Manéž Bolka Polívky ve fotografiích Jefa Kratochvila

Autor: Jef Kratochvil

19.02.2013 10:38

Televizní Manéž Bolka Polívky se vysílá již 25 let a má za sebou 50 natočených dílů. Česká televize při této příležitosti pořádá autorskou výstavu fotografa Jefa Kratochvila, na které budou k vidění fotografie ze všech dosud odvysílaných dílů pořadu. Podívejte se na některé z nich.

Na fotografiích se kromě Bolka Polívky objevují samozřejmě i hosté, kterých se v padesáti pokračováních pořadu vystřídalo více než 350. Bolek Polívka si pozval například Miroslava Horníčka, Michaela Kocába, Hanu Hegerovou, Jiřího Suchého, Jiřinu Bohdalovou, Karla Gotta a mnoho dalších herců, zpěváků, tanečníků, artistů, mimů či hudebních skupin. a také zahraničních umělců.

Manéž má i svoje stálice, které se v ní objevují opakovaně. Patří k nim například Jiří Pecha, Arnošt Goldflam, Karel Šíp nebo dvojice Barin a Fretti.

Manéž Bolka Polívky získala v kategorii zábavný pořad čtyřikrát výroční Televizní cenu Elsa udělovanou Českou filmovou a televizní akademií. Výstava fotografií z Manéže se uskuteční v Café bar Platýz v Praze na Národní třídě od 25 února do konce května.

Bolek Polívka s Jiřím Stivínem.

Bolek Polívka s Jiřím Stivínem.

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov