Kauza Liberec
Neumannová: Odvedla jsem tu nejlepší práci

28.01.2011 08:01 Rozhovor

Odpusťte mi dluhy, prosila prezidentka organizačního výboru libereckého šampionátu Kateřina Neumannová. Po dvou letech od skončení šampionátu poprvé svolala tiskovou konferenci, na které se veřejně pokusila vysvětlit, co stodvanáctimilionovou sekeru způsobilo.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Daša Fuksova (127 hlasů) 28.01.2011 08:40

    Nejsem specialistka na takový šampionát. Posoudit co je nutné udělat...

  • Marian Gavlák (111 hlasů) 28.01.2011 08:57

    Fascinující je, že v tomhle státě všichni tihle šaškové odvádějí tu...

  • Pr(u)dič Pružina (76 hlasů) 28.01.2011 08:44

    Tak kdy konečně nastoupí Topolánek, aby si to vyřídil s každým, kdo...

  • Jan Švarda Ing. (69 hlasů) 28.01.2011 13:27

    K.Neumannová se na dotazy tehdy dušovala,že Jindra nebude do toho...

  • Jiří Dostálek (61 hlasů) 28.01.2011 08:31

    jako bílý kůň pro druha Jindru ...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

To si zase někdo nevidí do huby, že paní Neumannová? Hleďte si lyží a už nic nepořádejte. Doufám, že vše budete hradit z vlastní kapsy, to by vám snad mohlo otevřít oči.

37 hlasů

Tak nevím, sním či bdím? Sama se dušovala před tím než byla instalována do čela, že Kumpošt dělá vše draze a ona že to zvládne za třetinu ceny. Dále se dušovala, že Josef Jindra se ničeho nebude účastnit. A také mám v živé paměti sroganci ohledně obhajování nehorázného vstupného s argumentem, že v Obesrdofu stály vstupenky také tolik a že ji jde hlavně o zahraniční návštěvníky a našince má u konečníku. Pokud Vám slečno Kateřono paměť neslouží nebo nechce sloužit, tak si ji můžete osvěžit . Vaše velkoústé výroky lze jistě v každém archivu informačních serverů dohledat. Vždyť vy tady všem lžete...

55 hlasů

Kdyby si Neumannová raději lehla a nic nedělala, tak by stát ušetřil stamiliony. A jestli odvedla tu nejlepší práci? Jak potom vypadá, když odvede tu nejhorší? O kolik by pak okradla daňové poplatníky? Škoda, že existuje. Kdyby nebyla, nemusela by republika dnes, pomocí ODS a TOP, okrádat postižené a nemohoucí.

35 hlasů

Jestli Neumannová odvedla tu nejlepší práci to nevím,ale tu nejdražší určitě ano...

40 hlasů

Je zcela evidentní,že Kateřina Neumannová byla vynikající sportovkyně a na druhou stranu je velmi mizerná manažerka.

37 hlasů

Kateřina Neumannová byla poctivý a úspěšný sportovec. Měla dobré zázemí a proto mohla podávat i dobré výsledky.
Jako podnikatel ale měla příliš velké oči. Nevím jak prosperuje její penzión ale už při jeho stavbě sázela na movitou klientelu toužící strávit dovolenou v objektu spojeným se slavným jménem.
Sportovní hry jsou v posledních letech všeobecně spojeny s prodělkem. Doslova jsem se děsi při touze naších politiků po organizování OH v České republice.
Nojmanová svým jménem zaštítila pochybnou akci a měla by nést svůj podíl viny na zpackaném projektu. Už z toho důvodu aby si to případní následovnici dobře rozmysleli zda svým jménem zaštítí pochybné akce.

28 hlasů

Této zlodějce ještě nezabavili veškerý majetek? V Číně by ji zastřelili na stadioně.

40 hlasů

K.Neumannová se na dotazy tehdy dušovala,že Jindra nebude do toho mluvit.Absolutně lhala, jako teď lže.Jen zatlouká a obviňuje všechny.

69 hlasů

Pokud je veřejným tajemstvím, že z paní Kateřiny si udělali jistí lidé bílého koně, tak už ji proboha domluvte, ať ho NECHCE dělat podruhé...

29 hlasů

Vzpominam, jak Paroubek chtel letet na olympiadu do Turina a zucastnit se predavani medaili. Asi tam Katerine chtel poseptat radu: Dluhy se neplati.

47 hlasů

Proč tady pošuku cpeš Paroubka? To ještě má tolik zlodějských pravičáků z paroubka hrůzu, že jak si vzpomenou, tak trousí bobky hrůzy?

35 hlasů

Fascinující je, že v tomhle státě všichni tihle šaškové odvádějí tu nejlepší práci, jen po nich ale vždy zůstanou obrovské dluhy. Já si prostě dobrou práci představuji tak, že počítá i s dodržením rozpočtu a vyřešením případného dofinancování PŘED utrácením vícenákladů. Ve vlastní firmě bych tuhle paní nezaměstnal, protože my nekrademe a utrácíme jen to, na co máme... Doufám, že už média konečně skončí s nepovedenou PR nepovedené "manažerky" a jejího Pepíčka...

111 hlasů

Tak kdy konečně nastoupí Topolánek, aby si to vyřídil s každým, kdo bude mít něco proti Kateřině ?

A kdy se, páni novináři, začnete konečně zajímat o Kuchtovou ? Ta vyštvala Kumpošta, protože přes něj by se nedalo krást ! A kdo ji k tomu přiměl ? Jindra ? Topolánek ? ODS ?

76 hlasů

Jó? - On je pan Kumpošt vážně takovej sekáč, že by se za něho nekradlo? - To jsou věci... Tak to by potom měl sedět na lavici obžalovaných asi někdo úplně jiný, ne?! - Jenže to je právě veliká potíž bílých koní...

25 hlasů

A měl jste snad možnost poznat, že "takovej sekáč" není ? Tak co,co,co ?

44 hlasů

Nejsem specialistka na takový šampionát. Posoudit co je nutné udělat (a hlavně zaplatit) musí odborníci a těch tam podle dřívějšího tisku bylo až dost. Co ale dovedu posoudit, je tzv. "doprovodný" program. Ten se dělal už v době kdy bylo jasné, že rozpočet na šampionát po "výstavbě" tratí a příslušenství bude překročen. To bych oddělila a ptala se paní Kateřiny, to muselo být děláno s takovou pompou, velikáštvím a hlavně za tolik peněz? To opravdu různé večirky (kterých byly plné noviny) se musely konat. Oslavu Vašich narozenin Kateřino doufám jste si platila a nebo to platil Váš partner? To přece lze jednoduše dokázat? Proč se ještě dluží nějakému fotografovi, když jste brala odměnu na MO a fotografie byly pro Vás (nebo alespoň na Váš pokyn). Takže NEODVEDLA jste nejlepší práci, takto kdyby u nás dělal každý manager (a podotýkám za státní peníze) tak už dávno jíme jenom trávu a kořínky. Výmluvy na počet podepisovaných faktur 20 nebo 100 jsou dětské výmluvy to Vám potvrdí každý kdo na takovém postu pracuje. To, že svým podpisem ručí za obsah a použití státních peněz na úhradu je samozřejmostí. Když tomu ale NEROZUMÍ, nebo to FLÁKÁ a ani nekontroluje, tak tam nemá co dělat a brát ještě za to plat. ODPUŠTĚNÍ dluhů je totiž převedení úhrady na matky z dětmi, důchodce, invalidy atd. TO VÁM NENÍ ANI TROŠKU HANBA? Nebo už nevíte co to je?

127 hlasů

Když p.N,závodila tak se nestarala o peníze měla štáb
lidí,kteří všechno zařídili, proto byla přesvědčena ,že vše je jednoduché a tak je vidět jak naši profici se zajímají o to kdo jejich činnost zaplatí.Jen se divím že neměla tolik
rozumu,že tuto funkci přijala !!!

26 hlasů

Posoudit co je nutné zaplatit ? Zaplatit je nutné to, co si objednali, firma udělala a převzali - na to není třeba žádný odborník. A tu trávu a kořínky ? Dočkáte se. A nebude to dlouho trvat........ Co zvolila většina to máme ..........

31 hlasů

jako bílý kůň pro druha Jindru ...

61 hlasů

Domnívám se že to p.N vezme na sebe aby zachránila
ostatní,protože spoléhá na to že by byla ostuda soudit potrestat olyp. vítězku .Byla by to skutečně ostuda !!!

36 hlasů

Takže olympijští vítězové jsou automaticky hájeni, byť by provedli cokoliv ?

30 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov