Oslavy na Hradě
Zeman: Země, která vězní své hrdiny, není svobodná

05.05.2015 16:10 Aktualizováno 05.05. 16:40

Země, která vězní své hrdiny, nemůže být zemí svobodnou a demokratickou. Na slavnostním shromáždění k sedmdesátému výročí ukončení druhé světové války to na Pražském hradě řekl prezident Miloš Zeman.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jaro Ovsina (11 hlasů) 05.05.2015 17:20

    Pražská kavárna se může podělat vzteky Schwarzenberg ji se svou...

  • karel IV (10 hlasů) 05.05.2015 17:36

    Zato soudruzka metelkova se citila jako hrdinka, kdyz hazela z davu...

  • karel IV (4 hlasy) 05.05.2015 18:12

    Copak soudruzko, tvi rodice za valky kolaborovali s Gestapem, byli za...

  • wenzel Trousil (3 hlasy) 05.05.2015 17:40

    Ovsem otom, kdo je zlodej a kdo lump rozhoduje vzdy momentalni...

  • Marie Metelková (3 hlasy) 05.05.2015 17:10

    Přesto v zemi, která věznila své hrdiny vstoupil Miloš Zeman do KSČ....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ja se divim tem skutecnym hrdinum, ze se nechaji od Zemana dekorovat. Ta Zemanova blizkost a jeho presidenstky alkoholovy dech musi byt smrtici, i pro hrdiny.

0 hlasů

Čecháčci, vy jste si teda zvolili prezidenta. Prezidenta žvanila. Člověk který vstoupí do KSČ jistě ví, že někteří vojáci co bojovali na západní forntě byli po válce zavřeni. Pokud tedy vstoupil do KSČ, tak stranu podpořil i s její bývalou činností, nesvobodou a diktaturou proletariátu. A až dnes přišel na to, že to bylo špatné?

1 hlas

Má pravdu pan prezident, jenom dodám, že země, kde se pokouší vládnout Zeman, není šťastná.

1 hlas

Teď u nás vládne svoboda a demokracie pro bohaté. Ti mohou všechno. A pokud má někdo jiný názor, tak je bolševik, extrémista, radikál a kdo ví co ještě. V pohledu do minulosti se vždy najdou chyby. Na to člověk nemusí být filosof či prezident, aby to věděl. Umění je se těch chyb vyvarovat v přítomnosti. Na to ovšem pan prezident nemá.

2 hlasy

Machacku, tady v tom pripade dej pokoj. Proc moci mermo potrebujes svetu ukazovat, ze Cesi jsou rozdeleni a pomalu se kazdy jeden pomalu chysta valcit s druhym ? A jsou nakonec i ruzne veci, doby a akty, kdy rejpalova maji zklapnout zobaky.

0 hlasů

Zkuste si na facebooku vložit do diskuze tato tři videa:
"Peníze koupí i toho největšího nepřítele": https://youtu.be/cvEBsOnhSHE
(aneb Wall Street a vzestup Hitlera)

Řád Skull&Bones 322 (aneb kdo vyvolal 2.sv.válku):
https://youtu.be/92Bi7l3BqPk

Wall Street a bolševická revoluce v r.1917:
https://youtu.be/9Ui6AJO_9ME

- vložit na facebook nejdou, jsou "vysoce nebezpečná", tedy alespoň podle facebooku .-) (mírou své konkrétnosti a znalosti).

Pocházejí všechna z r.1980, od zvdělaného a chytrého Američana, který řekl (stejně jako pan Snowden):"Už se na to nemůžu dívat...!", a napsal pět knih a natočil tato tři videa, která šla v US TV.

Jsou stále neuvěřitelně aktuální, doporučuji .-) .

1 hlas

No bolsezimus trockistkeho typu ? No to je prece z dilny cisrskonemeckoamerickobritskych bank. Zlikvidovat Keremskeho revoluci. Take ti revolucionari, krome Kerenskeho, ktery byl Laninuv spoluzak, zakoncili svojicinnost v gulaazich. Pustil je Stalin a nahnal tam leninovce. Nejenom leninovce. Jiste. Od doby nastupu Stalina, znameho to masoveho vraha. prestaly ty banky revoluci financovat a pripravily ww2.

0 hlasů

Je na čase, aby "hrdina" Ovar požádal Putlera o seznam čekých občanů zavlečených po válce Směrští do CCCP.
A také, aby vrátil ukradenou naftu ze skladů Viktoriagruppe.

1 hlas

Voni jsou desne hloupa. Mozna jim ta hloupost i slusi.
Pokud vona studuje nejakou soukromou skolu, OK. Pokud ne, je to teda des.

0 hlasů

Copak soudruzko, tvi rodice za valky kolaborovali s Gestapem, byli za to zavreni a ty si myslis, ze kdyz ted Evropa zavira oci pred fasizmem v Kyjeve, je budou rehabilitovat?
Nasrat devenko, nasrat.

A kdyz uz chces po Rusacich naftu, jterou zadrzujou Nemcitak bys u nich mohla urgovat i ukradeny miliardy z CS fondu, Kozenyho, a Krejcire.
Pro rudy vemena, jako ty, tam maji pripraveny hezky studeny sprchy :-))))

4 hlasy

Ovsem otom, kdo je zlodej a kdo lump rozhoduje vzdy momentalni vladce..Aby nebylo treba stale dejiny prepisovat, detem blbnout hlavy navrhuji lumpy a hrdiny dat do osudi a nechat v K.Varech rozlosovat..A bude klid.. Demokraticteji to snad ani nejde..

3 hlasy

Pražská kavárna se může podělat vzteky Schwarzenberg ji se svou demencí a inkontinencí nezachrání

11 hlasů

Zajímavé, že když Zeman někde něco pindá, tak se hned poblitá hospoda začne srát do pražské kaárny.

1 hlas

Přesto v zemi, která věznila své hrdiny vstoupil Miloš Zeman do KSČ. Hrdinství je opravdu jen jedno. Pro našeho prezidenta je největším hrdinstvím přežití vaječného útoku. Davu lidí sdělil,že se jich nebojí. Asi se taky cítil hrdinou, s početnou ochrankou za zády.

3 hlasy

Milos Zeman byl ve strane 3 mesice, cili nebyl. Byl proste vyloucen a nemel sanci poradne sve vedomosti uplatnit. To si lehce zjistite. navic, i komuniste porkazali, ze s trockistama ne vzdy souhlasi. Ukazali to v 68 a nakonec i cinkali klicema. Mluvim o radovych lidech. Ti nikomu neublizovali. To vse delali politici a to je uplne jedno, zda je to kmanc ci apac. Politik je politik a na narodu zalezi malokteremu. Mozna proto ted leze na nervy kavarnam a okoli Putin, protoze ten to nejak dela. Delat ale muze jenom to, co muze. Ceskou zemi strkaji Belobratkove ci Zaoralkove zase nekomu do naruce. Zkuste obcas i zapremyslet. Je to zadara.

0 hlasů

Ty huso,potřebovala by jsi železnou tyčí do rypáku,nebo do pussyny

1 hlas

Co je? Nějakej mindráček, nebo letitá impotence?

0 hlasů

Násilí, vraždění, je důkaz totálního zoufalství, kdy dojdou argumenty. Poslední možná odpověď, kdy systém ideologicky selhal, selhal ekonomicky, selhal i společensky. Proto kdysi na dělech bylo psáno: "poslední odpověď králů". Na druhou stranu je potřeba ukazovat svaly, aby to nikdo jiný nezkoušel přes zbraně a dvakrát si to rozmyslel. Házet ale po někom vejce a u toho vyřvávat je akt TOTÁLNÍ beznaděje, zoufalství, nevyspělosti, nevzdělanosti a projev neandrtálství. Kávarnu lituji, ale může si za svou dnešní zoufalost sama a ještě se k tomu sama "hrdě" hlásí.

0 hlasů

Teď jste konečně popsal komunismus celkem dokonale... Ano, násilí, vraždění je opravdu důkazem totálního zoufalství, kdy dojdou argumenty. Přesně tak to taky komunisti dělali...

0 hlasů

Zato soudruzka metelkova se citila jako hrdinka, kdyz hazela z davu na nekoho vajicka.
Argumenty nemaje, je tohle jeji jediny zpusob dialogu.
Jak podobne nackum v Kyjeve :-)))))

10 hlasů

Bolsevicka adeptka metelkova ma za sve kecy solidni peniz. 460 eur za mesic.

0 hlasů

Ty vole, Vomáčko... Říká ti něco pojem přechodník...?

0 hlasů

Što éto? :-)))

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov