vyřezat kudlou, a místo aby se vůbec řešilo argumentativně jistě problém když se má argumentativně tumor v těle tak mítink lékařů té nemocnice sedí a jako by se mělo hodiny pro studenta/y prvního ročníku, což právěže obvykle není smysl mítinku nemocnice byť se jistě někdy jakoby musí trochu některé věci synchronizovat, ale právěže ne ve smyslu aby se rok 4 roků volebního období strávilo ve Sněmovně nějakým vyučováním základů ústavního práva natož co vše více ještě je u toho.

Jak zmíněno, tyto věci v mém pohledu ne nějaké dělat z toho "o lidu bez lidu", ale aby například jmenování soudců probíhalo na základě nějaké jestli nosí hezký účes nebo jestli dělal nějakou magickou show kterou vzbudil u mnohých věcí neznalých dojem jako by tomu rozuměl, to mám za to, že smysl moc nedělá. Což argumentativně jistě tedy docela specifická věc, například jak se tedy má soudce jmenovat, atd., ale stranou toho mám osobně koncept všeobecného vzdělávání na všech školách i středního stupně za docela podstatné aby každý občan měl všeobecnou dispozici alespoň nějakých znalostí kterými např. jakžtakž rozumět lékaři když navrhuje operaci i pokud v tom nemíní hloubat, atd.

0 hlasů

Ta stále horší chůze se dá tolerovat, německého ministra financí vozí po světě a na všechna jednání na vozíku. Spíše budí obavy celkově zhoršující se zdravotní stav, i úsudek, lepší to už nebude, podle zhoršení za poslední dva roky není jisté, jak by vykonával náročnou funkci ještě dalších 5 let.

3 hlasy

Miloše by měli vozit na kolečku. Bylo by to lidovější.

2 hlasy

Rezident Zeman je jiz na obtiz vsem... a hlavne - sobe...

2 hlasy

mi ne

1 hlas

Vážení voliči Miloše Zemana!
Váš velký vůdce vás z valné části považuje za d.ebil.ní. Možná se domníváte,
že to je jeden z prostých odporných útoků na tohoto,
vámi zbožňovaného, člověka, ale opak je pravdou.
Závěrem si budete moci přečíst dokument, který potvrzuje naše tvrzení.
A co více, ten dokument ze na stránkách Poslanecké sněmovny.
..
Co Zeman sdělil o voličích:
Třetina obyvatel této země je slabá duchem.
Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.
.
Z tohoto intelektového zázemí potom pramení tzv. lidové pravdy – každý cikán krade, každý žid je lichvář, každý zrzavý je zákeřný – a ty mívají často nacionální charakter.
....
Vážení, podle Zemana, d.ebil.ové, konečně víte, koho jste si na hrad zvolili a jak co si o vás „váš prezident“, skutečně myslí.
Abychom nemohli být napadení ze lží, zde je slíbený článek, který je umístěn na webových stránkách Poslanecké sněmovny ČR, v archivu.
.
http://www.psp.cz/eknih/1990fs/slsn/stenprot/020schuz/s020006.htm
Tak hurá do čtení, jak vás nazval Zeman, de.bil.ové

1 hlas

Nemá nikde trajdat a být v Lánech. Tam se může válet i v teplákách. Já, když ho vidím, tak si vždy vzpomenu na film Velká vlaková loupež a šéfa bandy, co mu furt padala hlava na stranu, protože byl moc chytrej...

1 hlas

Toho lihem prosáklého ruského švába Zemana mi začíná být trochu líto. Jeho okolí, tedy špinaví komouši Veleba, Zbytek, Šlouf, Tvrdík, Čuba, Grégr, bukvice Ovčáček, Forejt, Kmoníček, putinův agent Nejedlý i šmelinář Mynář ho utvrzují v přesvědčení, že je tím jediným vyvoleným a spravedlivým.
Možná má za příklad F. D. Roosevelta, který i z kolečkového křesla řídil USA, byl ve svém úřadu jako jediný po tři období a ve svém vrcholném období (po jaltské konferenci, kdy se blížil konec války) zemřel. Tak uvidíme, třeba dost lidí u nás pochopí, že Zeman postižený stařeckou demencí potřebuje odpočinek na Vysočině a ne být dál něčí loutkou na Hradě.

6 hlasů

3 hlavní důvody, proč Zeman kandiduje:
1) Jeho už chorobná ctižádost.
2) Vliv jeho okolí.
3) Ještě se nestihl pomstít všem těm z ČSSD, kteří ho v roce 2003 nevolili.

4 hlasy

4 duvod:
v Kremlu maji na Rezidenta spis (kompromitujici) z dob jeho pusobeni v Prognostickem ustavu ...
.

3 hlasy

Souhlas. A není náhoda, že si ho coby důchodce z Vysočiny každoročně školili na ostrově Rhodos, na akci pořádané Jakuninem.

2 hlasy

Sakra, toho F. D. Roosevelta mi vyfouk už včera bukvice Očáček na Twitteru 22:41 - 16. 5. 2017:
"F. D. Roosevelt vyhrál II. světovou válku. Pan prezident teď bojuje za zájmy České republiky."
A už má 4 lajky !!! (hnusné slovo, pro mě Lajka navždy zůstává hrdinným sovětským pejskem mého dětství, který snad stále létá ve vesmíru).

2 hlasy

Zeman veřejně přiznal, že má problémy s chůzí a každý ví, že obtížně chodí o holi. Ostatní státníci neměli problém dojít přes dvoje schody na připravené místo focení. Pro Zemana pořadatelé připravili golfový vozík, který musel ta schodiště objíždět po delší trase. Nepochybně mu, při společném odchodu státníku z místa jednání, trvalo mnohem déle než došel před budovu k připravenému vozíku a také od něj na místo focení. Potom si počkal na doprovod co mu pomohl přes schody po koberci k vozíku. To je při Zemanově známém zdravotním stavu bohužel normální a dělat z toho senzací může jen ubožák.

Je bohužel smutnou skutečností, že podstatná část Čechů značně zveličuje negativa a potlačuje pozitiva, zejmena pokud se vztahují k našemu národu i zemi.

5 hlasů

Mel bys ta pozitiva nejak uvolnit. Pouzij treba projimadlo:-)

2 hlasy

Nevím,jestli je to u Vás jen třetí stupeň idiocie,nebo pouhá tvrdá stolice.............

2 hlasy

Shangri-La v Pudongu? Ha! Tak tam jsem seděl přesně před měsícem :-) Nádherný výhled na Bund a sochu Mao-Ce Tunga.

0 hlasů

Zeman potřebuje již pouze odpočívat a proto by neměl kandidovat na prezidenta. Je to v jeho vlastním zájmu.

2 hlasy

když redaktor neví,co to je periferní neuropatie a jaký má dopad na chůzi tak by měl psát o pohlavním životě šneků

4 hlasy

Tak on chudak ma uz i periferni neuropatii?-)

2 hlasy

Je vidět,nejste jen nevzdělanec,ale i osel,pravdivý výraz byl bohužel zablokován

3 hlasy

Tak pokud se obáváte, já NE- klidně napíšu , že nejen nick Pn je VŮL a naprostej duševní ubožák!! Howgh.

0 hlasů

Soudruhu, znamena ta periferni neuropatie, ze Milosek uz nema ten tah na branu, protoze nema periferni videni?

2 hlasy

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

شركة الاختيار للخدمات المنزلية
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
شركة تنظيف موكيت بخميس مشيط
شركة مكافحة النمل الابيض بجازان
شركة تنظيف شقق بخميس مشيط
شركات تنظيف بخميس مشيط
شركة تنظيف موكيت بابها
شركة غسيل كنب بخميس مشيط
شركة جلي رخام بخميس مشيط
شركة تنظيف ببيشة
شركة مكافحة النمل الابيض بخميس مشيط
شركة مكافحة الارضة بجيزان
شركة رش مبيدات بابها
شركة مكافحة حشرات بخميس
شركة تنظيف بخميس مشيط وابها
شركة نقل اثاث بخميس مشيط

1 hlas

Tak na takový jako si ty sme tu akorát zvědavííí!!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov