Válka s terorem
Zaorálek: Výslechové metody USA nemohu akceptovat

12.12.2014 13:49

Vyšetřovací metody používané CIA při výsleších lidí podezřelých z terorismu jsou neakceptovatelné bez ohledu na okolnosti, za kterých byly použity.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Měchura (16 hlasů) 12.12.2014 14:12

    měly by vyjit do ulic ti dementi s červenýma kartama

  • jarda novák (9 hlasů) 12.12.2014 13:55

    to zírám, jak je Luboš překvapenej....hlavně, že Luboš kouká vždy z...

  • T.S. Garp (7 hlasů) 12.12.2014 15:30

    Je pro mě zbytný, nepotřebný, neužitečný a tím pádem i NEVOLITELNÝ s...

  • Petr Kica (5 hlasů) 12.12.2014 13:57

    To já je budu klidně akceptovat ,pokud budou důsledně aplikovány na...

  • Lihoslav Kraďousek (5 hlasů) 12.12.2014 14:32

    Z té zprávy, ale vyplývá, že z alkajdy nebyli. A tu zprávu psala CIA....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

JEN SI PINDEJ CO CHCEŠ,NIC NEZMĚNÍŠ,TAK SI OKOLO NEOHŘÍVEJ PÁREK!!!

0 hlasů

Kdyby v některém z mrakodrapů 11.září byli členové jeho rodiny, nebo dostal video s uříznutou hlavou svého syna, potom by snad i Zaorálek akceptoval.

0 hlasů

Mano, a co teprve kdyby videl roztrhana detska telicka americkymi bombami..A tech je jiste vic jak tech par UDAJNE URIZNUTYCH HLAV TECH CO TAM NEMELI CO DELAT.

0 hlasů

"Zaorálek ocenil zveřejnění zprávy výboru amerického Senátu, které podle něj "potvrzuje v první řadě vyspělost demokracie Spojených států amerických a jejich schopnost přiznat vlastní chyby"." Je Zaorálek tak blbý nebo tak bezpáteřní?

1 hlas

Obojí.

1 hlas

TAK JE VYSLECHNI TY,LUBANE TUPANE!!!

0 hlasů

Luboš by si měl především srovnat v té své makovičce, komu a jak hluboko chce lézt to řitě,
neboť Kyjevský puč proti demokraticky zvolenému prezidentovy Janukovičovi, ať nebyl o nic menší zloděj a korupčník než Jaseňuk a Porošenko, byl v režii právě agentů CIA (byť v diplomatickém převleku za ambasadory, stejně jako u nás), kterou teď tady tak plísní !!! Asi už mu pořádně hrabe !!!

2 hlasy

Nechci to zakřiknout, ale zdá se, že redakce diskusi pročistila od těch největších hulvátů. Pokud tomu tak je, tak díky redakce!

0 hlasů

Je pro mě zbytný, nepotřebný, neužitečný a tím pádem i NEVOLITELNÝ s celou partají ČSSD zaprodanců. Praktiky naoko odsuzují a Obamovi lezou do recta.

7 hlasů

...Zaorálek zase zmeškal "dobrou příležitost mlčet" - jisté jsou nějaké meze vyslýchání, ale když se ti špinavci při výslechu drze smějou agentům do obličeje, tak asi každý ulítne (navíc při vzpomínce na oběti "dvojčat) ....a co kdyby se někdo z emeritních agentů KGB rozpovídal o sovětských methodách u výslechu....hic Rhodos - hic salta !

2 hlasy

Soudruh zaORÁLEK je nějaký ostrý .....myslím že odměna za tuhle drzost bude nasazení do jednotek prvého sledu směr Moskva !!!

4 hlasy

Luboš není drzý, naopak kouká Obamovi ze zadku. Obama touto zprávou jen odvádí pozornost od vlastního neúspěchu.

1 hlas

Pan Zaorálek to nemůže akceptovat.A proti komu to bylo provedeno, proti teroristům.Za všechno zlo co provádí, jde jen o přehmat

1 hlas

....ano, to je všechno v pořádku.Ale to je vše co můžeš.:)))

0 hlasů

To víš, Zaorálku, od diplomata se nic jiného nečeká. Jinak bych to tedy shrnul: řezat hlavy ano, vyhazovat lidi do povětří ano, ale pachatele těchto činů mučit za účelem získání dalších informací NE. Zajímavé. Opět stejný případ jako s vandalem na ulici, natočeným kamerou. Jeho práva na soukromí na ulici jsou nadřazena (nebo možná brzy nebudou, ale zatím jsou) právu chlapa, aby nebyl ničen jeho barák. Stejně tak práva ajatoláhů zabíjet jsou nadřazena právům bránit se tomu, nebo třeba právu na život jejich obětí. Hlavně, že tedy víme, co je zlo a co je dobro. Ono se totiž nikde jinde při výsleších nemučí, například v rusku, nebo číně, nebo v kldr (všechno přátelé), nikde se nešpehuje internet, natož necenzuruje (zejména ne v číně a rusku :-),, život pod islámskou nadvládou je jistě lepší, než život pod nadvládou "kapitálu a demogracije" :-) atd. prostě CIA je zlo a bojuje proti celosvětovému dobru :-) Nikoliv že hájí práva lidí na bezpečný život, nééé, zlovolně špehuje muslimské teroristy a když je lapí, tak je vyslýchá a občas jim při tom nedovolí aplikovat jejich víru. Tak to mají štěstí, že je nevyslýchám já, protože krmení vepřovým a pouštění porna by bylo to nejmenší, co by se takovému carnajevovi stalo.

3 hlasy

Pokud tam nepolezes krast tak nebudes muset mit obavu ze ti nekdo urizne hlavu..Tohle pripomen i tomu kdo te tam krast posle!

0 hlasů

Když někdo někomu uřízne hlavu (a stává se to i u nás), tak v civilizovaných zemích má právo na soud. To nás od těch pologramotných extremistů odlišuje a je to to, co z Evropy udělalo to, co jsme a proč patříme tradičně k nejlepšímu místu pro život na této planetě.

0 hlasů

v době války platí stanné právo, které je přísnější, vždy na frontě platilo - popraven bez soudu. Proto USA /CIA tyto teroristy drží mimo území USA, aby nemusela uplatnit tamní zákon. Každý zachráněný život občana USA/EU ospravedlňuje jednání CIA proti teroristům, kteří si sami vybrali...

1 hlas

Abych si taky na američany trochu zanadával, jak je populární a jedině přípustné, tak naprosto dementní jsou v tom, jak na sebe vždy všechno napráskají. To je prostě neuvěřitelná pitomost. Oni si asi myslí, že i v jiných zemích se každá vláda třese na to, aby mohla do světa vyhlásit veškerou svojí špínu :-)

2 hlasy

Netvrdil bych, že američani na sebe vždy všechno napráskají. Ale je možné, že tentokrát práskli pravdu. Podobně, i když stručněji, se o výslechových metodách CIA psalo a mluvilo již dříve.

4 hlasy

to ani není proti CIA, je to proti Bushovi a odvádění pozornosti od Obamovy neúspěšnosti. Obama chce nenápadně lidem nalejt do hlavy, že jeho administrativa nepoužívá takové špinavé metody. To že za Obamy je celkově mnohonásobně více mrtvých (desetitisíce obětí teroristů/islamistů a USA) nejen na STředním východě už nepřipomíná.

1 hlas

měly by vyjit do ulic ti dementi s červenýma kartama

16 hlasů

Proč? Oni snad bojují za práva al kajdy, jako ty a snowden? :-))

2 hlasy

Z té zprávy, ale vyplývá, že z alkajdy nebyli. A tu zprávu psala CIA. :D

5 hlasů

Za tohle orálek ani análek nebude. :D

2 hlasy

To já je budu klidně akceptovat ,pokud budou důsledně aplikovány na Zaorálkovi...

5 hlasů

to zírám, jak je Luboš překvapenej....hlavně, že Luboš kouká vždy z té správné brusele

9 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov