Nová svědectví
Rodičů, po nichž chtěl Růžička peníze, je víc. Král: Poškozuje to hokej

09.06.2015 09:40 Aktualizováno 09.06. 13:16

UVNITŘ ANKETA. Kauza trenéra hokejové reprezentace Vladimíra Růžičky znovu nabírá na obrátkách. Český rozhlas v úterý ráno přišel s dalším svědectvím otce hokejisty, kterému byla prostřednictvím Růžičkova kamaráda Jiřího Moučka navržena peněžní suma za to, že jeho syn dostane v hokeji šanci. Vše se mělo odehrávat v dobách, kdy Růžička působil v pražské Slavii.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Johanides (4 hlasy) 09.06.2015 16:55

    Nejen Růžička, ale i hokejový kmotr president Tomáš Král s generálním...

  • Josef Novák (3 hlasy) 09.06.2015 10:22

    Nevím samozřejmě jak to bylo ve skutečnosti, ale zatím to spíš vypadá...

  • Martin Glaser (3 hlasy) 09.06.2015 10:19

    V normálním státě a zejména tam, kde to myslí s budoucností hokeje...

  • Pavel Johanides (3 hlasy) 09.06.2015 17:38

    Převzato: Růžička, Král, Lener včetně Kysely z Litvínova ven, když...

  • Merlin Aspen (3 hlasy) 09.06.2015 10:30

    Nebuďte tak oškliví na toho Růžičku. Vždyť on prý těm svým klukům...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

No kdybych nevěděl, že Kůžička je hokejovej trenér, tipoval byc ho na taxikáře.

0 hlasů

Převzato:

Růžička, Král, Lener včetně Kysely z Litvínova ven, když odmítali tvrzení o korupci v hokeji.

S takovými výtečníky nelze pokračovat. Dokonce Král odmítal věřit tvrzení Dr. Bukače o korupci v našem hokeji. Jen takových Bukačů více a Růžičky, Krále a Lenery odvolat z funkcí svazu LH. Již mne bylo před časem divné, když odstupuící Gut z funkce šéfa LH navrhnul Krále. Pamatuji si, že v 50 tých letech byl Gut s ostatními některými ligovými hráči obviněn z ovlivňování výsledků ligových utkání, které byly zařazeny na tikety sazky. Také byl Gut za to potrestán a nesměl asi 2 r. reprezentovat.

3 hlasy

Nejen Růžička, ale i hokejový kmotr president Tomáš Král s generálním manažerem hokejové reprezentace Slavomírem Lenerem z kola ven pro naprostou morální degeneraci, když jasné trestné korupční jednání považují za naprosto normální.

4 hlasy

Zviditelnění úpadku společnosti, poměřující úspěch pouze penězi.
Příležitost dělá zloděje a je lhostejné zda je to v oblasti sportu, výběrových řízení, státních zakázek, míst pro seniory v domovech důchodců...
Neúcta a závist postavená proti slušnému životu jsou začátkem úpadku české společnosti. Zrazování a dehonestace historie, zaprodávání hodnot, za které a pro které byly ztraceny ideje a životy v obou válkách, v průběhu uplynulých 70. let, podbízení se přání sousedů i zámořských je obrazem současné společnosti.
Odpovědnost k dalším generacím se zaprodává ze blyštivé prázdno, poměřované cifrou konta.
Politici a i pan trenér, stejně jako my, budou jednou s cedulkou na palci ležet nazí na chladném stole.
Pamatujte, že rubáš nemá kapsy. Čas nám vyměřený si neukracujme vlastní chamtivostí a malostí.

1 hlas

Ve společnosti, kde neexistuje korupce, jsou peníze ukazatelem toho, jak jsi ostatním prospěšný. JÁ VÍM, JÁ VÍM, TO SE NEPOSLOUCHÁ DOBŘE! :)) Jenže zbohatneš totiž jedině tak, že lidem kolem sebe nabídneš něco, o co mají zájem - práci, produkt, radu, službu... A bez politiků "chránících spotřebitele" nemáš šanci na monopol, takže konkurence tlačí tvoje ceny dolů.

Ve společnosti, kde hloupý lid svěří celý svůj život a rozhodování o něm do rukou pár vyvoleným, se korupci nemůže nedařit.
Proto korupci fandím, hloupý lid si ji zaslouží.

0 hlasů

Tak to doufám že budou i nějaký důkazy a nebude to jenonm snůžka žvástů ožralců u piva jako doteď.

0 hlasů

Gauner Růžička neboli rulička měl už dávno sedět jako kdekoliv ve světě

2 hlasy

hokej je drahej sport.
jestli si někdo mysli ze ma nárok na to, aby mu někdo jinej financoval sport, tak je to blbost, i kdyby to byl talent největší.
pak by to mohlo vest k tomu, ze my méně talentovani na sport mit nebudeme, protože budeme muset platit tem talentovanejsim.

když to prevedu třeba na lyzovani - predstav si, ze prijedes ke kase, koupis si permici za litr, jedes k lanofce, ale někdo te poklape na rameno, ukaze průkazku, ze je talent od boha a ty mu to permici budes muset data sam ostrouhas.

0 hlasů

Nemohu nevzpomenout na scénu z filmu Mystery, Alaska: "Povýšili jste hokej nad zákon". A jestli se braní úplatků Růžičkovi prokáže, měl by zákon bez milosti dopadnout i na něj...

1 hlas

Veleblbe, třeba si začít odvykat!

0 hlasů

zE SLOVNÍKU : ironie = úmyslné a průhledné vyjádření protikladem, výsměch
:-) :-)

0 hlasů

To patří především veleblbovy Janíkovi.

0 hlasů

Takhle to prece chodi i ve fotbale nebo basketu .

1 hlas

Tento stát je na úrovni Rumunska a podobných tmavých republik. Lidé sice nejsou tak úplně degene, ale výsledek je nicméně stejný. Naše české jméno ve světě je špatné a kdo může, raději český neřekne na veřejnosti ani slovo a drží hubu. Někde v Rakousku , či Německu jsem slyšel že jsme skrytí cigoina.

0 hlasů

je to špína chlap a mizernej trenér

1 hlas

"..že účast v týmu mužů není podmíněná jen hokejovými schopnostmi, ale zároveň taky vztahem ke Slavii, která by se měla projevit nějakým peněžním darem..." . když byla moje máma po operaci zlomeného krčku a ramenního kloubu ( zranila se při pádu) v nemocnici, byla po x týdnech po operaci ( nepamatuju se už jestli to bylo 14 dnů nebo míň nebo víc) přeložena na LDN v areálu nemocnice, kde měla probíhat rehabilitace ( ta skutečně probíhala, rehabilitační sestra tam byla několikrát týdně) musela jsem prokázat vztah k léčebnému zařízení darem ve výši minimálně 3.000 kč na měsíc. Některé pacientky tam ležely třeba půl roku, tož příbuzní museli "obdarovávat" půl roku, měsíc co měsíc. V hokeji to je průšvih, ve zdravotnicví normálka, něco je shnilého ve státě českém.

1 hlas

Něco shnilého je v českém hokejovém světě... O Růžovi a jeho působení v hokejové Slavii se toho namluvilo dost. Faktem však je, že náhlé odchody špičkových hráčů (kdysi Ujčík, Málek, Hruška etc.) byly hodně zvláštní a Růžička je nikdy nevysvětlil. A odchod tohoto slávistického "srdcaře" z klubu de facto ve zlém a jeho velká láska k Chomutovu (najednou) taky vyvolává hodně dohadů (dobrá je Kancelář Blaník https://www.stream.cz/blanik/10005658-ruzicka-a-sy - n).Stejně jako fakt, že např. Sklenář, Tomica loňskou sezónu pěkně odflákli, aby pak přestoupili do Chomutova....

3 hlasy

Nebuďte tak oškliví na toho Růžičku. Vždyť on prý těm svým klukům občas kupoval o přestávkách i limonády a buřta. Kdyby se jen polovina rodičů přihlásila a nestyděla se za to, že bez úplatku by si jejich chlapec neškrtnul, jo, to by byla ostuda. Ale ono je to přece vidět - až přestanou jezdit opravdu např. kluci z vesnic, kteří mají talent ( jako např. Jágr ) a celá ta parta, která již skončila nástupem tohoto paskvilového polokapitalismu , budou všichni hrát pralesní ligu a budou se dávat zase úplatky postranním rozhodčím. Lidi jako Růžička se vždy uživí - živí je současný systém !

3 hlasy

Kdo je to postranni rozhodci?

0 hlasů

To jsou zpravidla lidé, kteří stojí opodál a zajišťují podobné prasárny. Je jich víc než těch normálních, protože se tím i živí.

0 hlasů

Nechte Růžičku Růžičkou ! Na tyto věci už jsme si za 25 let mohli zvyknout jako na normu. VŠE ŘÍDÍ PRACHY ! :-)

0 hlasů

Nevím samozřejmě jak to bylo ve skutečnosti, ale zatím to spíš vypadá na Růžičkovu špínu než na špínu na Růžičku.

3 hlasy

V normálním státě a zejména tam, kde to myslí s budoucností hokeje vážně, by se pan Růžička už dávno poroučel.

3 hlasy

Bylo krásné, jak na Palaščáka agresívně útočili v bordelu u mámy Jílkové funkcionáři svazu.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov