Kauza CASA
Vidím: Žádost o vydání Parkanové? Prapodivná konstrukce

16.06.2012 12:36

Dokument, ve kterém policie žádá o vydání Vlasty Parkanové, je prý velmi složitý a nepřehledný. Mandátový a imunitní výbor tak zřejmě bude chtít vidět celý policejní spis. "Přišlo mi to jako strašlivě prapodivná konstrukce," řekl v rozhovoru pro server iDnes.cz člen výboru a poslanec za ODS Jan Vidím.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Vampola (106 hlasů) 16.06.2012 12:54

    Nevím, jestli tato odpudivá pravicová čarodějnice něco ukradla -...

  • petr syty (88 hlasů) 16.06.2012 12:56

    hlavne podvodnik Sralbotka uz si nepamatuje , co pred casem napsal...

  • Jan Nepomucký (83 hlasů) 16.06.2012 12:45

    Jen ji vydejte, ať má možnost se u soudu obhájit a všem pochybovačům...

  • josef Slavík (75 hlasů) 16.06.2012 12:58

    Nakládání s penězi v ČR. z EU. je velmi nepřehledné a prapodivné!...

  • petr syty (67 hlasů) 16.06.2012 12:54

    zajimave ....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

nejvetsi tragedie jsou stanoviska zoufaleho Sobotky v soucasnosti a pred par lety , tenhle bezpaterni Sobotka nema v politice ,co delat .....

28 hlasů

Jen se tak juknu do spisů,abych věděl komu hoří koudel u zadečku a koho mám varovat,aby si našel dobrého právníka.

26 hlasů

:-))) Zato Rathův spis byl zřejmě jednoduchý a přehledný s naprosto jasnou konstrukcí. I Vidím okamžitě pochopil, oč tam jde.

31 hlasů

hlavne si precti stanoviska podrazaka , intrikana Sobotky - to je neuveritelne , kdo dneska dela politiku

29 hlasů

Vidíme, Vidíme, ty vidíš poze to, co chceš.Nebo co je od tebe žádáno?

28 hlasů

Debil ses a budes jim i nadale

19 hlasů

Ministr financni Bohuslav Sralbotka odmitl stanovit cenu Gripenu, Panduru. Dopustil se tak trestneho cinu a vzhledem k vysi zpusobene skody bych navrhoval dozivoti. A bez rovnatek:-)

23 hlasů

Jan Vidím - jeden ze zločinců z ODS, hlásící se "kamarádstvím" k Danielu Landovi. Ten to ale na svém koncertu vyloženě popřel a Vidíma označil za zločince z té zločinecké organizace ODS. Vždyt se koukněte na tu jeho vizáž.

44 hlasů

"Vidím" opět potvrdil, že si "nevidí" ani na špičku nosu, zkrátka "prapodivné" jednání těch, kteří cosi blábolili o "padni komu padni". Pane Vidíme, i slepý v tomto státě musí vidět to, co nechcete vidět vy. Jen pokračujte v tomto svém krytí pro veřejnost už dávno nezakrytelného, ale konečné důsledky naštvanosti občanů si pak připište na své vlastní konto, polistopadový kariéristo a ubožáku, vyjícího se stádem.

43 hlasů

prave pravičacka krysa VIDIM byl organizator otevřeni KUBICEHO ZPRAVY-odporny ksicht ,odporny charakter

47 hlasů

Pan Vidím nechápe a nechá si text vysvětlit od právníků.....pan Benda ml. se toho ujme :-))))), to je hotový právní vědec :-))

56 hlasů

Jo Pepo a vidí to prý tak "na hodinu čtení". Chápu, že celou hodinu číst musí být nad jeho síly. Možná by potřeboval pár hodin "výuky čtení", aby to přelouskal. Ale nakonec číst to ani nemusí, on mu to Benda předžvýká.

49 hlasů

Že by i Vidím měl zatnuto ?
A já myslel, že je ve sněmovně jen přes hlasování o výběrech lidí do komisí! Že nic víc nezvládá!
A ejhle !

39 hlasů

Já nemám čas Pr(u)diči to hledat, ale nebyl on v minulých volebních obdobích právě v nějakém výboru "přes vojsko" (zahraniční mise apod.)?

43 hlasů

Klaním se před vašimi znalostmi, Alice, já ho mám spojeného nějak jen s těmi komisemi a on je to taky pěkně modrý armádní ptáček a musí mít aso pěkně zaťato:

"Jeho práce spočívá především v aktivitách spojených s výkonem mandátu poslance Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, kde zastává roli odborníka na bezpečnost a obranu. Od roku 1996 byl členem Výboru pro obranu a bezpečnost PSP ČR a od roku 2002 jeho předsedou a členem Stálé delegace do Parlamentního shromáždění NATO. Po rozdělení výboru byl od roku 2006 členem Výboru pro bezpečnost PSP ČR a předsedou Výboru pro obranu PSP ČR. Po opětovném sloučení ve Výbor pro obranu a bezpečnost PSP ČR byl v letech 2010 a 2011 jeho místopředsedou. Po následném novém rozdělení tohoto výboru se stal od konce roku 2011 opět předsedou Výboru pro obranu PSP ČR a zastává i řadu jiných funkcí ve sněmovních orgánech".
zdroj Wikipedia

30 hlasů

Tak si to prosím vás pamatujte, ať mu to mohou lidé spočítat, až dojde na lámání chleba. :-))

7 hlasů

Moje trocha do mlýna:
Právě Vidím totiž Bartáka-neurochirurga přivedl do politiky. Bylo to v době, kdy prý Barták zjistil, že ho práce v nemocnici vysiluje. "Tehdy jsem ale Honzovi řekl: Nenašlo by se něco? A on povídá: No jasně, čekal jsem to! Začal jsem mu dělat poradce a postupně to nějak přicházelo," vyprávěl Barták před měsícem pro časopis Instinkt.
http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-39177950-ministr-obrany-rozdal-politikum-vojenske-rady-nevi-se-za-co-a-proc
Náměstek Barták a obchodník se zbraněmi Smrž trávili volno uprostřed Indického oceánu na přelomu let 2006 a 2007. Letěli stejným letadlem a pobývali i s rodinami na tomtéž místě. Vše organizovala společnost Oriana Tours.
Na místě nechyběl ani Vidím. I on přitom sehrál v obchodu s Tatrou důležitou roli (nikoli ale korupční). Detektivové nyní pátrají po účetnictví Oriany, aby zjistili, kdo cestu platil. Dlouholetí přátelé Vidím a Barták tvrdí, že na Mauriciu byli spolu a vše si hradili sami. Smrže pouze náhodně potkali, o obchodech prý ale nemluvili.
http://www.lidovky.cz/vidim-byl-na-dovolene-s-bartakem-a-smrzem-ffa-/ln_domov.asp?c=A110909_102306_ln_domov_kim

29 hlasů

krimi gang - velmi zajimave cteni

18 hlasů

Zdravím Petře! Tak se mi moje "naťuknutí" zase vyplatilo. Další informace bez práce:-)
Jen by mne ještě zajímalo, z které doby ten článek je. Ti detektivové "NYNÍ" pátrají po účetnictví...... a pátrají už nějak dlouho, ne? Že jsem o tom nic neslyšela ani nečetla. Jestli ono to nebude tak, jak tvrdí jeden "moudrý" (spíš bez toho "u") diskutér (Charbulák) - cituji: "když si uvědomíme, že nebýt protikorupčnímu boji vlády, o těchto kauzách ani nevíte." Skvělá protikorupční vláda!
Takže vidím, že o téhle kauze víte, ale to je tak všechno.... Vyšetřování skončilo, zapomeňte...
Hezkou neděli.

28 hlasů

Petr Hudeček ve 14.59
Omlouvám se Petře. Je v pořádku, že jste mne "sprdnul", alespoň se příště nebudu pouštět do debat, na které nemám znalosti, ani čas (ale za to může Pr(u)dič, zřejmě mi stouplo sebevědomí po té jeho pochvale :-)))))
Snad jen k té poslední větě Petře. Já si myslím, že většina lidí zmatena není. Dnes už ne. Rovnice je jasná - většina těch darebáků, o kterých se zmiňujete, fandí darebácké trojkolce (oni vědí proč) a všichni si říkají pravice(?) I nalevo jsou takoví lidé, ale opravdu je to tak 5:100.
Víte, já si ani nechci hrát na rozhodčího kdo je lepší/horší, mně víc vadí co, jakým způsobem a proč, dělá celá tahle vláda (pravicová), to ostatní nechme snad do budoucna na jiných.

P.S. Koukám, že u mne trvá chvíle skoro 3 hodiny - čas má moc dlouhé nohy:-) Hezký zbytek dne.

14 hlasů

odhalena banda rozkradacu Bartak a Vidim

22 hlasů

Bacha, jsem tu, Petře :-))))))Za chvíli odpovím.

15 hlasů

Tedy Alice, Vám aby to člověk strkal až pod nos!
Policie v kauze Tatra prověřuje dovolenou Vidíma, Bartáka a zbrojaře - 9. září 2011:
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policie-v-kauze-tatra-proveruje-dovolenou-vidima-bartaka-a-zbrojare-11y-/domaci.aspx?c=A110908_211846_domaci_abr
O spravedlnost tady nejde nikomu, zbrojaři si jen přerozdělují teritorium. Každá větší korporace má nějaké svoje lidi na policii, nějaké na ministerstvu, nějaké v parlamentu. Kdyby si oblékli barevná třŕička, zjistila byste, že se vůbec nekryjí s jejich stranickými dresy. Proto jsou z toho čtenáři Týdne tak zmateni - jak blázni stále uvažují v měřítku pravice-levice, jako fanoušci fotbalových týmů (Charbulák a spol).

23 hlasů

Dobré ráno Pr(u)diči,

díky, ale ujišťuji Vás, že není před čím se klanět :-))) Mám spíš všeobecný přehled a docela slušnou paměť. Na tu se ale bojím spoléhat, protože čas při tom množství informací to může někdy pěkně pomíchat. Na rozdíl od Vás, od Pepy a pár dalších, mi zase chybí aktuální monitoring, protože, zvlášť v posledních měsících, mám málo času. A mám radost, když se tu docela slušně doplňujeme. Já vím, že na Google je to pár minutek, ale když já sem párkrát denně (někdy ani to ne) nakouknu třeba na 10 minut a to je pak každá minutka drahá.
Přeji krásnou neděli.

P.S.Jo, a díky za vyhledání informace o Vidímovi, tak už je jasné, proč se k tomu musel taky "vyjádřit".

26 hlasů

krimosi Bartak s Vidimem patri delsi cas ne na spolecne dovolene , ale do vezeni k Rathovi

22 hlasů

UKAZUJEŠ SPOLU se zlodějem Nicků dědkem Pr(u)žinou jací jste tupci.
On je guglí a ty máš v jebuli nasráno.
OPravdu jste sůl národa....
Pište dál blbečkové

17 hlasů

Dědku, ty pochlebníku křivá, tys za tři a půl hodiny vygooglil a prolustroval poslance Vidíma?

15 hlasů

Další expert,který mimo tří let,kdy byl tajemníkem na pražském magistrátě je poslancem hájí svou letitou souputnici ve sněmovně.

47 hlasů

Zlá a odporná pravicově parazitická babo Jago. Vrať, co jsi ukradla !

67 hlasů

hlavne , ze si Sobotka uz nepamatuje , jak vojenske ksefty podporoval a ze se zadne znalecke posudky nemaji delat

44 hlasů

Vůbec nevíš, která bije a bleješ nesmysl jeden za druhým !

42 hlasů

Sám dědku nevíš, která bije a svými blbými žgryndy každého napadáš, krom vaší Timurovy party..

18 hlasů

Nakládání s penězi v ČR. z EU. je velmi nepřehledné a prapodivné! Komedie pokračuje.

75 hlasů

v cele cause je nejtragikomictejsi oranzovy sudruh Bohus Sobotku

40 hlasů

A čím, krávo ?

34 hlasů

Nevím, jestli tato odpudivá pravicová čarodějnice něco ukradla - ovšem je členkou pravicové strany, takže podezření jsou silná -,ale vzpomínám si na její servilní píseň oslavující okupační zábor části našeho území americkým vojskem. A to byla vlastizrada jak vyšitá ! Na hranici, s čarodějnicí !

106 hlasů

zajimave ....

67 hlasů

Objevil jsi čítanku?? :-)

26 hlasů

Jen ji vydejte, ať má možnost se u soudu obhájit a všem pochybovačům ukázat kde je pravda. Ona by, ale mohla zpívat a proto to divadýlko, že.

83 hlasů

hlavne podvodnik Sralbotka uz si nepamatuje , co pred casem napsal ...

88 hlasů

Je to jinak !
To jen TY nechápeš, co vlastně napsal !
To není nic k chlubení !

36 hlasů

Jo, jedině ty dědku, jediný všechno chápeš a ostatní jsou blbci, kreténi a idioti. Navíc seš staré, sprosté prase.

21 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov