Koho za Růžičku? TÝDEN vybral top desítku kandidátů

Autor: ČTK

10.06.2015 09:39

Mají spoustu času, reprezentační sezona začíná až v listopadu. Ač se mělo na mimořádném jednání výkonného výboru ČSLH potrestání Vladimíra Růžičky, po jeho úterní rezignaci dost možná padnou první návrhy na jméno jeho nástupce. Kdo jim může být? 

Josef Jandač (46)
Že je jedním z možných aspirantů na místo trenéra národního týmu, už TÝDNU potvrdil šéftrenér Slavomír Lener. Tou dobou však netušil, že stávající kouč Vladimír Růžička rezignuje na svou funkci. Ambiciózní Jandač se nikdy netajil tím, že by jej místo v reprezentaci lákalo. Má však závazky ve Spartě, kde má smlouvu ještě na nadcházející sezonu. Jediným jeho minusem zůstává fakt, že na větší hokejový úspěch stále čeká.

Josef Jandač (46)Že je jedním z možných aspirantů na místo trenéra národního týmu, už TÝDNU potvrdil šéftrenér Slavomír Lener. Tou dobou však netušil, že stávající kouč Vladimír Růžička rezignuje na svou funkci. Ambiciózní Jandač se nikdy netajil tím, že by jej místo v reprezentaci lákalo. Má však závazky ve Spartě, kde má smlouvu ještě na nadcházející sezonu. Jediným jeho minusem zůstává fakt, že na větší hokejový úspěch stále čeká.

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov