Smrti do očí
VIDEO: Olejová skvrna, nebo chyba řidiče? Při rallye šlo o život

28.04.2014 14:00 Původní zpráva

Moc nechybělo a českou rallye mohla opět zasáhnout tragédie s pachutí smrti. Ve středočeských Hostomicích totiž o víkendu děsivě havarovala jedna z posádek na Rallye Hořovice. Soutěžní vůz Karla Kupce vylétl ze zatáčky, dostal se do nebezpečných rotací a skončil mezi stromy. Závodník i navigátorka Simona Šetková vyvázli bez zranění. Přesto se nad incidentem vznáší vlna pochybností.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vážený autore článku, ani se nedivím, že jste se pod to nepodepsal. Je mi opravdu líto, že o takových to věcech píší lidé, kteří o tom vědí h....o. Jako novinář by jste měl objektivně informovat, ale stačí se podívat na nadpis a je mi jasné, že jen honíte senzace. Jinak by jste věděl, že při každé rally jde o život a to že jste tento článek vymyslel na základě TN.CZ ukazuje, jak kvalitní novinář jste. Zkuste příště místo hanění rally třeba zajet na německou rally a napište článek o tom, proč je tady tolik českých fandů a jaký je rozdíl mezi bezpečností v čechách a ve světe. PROSÍM PŘESTAŇTE SE PŘIŽIVOVAT NA RALLY A VĚNUJTE SE NĚČEMU ČEMU ROZUMÍTE. Děkuji

0 hlasů

Jel stín jak na nákup

0 hlasů

Při všech takových závodech jde o život. To ale presstituti nikdy nepochopí. Jedině, že by soutěžáci jezdili při závodech maximálně na trojku a troubili. Viděl někdy ten ňouma, který to sesmolil, rallye tisíce jezer nebo rallye na Sicílii? Nemluvě o dalších světových podnicích.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov