Průlom
Zeman pozval čínského prezidenta do ČR a chce drony

04.09.2015 07:40 Aktualizováno 04.09. 08:20

Prezident Miloš Zeman se v pátek v Pekingu sešel se svým čínským protějškem Si Ťin-pchingem. Zeman po jednání českým novinářům řekl, že pozval čínského vůdce na návštěvu České republiky v příštím roce a ten jeho nabídku přijal.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Johanides (6 hlasů) 04.09.2015 08:08

    Dehonestace presidenta ČR pana Ing. Miloše Zemana CSc. po pozvání...

  • virago virago (5 hlasů) 04.09.2015 08:45

    Tak to si myslí akorát menší část národa a proto máme presidenta...

  • Přemysl Kadlec (4 hlasy) 04.09.2015 12:36

    Paní chovatelko, máte pravdu, 67 je opravdu víc než 33. Matematicky i...

  • Karel Majer (4 hlasy) 04.09.2015 08:12

    Prezident, který se snaží pro svůj národ něco dělat.

  • Přemysl Kadlec (3 hlasy) 04.09.2015 10:48

    Pepčo, vyjadřuj se za sebe. Napiš proto raději "já se směju" české...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zeman udělal chybu.

0 hlasů

Tuto navstevu bude Cesku zavidet cely svet.

0 hlasů

To zase bude příležitost pro Kalouska se Schwarzenbergem a jejich příznivce zaprotestovat si. Možná, že i nějaká ta vajíčkiáda bude.

1 hlas

Cela Evropa se smeje ceske zahranicni politice :))))))

0 hlasů

Zahraniční politiku nedělá prezident, ale vláda a myslím, že si nevede špatně.
Na Zemana už se Evropa po prvotním úleku dívá spíš shovívavě.

0 hlasů

Pepčo, vyjadřuj se za sebe. Napiš proto raději "já se směju" české zahraniční politice. To víc "zabere".

3 hlasy

Prezident Zeman dělá to, na co si Merkelová, Hollande, nemluvě o Obamovi netroufnou. Udržuje schopnost jednat ve prospěch budoucnosti.

3 hlasy

Nikdo ze zemi NATO neprijde na ten napad kupovat zbrane takovych patronu jako je Cina a Rusko.

0 hlasů

Drsná výpověď Češky, která musela nějaký čas žít s africkými imigranty v azylovém táboře

Publikováno v 04 Září 2015 od redakce Pravý prostor

HANA LOŠŤÁKOVÁ 04|09|2015
Já, a můj tehdy nezletilý 14-tiletý syn, jsme z důvodu pronásledování v ČR, závažný korupční případ, kde si zainteresovaní dali za cíl naše odstranění, viz. důkazy a fakta u MS ČR a všech nejvyšších státních institucí, jsme se zachránili začátkem prosince 2010 v přijímacím centru pro uprchlíky v Basileji ve Švýcarsku.
V uprchlickém táboře jsme strávili přesně 3 měsíce a poté 3 měsíce v azylovém domě. Věřte, že časy ohledně uprchlíků se velice změnily. Měli jsme možnost poznat tyto lidi – imigranty jiného etnika, co jsou opravdu zač.
Než by po sobě uklidili a něco udělali za účelem, že budou mít vycházky, raději se vzdali vycházek, aby nemuseli nic po sobě uklízet. Co se týká hygieny, bych to nazvala prasatama, což se nedá ani popsat. Hovna na židlích, děti seděly na vlastních hovnech a matkám to vůbec nevadilo.
V tomto uprchlickém táboře byly dvě početné cikánské rodiny ze Srbska a pak 3 rodiny z Eritreji s velkým počtem dětí, kteří přijeli k doplnění rodiny. 14 dní jsme přímo bydleli s Eritrejcemi na malém pokoji pro 12 lidí. To se nedá ani popsat. Své děti, které rodí už ve 14-ti letech mlátili jak nezralé žito a to jedno, jestli mělo dítě byť jen jeden rok.
Děti nechávali, i tak malé. na pokoji samotné, pokaděné a špinavé, a ženy se mezitím setkávaly ve své komunitě v jídelně, kde si jenom pletly copánky a nic nedělaly jenom klábosily. Byly hodně agresivní. Když jsem například chtěla telefonovat. O jejich malé dítě jsem se musela mockrát postarat.
Co se týká hygieny a toalet, tak služba chodila čistit toto zařízení ve skafandrech. Nebudu psát o tom, jakými nemocemi jsme si se synem prošli. Nebýt toho, že jsem si nechávala přes Charitu posílat vitamíny z ČR, tak bychom to ani nepřežili.
V tomto uprchlickém táboře byli hlavně líní, mladí, agresivní chlapi. Když tito šli na vycházku, tak se i stalo, že jeden chtěl znásilnit mého syna. Byli jsme se synem neustále hlídání securitou. Naproti tohoto uprchlického tábora, který byl za vysokým plotem, byla pár metrů věznice a zástupci security nám přímo sdělili, že ti co dostanou azyl, do roka skončí naproti ve věznici, neboť se střídali jako securita i tam.
Tito lidé byli, samozřejmě ze začátku i my, neustále při příchodu kontrolováni a vždy měli něco ukradené. Také tam byly drogy a násilí. Chovali se tak, jako kdyby jim vše patřilo. Ničeho si nevážili.
Toto je na velmi dlouhé povídání. Rozhodla jsem se však toto zveřejnit na Pravém prostoru, aby občané byli řádně informováni. Tito imigranti jsou zkázou EU.
Vážení obhajovači afrických a islámských uprchlíků, já bych vám všem, kteří píší nesmysly a polopravdy přála alespoň týden s těmito lidmi žít a sdílet s nimi jeden pokoj, a to už se vůbec se nedá popsat – sociální zařízení.
Jsou to velmi zlí lidé. Jak z Keni, ze Somálska, prostě jsme nepoznali v těchto lidech nic pozitivního. Řeknu vám, že tu mluvím o strachu z těchto Afričanů a z Blízkého východu, Afgánců, Albánců atd. na základě vlastního poznání, vlastních zkušeností.
Říká se, že výjimka potvrzuje pravidlo. My jsme se s touto výjimkou v tomto uprchlickém táboře nesetkali … Také lžou ohledně identity a přiznali nám, kde mají různě schované pasy a dokumenty v jiných městech a podobně.
Náš příběh je na napsání knihy a to jak z hororu. Přesto musíme děkovat Švýcarsku, že nebýt možnosti žít v uprchlickém táboře, tak bychom v ČR byli už se synem po smrti. ČR vlastní řádné občany likviduje a tyto hrůzy má přijímat k pobírání sociálních dávek, flákání se a fetování?
Byli tam Asiati z Indie, můj syn to ví přesněji, tak tito měli opravdu důvod k udělení azylu a byli opravdu slušní, alespoň se k nám tak chovali. Také lidé ze střední Evropy jsou slušní a kulturní, na rozdíl od dnešních afričanských imigrantů, což jsme se synem poznali v táboře, kde byl i jeden Maďar a Polák, velice pracovití a velmi ochotní. Africká kultura a kultura Blízkého východu nemá absolutně nic společného s evropskou kulturou.
Nyní můžeme očekávat pro naše děti jenom nastávající katastrofu, jak nám to sdělil vynikající diagnostik (dnes velmi nemocný), který mimo jiné zachránil životy mnoha lidem, a to i mé mamince a mé sestře. Před 7 léty nám to se synem sdělil a vše se naplňuje. Proto uvádění pravdy a reálných skutečností, ne oblbování a uvádění polopravd a lží občanům, by mělo být dnes, v tento těžký čas, to nejdůležitější pro všechny občany Evropy.

Ing. Hana Lošťáková

1 hlas

Velmi "věrohodný článek"... :-)))
Paní inženýrka by určitě napsala, že se na židlích válela "hovna". A v ČR jim hrozila smrt? To jsou ale věci...

1 hlas

To si může pan prezident odpustit.Neustálé kontakty s Čínou nejsou dobré.Pamatuji si, že můj dědeček prohlašoval-žluté nebezpečí

0 hlasů

Prezident, který se snaží pro svůj národ něco dělat.

4 hlasy

Ano, ostudu ......

1 hlas

Tak to si myslí akorát menší část národa a proto máme presidenta Zemana ! Jsem za to rád!
V příštích volbách proti němu nemá nikdo šanci i kdyby si celá Praha vzala na sebe červený kalhotky

5 hlasů

No, čistě matematicky - Zeman má podporu zhruba 33%, takže 67% ho nepodporuje. Řekla bych, že 67 je víc, než 33.

1 hlas

Paní chovatelko, máte pravdu, 67 je opravdu víc než 33. Matematicky i statisticky jste mimo. Uveďte nám pro své tvrzení zdroj. Nebo to je váš vlastní průzkum? Ze zprávy Aktuálně. cz. z 3. 7. 2015 čtu, že Zemanovi důvěřuje 45 procent Čechů. Zkuste třeba nematematicky uvést jména ústavních činitelů s vyšší procentní podporou. Kdo ji bude mít Rychetský, Babiš, Sobotka? Googlujte, hádeje, ale nemanipulujte!

4 hlasy

Pro Radmilu a Henexe : Včera jsem na netu nebyl, vaše odkazy jsem si vyhledal až na základě vašich zkreslených výpočtů. Titulky odkazovaného i jiných článků vyznívají spíš agitačně, texty pod nimi už nikoliv. Podstata uvedeného průzkumu je jinde, stručné a zásadní konstatování z uvedeného článku je i u Týdne je naprosto v pořádku. Cituji z něho:
"Když Zeman v lednu 2013 zvítězil ve druhém kole nad Schwarzenbergem, dostal hlas zhruba od 32 procent oprávněných voličů. Nyní by mu v příští volbě dalo hlas podle průzkumu asi 33 procent lidí. Dalších 11 procent dotázaných uvedlo, že neví, zda by Zemana volilo, a 56 procent lidí by nynějšímu prezidentovi hlas nedalo".
Vaše matematika tedy dost kulhá. Zeman by v prezidentských volbách podle průzkumu opět vyhrál a získal přibližně o 1% více hlasů než posledně.

3 hlasy

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/zemana-chce-na-hrade-tretina-lidi-kandidovat-by-mel-i-babis_354462.html
Hezký den!

0 hlasů

Zrovna včera zde byl uveřejněn výzkum, který tvrdil, že Zemana by znovu volilo 33% voličů. Z toho logicky vyplývá, že by ho nevolilo 67% voličů...
A zkus si někde najít, kolik procent voličů zvolilo Zemana presidentem...!

0 hlasů

Dehonestace presidenta ČR pana Ing. Miloše Zemana CSc. po pozvání vysokého čelního představitele největší ekonomiky světa, tedy ČÍNY bude,
až hystericky na každém kroku pokračovat
pod taktovkou a v režii agenta americké polovládní teroristické CIA a protektora (velvyslance USA v ČR) Andrew Shapira s jediným cílem a to odstranit ,,nepohodlného,, a,,nezkorumpovatelného,, čelního představitele ČR v jinak loutkového režimu, který neskáče, jak státní teroristé z USA pískají.

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov