Cyklistická dohra
Kreuziger se zlobí: Česko blázní kvůli hovadině

30.07.2012 11:49 Původní zpráva

Roman Kreuziger si hodně znepříjemnil olympiádu. "Nebudu přece stíhat stájového kolegu." Tato slova směrem k olympijskému vítězi Alexandru Vinokruovi rychle dosvištěla z Londýna do Česka a způsobila tu poprask. "Jsem v šoku, řeší se totální hovadiny," namítá dnes Kreuziger.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • zlodej kalousek (42 hlasů) 30.07.2012 12:49

    Tady nejde o to, ze dojel na 15. miste. Skandalni je, ze prohlasil,...

  • Jiří Fiala (42 hlasů) 30.07.2012 12:25

    Zajel výborně a lámat si hlavu s kritikou od lidí, kteří ona kole...

  • Frantisek Vokurka (33 hlasů) 30.07.2012 12:35

    rikate ze nema cenu? ok pak ale at mu plati vylety lide co tomu...

  • Zdeněk Formánek (31 hlasů) 30.07.2012 13:13

    Přečti si PŘESNĚ, co Roman ŘEKL. Souhlasím, že s ohledem na hyenismus...

  • Petr Vaněk (28 hlasů) 30.07.2012 13:41

    Každý sportovec, zvláště pokud reprezentuje svojí zemi by měl podat...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jó, chlapče Kreuzigerovic, jestli čekáš od čecháčků nadhled, rychle se prober. Tady platí, že to za všechny ty líný pseudo­vlastenecký hovada buď vyhraješ, anebo laskavě táhni. Takže máš-li na to, zdrhej a příště se rovnou naroď jinde.

5 hlasů

Názorů ať jsme různých. Regec i Tesař se shodli jasně... Ján Svorada, Konečník i Škodovka Křižáka za výkon chválí. To sedí, jen by Roman neměl zapomínat, že jel olympijský závod...

12 hlasů

Kolegialita je dobrá vlastnost,....ale když se jede závod na OH, který je závodem jednotlivců, tak přece každý jede za sebe, néé?

14 hlasů

Křižák je dobrý cyklista, stejně jako byl Baroš dobrý fotbalista. Ale oba by měli trochu více vážit slova...

13 hlasů

Každý sportovec, zvláště pokud reprezentuje svojí zemi by měl podat co nejlepší výkon. Jinak to je obyčejný podvodník, který si udělal výlet za peníze ČOV.

28 hlasů

Z Astany ho chtej vyhodit,protoze nema na to na co si hraje,tak prece nebude zavodit proti svymu sefovi.To uz by sel jiste do kopru.Vsude jinde zneho udelaj domestka,za polovinu toho co bere ted.Tak se nemuzeme divit ze se nepokusil utrhnout,a dojet Vinokurova.

13 hlasů

Zevseobecnovani je morem medialniho sveta. Tak si take zkusim jednu generalizaci: "Olympiada je pro sportovce hovadina?"

13 hlasů

A co z jeho vyjádřená vytěžili "novináři"; to není "HOVADINA" ???

18 hlasů

Tady nejde o to, ze dojel na 15. miste. Skandalni je, ze prohlasil, ze by bylo nefer stihat Vinokurova !! - "shodou" okolni stajoveho kolegu z Astany. Proste dolarky cinkaji: cinky $$ $ cink $$$ !

$$$$$$

42 hlasů

„Tatínek vám vyhlásí válku!“

3 hlasy

Přečti si PŘESNĚ, co Roman ŘEKL. Souhlasím, že s ohledem na hyenismus českých novinářů jeho vyjádření bylo nešťastné. Stíhání těch dvou (pokud na to vůbec měl) by jeho teamovému kolegovi přivedlo na záda deset dvacet spurtérů, vino by nevyhrál, a kreuziger by se propadl více do hloubi pole. Cyklistika není sprint v 8mi samostatných dráhách. To s těma dolarama je totálně mimo mísu. Typická spiklenecká teorie.

31 hlasů

Bohužel, PŘESNĚ, si to nikdo přečíst nemůže! Romanova vyjádření jsou už jen reakcí na jeho výrok, kde se zpětně hledají formulace tak, aby se ještě dalo něco zachránit. Roman je momentálně jeden z našich nejlepších jezdců, resp. obtížně se hledají lepší se stabilní formou, o tom asi není sporu, ale to, že si nevidí do úst, to je bohužel také pravda. Nevím, proč se rychle zapomnělo na druhou část jeho výroku, že se "snažil balík nerozjíždět a spíše ho brzdil" ... Osobně se domnívám, že jeho výroky opravdu prvotně směřovali k pomoci Vinovi a teď už se jen snaží trochu to přikrejt.

15 hlasů

Zajel výborně a lámat si hlavu s kritikou od lidí, kteří ona kole nikdy nezávodili, nemá cenu.

42 hlasů

Přesně české. O F1nemůže psát ani kritizovat jezdce nikdo, kdo nebyl formulovým jezdcem? Kdo nezávodil na kole nerozumí cyklistice? Víte kolik je mezi sportovci všeobecně pitomců? Asi tak stokrát více než mezi novináři... Což neznamená, že by Křižák musel být nutně mdlého rozumu, jen bylo jeho vyjádření po olympijském závodě stejně blbé, jako jeho nominační komentáře.

18 hlasů

Správně! Všichni jsou kreténi, že jo? Tady jde přece o životy, že jo? Kvůli podobnejm fanatickejm dementům, jako jste vy, mám z každý další olympiády víc a víc po chuti. Z tý letošní jsem ještě neviděl ani vteřinu a doufám, že mi to vydrží až do konce.

4 hlasy

Kritizovat a mít svůj názor samozřejmě můžete, ale pokuď bude někomu připadat hloupý, tak ho nebude brát vážně. A to nejenom v Česku.

12 hlasů

Přesně české. O F1nemůže psát ani kritizovat jezdce nikdo, kdo nebyl formulovým jezdcem? Kdo nezávodil na kole nerozumí cyklistice? Víte kolik je mezi sportovci všeobecně pitomců? Asi tak stokrát více než mezi novináři... Což neznamená, že by Křižák musel být nutně mdlého rozumu, jen bylo jeho vyjádření po olympijském závodě stejně blbé, jako jeho nominační komentáře.

10 hlasů

rikate ze nema cenu? ok pak ale at mu plati vylety lide co tomu rozumi nebo askana ci jak se jmenuje tym za ktery vcera zavodil.

33 hlasů

Aha "výlet" platil František Vokurka. Tak Romanovi vyhubuj...

17 hlasů

Tak už víme, že Zdeněk Formánek neplatí daně.

9 hlasů

Tak už víme, že Zdeněk Formánek neplatí daně.

9 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov