Středečník Jakuba Kvasničky
Uplakaní Češi a vzpomínky na plešatou zrůdu

21.05.2014 08:20 Glosa

Rok 2000. Dodnes si pamatuju, jak jsem měl na nástěnce velkou fotomontáž fotbalového rozhodčího Pierluigiho Colliny, v níž byl vyobrazen jako slizký mimozemšťan. U jeho zelené hlavy svítil nápis: "UFO útočí na Česko". Nebo tak něco. Jak já tu plešatou zrůdu, která chudáky Čechy zařízla na Euru v zápase s Nizozemskem, nesnášel!

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • o k (1 hlas) 21.05.2014 08:33

    Kdyby to bylo jen o sportu, bylo by to spíše úsměvné. Bohužel se...

  • Barak Naodstrel (1 hlas) 21.05.2014 12:05

    Já zas nemám rád kokoty, kteří paušalizují a hodnotí celý národ podle...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Perfektní glosa

0 hlasů

Já zas nemám rád kokoty, kteří paušalizují a hodnotí celý národ podle reakce jednoho člověka, a kteří vytahují ze zapomění nějakého posraného collinu. Takoví píčusové co se vyžívají v ponižování vlastního národa by se měli střílet. A že jich mezi Čechy je.
Nebo snad chcete říct, že rozhodčí jsou nekritizovatelní? že je třeba stále jen držet hubu a krok? že pravdu mají vždy ti druzí?
Já jsem si teda nevšiml, že by se nějak zvlášť naříkalo nad tím, že nám letos na MS někdo ublížil. Spíš se mluví o tom, že hrajeme špatně. Ale kdo si chce kopnout, vždy si důvod najde, že?

1 hlas

Kdyby to bylo jen o sportu, bylo by to spíše úsměvné. Bohužel se přenáší tato mentalita do celého českého života a historie. Není ani nutné se o tomto, ryze slovanském fenoménu, rozepisovat. Každý ví, o co se jedná a mindráky Slovanů se projevují na každém kroku - u nás jsou ještě umocněny velikostí země a neschopností jejího obyvatelstva.

1 hlas

Narod je dobry. Ale vetsinou smjdi jsou slyset nejvic. Ti netvoti cely narod, jsou soucasti. Nejhorsi je ale osazenstvo Prahy a Brna. Brrrrrrrrrrrrr

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov