OBRAZEM: Bída dává naději. Hvězdy NHL mohou hrát v Praze

09.01.2015 16:00

Nejočekávanější hokejová akce se kvapem blíží. Za necelé čtyři měsíce odstartuje mistrovství světa, které bude letos hostit Praha a Ostrava. Není vyloučeno, že za český tým nastoupí mnoho hvězd z NHL. Reprezentovat doma je pro hráče velké lákadlo, záleží však na jediném: na úspěchu a neúspěchu jejich klubů v zámořské soutěži. Kdo by se mohl objevit v českém dresu? On-line deník TÝDEN.CZ si posvítil na hráče, jejichž kluby se v současné době nachází mimo pozice zaručující účast ve vyřazovacích bojích. 

Pouze Edmonton je letos horší, než trápící se Carolina, kterou v úvodu sezony postihla osmizápasová šňůra samých proher. Na play-off to letos rozhodně nevypadá, k dispozici by tak mohli být hned tři Češi. Největší šanci dostat se do výběru trenéra Vladimíra Růžičky má šikovný forvard Jiří Tlustý, který letos nasbíral už 17 bodů (zároveň má i dvanáct mínusových za účast na ledě při inkasovaných gólech). Vedle něj působí v jihovýchodním městě USA také útočník Andrej Nestrašil a forvard Michal Jordán. 

Foto: ČTK/AP/Chris O\'Meara

Pouze Edmonton je letos horší, než trápící se Carolina, kterou v úvodu sezony postihla osmizápasová šňůra samých proher. Na play-off to letos rozhodně nevypadá, k dispozici by tak mohli být hned tři Češi. Největší šanci dostat se do výběru trenéra Vladimíra Růžičky má šikovný forvard Jiří Tlustý, který letos nasbíral už 17 bodů (zároveň má i dvanáct mínusových za účast na ledě při inkasovaných gólech). Vedle něj působí v jihovýchodním městě USA také útočník Andrej Nestrašil a forvard Michal Jordán. Foto: ČTK/AP/Chris O\'Meara

Pro zvětšení klikněte do obrázku

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov